Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Η Δίκη των ΟΥΚάδων


Ας μην νομίζουν κάποιοι ότι έχουμε... ξεχαστεί. Πλησιάζουν οι μέρες για την δίκη των ΟΥΚάδων. Και συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου, στο ναυτοδικείο Πειραιά, πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτή η δίκη – ορόσημο της επικράτειας της παράνοιας (και) στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας.
Αν και τυπικά οι συγκεκριμένοι ΟΥΚάδες ανήκουν στις ....
τάξεις του λιμενικού, η στρατιωτική τους εκπαίδευση, η πειθαρχία και οι επιχειρησιακές ανάγκες τις οποίες εκπληρώνουν, θα έπρεπε να τους κατατάσσουν αυτόματα στις Ένοπλες Δυνάμεις και όχι στα Σώματα Ασφαλείας.
Πρόκειται για ανθρώπους τους οποίους πληρώνει το ελληνικό κράτος να εκπαιδεύονται, προκειμένου – αν χρειαστεί ποτέ – να αφαιρέσουν ζωές και όχι να παίξουν τις κουμπάρες.
Και τώρα η παράνοια της αριστεροκρατίας, ο ξεδιάντροπος εθνομηδεμισμός, τους δικάζει, επειδή είπαν συνθήματα κατά τούρκων και αλβανών, κατά την διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης. Εμείς θα είμαστε εκεί!

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!

theo είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Τρύφωνα 66
Ακτή Μουτσοπούλου
Πειραιά

Ανώνυμος είπε...

Οταν Τούρκοι,Αλβανοί,βρίζουν και καίνε ελληνικές σημαίες, τους κερνάνε κουραμπιέ?
Αλλά τί να σου κάνει .Οταν έχεις πρωθυπουργεύοντα Αμερικανό -Εβραίο,την χώρα σου θα σεβαστεί?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή λίγοι Έλληνες Πραγματικοί έμειναν να τους δικάσουμε και αυτούς!!!!!Άμαν πια θέλετε τη χώρα υποταγμένη σε όλα!!!

Ανώνυμος είπε...

παπανδρεικοι , καραμανληκοι και λοιποι προδοτες να καουν στην πυρα. ολοι πλαι στα παιδια των ουκ για συμπαρασταση και αποθεωση. κατω η προδοσια των ξενων πολιτικων που τους βαφτισαν ελληνες και με ελληνικα ονοματα. σημειωστε το πραγματικο ονομα του γεωργιου παπανδρεου ειναι τζεφρυ. ο νοων νοητω

Ανώνυμος είπε...

Αυτή εδώ η ανάρτηση πρέπει να ξαναδημοσιευτεί μιά δυό μέρες πριν τη δίκη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ Ο.Υ.Κ-Λ.Ο.Κ κ.λ.π ΤΟ ''ΠΕΡΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ'' ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ; ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας λες όμως τον λόγο. Φώναζαν συνθήματα στην παρέλαση. Θαυμάστε επίπεδο:
«Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι Αλβανέ», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό», «Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα από αυτούς»

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είμαστε.....Έρμαιο του κάθε μαλάκα αναρχοκουμουνιστή που τον πείραξαν τα συνθήματα των παληκαριών....ΜΠΡΑΒΟ στα ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.... Στα γαμίδια οι σκατοαναρχοκομμουνιστές.....τεμπελαράδες που το μόνο που κάνουν είναι να προσκυνούν τον κάθε βρωμιάρη για να δημιουργούν εντυπώσεις και κάποιοι μαλάκες αντί να τους πετάξουν σε κάνα χαντάκι να ησυχάσουμε απ αυτούς κάθονται και τους χαϊδεύουν...ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ....ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ.......

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΣΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ.ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ζυγώνει η ώρα; ΧΑ ΧΑ...Το αποτύπωμα του κώλου σας έχει μείνει στον καναπέ και παρακαλάτε να κάνουν δουλειά οι εβραίοι για λογαριασμό σας.

Ανώνυμος είπε...

Ενας γνισιος ελληνας δεν βριζει, μονο σκολιαζει μια καταστασι.Οσοι βριζετε εδω εισται τουρκοαραποπακιστανοβουλγαρορουμανοροσσο σποροι για αφτο εισται και ανομαλοι στο μυαλο.

Ανώνυμος είπε...

9.50 δε σε κόβω και πολύ ΄Ελληνα......Μάλλον για αλβανάκι μου φαίνεσαι γι αυτό πάρε δρόμο από δω.ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.Αλλοδαπέ αναρχοκομμούνι...........

Ανώνυμος είπε...

πουστρακι αλβανακι τι σε περιμενει και σενα.9.50

Ανώνυμος είπε...

