Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΑΒΑΝΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΒΑΡΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Ας δώσουμε το παρόν σήμερα όλοι στο προσκλητήριο του ξεσηκωμού, διαφορετικά στο προσκλητήριο της ζωής αύριο θα είμαστε όλοι απόντες.
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
"Εμείς θα εφαρμόσουμε το νόμο. Δε θα κάνουμε παραβάσεις»


Αυτή είναι η κυνική δήλωση του εντεταλμένου χαρατσοκουβαλητή στα ταμεία των νταβατζήδων, που ακούει στο όνομα Αρθούρος Ζερβός, και εκτελεί χρέη διευθύνοντος στη ΔΕΗ.

Πρόκειται για τον απόλυτο εκφασισμό μιας αδίστακτης πολιτικής μαφίας που τολμά να χρησιμοποιήσει τη στοιχειώδη κοινωνική υποδομή, το στοιχειωδέστερο κοινωνικό αγαθό στην καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη, προκειμένου να καταστήσει ολόκληρη τη χώρα μια απέραντη καρμανιόλα, μια πρωτοφανή στα διεθνή χρονικά κοινωνική γκιλοτίνα, κατακρεουργώντας ζωές και αξιοπρέπειες στο βωμό του υπέρτατου νταβατζή στον οποίο λογοδοτεί από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την πολιτική εξουσία.

Πρόκειται για ένα απίστευτο θράσος, έναν πρωτοφανή αντικοινωνικό τσαμπουκά, μιας σπείρας επικίνδυνων πολιτικών αχυρανθρώπων, που πλέον έχουν χάσει κάθε έννοια του μέτρου στην κατάχρηση της εξουσίας που η Ελληνική κοινωνία έκανε το λάθος να τους εμπιστευθεί.

Έχουν καταλύσει το Σύνταγμα…
Δεν τηρούν πλέον ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα στη λυσσαλέα τους προσπάθεια να σύρουν την Ελληνική κοινωνία στον όλεθρο και την καταστροφή…
Παραδέρνουν στο ψέμα και την υποκρισία…
Κάθε επόμενο λεπτό αυτοδιαψεύδονται, και έχουν τα μούτρα να συνεχίζουν ξεδιάντροπα να δηλώνουν πως μέλημά τους είναι η «σωτηρία» της πατρίδας.

Η Ελληνική κοινωνία οφείλει να συνειδητοποιήσει πως η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πλέον καταλυθεί...

Μια κυβέρνηση αχυρανθρώπων ορκισμένη στο μίσος απέναντι σ αυτή την κοινωνία, δε θα διστάσει να χύσει και αίμα ακόμη προκειμένου να ολοκληρώσει το συμβόλαιο θανάτου που προσυπέγραψε με τα αφεντικά στα οποία προσκυνά.

Είναι αδίστακτοι και επικίνδυνοι. Μισούν τον τόπο μας. Μισούν το λαό μας. Δεν έχουν κανέναν απολύτως πλέον ηθικό φραγμό, και αυτό τους καθιστά επικίνδυνα τέρατα από τα οποία οφείλουμε άμεσα να απαλλαγούμε.

Κανένας πλέον δεν πρέπει να πλανηθεί με τα βολικά γι αυτούς λογύδρια περί κράτους νομιμότητας, περί δήθεν κανόνων που πρέπει να καθορίζουν και να διέπουν την κοινωνική συμπεριφορά.

Όταν αυτοί αυθαιρετούν και βιάζουν τη ζωή του πολίτη, αυτό το βαφτίζουν δημοκρατική λειτουργία.

Όταν η κοινωνία αντιστέκεται και προσπαθεί στοιχειωδώς να υπερασπίσει τα δίκαια και την αξιοπρέπειά της, αυτό το ονομάζουν ανεπίτρεπτη αυτοδικία.

Είναι καιρός να τους τρίψουμε στα μούτρα αυτόν τον πρωτοφανή και θρασύτατο εμπαιγμό.

Η άμεση ανατροπή με κάθε τρόπο αυτής της επικίνδυνης κυβέρνησης, συνιστά ύψιστο εθνικό καθήκον πρώτης προτεραιότητας και επείγουσας πολιτικής σημασίας.

Το χρωστάμε στα παιδιά μας που δεν έχουν μέλλον γιατί τους το αφάνισαν.
Το χρωστάμε στην πατρίδα μας που τσαλακώνεται και προσβάλλεται καθημερινά από τις εταίρες της Ευρώπης.
Το χρωστάμε στην αξιοπρέπειά μας που την κουρελιάζουν αδίστακτα.
Στις ψυχές των συμπολιτών μας που αυτοκτονούν πνιγμένοι από τα χρέη και την απόγνωση.
Το χρωστάμε στα σχολειά μας που τα γύρισαν σε καθεστώς Οθωμανικής κατοχής.

Αυτή η πολιτική συμμορία δε θα σώσει την πατρίδα μας. Θα την αφανίσει.

