Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ισραηλινές ΕΔ σε δράση.Δείτε το βίντεο.


Κάποιοι δεν έχουν καμία αμφιβολία,ότι οι ισραηλινές ΕΔ είναι από τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες στο κόσμο. Κάποιοι άλλοι, που όμως δεν είναι τόσοι πολλοί λένε ότι απέναντι σ΄ ένα αντίπαλο με "δυτικό οπλοστάσιο" και εκπαίδευση -βλέπε Τουρκία- θα δοκιμαστούν οι πραγματικές τους δυνατότητες και η αποτελεσματικότητά τους στο πεδίο της μάχης. Ευχόμαστε να μην χρειαστεί να το αποδείξουν. Μας αρκούν τα βίντεο από την επιχειρησιακή δράση των ισραηλινών.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To Ισραηλ εχει χασει 2 φορες πολεμους απο οργανωμενο-εμπειρο Πεζικο "Αιγυπτος και Λιβανος". Αν ηταν τοσο καλες οι ΕΔ τους 8α ειχαν αλαξει τα δεδομενα και στο παρελ8ον. Αυτοι εκπαιδευωνται κατα Νατο, εχεται δει ολοι οτι το Νατο δεν μπορει να τελειωσει πολεμο οταν υπαρχει Πεζικο οργανωμενο, με μισθωφορους πηρανε και τον κανταφι απο οτι ειδαμε
Οι Νατοικοι στρατοι εχουν τεχνολογια, γραφειωκρατες στρατηγους και σχολεια ΕΔ που μοιαζουν με τα πανεπιστημια μας "οταν χρειαστει 8α τα μα8εις ολα απο μονος σου δλδ" και αυτο εφοσον τα παιρνεις . Το οτι μασκαρεψαμε καποιον με μια παραλαγη 1 κρανος και για 1-2 ωρες τον βαλαμε να τρεχει στα χαμενα "οπως εχει μα8ει απο τις Αμερικανικες ταινιες"δεν σημαινει οτι φτιαχνουμε και στρατιωτη.
σκεψου κ αυτο, ολλες οι χωρες ΝΑΤΟ εχουν μια σχολη προτυπο navy seals 8α μαζευουν ανετα 2000-3000 ουκ αν τους στειλουν ομως σε τιποτα Σερβους Ταλιμπαν κ.τ.λ δεν 8α γυρισει κανενας, δεν γενιουναται ολοι Μπικακης

Ανώνυμος είπε...

Τι τους λες τώρα; Σε αυτό το blog ο διαχειριστής και οι περισσότεροι σχολιαστές είναι φιλοεβραίοι.

Ακης είπε...

συγνωμι αλλα κανεις λαθος 6:36
το Ισραηλ δεν εχασε ποτε πολεμο γιατι μια ιττα του Ισραηλ συμαινει καταστροφη του κράτους του ιδιου. Θα σου θυμισω απλα τι εγινε στους πολεμους στον Λιβανο γιατι τα φιλο αραβικα μιντια αλλιο τα δειχνουνε.
1983 οι Ισραηλινοι πολιορκουν την Βυριτο και ο Αραφατ φευγει νυχτα σαν κυνηγημενος. 2000 οι λιβανεζοι χανουνε 1.000 στρατιωτες και το Ισραηλ λιγοτερος απο 100. 2006 (το μεγαλο ψεμα των μιντια) οι Ισραηλινοι χανουνε 121 ατομα οπου οι οποιοι ειναι κυριος χριστιανοι του νοτιου λιβανου και τα 2 ατομα τα οποια πιαστικανε εχμαλωτοι λογο των πρωτων επιθεσεων που ηταν χωρις κηρηξη πολεμου καν, εν αντιθεσι οι τρομοκρατοες απο τον λιβανο χανουν 2000 ατομα (οι μισοι απο αυτους τραυματιες ). Ουσιαστικα μιλαμε για κατεγιστικες νικες του Ισραηλ και ο μοναδικος λογος που ειρηνη δεν υπαρχει ειναι οτι το Ισραηλ εχει 6.000.000 εβραιους και οι εχθροι του ειναι 530.000.000 μουσουλμανοι.

Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως παιδια κανω kitesurf.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΥΜΜΑΧΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΗΤΗ 12ΝΗΣΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Κ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΛΟΙ. ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ- ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΤΕΟΚΡΗΤΩΝ, ΔΗΛ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Κ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ- ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ(ΕΛΛΗΝΕΣ) ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΛΥΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ=ΕΡΔΩΧ, ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ=ΔΑΒΙΔΟΓΛΟΥ=ΝΤΟΜΝΕΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΑΝ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΣΕ= ΕΝΩΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ είπε...

