Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Το στρατιωτικό σχέδιο που συμφώνησαν Παπανδρέου – Νετανιάχου!


Ελλάδα και Ισραήλ θα αντιμετωπίσουν από κοινού τη κρίση με τη Τουρκία.Και αυτό ισχύει και για το στρατιωτικό σκέλος της κρίσης .Αυτό ουσιαστικά συμφωνήθηκε μεταξύ Νετανιάχου-Παπανδρέου στη χθεσινοβραδυνή τηλεφωνική τους συνομιλία. Όπως αναφέρει
από το Ισραήλ το Debkafiles οι δύο χώρες υπέγραψαν στρατιωτική-επιχειρησιακή συμφωνία, μόλις δύο εβδομάδες πριν. Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να συγκληθεί οκταμελής υπουργική ομάδα Ελλάδας-Ισραήλ που θα αναλάβει να διαχειριστεί τη κρίση.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ανέφερε τις μέχρι σήμερα κινήσεις του τουρκικού στόλου στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Αναφέρθηκε σε αιφνίδια αύξηση πτήσεων κατά τις τελευταίες 48 ώρες πάνω από το Καστελόριζο. “Η Αθήνα φοβάται μια τουρκική επίθεση στο νησί, με πληθυσμό 1.000 κατοίκων”, γράφουν οι ισραηλινοί. “Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε οι Τούρκοι είναι ικανοί να κάνουν αιφνιδιαστικές επιθέσεις σε Ελληνικά νησιά κοντά στις τουρκικές ακτές”, προσθέτουν.

Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν πλήρη συνεργασία σε επίπεδο ανταλλαγής πληροφοριών και οι ισραηλινοί ζήτησαν τη χρήση ελληνικων βάσεων, αν χρειαστεί. Κι αυτό για να “απαντήσει σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης”!

“Τόσο το Ισραήλ όσο και η Ελλάδα φαίνεται να ξέρουν καλύτερα ότι η τουρκική απειλή είναι πραγματική”, λένε οι ισραηλινοί.
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι θα πολεμήσουν οι αντιπαραγωγικοί και οι βλάκες dont worry Uncle Sam

Ανώνυμος είπε...

Μην φοβάσαι γιωργάκη. Εμείς οι Ελληνες, εμείς οι άντρες που πήγαμε φαντάροι, εμείς θα υπερασπίσουμε τα χώματα που προδόθηκαν.
Θα τα υπερασπίσουμε γιωργάκη, αν και αμφιβάλλω πιά κατά πόσον ο Τούρκος είναι ο εχθρός μου.
Φοβάμαι ότι πρέπει να κοιτάξω πιό κοντά για να βρω τον εχθρό.
Και φοβάμαι τι θα αντικρύσω γιωργάκη.

Ανώνυμος είπε...

ο georgακησ μα την εχει φερει κανονικα να δουμε ποσο ακομα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΥΔΙΑ? ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΙΛΗ ΚΡΗΤΙΚΗ. ΑΞΚΟΣ Σ.Ξ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ,ΕΧΕΙ ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ,ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ,ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΣΣΟΥΣ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ!!! ΤΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CLUB K,ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ? ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν οπλίζει τους 1000 κατοίκους του νησιού ή και ακόμα καλύτερα τους κατοίκους σε όλα τα κοντινά νησία στην Τουρκία??? Έτσι οι Τούρκοι θα έχουν τρομερές απώλειες σε περίπτωση που προσπαθήσουν να καταλάβουν κατοικημένες περιοχές...Είναι κανόνας οτι αν επιτίθεσαι σε πόλη και δη αρματωμένη,πρέπει να είσαι έτοιμος για τρομερές απώλειες!!Οτι έπαθαν και οι Αμερικανοι σε Ιράκ,Σομαλία!!!

Ανώνυμος είπε...

εδω βρισκομαστε μπροστα σε μια ακομα προδοσια της Ελληνικης κυβερνησης κατα της Ελλαδος.Το κλιμα που εχει δημιουργηθει μεταξυ Τουρκιας-Ισραηλ ειναι κατα την γνωμη μου ενα μεγαλο ψεμα!Η κοινη στρατηγικη αναμεσα σε Ελλαδα και Ισραηλ το μονο που κανει ειναι οχι εμας πιο δυνατους, απλα βαζει την χωρα μας "στρατιωτικα" απεναντι στους Τουρκους και δινει σε αυτους την "αφορμη" να μας ζητησουν "και τα ρεστα" οποτε αυτοι κρινουν, δηλαδη οποτε μας βρουν πιο αδυναμους.........