Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Νικόλαος Λογοθέτης, μέχρι πρόσφατα αντιπ ρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, επιβεβαιώνει τις κατα γγελίες!!! Γκρεμιστε τους διεφθαρμένους!


Ο Νικόλαος Λογοθέτης, μέχρι πρόσφατα αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, επιβεβαιώνει τις καταγγελίες περί ”μαγειρέματος” του ελλείμματος.
Τεράστιες διαστάσεις παίρνει πλέον η υπόθεση των καταγγελιών της πρώην μέλους της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ζωής Γεωργαντά αφού τις τις υιοθετεί ο επίσης μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Νικόλαος Λογοθέτης.


Μάλιστα ο νομικός εκπρόσωπος του, ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος δηλώνει: “Ο κ. Λογοθέτης, τα όσα καταγγέλλει η κ. Γεωργαντά, τα προσυπογράφει ως απολύτως αληθή.Στο μόνο σκέλος των δηλώσεων της κ. Γεωργαντά από το οποίο διαφοροποιείται ο κ. Λογοθέτης, είναι ότι η πρόσληψη των μελών του δ.σ. έγινε εξαιτίας των σχέσεων τους με το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Λογοθέτης επελέγη εξαιτίας των προσόντων του, καθώς δεν είχε την οποιαδήποτε σχέση με το κυβερνών κόμμα”.
Πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί παρακαλώ βγαίνουν και το λένε τώρα???!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΦΙΛΕ 9,43 ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΝΥΦΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΣΤΡΑ. Η ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΛΟΠΗ?? Η ΣΤΟΝ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΩΠΟΔΥΣΙΑ?? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ?? ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΑ?? ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!