Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΕΤΕΣ ΤΕΛΟΣ (ΧΑΡΑΤΣΙ) ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ


Η κυβέρνηση μετράει μέρες. Η Τρόϊκα (Κυβέρνηση – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.) προσπαθεί να αρπάξει όσα μπορεί για λογαριασμό της εγχώριας και διεθνούς τοκογλυφίας. Το νέο τέλος για τα ακίνητα αποτελεί ένα ακόμη δυσβάστακτο και καταχρηστικό μέτρο ενάντια στους εργαζόμενους και
την λαϊκή πλειοψηφία. Ένας τρόπος υπάρχει για να τους σταματήσουμε. ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!
Έτσι θα τους εξαναγκάσουμε να φύγουν. Πληρώσαμε αρκετά, δεν πληρώνουμε άλλα. Τα μικρά τα ψάρια θα φάνε τα μεγάλα. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ. Καθημερινά επιβάλλονται νέοι φόροι, μειώνονται οι μισθοί και τα μεροκάματα, περικόπτονται συντάξεις, καταργούνται εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Εκατοντάδες χιλιάδες θα οδηγηθούν υποχρεωτικά στην ανεργία.

Μαζί ξεπουλιέται αντί πινακίου φακής όλη η δημόσια περιουσία. Η κυβέρνηση μαζί με τους πολιτικούς της συμμάχους επιδιώκει να μετατρέψει τη ζωή μας σε κόλαση. Μπορούμε να ακυρώσουμε όλα τα μέτρα τους, αρκεί να ακυρώσουμε ένα. Να αρνηθούμε συλλογικά την καταβολή του τέλους για τα κίνητα. Μας αφορά όλους.
Υπογράφουμε και συντασσόμαστε με το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΕΤΕΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
Πηγη 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιές θα είναι οι επιπτώσεις αν δεν πληρώσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Εκεί που φτάσαμε δεν νομίζω ότι είναι θέμα επιλογής αλλά επιβίωσης, τα @@ μας θα πάρετε και κάντε ότι νομίζεται!

'Ελληνας είπε...

Η κυβέρνηση είναι πρακτικά αδύνατο να βγάλει το 2011. Άρα μην ρωτάτε για επιπτώσεις αφού ακόμα κι αν υπάρχουν δεν θα μας προλάβουν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΝΩ, ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ , ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ , ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ, (Π.Χ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΤΑ ΠΑΡΑΝΔΡΕΟΥ ΤΣΑΝΤΑ ΗΕΡΜΕΣ 7.300 ΕΥΡΩ, ΓΑΠ, ΚΑΝΟ 3500 ΕΥΡΩ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ 80 ΑΚΙΝΗΤΑ, ΜΠΕΝΙ 3.ΟΟΟ.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΣΥΖΥΓΟΣ ΡΟΒΛΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ 400.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΝΑ ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ 150.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΜΠΡΑΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΩΣΕΙ") ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ , ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ...
4.000.000 ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΝΕΙ(;)!!!

Ανώνυμος είπε...

μπορουμε να πληρωσουμε μονο το ρευμα στο παρακατηθεν οπωσ εκανε και η μελινα μερκουρη με την ερτ

Ανώνυμος είπε...

Ετσι και αλλιως σε 4 μηνες δεν θαναι κυβερνηση θα παρουν τον πουλο τον αγυριστο,χτες ο χρυσοχοιδης απο τα πυροβοληματα πουτρωγε στο μεγα ελεγε οτι ολοι τους πυροβολουν και ειναι μονοι τους,τι περιμενε να μας γαμανε ασαλιωτα και να τους χαιδευουμε θα παρουν τα οσχεα μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλή η πρόταση περι άρνησης πληρωμών,αλλά πιστεύετε οτι δεν έχουν λάβει υπ'όψιν τους το γεγονός,οτι μπορούμε να καταθέσουμε στο παρακαταθηκών και δανείων την αξία του ρεύματος που καταναλώσαμε,χωρίς να καταβάλλουμε το χαράτσι και να μη μας κόψουνε το ρεύμα;όσο για την Μελίνα αγαπητέ...άλλα χρόνια......

Ψυχαναλητης:"Αι συνεπειαι του κρατικου Αυνανισμου" είπε...

Μα εχτες καπου διαβασαμε...οτι τελικα δεν θα βαλουν στο λογαριασμο της ΔΕΗ...το φορο για τα ακινητα...αλλα στο λογαριασμο του ΟΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Την άλλη φορά να προσέχετε. Πλερώστε τώρα και αφήστε τα κλάμματα.

Ανώνυμος είπε...

@ 4.28
ΕΠΕΙΔΗ ΡΕ ΜΟΡΤΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ,ΔΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ...
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΑΝ ΘΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

4:43 μ.μ. δεν μπορώ να πληρώνω τις δικές σου μαλακίες.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΡΑΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Σε βλέπω πρώτο-πρώτο στο ταμείο να πληρώνεις.

Ανώνυμος είπε...

πισω απο την ανωνυμια μερικοι ειναι αρχιδατοι δεν νομιζετε παιδια?οπως ο 5.15 για παραδειγμα!!αλλα ετσι ειναι η μαγκια ξεχειλιζει σε μερικους ανωνυμους...και αν τον δεις κανενα σκατοφυτο με γυαλακια θα ειναι!!!