Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Κρεμαστινός : Πρέπει να βαλκανιοποιηθεί η ελληνική οικονομία


Μέχρι πρότινος αν κάποιος ήθελε να γευτεί γνήσια και ανόθευτη κυβερνητική σαλάτα, δεν είχε παρά να δει το δελτίο των 8 του MEGA.
Επειδή όμως τα δημόσια έργα σταμάτησαν και οι κάνουλες της κρατικής διαφήμισης ίσα- ίσα στάζουν, ανέλαβε άλλος "εργολάβος" το έργο της δημοκρατικής κυβερνητικής ενημέρωσης.
'Ετσι προχθές στον ΣΚΑΪ, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είναι εκτός
των άλλων και ο μιντιακός πολλαπλασιαστής του "νέου πατριωτισμού" της Bielderberg , του Soros , του CDRSEE, του Παπανδρέου και εκ των αγαπημένων τηλεοπτικών σταθμών της αμερικανικής πρεσβείας (βλέπε σχετικές δημοσιευμένες στο Wikileaks απόρρητες αναφορές της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς το State Department), μίλησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και τέως ιατρός του μακαρίτη ιδρυτή του κ. Κρεμασττινός , ο οποίος σαν άλλος πάπας δήλωσε:
"Πρέπει να καταλάβουμε ότι για να γίνει ανάπτυξη πρέπει να γίνει ένα είδος , δυστυχώς, βαλκανιοποίησης της οικονομίας.
Δηλαδή να έχουμε ύφεση , να έχουμε αυξημένη ανεργία, καλύτερους όρους για τον επενδυτή , δηλαδή να πληρώνει την εφορία με τον τρόπο που πληρώνει στην Βουλγαρία, στα Σκόπια ή στην Τουρκία και τότε θα περιμένουμε ανάπτυξη"




Δεν ξέρω αν ο κ. Κρεμαστινός είναι ένας απο τους καλύτερους καρδιοχειρουργούς της Ελλάδας , όμως είμαι βέβαιος ότι παρ΄ όλο που έχει δεί και επισκευάσει χιλιάδες καρδιές Ελλήνων δεν έχει ιδέα τι κρύβουν μέσα τους και πως χτυπούν όταν ακούν τέτοιου είδους νεοφιλελεύθερες σοσιαλδημοκρατικές βλακείες.

Η "νέα Ελλάδα" που βάλθηκαν να χτίσουν πάνω στα ερείπια της σημερινής, τα πολιτικά υβρίδια της σχολής του Σικάγο και πνευματικά αδέλφια του Στρός Καν , του Πινοτσέτ, του Σουχάρτο, του Γιέλτσιν , του Σόρος , του Μπους , του Ομπάμα και των άλλων σταυροφόρων της καταστροφής, δεν θα είναι απλώς μια "βαλκανοποιημένη" made by Europe χώρα , αλλά ένας αποψιλωμένος απο πολιτισμό και ιστορία τόπος.Η "αναγκαιότητα" δε για βαλκανιοποίηση της οικονομίας, που προβάλλει με θράσος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δεν απηχεί ασφαλώς μόνο τίς απόψεις του κόμματός του αλλά και όλων των άλλων κομμάτων που ζούν και αναπτύσονται στον ίδιο ιδεολογικό στάβλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Κανείς όμως απο δαύτους τους απαλλοτροιωτές της εθνικής μας κυριαρχίας δεν εξήγησε στον λαό πως όταν μιλούν για ανάπτυξη εννοούν εκείνη που θα εδραιωθεί πάνω στην δυστυχία του και που θα γεμίσει ανέξοδα τα σεντούκια της ξένης και της ντόπιας ολιγαρχίας.

Μας είπαν ότι η κρίση μπορεί να ειδωθεί και σαν μια ...ευκαιρία για να κάνουμε επιτέλους αυτές τις μεταρρυθμίσεις που θα μας απαλλάξουν απο "τα καρκινώματα του παρελθόντος" ( όπως είχε πεί στην προιδρυτική συγκέντρωση του Κολωνακίου ο σπιθάρχης κ. Θεοδωράκης).
Δεν μας είπαν όμως ότι αυτό είναι το νέο δόγμα του καπιταλισμού πάνω στο οποίο βασίστηκαν και βασίζονται όλοι οι σταυροφόροι της καταστροφής , απο την εποχή του Πινοτσέτ μέχρι την σημερινή του σοσιαλιστή Παπανδρέου.Ένα δόγμα μισάνθρωπο και δαιμονικό που θέτει ως προϋπόθεση την φυσική ή οικονομική καταστροφή ενός τόπου και την εξαθλίωση του λαού προκειμένου να εδραιωθεί και να αναπτυχθεί στέρεα η πολυδιαφημισμένη απο όλους τους "παγκόσμια κυβέρνηση".
Δεν μας είπαν επίσης, το πως ζούν σήμερα οι λαοί εκείνων των χωρών απο τις οποίες πέρασε αυτή η νεοφιλελεύθερη πανούκλα, ή ότι ακόμα και στην ίδια την Μέκα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δηλαδή στην Αμερική, ο απλός λαός βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ζώνες απόλυτης δυστυχίας και ανασφάλειας ενώ η "ανάπτυξη" είναι κάτι που απολαμβάνουν μόνο τα ενεργά στελέχη των εργολάβων του συρικνωμένου δημοσίου και οι Τραπεζίτες.
Αν λοιπόν δεν ξεκαθαρίσουμε μέσα μας ότι αυτό που σχεδιάζουν για μας χωρίς εμάς , δεν είναι μια "νέα Ελλάδα" αλλά μιά χωματερή στην οποία θα ζούμε ως απόβλητα , τότε κάθε κουβέντα για συνταγματικές και ευρωπαϊκές "νομιμότητες" ή για "εναλλακτικές λύσεις" είναι άχρηστες αποπροσανατολιστικές και επικίνδυνες.
Αυτό που συμβαίνει σήμερα δεν είναι μια "δυσάρεστη πολιτική εξέλιξη " αλλά ένας πραγματικός πόλεμος, μία νεοταξική επιθετική επιχείρηση σαν και εκείνη που κάποτε ονόμασαν - για να μας τρομάξουν- "σοκ και δέος".
Η μόνη λύση δεν είναι ασφαλώς να εμπιστευτούμε το μέλλον της χώρας μας και των παιδιών μας σε αυτούς που μας κουβάλησαν εδώ όλα τα κοράκια του κάτω κόσμου αλλά να κάνουμε τον σταυρό μας και με πίστη στον Θεό να αντισταθούμε.
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι καρδιοχειρουργός.Ειναι ενας καρδιολογος της σειρας. Ενεργουμενο κι αυτός και γαυγιζει εκει που τον ταιζουν. Οπως πολλοι αλλοι. Το παιζει λαγος, αλλα λεει την αληθεια. Σκεπτονται τα Βαλκανια να τα κανουν οπως εχουν το Μεξικό οι Αμερικανοί η τη ζωνη της Σαγκάης!!!Φτηνη εργατική δυναμη και τιποτα αλλο.Αν βεβαια δεν τους κοψετε το λαιμο! Γιατι πιστευετε οτι εχουν αναστολές ηθικής? Ουτε και εσεις δεν πρεπει να εχετε. Μην αποατασθε οτι με μουτζες και διαμαρτυριες θα φυγουν οι βδελλες αυτές.

Ανώνυμος είπε...

Ένας μ@λ@κ@ς της σειράς είναι που τον έπαιζαν στα ΜΜΕ λόγω της μαφίας ΠΑΣΟΚ !
Οι υπόλοιποι επιστήμονες δεν υπήρχαν , μόνο αυτός ο παπάρας υπήρχε , το κομματόσκυλο.
Αντε να πάει να ........ ο προδότης. Τόσα χρόνια έτρωγε με χρυσά κουτάλια και όχι με βαλκανικό (βουλγάρικο ή αλβανικό ή σκοπιανό) μισθό.
Τώρα για τους άλλους θέλει μισθούς μαυροβουνίου !!! αντε ρε προδότη μ@λ@κ@ φακελλάκια που θα μας πείς πώς πρέπει να ζήσουμε αφού ξεζουμίσατε την Ελλάδα.

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

ωραια ας ξεκινησουμε απο σενα.Θα σου δινουμε 500 ευρο τον μηνα.

Ανώνυμος είπε...

Λεει ο,τι ακουει στους Λάιονς και τα παπαγαλιζει. Τι αντιπαθητική φάτσα! Ο πατερας του ΓΑΠ ειχε περιεργα γουστα στις φιλιες του. Εβαζε διπλα του μονο μαλάκες.

Ανώνυμος είπε...

ευγε στον 9:56 500 και πολλα του ειναι

Ανώνυμος είπε...

Κι έχει ξαμολύσει και δυο τρία ανήψια διοικητές σε διάφορους οργανισμούς ο καρδιολαλάκας.

Αγγελική είπε...

Μήπως εννοείται 500 απο κάθε ασθενή σε φακελάκι, γιατί μην νομίζετε ότι κόπηκαν αυτά.
Διαχρονική αξία, το πάρε γιατρέ μου το ΦΑΣΚΕΛΑΚΙ σου στην Ελλάδα..