Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΜΠΛΕ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ


Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Με διαδικασίες, fast, very fast, με το πρόσχημα να σώσουν πάλι την Ελλάδα , η έβδομη αν δε κάνω λάθος, διαλύουν οικογένειες.
Ισοπεδώνουν τα ΤΑΞΙ ,όσα και λάθη να έχουν κάνει, αλλά με την ψήφιση του προϋπολογισμού, θα μειώσουν του μισθούς του δημόσιου στο 50%. Και αν αναλογισθείς, ότι ήδη έχουν κόψει περί
το 35%, το κόψιμο θα φτάσει το 85%! Μετά έχουμε, την εφεδρεία-απόλυση ανθρώπων , οι οποίοι έχουν οικογένεια, υποχρεώσεις, όπου το κοινό θα βγει και θα πει , φάτε τους. Αλλά μια είναι η αλήθεια. Στην ψύχρα σκοτώνουν την μέση τάξη. .

Μετά τον κεφαλικό φόρο, τις κρατήσεις αλληλεγγύης, έρχεται το τέλος ακίνητων μέσω ΔΕΗ. Συρρικνώνουν το εισόδημα με διάφορους τρόπους. Αλλά η ΝΔ είναι μέσα σε όλα αυτά. Για το κάλο μας πάντα.

Και τα επόμενα βήματα έρχονται. Με αφορμή την κατάργηση των εφοριών, έχουν ετοιμάσει άλλο πλάνο. Με την κατάργηση της οργανικής θέσης , τους ΔΕ εφοριακούς, τους σπρώχνουν στη εφεδρεία και τελειώνοντας με αυτούς θα πάνε στους αορίστου χρόνου. Διότι έχουν σκοπό να καθαρίσουν αρχικά, τους ΥΕ και ΔΕ! ‘Έπειτα με την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού της σύνταξης. Από το 2015, θα το μεταφέρουν, τώρα, χωρίς σχέδιο, έτσι για να μειώσουν το κόστος, αδειάζουν τον δημόσιο τομέα , διότι όλοι τρέχουν να υποβάλουν αίτηση για σύνταξη., πάνε τα ταμεία, διότι οι επιταγές της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, λέει όλα στον ιδιωτικό χώρο, βλέπε πολυεθνικές!!

Έτσι με το πρόσχημα να σώσουμε την χώρα αυξάνουμε την ανεργία και φυσικά ανεβάζουμε την ύφεση.

Από την άλλη έχουμε την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η οποία έχει άλλο μείγμα πολιτικής. Ναι διαφέρει άλλα μόνο στα λόγια, διότι στα έργα δεν διαφέρει . Άσε που ο πονηρός ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, την Κυριακή βγήκε και είπε, ότι ενημέρωσα και τον κ. ΣΑΜΑΡΑ! Δηλαδή στην ουσία είπε, ότι τα βρήκαμε, έχουμε κάλυψη, προχωράμε!

Η οποία ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ειδικά αυτοί που ασχολούνται με τα οικονομικά, πουλώντας τρέλα, αρνούνται να συζητήσουν για τα πάντα. Όμως μην έχουμε παράπονο, ότι είναι για το καλό μας το ψηφίζουν.

Φίλοι μου έχουν μια πράσινη κουζίνα, με τα βασικά σκευή να είναι μπλε!

Αν νομίζει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με αυτή την τακτική θα γίνει κυβέρνηση , μπορεί να γίνει, πλανάται πλάνη οικτρά! Ο κόσμος που βλέπει στο πετσί του την φτωχοποίηση του, αυτά περί συναίνεσης, άλλο μείγμα πολιτικής , αλλά ψηφίζει τα πάντα, θα της γυρίσει την πλάτη και θα ψάχνονται.

Μας σερβίρουν πράσινο φαγητό με μπλε νοστιμιές!





Υ.Γ. Το ενιαίο δεν υπάρχει προς το παρόν. Ίσως στο μέλλον, ποιος ξέρει, μπορεί.!

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , λέτε να έχει θέση για το ενιαίο μισθολόγιο; Αλλά τι ρωτάω τώρα ; Αυτή απλά συναινεί!
Πηγη