Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν θα αναπτυχθούν ελληνικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο αποφάσισε η κυβέρνηση σε έκτακτη σύσκεψη



ImageΈκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το πρόβλημα ασφάλειας που έχει δημιουργήσει στην χώρα και την Ανατολική Μεσόγειο η επιθετική συμπεριφορά της Τουρκίας, ολοκληρώθηκε πριν λίγο μεταξύ του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου, του υπουργού Άμυνας Π.Μπεγλίτη και του υπουργού Εξωτερικών Σ.Λαμπρινίδη. 
Αποφασίστηκε αυξημένη ετοιμότητα, αλλά και ....
αποχή πλεύσης ελληνικών δυνάμεων στην "καυτή" περιοχή πλην από την περίπτωση που θα κινδυνεύσει κυπριακό έδαφος. Οι ελληνικές δυνάμεις αποφασίστηκε να κρατηθούν μέχρι την περιοχή του Καστελόριζου, με δεδομένο ότι οι ετοιμότητες είναι μάλλον "σφιχτές" και επαρκούν οριακά για την κάλυψη του ελλαδικού χώρου.
Πάντως ο Π.Μπεγλίτης ενημέρωσε τον υπουργό ότι το ηθικό των Ε.Δ. είναι "υψηλό"
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πού ειναι το Αρτεμις του Γκιόλβα, ρε προδοτες του Πενταγωνου και λεροι πολιτικοι;
Η Ελλαδα δεν θα ειχε να φοβηθει το παραμικρο αν ειχαμε τα οπλικα συστηματα του μεγαλου ΕΛΛΗΝΑ εφευρετη. Προδοτες τα πούλησαν στο εβραϊκο λομπυ των ΗΠΑ και εμεις ακομη υποφερουμε με τις οικονομικες αφαιμαξεις για σκάρτα συστηματα εισαγωγης.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα χρυσόστομε!5:09

Ανώνυμος είπε...

Σιγά θα σκίσουν κανένα καλτσόν. Ποιος ξέρει τι συμφωνησε αυτό το πράγμα που κάνει τον πρωθυπούργο τότε με τον ερντογάν οταν φορούσαν τα μπλέ φουλάρια

Ανώνυμος είπε...

Το σώφρον είναι του ανάνδρου πρόσχημα.

Ανώνυμος είπε...

Τα Άρτεμις με τα "καλά" "βλήματα" και χωρίς το καρεκλάκι...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ? ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΠΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΡΕ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ποιό Άρτεμις και ποιός Γκιόλβας; Αυτός που έβγαινε στην Πάνια; Σοβαρευτείτε και όταν είστε άσχετοι να μη μιλάτε και να μη λέτε ανοησίες. Το Άρτεμις μόνο για φράγμα πυρός κάνει και αν. Μόνο με Tor και Patriot ή S-300 πέφτουν τα σύγχρονα μαχητικά. Με τους πυράυλους αέρος εδάφους που έχουν εμβέλεια 150 χιλ, το Άρτεμις δεν μπορεί καν να τα φτάσει. Ήμαρτον με τις ανοησίες. Και χωρίς το καρεκλάκι τι θα κάνει το Άρτεμις; Θα τους αυξηθεί η εμβέλεια και η ακρίβεια; Χωρίς Ραντάρ τι θα χτυπήσει; ΕΛΕΟΣ με την ασχετοσύνη ορισμένων!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ, ΟΛΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ!!!