Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Προϋπολογισμός τον Οκτώβριο, εκλογές το Νοέμβριο!


anti-ntp: Ο Αντωνάκης ο αλχημιστής με τα μίγματα.
Ως πρόκριμα εκλογών το Νοέμβριο εκλαμβάνουν πολιτικοί παρατηρητές τόσο την απόφαση της κυβέρνησης να ψηφίσει για πρώτη φορά στη νεότερη πολιτική ιστορία της χώρας τον Προϋπολογισμό τέλη Οκτωβρίου, αντί τέλη Δεκεμβρίου, αλλά και
την αποδοχή της απόφασης από τη Νέα Δημοκρατία. Επίσημη δικαιολογία ”Να βοηθηθεί η εικόνα της χώρας διεθνώς», αλλά ανεπίσημα είναι σαφές ότι υπάρχει ανησυχία για το αν η κυβέρνηση που δυνητικά θα προέλθει από τις εκλογές του Νοεμβρίου θα καταφέρει να ψηφίσει μέσα σε ένα τόσο βαρύ κλίμα τον “ κατάλληλο” Προϋπολογισμό.

Τη Ν.Δ. την συμφέρει να είναι ψηφισμένος ο Προϋπολογισμός, ενώ και η τρόϊκα θέλει να έχει ψηφιστεί πριν από τις εκλογές αφού ξέρει ότι όποιο σχήμα και να βγει από τις εκλογές είναι υποχρεωμένο να τηρήσει τον Προϋπολογισμό.

Μαζί με την αποδοχή του αιτήματος Βενιζέλου, η Νέα Δημοκρατία επιμένει όμως ταυτόχρονα σε εκλογές, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση απέτυχε και πρέπει να φύγει.

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε το απόγευμα της Κυριακής επικοινωνία με τους δύο Αντιπροέδρους του κόμματος, το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, το Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και τους αναπληρωτές Τομεάρχες Οικονομίας, με τους οποίους συζήτησε το κυβερνητικό αίτημα, για την ταχύτερη ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2012.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι επόμενο να μην έχει αντίρρηση σε ένα αίτημα διαδικαστικό (σ.σ.: από πότε έγινε “ διαδικαστικό θέμα” ο χρόνος ψήφισης του προϋπολογισμού;) το οποίο -κατά τον κ. Βενιζέλο- μπορεί να βοηθήσει την εικόνα της χώρας διεθνώς» όπως επισήμανε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης μετά το πέρας των επαφών.

«Όμως, η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει το αυτονόητο: Ότι μια κυβέρνηση, που μέσα σε δυο χρόνια έχει πέσει παταγωδώς έξω σε όλες τις προβλέψεις της και στο Μνημόνιο και στους προϋπολογισμούς της, ακόμα και στο πολυδιαφημισμένο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμά της, παρά τις βαρύτατες θυσίες του ελληνικού λαού, είναι μια κυβέρνηση που πρέπει να φύγει» σημειώνει ο κ. Μιχελάκης.

Και καταλήγει τονίζοντας ότι «η ανάγκη για άμεση αλλαγή πολιτικής, μέσα από εκλογές, είναι πλέον ολοφάνερη και επιτακτική».
Πηγη 

5 σχόλια:

fnous fnous είπε...

Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com
=========================================

Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι
...Μοιραίοι.

Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.
...

Μήπως την Προδοσία ακολουθεί Πραξικόπημα;
Αυτά, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, είναι πρωτοφανή και εξόχως επικίνδυνα. Έχουν βάλει τον λαό ν' αναζητά τη σωτηρία του ανάμεσα σε προδοτικές ηγεσίες και ετοιμάζονται να τον "κατακρεουργήσουν".

Για να καταλάβει κάποιος την επικινδυνότητα της κατάστασης, αρκεί να πούμε ότι —κατά τη γνώμη μας— ο Σαμαράς σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Παπανδρέου.
Γιατί;
Γιατί ο Παπανδρέου, ό,τι ήταν να κάνει εις βάρος των Ελλήνων, το έχει ήδη κάνει.
Μας πρόδωσε ως λαό, παρέδωσε την πατρίδα μας στους κατακτητές και το μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να σώσει το "τομάρι" του.
Έκανε ό,τι είχε να κάνει και το μόνο που τον απασχολεί τώρα είναι να καταφέρει να "διαφύγει" με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος ...

Να μην αφήσει "κενά" πίσω του, τα οποία θα επιτρέπουν στους Έλληνες να τον καταδιώξουν νομικά, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Αντώνη Σαμαρά άκουσε ενα απλό πολίτη και πράξε ανάλογα
Η μοίρα τάφερε έτσι που θα σου δοθεί σύντομα μιά και μοναδική ευκαιρία στη ζωή σου ή να μείνεις στην ίστορία σαν μεγάλος εθνικός ήρωας ή να μπείς και συ στο κάδρο των δοσίλογων της μισητής κυβέρνησης Παπανδρέου.Πολλοί έχουν προεξοφλήσει την αποτυχία σου.
Ακριβώς σε σένα μπαίνει το δίλημμα του μυθικού Ηρακλη για τον δρόμο της αρετής και τον δρόμο της κακίας.
Αρπαξε τους τοκογφλύφους απ ταυτι και πέταξε τους έξω απ' την χώρα βγάλε τη χώρα απ τον ζουρλομανδύα του Ευρώ
με έλεγχο της διακίνησης κεφαλαίων και οπωσδήποτε να στείλεις φυλακή τους προδότες και να ξέρεις ότι οι Ελληνες είναι φιλότιμος λαός και θα δώσει ακόμη και την ψυχή του προκειμένου αναταθεί η χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργακης εβαλε την πλακα,ο αντωνακης θα βαλει τον σταυρο στο μνημα που βυζαξαν τοσα χρονια ολα τα λαμογια,αυτοι που μας χρεοκοπουν-ησαν ειναι δυνατον να μας βγαλουν απο την κριση, ολα τα ζωα στο μαντρι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε μου συμφωνημένα όλα είναι μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-(λαγο)ΛΑΟΣ-ΕΕ-ΔΝΤ. Ο προϋπολογισμός θα συνταχθεί σε σχέδιο από τον Οκτώβριο για να πάει για έγκριση στις Βρυξέλλες στα πλαίσια της οικονομικής διακυβέρνησης, άλλοι κυβερνούν δεν το πήρες χαμπάρι ακόμη;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.Ο ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΩΡΑ,ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΧΩ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ.