Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ότι βγαίνει από το Ακσάζ, αναγνωρίζεται, ταυτοποιείται και προωθείται πρός στοχοποίηση!


ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΤΟΧΑΣΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ !
ΚΑΡΔΙΟΚΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΙ’ΑΥΤΟΣ !
Ο ψύχραιμος παρατηρητής των εξελίξεων στην Α. Μεσόγειο και τις τελευταίες ώρες γύρω από το σύμπλεγμα του Καστελορίζου δεν έχει κανένα λόγο να εκπλαγεί η να ανησυχήσει. Έχουμε αναφερθεί
από το antinews στις πραγματικές στοχεύσεις της Τουρκίας, στο παίγνιο ισχύος που εξελίσσεται στην περιοχή και στην προσχηματική «όξυνση» ού μήν και …πολεμικό κλίμα μεταξύ Τουρκίας – Ισραήλ. Για άλλους κτυπά η καμπάνα !

Η επί δεκαετίες αγαστή συνεργασία στον τομέα των πληροφοριών, της ασφάλειας και της άμυνας μεταξύ των δυο χωρών έχει διδάξει στους Τούρκους ως που μπορούν να «παίξουν» με το Εβραϊκό Κράτος που από καταβολής του αντιδρά με …βιβλικό τρόπο στις προκλήσεις εναντίον του !
«Το σπαθί του Γεδεών», «η ασπίδα του Δαυίδ», «ο Ιησούς του Ναυή» κ.α. δεν είναι μόνο ιστορίες της Βίβλου. Είναι κωδικοί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ στρατιωτικών επιχειρήσεων που έφεραν αποτέλεσμα, συχνά οδυνηρό για τους αντιπάλους. Ρωτήστε την Συρία στην οποία η «ασπίδα του Δαβίδ» κόστισε περίπου 100 αεροσκάφη και δεκάδες οχήματα, αντιαεροπορικές συστοιχίες και ανθρώπινα θύματα…
Οι Τούρκοι ΞΕΡΟΥΝ και επίσης ΞΕΡΟΥΝ και οι Αμερικανοί που έχουν ήδη επιλέξει την Μαλάτεια για την εγκατάσταση του αντιβαλλιστικού ραντάρ.
Οι Τούρκοι ΞΕΡΟΥΝ ότι η επιχείρηση “BARBAROS” όπως βάφτισαν την ματαιόδοξη προσπάθεια τους να πλασαριστούν ως περιφερειακή υπερδύναμη σε τρεις θάλασσες θα καταλήξει σε Pearl Harbor έτσι και απογειωθούν τα Ισραηλινά F-15, ΞΕΡΟΥΝ ότι ο αναιμικός «στόλος» τους θα ξεκληριστεί όπως ο Τουρκο-Αιγυπτιακός στον κόλπο του Ναυαρίνου : Μεθοδικά, αργά, βασανιστικά από υπέρτερες τεχνολογικά και πολιτιστικά δυνάμεις.
Το πραγματικό διακύβευμα, είναι εκεί που θεωρούν ότι τα πράγματα είναι εύκολα. Στην πειρατική διεξαγωγή ερευνών μέσα στην ελληνική ΑΟΖ που ως Επιμηθείς καθυστερούμε να ορίσωμε. Εμείς τους το επιτρέψαμε.
«Βγαίνει ο τουρκικός στόλος από το Ακσάζ !» Τι λές !
Ε λοιπόν ότι βγαίνει από το Ακσάζ, αναγνωριζεται, ταυτοποιείται και προωθείται πρός στοχοποίηση από τα ειδικά για τον σκοπό αυτό χωροθετημένα Ναυτικά Παρατηρητήρια. Ακόμη και η κορβέττα ‘’Haibelyada” αυτό το stealth τελευταίο απόκτημα του Τουρκικού ΠΝ που κάποιοι τείνουν να μας πλασάρουν ως το νέο…Graf von Spee της Α. Μεσογείου που θα ανατρέψει τα δεδομένα !
Τα ΑΣΕΠΕ, τα «ιπτάμενα ραντάρ» της ΠΑ ερευνούν και καταγράφουν και στοχοποιούν ότι κινείται σε ακτίνα 300 ν.μ., τα Mirage F2000 – φορείς Scalp έχουν ήδη ανατεθειμένες τις αποστολές τους και οι φρουρές στα νησιά και τις νησίδες είναι με το δάκτυλο στην σκανδάλη.
Οι Τούρκοι ρίχνουν ζαριά ! Μια ζαριά με πειραγμένα ζάρια, που στις έδρες τους γράφουν «ΕΛΙΑΜΕΠ», «ΣΗΜΙΤΗΣ», «ΙΜΙΑ», «ΕΛΣΙΝΚΙ», «S-300» και άλλα που θέλουμε να ξεχάσουμε. Όπως όλοι οι τζογαδόροι, πιστεύουν πως θα τους βγεί. Πώς κάποιος θα βρεθεί να ευχαριστήσει τους Αμερικανούς που θα μεσολαβήσουν μή τυχόν και «χαλάσει η ΝΑ πτέρυγα της Συμμαχίας», κάποιος «ψύχραιμος» θα αντιμετωπίσει με αγγλικό φλέγμα μια προσβλητική ενέργεια στο Καστελόριζο και κυρίως πως ο χειμαζόμενος, εκβιαζόμενος, ληστευόμενος λαός αυτής της χώρας περί άλλων τυρβάζει.
Πώς για άλλη μια φορά θα πούμε «τώρα για πόλεμο είμαστε;». Πώς το Καστελόριζο και η πειρατική εισβολή στην ΑΟΖ του είναι πολύ μακριά, όσο και η Κύπρος το 74 !
Προσωπικά πιστεύω πως αυτή η ζαριά δεν θα τους βγεί. Ο δοκιμαζόμενος Έλληνας, που παθητικά υφίσταται την φοροεπιδρομή, που πληρώνει αγόγγυστα για τις σπατάλες και τις αρπαχτές της μεταπολιτευτικής συμμορίτικης «ηγεσίας» του, που καλείται να απολογηθεί γιατί …απέκτησε ένα σπίτι (!), που ανέχεται τους κορδακισμούς κομψευόμενων μετα-μοντέρνων υπουργίσκων η τις προσβολές χονδρόπετσων στην ψυχή και το σώμα αντιπροέδρων ΕΔΩ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ.
ΤΩΡΑ, γιατί την ανέχεια και την πείνα ακόμη μπορείς να την δεχθείς. Την ξεφτίλα, τον οίκτο των άλλων «τους φουκαράδες ήταν που ήταν για κλάματα, τους πήραν και φαλάγγι οι Τούρκοι» δεν το δέχεσαι !
Την αντίληψη αυτή συμμερίζονται και πολλοί εχέφρονες στην κυβέρνηση και παρατηρούμε ήδη μια ασυνήθη για τα δεδομένα και τις «εκσυγχρονιστικές»παραδόσεις του υπουργείου αλλαγή ύφους, ενώ κυκλοφορούν μετ’επιτάσεως και σενάρια προχωρημένων διαβουλεύσεων με άλλη χώρα της Μεσογείου για θέματα ασφαλείας και ενώ γίνεται λόγος ακόμη και για μεταστάθμευση αεροσκαφών…
Βεβαίως κάθε ενίσχυση είναι δεκτή και επιθυμητή. Η Ιστορία όμως και ειδικά η δική μας δείχνει πως μόνο στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις είχαμε αποτέλεσμα.
Παραφράζοντας τον πρόεδρο Μάο, «η Τουρκία είναι μια χάρτινη τίγρις». Είναι μια wannabe τοπική υπερδύναμη, με μια υπερθερμασμένη οικονομία, έναν τεράστιο στρατό που ευτελίζεται καθημερινά από το Κουρδικό αντάρτικο, που έχει την φυσική του ηγεσία στην φυλακή, που στην ουσία είναι μια μάζα πεζών και ιππέων της στέπας όπως οι ασιάτες πρόγονοί τους.
Ε λοιπόν αυτή η Ασιατική δεσποτεία δεν θα καταφέρει ότι δεν κατάφεραν οι Πέρσες, δεν θα διαρρήξει τον ασφυκτικό κλοιό στον οποίο την έκλεισαν η Ιστορία και η Γεωγραφία !
Πηγη 

5 σχόλια:

MAVGR είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ένα κάρο μαλακίες

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ...

Nick είπε...

Μήπως αυτό που έκανε η Τουρκία έπρεπε να το είχε κάνει η Ελλάδα με τη Νορβηγία;
Μήπως η Τουρκία είναι εναντίον της ΝΤΠ και περισσότερο πατριώτες από εμάς;
Πόσο δημόσιο χρέος έχει η Τουρκία; Δεν είχε διώξει το ΔΝΤ;

Ανώνυμος είπε...

polla mas pirene....ena OXI omos,tin perifaniamas os ellines...
http://www.youtube.com/watch?v=4MCIE30G3I8