Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Τουρκία: Πάνε …Γάζα με φρεγάτες;


Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα: Σαλπάρουν για την ανατολική Μεσόγειο τουρκικά πολεμικά
Την πληροφορία ότι τρία τουρκικά πολεμικά πλοία (αλλού αναφέρεται ότι πρόκειται για φρεγάτες, ενώ αλλού προσδιορίζονται σαν τορπιλάκατοι) προετοιμάζονται να αποπλεύσουν από ναυτικές
βάσεις στην Τουρκία με προορισμό την ανατολική Μεσόγειο δημοσιεύουν τουρκικές εφημερίδες.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τα τουρκικά πολεμικά πλοία θα παρέχουν βοήθεια στα σκάφη που μεταφέρουν βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας. Την πρόθεση της τουρκικής κυβέρνησης να συνοδεύονται από μονάδες του τουρκικού πολεμικού ναυτικού όσα πλοία επιχειρήσουν να μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα είχε αποκαλύψει την προηγούμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Στα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου αναφέρεται ότι, σύμφωνα με το σχεδιασμό, τα πολεμικά πλοία της Άγκυρας πρόκειται να ακολουθήσουν πρακτικές αντίστοιχες με αυτές που ακολουθούν τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη στο Αιγαίο. “Αν ισραηλινά πλοία παρέμβουν σε πλοίο που μεταφέρει βοήθεια έξω από τα 12 μίλια, η τουρκική τορπιλάκατος αντί να απομακρυνθεί θα προσεγγίζει το ισραηλινό πολεμικό πλοίο μέχρι 100 μέτρα και έτσι, μπορεί να δούμε να συμβαίνει στη Μεσόγειο με τα ισραηλινά πολεμικά πλοία αυτό που συμβαίνει στα dog-fights με τα ελληνικά πολεμικά αεροπλάνα στο Αιγαίο», γράφει η Σαμπάχ.

Για όποια σημασία έχει αξίζει να επισημανθούν μερικές διαφορές : στο Αιγαίο, τα τουρκικά μαχητικά προχωρούν σε παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας και παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου κατά βούληση, επιλέγοντας το χρόνο, τον τρόπο και το σημείο απ’ όπου θα εισβάλλουν. Επίσης τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη δεν πετούν έξω από τον εθνικό εναέριο χώρο των 10 ναυτικών μιλίων αλλά τον παραβιάζουν και πολλές φορές πετούν πάνω από ελληνικά νησιά.

Την ίδια ώρα που οι Τούρκοι ομολογούν την πρόθεσή τους να ακυρώσουν στην πράξη την ζώνη ασφαλείας των 50 μιλίων από τις ακτές που έχει εγκαθιδρύσει το Ισραήλ για την ασφάλειά του έχοντας την υποστήριξη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, κατηγορούν το Ισραήλ ότι παίζει με τη φωτιά, σχολιάζοντας επικριτικά δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ Αβιγκντορ Λίμπερμαν ότι το Τελ Αβίβ εξετάζει το ενδεχόμενο να εκπαιδεύσει και να στείλει όπλα στους Κούρδους του ΡΚΚ.
Πηγη 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΟΥ ΡΚΚ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ 96' ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΝΑΪΡΟΜΠΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΟΚΕΜΑΛΙΚΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΣ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑΝ ΑΥΤΟ , ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΡΑΓΟ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΓΤ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ Κ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..) ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΑΡΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΑΙΟΛΑΙΑ ΞΑΦΝΗΚΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ? ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΜΕ ΤΠΤ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ Η ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Ή ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Ή ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΑΣ Ή ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ LIDL ΚΑΙ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥΣ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΣΒΗΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΚΛΑΝΟΪΔΕΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΧΙΛΤΕΡ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΡΟΪΟΝ Ε ΤΟΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΛΕΦΑΝΤΙΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ @@@@@@@ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ Κ ΕΚΕΙΝΑ , ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΑΝ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΙΕΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ GENERAL ELECTRIC ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!! ΑΣ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΓΤ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΝΟ ΘΕΛΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΡΑΣΗ ΟΥΤΕ ΤΠΤ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΛΔ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ , ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΖΟΧΕΣ ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΥΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ Ε ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΥΛΟΥ ΕΙΜΑΙ 22 ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΗ ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ 'ΠΡΙΖΑ' ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΠΤ ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΟΚ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!ΑΡΕ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ HAARP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΗΛΕΨΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙΑ!!!!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Η ώρα πλησιάζει και το αίμα βράζει για εκδίκηση. και με μαχαίρι στο χέρι 8α είμαι στο πλευρό της πατρίδας, μου επειδή είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ είμαι άντρας και έχω @@!