Δεν υπάρχει σωσμένη πατρίδα με αφανισμένο λαό.
Δεν υπάρχει σωσμένη πατρίδα με το λαό της να φωτίζει με κεριά το σπίτι του γιατί οι άθλιοι του έκοψαν το ρεύμα σήμερα, το νερό αύριο, και μεθαύριο ακόμη και τον ίδιο τον αέρα που αναπνέει.
Δεν υπάρχει σωσμένη πατρίδα για τους συμπολίτες μας που αυτοκτονούν καθημερινά.

Δεν υπάρχει καν πατρίδα χωρίς εθνική αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχει καν πατρίδα όταν ο ίδιος ο λαός της θα έχει παραδοθεί στην κόλαση των αδίστακτων δημίων του.

Με κάθε ευρώ φόρου που τους δίνουμε, χρηματοδοτούμε την ίδια την καταστροφή μας.

Δολοφονούν την Ελληνική κοινωνία κι αυτή οφείλει να ξεσηκωθεί και να τους ανατρέψει, διότι αν αφεθούν να ολοκληρώσουν το έργο τους, τότε το μόνο που θα φέρει η επόμενη μέρα θα είναι ερείπια, καταστροφή, γενικευμένη απόγνωση και δυστυχία.

Ας δώσουμε το παρόν σήμερα όλοι στο προσκλητήριο του ξεσηκωμού, διαφορετικά στο προσκλητήριο της ζωής αύριο θα είμαστε όλοι απόντες.
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΟ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ...ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ..ΠΩΣ?? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΚ..ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ..ΟΚ..ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ?? ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΜΕ...ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ...ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΕΗ..ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?? ΤΙ, ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ...ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ...ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος Άνδρας Σοφός είπε: ''Οι Έλληνες μόνο τοτε θα ενωθούν..μόνο τότε.. Την στιγμή που οι τούρκοι θα μας επιτεθούν..μαγικά όλοι οι Έλληνες θα γίνουν ένα'' Κι εγώ πια λέω..Οι''φίλοι''μας οι τούρκοι εξ ανατολάς θα μας σώσουν απ'τους ''τούρκους'' εκ των έσω.. Είθε λοιπόν γιατί αλλιώς χιλιάδες κομμάτια ενός πάζλ που ποτέ δεν θα γίνει εικόνα..αυτό είμαστε.. Το παρόν θα το δώσουμε εμείς οι Έλληνες μα όχι για την προδοσία τούτης της ''κυβέρνησης'' γιατί ο λαός-όχλος ακόμη δεν πιστεύει πως υπάρχει προδοσία..Όχι για την πείνα όχι για την ξεφτίλα.. Για τον τούρκο όμως.. τότε ΝΑΙ το πιστεύω θα γίνουμε ΕΝΑ..θα γίνουμε επιτέλους Έλληνες..

Ανώνυμος είπε...

προσεχτε τον αμπελοφιλοσοφο Ανδρουλακη σαν την πουτανα κριβετε τωρα .ψιφηζει ολλα τα νομοσχεδια της λιστοσημοριας που συμετεχει και βγενει σημερα
με αρθρο εναντια στον βενιζελο ταχα μου. χωρις
ουδολως να τον ονομαζει ( φενετε τον φοβατε η μαλλον να κραταμε και πησινη) και να σκορπιση μελανη οτι ταχαμου εγω ανικω στο καλο πασοκ. Φυδι
κολοβο που αν δεν του πατισεις το κεφαλη καπια στιγμη θα σε δαγκωση .Βλεπετε εχει και πιστοποιητικο αριστερου (μαζι με το Μαριο)
εκπρωσοποι της γενιας του πολυτεχνιου.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!!!!!ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΗΓΗΤΕ ΡΕΕΕ ΑΛΗΤΕΣ.-

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένων τα ελληνικά είναι τόσο τραγικά που είναι προσβολή να τα διαβάζεις. Μάθετε τη γλώσσα σας πρώτα, ώστε να μη γίνεστε γελοίοι.
Έλεος πια. Τι πράγμα είναι αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί δεν είναι άνθρωποι.
Βαμπίρ είναι που ηδονίζονται με το αίμα των θυμάτων που προσφέρουν θυσία στους σκοτεινούς θεούς τους.
Και ως γνήσια ερπετοειδή στερούνται συναισθήματος.
Κάθε θυσία που προκαλούν την απολαμβάνουν.
Περιγελούν κάθε φωνή διαμαρτυρίας και την ποινικοποιούν ακόμη και αν πρόκειται για έναν απλό μορφασμό αποδοκιμασίας όπως αυτός του παχύδερμου,που καμμία επαφή δεν έχει με την ανθρώπινη διάσταση του,παρά μόνο με αυτήν του χοίρου.
Φίλτατοι,δεν ξέρω αν υπάρχει περιθώριο ανατροπής ,παρά μόνο αν χυθεί αίμα.Όχι με λόγια.Κάτι σαν του Γρηγορόπουλου.Αυτό είχε σταθεί ικανό να δημιουργηθεί στρατιά αποφασισμένων για εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ..ΤΟ ΣΑΒΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ..ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