12.18 Kοιτα να δεις γιατι πραγμα σου λεω, αν ο Αιγυπτιος προεδρος ηταν λιγοτερο αλιμπαμπας 8α τον ειχε αυτον τον πολεμο http://www.youtube.com/watch?v=o9THDUFFvWA .Το Ισραηλ εχει μονο 6.000.000 αλλα η Αμερικη του δινει τζαμπα οτι και οσα οπλα 8ελει "κα8ε χρονο ηταν". και δεν πολεμανε με μισο δις μουσουλμανους, στην πραγματικοτητα δεν εχουν αναμετρη8ει ποτε με Στρατο που να 8εωρειτε αξιολογος η να εχει καποια φημη, με μονη εξαιρεση τον τελευταιο πολεμο στον Λιβανο οπου αυτο το Πεζικο των Λιβανεζων δεν 8υμιζει αλιμπαμπες, ειναι πολυ καλο.
Η ιστορια δηνει πολλυ δυνατα διδαγματα εδω, γιατι δηχνει οτι το πεζικο εξακολου8ει να ναι το κυριαρχο σωμα στο πεδιο της μαχης και οχι η αεροπορια οπως οι γραφειοκρατες πιστευουνε, Οταν εχεις περιορισμενο εξοπλισμο οπως εδω και χασεις 200 τανκς και 50 αεροπλανα δεν μπορεις να τα αντικαταστησεις παρα να στηριχτεις σε ενα βαρυ πεζικο , αλλα αμα πας σε μια παρελαση με τον παππου σου και δει εκεινα τα μπαζουκας 8α σου πει... ακομα μαλακιες δινουν

Ακης είπε...

14 Σεπτεμβρίου 2011 2:48 π.μ. εδω κανεις ενα λαθος για τον λίβανο. Ο Λιβανος ή η Χεζμπολαχ ή η Χαμας και ολλοι αυτοι δεν ειναι προβλημα για το Ισραήλ. Το προβλημα ειναι οτι υποστιριζονται απο το Ιραν και τους αλλους Σιιτες + της ρωσιας φυσικα. Παντα ηταν απο πίσω τους η ρωσία και εδινε οπλα και μαλιστα τα καλύτερα που μπορουσε να διαθεσει σε συμμάχους της. Εαν θυμασαι καλά ο τελευταιος μεγαλος πολεμος του Ισραήλ (περα απο τον λιβανο του 1982-3) ηταν το 1973 που 1.000.000 Αραβες απο νοτια και 350.000 απο βορεια κανανε επιθεση ταυτοχρονα. Και το μονο που καταφέρανε ηταν να μας οδηγησουν μερικα δευτερολεπτα πριν τον 3ο παγκοσμιο πολεμο οταν η Ρωσια ανακοινωσε στις ΗΠΑ οτι θα εμπενε στον πολεμο εαν το Ισραήλ δεν συμφωνουσε με την ανακοχή του ΟΗΕ. Θυμασαι τι ειχε προηγηθεί; Το Ισραηλ με Σερμαν αρματα μαχης (του Δευτερου παγκοσμου πολεμου δηλαδη) χανοντας 20 αρματα διελυσε πανω απο 300 Αιγυπτιακα του καλυτερου σοβιετικου τύπου της εποχής και επεισης παγηδευσαν την τριτη στρατια στην Ερημο του Σινά (ηταν συνολικα 3 στρατιες γιατι εγινε τριπλή επιθεση απο τον νοτο) και το Ισραήλ να φανταστείς τοτε ειχε λιγοτερο απο 3.000.000 πλυθησμο γενικά.
Οσο αναφορά τα οπλικα συστήματα η πραγματικοτιτα ειναι οτι η Ελλαδα (και αλλες χώρες) εχει μίνει πισω σε πολλά προγράμματα αναβαθμίσεων αλλα το Ισραήλ δεν μπορει να μίνει πίσω διοτι ναι μεν πολεμαει με θαρρος για να σώσει οτι εχει αλλά πλεον χώρες σαν την τουρκια , την Αιγυπτο και τον Λιβανο ή ακομα και την Ιορδανια,χωρες οι οποιες το παιζουνε καλες στην Δύση πλεον περνουνε και αυτοι δυτικα οπλα και το Ισραήλ πρεπει να μην μίνει πίσω ετσι ωστε καθε φορα να πραγματοποιεί αυτο που ο Κισινγκερ και αλλοι διπλοματες μισουν στο Ισραήλ. Οτι πετυχαίνει καθαρες νικες στις μαχες ενας προς εναν και δεν δημιουργεί ισοροποια δυναμεων.