να ζησουν τα κομαντο ουκ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι για τα σχόλια που ολοι ειναι υπέρ και δεν βρεθηκε κανένας μλκς να την πει την )$(#*) του.Πρεπει να τους υποστηρίξουμε για την οικογενεια τους αλλα και για την δικιά μας που μας παρέσχουν ασφάλεια θυσιάζοντας πολλά πάρα πολλά.Ο Θεός μαζί τους.

Ανώνυμος είπε...

παρέχουν*

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΊΜΟΥΝΙΑ,ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

EGW THA HTHELA NA XERW OTAN OI EGKATHETOI TWN STOWN TOUS STEILOUN FYLAKI TO DIKO TOUS KOLO POIOS THA FYLAXEI SE PERIPTWSH LEW DHLADH SE PERIPTWSH POU MAS EPISKEFTOUN TA ANNALATA APO APENANTI AYTO TO SKEFTHKAN OI ATHLIOI PROSKYNHMENOI EAN DEN TOUS STEILOUME EMEIS STON AGYRISTO NWRITERA THA TO KANOUN OI ANNALATOI ANTE DIKASTARES MOU PISTA KAI KATA GRAMMA TIS ENTOLES......

Ανώνυμος είπε...

Κλείστε τος μέσα και αυτούς(ΟΥΚάδες),μα αφήστε έξω τους φιλοπατρίδες πολιτικούς μας, είναι ταγμένοι να μας προσέχουν.
Υ.Γ. Το μόνο που δεν μπορούν να πουλήσουν, είναι η ίδια η ψυχή τους,αυτήν αυτήν την πούλησαν στον διάολο.

ΕΥΡΟ-ΠΑΙΟΣ είπε...

Τι Μαλακειες λενε οι Μαλακες πανε να δεικασουν τους ΟΥΚαδες για το τιποτα; Καλα αφτοι δεν κσερουν τι να κανουν. Οπως λεμε ο Διαολος δεν ειχε δουλεια και γαμ.... τα παιδεια του! Μα καλα Διανοοιτικοι αναπυροι ειναι ολοι τους με αφτην την κυβερνηση. Αφτους που κυβερνανε και καταχρεωνουν την Ελλαδα και κερδοσκοπουν πρεπει να δικασουν και ΟΧΙ τους ΟΥΚαδες! Βληματα εεε Βληματα!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΚΑΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!

Ανώνυμος είπε...

8.37 εισαι σπουδαιος τωρα που ειπες τον λογο ελιτ ομαδα του στρατου ειναι τι θες να τραγουδισει της θειας σου ή της αδελφης σου?

Οσο δε για σενα...διαβασε το να γουσταρω...

«Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι Αλβανέ», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό», «Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα από αυτούς»

ρε ανιστορητε τι ειναι πλειοψηφια των Σκοπιων?Απαντηση γιατι εισαι εντελως ηλιθιος,αλβανοι ρε αλβανε...και οτι αλλο ανθελληνικο εκπροσωπεις.

αλλα ποιος να σου την διδαξει?οι αναρχομαλακες φιλοι σου σου ή αναρχοκομμουνιστικη κουλτουρα...στην ουσια δεν ειναι τιποτα αλλα την λενε κουλτουρα γιατι δεν τους επιτρεπουν να την πουνε μαλακια,γιατι απο ατομο σε ατομο μεταφραζεται διαφορετικα,αναλογα το ατομο και τον δεικτη του...ενα τετοιο ατομο ειναι και αυτο εδω...ενα τιποτα για την ακριβεια.

Ειναι ενας αναρχομαλακας τσουτσουνοπαιχτης αλβανος και τιποτα αλλο...

Ανώνυμος είπε...

9.50 .Μετα απο αυτην την γνησια Ελληνικη γραφη που παρουσιασες,ενα εχω σου πω...

«Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι Αλβανέ», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό».

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ενα δυο εν δυο'
στ'αρχιδια μας
τον γραφουμε
τον τουρκικο στρατο...
ηταν το συνθημα που ακουγοταν καθε Κυριακη στην Κομοτηνη απο το αγημα το 1986-87...
τιμη και δοξα στα παληκαρια των ενοπλων δυναμεων...
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ο.Υ.Κ.ΑΔΕΣ!!!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Να επανέλθουν ξανά τα συνθήματα σε κάθε στρατιωτικό,λιμενικό και ότι άλλο τμήμα-άγημα υπάρχει,σε κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΗ εκδήλωση.Να δούμε όμως ποιός από τα κοπρόσκυλα μπορεί να διατάξει κάτι τέτοιο.ΕΞΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ή (ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

dikazoun ton antho twn enoplwn dynamewn!tous katsikokleftes mesa sti bouli na dw pote tha dikasoun!!!an i sinthesi toy naytodikeiou aytou pou dikazei toy polemistes tis elladas exei estw k to paramikro aisthima dikaiosinis tha prepei na toys athowsei panigirika!!!!!!!!!!!!