Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Καθηγητές και Βουλευτές στο γυαλί. Όλοι Υπ οκριτές, Μιάσματα, Τιποτένιοι Ανθέλληνες και “Κότες”.


σ.σ. Για αρχή μια “ευχή” μέσα από τη καρδιά μου. Οι κατάρες των μανάδων που βλέπουν τα παιδιά τους ανήμπορα να φεύγουν από τη χώρα τους, τους άνδρες τους άνεργους και απεγνωσμένους, και τους γονείς τους να πληρώνουν την σωτηρία των τραπεζών από το υστέρημα τους..ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ και ΝΑ ΣΑΣ
ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ.

ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ. Άνοιξε την τηλεόραση (μόνο για αυτό….μετά ξανακλείσε), την στιγμή που έχει οποιαδήποτε ενημερωτική εκπομπή (χαχα άκου ενημερωτική) ή ειδήσεις (ε ρε τι κέφια έχω σήμερα).
Θα δεις σαν καρμπόν ένα πράγμα,περισπούδαστους φωστήρες με λεζάντα Καθηγητής Πανεπιστημίου τάδε, απίθανους Νομικούς Συνταγματολόγουςκαι βέβαια οργισμένους Βουλευτές,κυρίως κυβερνητικούς -νυν ή πρώην-.
Κοινός τόπος η ένσταση, οι φουσκωμένες φλέβες από την αγανάκτηση και η κατάθεση γνώσης που θα έπρεπε όλοι μας να έχουμε εντρυφήσει και το κράτος και η δικαιοσύνη να έχουν υιοθετήσει.
Αιδώς Αργείοι. Αιδώς Υποκριτές και Μικρόψυχοι κρατικοδίαιτοι τυχοδιώκτες. Αίσχος τιποτένιοι ληστές της ελπίδας.

Που είστε όλοι εσείς οι προάσπιοι του έθνους και η θεματοφύλακες του συντάγματος και της
δικαιοσύνης;
Που είστε όταν είναι γνωστό ότι όλα τα μέτρα είναι παράνομα, καταχρηστικά και στερούνται κάθε βάσης ή νομιμότητας, όπως πχ η δανειακή σύμβαση χωρίς την έγκριση στη Βουλή ή τα άκρως αντισυνταγματικά μέτρα με τα πρόσφατα χαράτσια.
Γιατί δεν έχετε κάνει ακόμα μήνυση και αγωγή κατά παντός υπευθύνου; Γιατί δεν έχετε προσφύγει σε ένδικα μέσα και σε διεθνή δικαστήρια; Γιατί εξαντλείτε την γνώση σας ως κόρακες και φουσκωμένα παγώνια μόνο όταν είστε σε κοινή θέα στο γυαλί;

Και εσείς τιποτένιοι υποκριτές Βουλευτές που οδύρεστε και βγαίνετε πρώτοι να πείτε το πόσο άδικα είναι τα νέα μέτρα, και μετά κοτάρες είστε οι πρώτοι που το ψηφίζετε και οι πρώτοι που θα δικαιολογήσετε την υποκρισία σας στριμωγμένοι στο καρέ του πλάνου δίπλα στον εκάστοτε πρωθυπουργεύοντα;

Οποία υποκρισία. Οποία δειλία. Πόσος τυχοδιωκτισμός. Μηδέν τσίπα. Μηδέν φιλότιμο. Μηδέν πατριωτισμός. Ανθέλληνες με όλη την σημασία του από αρχαιοτάτων ετών νοήματος της έννοιας Έλλην.
Είστε όλοι σας το ίδιο και χειρότερα. Οι χειρότεροι Έλληνες της ιστορίας δεν είχαν διανοηθεί να κάνουν αυτά που σήμερα βλέπουμε να γίνονται.
Ειλικρινά δεν έχω λόγια να περιγράψω την περιφρόνηση που αισθάνομαι όταν σας βλέπω ή όταν σας ακούω. Εκτός αν μου αποδείξετε ότι έχετε λόγο για όλα αυτά που κάνετε, η ακόμα καλύτερα, που δεν κάνετε.
Ειδάλλως ζήστε με το όνειδος του τελευταίου είδους που θα έπρεπε να ευδοκιμεί στην πατρίδα μου, ή ακόμα καλύτερα, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, παρά μόνο στους πρόποδες της σωστής πλευράς του Καιάδα.

Ζήστε με την σκέψη ότι 11 εκατ. περήφανοι άνθρωποι ήξεραν ότι μπορούσες να κάνεις κάτι, και δεν το έκανες.
Οι κατάρες των μανάδων που χάνουν τα παιδιά τους και τους άντρες τους γιατί ανήμποροι να αντιμετωπίσουν την αδικία της ίδιας τους της πατρίδας και των ίδιων των συμπατριωτών τους μετοικούν εκτός Ελλάδος, να σας συντοφεύουν καθημερινά. Στο ξύπνιο και στον ύπνο σας. Loutraki One
Πηγη 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπότε εδώ αξίζει να θυμηθούμε ότι ο καθηγητής κ Γιώργος Πιπερόπουλος, δάσκαλός μας στο Παν Μακεδονίας (και συνάδελφος της κ Ζωής Γεωργαντά της ΕλΣΤΑΤ που και αυτή διδάσκει στο Παν Μακεδονίας) από τον Περασμένο Σεπτέμβιο 2010 αρνήθηκε να ΒΓΕΙ ξανά και πράγματι ΔΕΝ έχει βγει σε ΚΑΝΕΝΑ παράθυρο ΚΑΜΙΑΣ ελληνικής τηλεοπτικής εκπομπής!!! Είναι Μήνυμα αυτό!!!!