Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ταφόπλακα στον τουρισμό η εισφορά για τα ακίνητα. Σε αντάρτικο βγαίνουν οι ξενοδόχοι


anti-ntp: Όι ξενοδόχοι δεν κατακεραύνωναν τους ταξιτζηδες με μηνυσεις; Ας τα λουστούν και αυτοί τωρα.Ο καθένας για την πάρτη του και όλοι μαζί στο γκρεμό.

Πραγματικό αίσχος το μέτρο. Όχι μόνο για τα νοικοκυριά αλλά και για τον μοναδικό τομέα που έφερνε χρήμα στην χώρα. Τον τουρισμό.
Όπως ξεκαθάρισε ο ΥΠΟΙΚ, το μέτρο θα πιάσει και την
επαγγελματική στέγη, χωρίς να εξαιρεί τα ξενοδοχεία. Όπως καταλαβαίνετε, τα δωμάτια των ξενοδοχείων είναι για επαγγελματική εκμετάλλευση και όχι για καλοπέραση.

Έτσι, το εμβαδόν του κτίσματος ενός ξενοδοχείου που λογικά είναι το μεγαλύτερο ως επαγγελματικό ακίνητο αφού ακριβώς αυτό πραγματεύεται, θα οδηγήσει σε τεράστια ποσά ως “εισφορά”.

Αφού λοιπον δεν γίνεται διαχωρισμός για τα ξενοδοχεία, πως είναι δυνατόν να έχει ακόμα τους προνομιακούς όρους με το αφορολόγητο πετρέλαιο για τα επαγγελματικά σκάφη; Δεν είναι ακριβώς το ίδιο κριτήριο;

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Ολυμπία” οι ξενοδόχοι ήδη μελετούν τους τρόπους αντίδρασης αφού η είδηση αυτή καθιστά την λειτουργία τους ασύμφορη.
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xa χα χα καλα να παθει ο νεοελληνασ μονο για τον κωλο του νοιαζεται ασ εξωντοθουμαι σαν εθνοσ δεν μασ αξιζει τιποτα! βρωμοφαρα ειμασται μακαρι να μασ γδαρουν ολουσ ελευθερουσ επαγγαλματιεσ ιδιωτηκουσ υπαλληλουσ και δημ υπαλληλουσ μασ αξιζει οτι και να παθουμαι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 29/6 ?????
ΠΑΡΤΕ ΤΟ "ΠΟΥΛΟ" ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

Προς 9:37
Αν θεωρείς τον εαυτό σου βρωμοφάρα, κοπρίτη, σκουλίκη ή οτιδήποτε αλλο δικαιωμα σου. ΜΗΝ βαζεις στο σακί ομως ολους τους υπολοιπους γιατι υπαρχουν καποιοι που αγωνιζονται καθημερινα για να εισαι εσυ αραχτος στο καναπε με την φραπεδια σου και να γραφεις βλακειες σε οποιο μπλοκ βρεις

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10,15 , ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΡΑΣΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΙΑ ΓΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΑΛΑ , ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ?? ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο 9,37 . ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ - ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΤΟ ΛΕΩ - ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΥΥΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ??

Ανώνυμος είπε...

etsi,na ton gamisoun ton ellina.akoma pio poli.giati steis ekloges itan paralia.kai afisan to 17% na kanei oti thelei.etsi,pio vathia i poutsa na sas akoumai pou tha vogate.giati tote pou pigename stis kalpes mas legate malakes.valte ti poutsa sto larigi kai toympeki.emeis omws tis sas ftegame?

Ανώνυμος είπε...

Ο 9:37 για να μη κουράζεστε μιλά για την απαράδεκτη κοινωνικά στάση να μας λένε «αγανακτισμένους» όταν 28 και 29/6 αγωνιζόμασταν συλλογικά για μια ΙΔΕΑ χωρίς καμία κομματική πουτάνα ,όταν την ίδια ημέρα οι ταρίφες που σήμερα κλαίνε δεν είχαν τραβήξει χειρόφρενο και οι ξενοδόχοι άλλαζαν τα σεντόνια ,ενώ ΟΛΟΙ έπρεπε στην χαμένη πλέον ευκαιρία που είχαμε να είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.
Θα σκεφτείτε πολλές φορές τι είχαμε στα χέρια μας 28 και 29/6.

Τώρα στα αρχίδια μου και πριν μπω ξανά μπροστά με μια σημαία στο χέρι, θα απολαύσω τα γαμημένα τα ραγιάδικα δάκρυα σας.

ΕΛΛΑΣ68 είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΣΕΤΕ (ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ)ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ψωφησει και η γυναικα του αφου εκατσε να συζηταει για το επαγγελμα μου ο ανδρεαδης που ποτε δεν πληρωσε 1 Φ.Π.Α. ΜΕ τον ραγκουση προκημενου να του χορηγηθει δανειο για την επιβιωσει τις επειχηρησεις του.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΛΟΡΑΤΣΑ