Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Σοφία Λαμπίκη: Ντροπή σας κ. Λοβέρδο..αλλά η έννοια της ντροπής προϋποθέτει την ύπαρξη Αρχών και Συνείδησης που ως φαίνεται δεν διαθέτετε !!


"Εγώ, μία εκ των διαρκώς καθυβριζόμενων Δημοσίων Υπαλλήλων", της Σοφίας Λαμπίκη, από το ¨ΠΟΝΤΙΚΙ"
Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, είπε ότι «το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων, που... ταλαιπωρούν
δέκα εκατομμύρια πολίτες με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν».(από τον Τύπο)
Είμαι μία εκ των διαρκώς καθυβριζόμενων Δημοσίων Υπαλλήλων.

Υπηρετώ την Εκπαίδευση 12 χρόνια. Έχω αξιολογηθεί πολλάκις από τους μαθητές μου, τους συναδέλφους, τους προϊσταμένους μου, τις τοπικές κοινωνίες, όπου δούλεψα, ως τουλάχιστον επαρκής.
Δεν είναι δική μου ευθύνη που το Κράτος είναι ανίκανο, ως αμιγώς κομματικός μηχανισμός που είναι, να θέσει αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης και μάλιστα αδικούμαι απ΄ αυτήν τη πρακτική.
Έζησα και δούλεψα 4 χρόνια στα Ψαρά που ο υπουργός αγνοεί κατά που πέφτουν.
Έχω δουλέψει πριν το Δημόσιο 16 χρόνια στον Ιδιωτικό τομέα όπου και σε όλες τις εργασίες που έκανα αξιολογήθηκα θετικά.
Πληρώνω κανονικά τους φόρους μου 30 χρόνια, δεν χρηματοδοτήθηκα ως ΜΚΟ, δεν έλαβα κρατική επιδότηση κανενός τύπου όταν έρρεε το χρήμα, δεν πήρα δωράκι από υποβρύχιο ούτε αντάλλαξα λίμνη με τη Μονή Βατοπεδίου.
Έχω εργαστεί σε ΟΛΕΣ τις δουλειές από που πέρασα ,εκτός ωραρίου και πέραν αμοιβής, όταν υπήρξε ανάγκη (στο Δημόσιο δεν είχα ούτε καν την ηθική επιβράβευση).
Δεν έχω κάνει στη θητεία μου στο Δημόσιο ούτε μία ώρα αμειβόμενου ιδιαίτερου μαθήματος σε μαθητή.
Μού έχουν γίνει τους τελευταίους 20 μήνες, 5 περικοπές οριζόντιου τύπου στις αμοιβές μου που ως εκπαιδευτικού είναι οι χαμηλότερες στο Δημόσιο και αυτή τη στιγμή είναι χαμηλότερες του αντίστοιχου συναδέλφου σε ιδιωτικό σχολείο.
Λοιδορούμαι συστηματικά από ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρο, ζουν πάμπλουτα και λένε ότι "δεν γουστάρουν να με πληρώνουν πια".
Ο μόνιμος χαρακτηρισμός που μου αποδίδεται είναι "κοπρίτης".
Με το νέο μισθολόγιο θα φτάσω στα όρια της εξαθλίωσης και με την εργασιακή εφεδρεία δεν μου επιτρέπεται καν να απολυθώ απευθείας, να πάρω την αποζημίωση μου καθώς και ό,τι έχω αποδώσει για το εφάπαξ μου και να φτιάξω μια δουλειά δική μου έξω, στην αγορά.
Σήμερα ο Λοβέρδος συλλήβδην με έβαλε στους αποδιοπομπαίους τράγους που ευθύνονται για τα πάντα σ΄ αυτή τη χώρα..
Ο κος υπουργός δεν έχει αξιολογηθεί ποτέ στην Ελλάδα για το έργο το δικό του και των κυβερνήσεων του κόμματός του που διέλυσαν τη χώρα (παρακαλώ να μην μου φέρετε ως επιχείρημα ότι αξιολογείται δια της ανά τετραετίας ψήφου διότι θα καγχάσω)
Κε υπουργέ είμαι σίγουρη ότι εάν τα μέλη των κυβερνήσεων σας έδιναν στον ΑΣΕΠ η πλειονότης ούτε κλητήρες δεν θα διοριζόσασταν.
Όμως , 20 μήνες τώρα, σας αξιολογεί η τρόικα ,ο δικός σας ΑΣΕΠ, και σας έχει αξιολογήσει ως άχρηστους αλλά σας διατηρεί στην εξουσία ως βολικούς και ταπεινούς υπαλλήλους.
Αγαπητέ υπουργέ που πάσχετε από σύνδρομο αδικημένου καλλιτέχνη μελοδραματικής ταινίας, θα σας έπρεπε μία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση καθώς και αστική αγωγή για αποζημίωση αλλά οι φοβερές συνδικαλιστικές μας ενώσεις δεν διαθέτουν μήτε τμήμα νομικής υποστήριξης, αφού χρόνια τώρα αποτελούν το αριστερό σας χέρι.
Σας παραδίδω στη χλεύη των σκεπτόμενων ανθρώπων και των έντιμων εργαζόμενων γνωρίζοντας ότι όλοι οι μικροαστοί νοικοκυραίοι θα επικροτήσουν με ζητωκραυγές τις ισοπεδωτικές επικοινωνιακές τακτικές.
Θα σας έλεγα : Ντροπή σας , αλλά η έννοια της ντροπής προϋποθέτει την ύπαρξη Αρχών και Συνείδησης που ως φαίνεται δεν διαθέτετε.
Εγώ πάντως δεν θα ξεχάσω τους δραματικούς λίβελους σας-άξιους δευτεροκλασσάτου ηθοποιού- και θα σας αναμένω όταν θα έχει παρέλθει η Εξουσία απ΄τα χέρια σας και θα φτάσει η ώρα της αληθινής λαϊκής αξιολόγησής σας.
Πηγη 

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυρια μου, ο ανθρωπος ειναι ψυχοπαθής. Σοβαρα ομιλώ. Μια εξ αποστασεως διαγνωσις ειναι παραληρημα μεγαλειου (ως γνωστον ο πατηρ του αυτοκτονησε). Βλεπετε δεν χρειαζεται να ειναι κανεις υγιης για να κυβερνησει ενα υπουργειο ή ενα λαό, αλλά αυτό απαιτειται για ενα πιλότο για παραδειγμα....

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο καλά του τα λες του αληταρά, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και κατηγορούν όλους τους άλλους και ποτέ τους εαυτούς τους για τα εγκλήματα που οι ίδιοι έχουν κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά θα συμβούν σε όλα τα επαγγέλματα αγαπητή μου κυρία.
Στο λειτούργημά σας όμως έχει νόημα.
Στην τελική, οι κυβερνήσεις τύπου γιωργάκη δεν θέλουν σκεπτόμενους πολίτες. Δεν θέλουν ούτε παιδεία ούτε εκπαίδευση για τις μάζες.
Γιατί αν οι μάζες σκέφτονται τότε έχουν την δυνατότητα να αντιδράσουν. Και η αντίδραση δεν είναι στα σχέδιά τους.
Θέλουν ακριβή παιδεία για τους λίγους, που όλως τυχαίως θα είναι τα παιδιά τους.
Και θέλουν σκοταδισμό για τους πολλούς ώστε να οδηγήσουν τους λαούς στην απόλυτη σκλαβιά.
Το καθήκον σας σαν δάσκαλοι των παιδιών μας είναι να μην πέσετε στον λάκο που σας σκάβουν. Εσείς θα πρέπει να κάνετε όσο πιό σωστά μπορείτε το λειτούργημα που διαλέξατε, ώστε τα παιδιά μας και τα παιδιά σας να μπορούν να ανοίξουν τα μάτια τους.
Πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί ώστε να περάσουμε αλώβητοι τα χρόνια του σκοταδισμού που μας ετοιμάζουν.
Αυτά που περνάτε εσείς τα περνάμε όλοι μας. Οσοι ακόμα έχουμε δουλειά, ίσα που τη βγάζουμε πιά μέχρι την μέση του μήνα.
Αυτό που θα μας βοηθήσει είναι η αλληλουποστήριξη και βοήθεια, και πάνω απ'όλα να μείνουμε μακρυά από το "διαίρει και βασίλευε" του θλιβερού αυτού χιτλερίσκου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ.
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΠΑΧΥΣΑΡΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΟΥΡΑΔΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!!!!

ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απλά είναι ετοιμοθάνατος παιδιά γι' αυτό έχει πάρει φόρα. Γιατί δεν μπορεί να χωνέψει πως τον εκδικείται η θεία δίκη για όλα αυτά που έχει κάνει σε βάρος φτωχών, πονεμένων και πραγματικά ανάπηρων-κατάκοιτων(όπως η μάνα μου και η αδερφή μου) ανθρώπων. Την κατάρα μου να έχεις σκατόψυχε και να υποφέρεις τόσο, όσο όλοι οι πονεμένοι που τους έχεις κάνει και κλαίνε.
ΥΓ. Πρώτη φορά γράφω τόσο "βαρύ μήνυμα" προς κάποιον. Ζητώ συγνώμη από τους τυχόν αναγνώστες...

Ανώνυμος είπε...

12.03, είναι φανερό πως βγάζεις άσχημα απωθημένα. Κρατήσου λίγο...Μήπως είσαι ξάδερφος του τρισμέγιστου "δουλευταρά" λοβέρδου;!!!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε μόγγολο 12.03, τσάκισμα θέλεις ολόκληρος, αλλού που να σε βρούμε να σε τσακίσουμε...κουραδόμυαλε

Ανώνυμος είπε...

ΙQ ραδικιού-χωραφιού, έτσι σκουλήκι 12.03
Το κακό είναι πως βάζεις κάποιους να σε σχολιάσουν και να ασχοληθούν μαζί σου, γιατί προφανώς είσαι ανύπαρκτος

Ανώνυμος είπε...

12.09
ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΣΟΒΙΕΤΟΜΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΜΟΝΟ...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΑΣ ΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΝΑ ΧΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΩΣ
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Ναι, τώρα του κανες τη μούρη κρέας !!! Ο Λοβέρδος μιλάει έτσι γιατί ξέρει πολύ καλά ότι με κάτι τέτοια "τσιμπάει" η κοινή γνώμη και λειτουργεί άψογα ο κοινωνικός αυτοματισμός, ο οποίος φυσικά για να λειτουργήσει απαιτεί μία κοινωνία βαθιά απαίδευτη και ηθικά ανερμάτιστη. Μάλλον κυρία μου, θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείτε στα συνδικαλιστικά όργανα που σας εκπροσωπούν και σας "ξεπουλάνε" και να τους ρωτήσετε γιατί δεν βγαίνουν να ενημερώσουν με παρρησία το λαό, αντικρούοντας τα άθλια επιχειρήματα, ψευδολογήματα και ψευδοδιλήματα του κ. Υπουργού, αντί να σκύβουν μπροστά του, προσκυνώντας τον, προκειμένου να μη χάσουν το πόστο τους που τόσο "ίδρωσαν" για να αποκτήσουν.... Σε αυτούς πρέπει να απευθυνθείτε κυρία μου, που αποτελούν τους πυλώνες του σάπιου πολιτικού συστήματος που ακούει στο όνομα "Λοβέρδος"!
Και για να φρεσκάρω τη μνήμη Σας, μιας και είστε εκπαιδευτικός, Σας υπενθυμίζω ότι επί χρόνια οι εκπαιδευτικοί ζητούσαν την κεφαλή επί πίνακι όλων των λοιπών δημοσίων υπαλλήλων... Επί χρόνια ζητούσατε την περικοπή μισθών και επιδομάτων υπαλλήλων του δημοσίου με υψηλότερες αποδοχές από τις δικές σας αντί να αγωνίζεστε για την εξίσωση των μισθών όλων των δημοσίων υπαλλήλων προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Όλα αυτά ΄"ανδρώσανε" πολιτικούς σαν τον κ. Λοβέρδο. Γιατί παραπονιέστε τώρα; Για την εν γένει, φασιστική ομολογουμένως, δυσφήμηση των δημοσίων υπαλλήλων ή για την περαιτέρω περικοπή και του δικού σας μισθού.....;

Ανώνυμος είπε...

Λοβέρδος=ενα πατημενο σκουλικι, με πρωτο τον Σημιτη. Κοινο χαρακτηριστικο τους, η υποτελεια στον σιωνισμο.

Ανώνυμος είπε...

12.03, ούτε σοβιετόμουτρο είμαι, ούτε ΚΚΕ είμαι ούτε γραφιάς του δημοσίου είμαι...Σε όλα έξω πέφτεις..αλλά είπαμε, κουραδόμυαλος...Τώρα γιατί θέλεις να φέρω και τη 80χρονη μάνα μου μαζί, μόνο το μυαλό σου το ξέρει...

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ!!!!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!!!!
ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!

ΜΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟΙ ΠΑΓΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα 24 χρονια τώρα είμαι 49 ετών και ειμαι υπο την απειλή απόλυσης λόγω μειωμένου τζίρου της επιχείρησης. Βλέπω καθε μήνα τα τελευταία 2 χρόνια 3 ατομα ηλικίας 45 -55 ετων να απολύονται και περιμένω και εγώ την σειρά μου. Εργάζομαι απο τίς 9 το πρωϊ μεχρι τίς 8 το βράδυ καθημερινά χωρίς να παίρνω υπερωρίες και γνωρίζω το ιδιο κάνουν και αρκετοί αλλοι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα. Βλέπω το εισόδημά μου απο το 2008 να συρικνώνεται συνεχώς...
Για εμένα αλλά και τους υπόλοιπους συναδέλφους που εχουν απολυθεί δεν ενδιαφέρθηκε (ουτε πρόκειται να ενδιαφερθεί) κανένας και ενοοώ τα συνδικάτα και τα κόμματα. Εμείς οι εργαζόμενοι απλώς δεν υπάρχουμε για αυτούς επειδή δεν εχουμε φωνή και δεν μετράμε σαν κουκιά και τέλος δεν εμπλεκόμαστε σε μικροπολιτικά και συνδικαλιστικά τερτίπια...
Αγαπητή κυρία εχετε δίκιο αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Εχετε μία εργασιακή ασφάλεια,
ο μισθός σας ρέει σταθερά και μειώνεται οπως και των υπολοίπων, εχετε ενα σταθερό ωράριο, εχετε ενα καλό ταμείο ασφάλισης και δεν σας κρίνει καθημερινά κάποιος περα απο την συνειδησή σας, δεν δουλεύεται με καποιους συγκεκριμένους στόχους ουτε εχετε καποιες επιπτώσεις σε περίπτωση μή επιτευξής των και φυσικά εχετε ενα ίσχυρό συνδικάτο που παλεύει για εσάς.
Διαθέτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο απο αρκετούς εργαζόμενους και μπορείτε να μεγαλώσετε πιο άνετα τα παιδιά σας αλλά και να παρακολουθείται τα μέσα να διαβάσετε εφημερίδες και να κρίνεται τους πολιτικούς...
Εαν αισθάνεσθαι οτι σας καθυβρίζουν διαρκώς σκεφθείτε οτι υπάρχουν και άλλοι εργαζόμενοι (οι αφωνοι) οι οποίοι "βιάζονται" άνευ σιάλου καθημερινώς...

Ανώνυμος είπε...

12.25
Ε ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΧΑΖΟΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ...
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ο εμφύλιος πόλεμος μεταξύ δημοσίων και ιδιωτικών συνεχίζεται.... Ο Λοβέρδος τρίβει τα χέρια του !!! Βούτυρο στο ψωμί του! Α ρε Έλληνα, σε κανέναν άλλο λαό το "διαίρει και βασίλευε" δεν έχει τόσο θεαματικά αποτελέσματα!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 12:27, χωρίς να ανήκω σε κανένα από τα αλληλοσπαρασσόμενα με τις ευλογίες της κυβέρνησης στρατόπεδα, θα ήθελα να σας επισημάνω, ότι το γεγονός ότι ο ιδιωτικός τομέας έτυχε και τυγχάνει χειρότερης μοίρας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβεί το ίδιο είτε στο δημόσιο τομέα είτε οπουδήποτε αλλού. Κάτι τέτοιο συνιστά ανθρωποφαγία. Επίσης δεν βλέπω αν συμβεί κάτι τέτοιο, σε τι θα καλυτερέψει η δική σας η ζωή πλην της ικανοποίησης ταπεινών ενστίκτων ότι τουλάχιστον τώρα πεινάει και ο διπλανός μου...

Ανώνυμος είπε...

12.40
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΡΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, Η ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ.
ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ...

Modestus είπε...

Τι έγινε τόσα χρόνια βιαζόταν ανελέητα οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και φυσικά ακόμα περισσότερο τώρα σε καιρό κρίσης. Και ερωτώ εγώ ο αφελής είχαμε κάποια έστω και μικρή συμπαράσταση από δημόσιους υπαλλήλους; Τώρα ξαφνικά ανακαλύψανε ότι υπάρχουμε; Φυσικά αυτά που λέει ο Λοβέρδος είναι ηλιθιότητες δεν το συζητώ διότι υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που είναι σωστοί και τιμούν το λειτούργημα τους. Αλλά πείτε μου πραγματικά κύριοι δεν φέρετε ακέραια την ευθύνη των λεγόμενων συνδικα-ληστών σας που ενώ σας εκπροσωπούσαν ουσιαστικά εκβίαζαν το δημόσιο και απαιτούσαν παράλογες αμοιβές σε σχέση με αυτά που προσέφερε ο κλάδος τους; Κάποτε ο δημόσιος υπάλληλος ήταν τρεις και εξήντα όπως έλεγαν και ξαφνικά κατήντησε βασιλικότερος του βασιλέως. Μιλώντας λογικά οι αμοιβές σας θα έπρεπε να είναι κατώτερες των ιδιωτικών διότι έχετε την σιγουριά της μονιμότητος αλλά χρησιμοποιήθηκε αυτό ως εφαλτήριο για αύξηση των μισθών-επιδομάτων και ταυτόχρονη μείωση ωρών εργασίας και παραγωγικότητος. Θα παρακαλούσα πρώτα να κάνετε μια ειλικρινή αυτοκριτική, να καταδικάσετε τους συνδικαληστές σας και τον μέχρι τώρα τρόπο εργασίας σας και ναι εγώ είμαι μαζί σας μετά. Θα σας στεναχωρέσω αλλά εγώ δεν τρώω το παραμύθι του διαίρει και βασίλευε που επικαλείσθε οι περισσότεροι για να δικαιολογήσετε τα κακώς γενόμενα τόσα χρόνια και την περιφρόνηση σας προς τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Χρειαζόμασταν την συμπαράσταση σας τόσα χρόνια και δεν την είχαμε.

Ανώνυμος είπε...

12.03,κουραδόμυαλε-κουραδολάγνε, βλέπω ότι το πλούσιο λεξιλόγιό σου βρίθει από τη λέξη κουράδα. Ασχολήσου λοιπόν μόνο με τις κουράδες και τα σοβιέτ αφού φαντάζομαι θα σε κατατρέχουν και στον ύπνο σου ακόμη. Αποφάσισε όμως, γιατί έχω μια αγωνία. Καλά τα λέει ο λοβέρδος ή θα τον εξοντώσεις και αυτόν...(αν μη τι άλλο, χρειάζονται και οι τύποι σαν και σένα στα σχόλια, για να ρίχνουμε και λίγο γέλιο)

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΘΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! ΣΥΝΗΘΩΣ Ο,ΤΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΘΟΥΜΕ. ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΟΥΛΙΚΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΕΣΩΣΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ 1:20 ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ. ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ; ΕΛΕΟΣ.
(ΣΗΜ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΕ ΡΕΓΟΥΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ)

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω κάνει στη θητεία μου στο Δημόσιο ούτε μία ώρα αμειβόμενου ιδιαίτερου μαθήματος σε μαθητή.

Κι εγώ το ίδιο. Συμφωνείς να απολυθούν αμέσως όσοι κάνουν ή όχι;