Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

(Ανανέωση) Ο τρελός χαμός την ώρα που κάποιοι κοιμούνται…


Ο τρελός χαμός την ώρα που κάποιοι κοιμούνται…

TWITTER: Ο κος Μιχάλης Ιγνατίου ενημερώνει







20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα οπως ταπανε οι Αγιοι του Θεου!
Τελικα διαβαζοντας τους γεροντες,ειναι σαν να διαβαζης εφημεριδα!

Ανώνυμος είπε...

1΄11 ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ,( ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

2:58
peri mh diamartyrias sto syntagma MAZI SOY!
Swstotatos !

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ! ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;

Ανώνυμος είπε...

ααρχιζουν τα οργανα σε λογο καιρο.επιτελουσ.θα οι μογγολοι ηρθε η ωρα που θα σβηστουν απο τον χαρτη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΝΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ . Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ . ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ... ΣΠΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ??

Ανώνυμος είπε...

9:57 ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 250 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΗ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΗ ΜΟΙΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Ανώνυμος είπε...

8:04 ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΓΙΑ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΗΡΩΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΛΥΤΡΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Η το Νοεμβριο η απο του χρονου τον Ιουλιο μεσα σε μια νυχτα οι τουρκοι θα μπουν απο τον Εβρο ενω για αντιπερισπασμο θα κανουν αποβιβασεις και σε ελληνικα νησια.Οι "οικονομικοι μεταναστες" θα προβουν σε εθνικη καθαρση.(ο νοων νοειτω)

3 μερες θα λεηλατουν την Ελλαδα(κυριως την βορεια και κεντρικη).Αμεσως μετα θα κατεβει ο Ρωσσος και θα αναγκαστουν οι τουρκοι να αποχωρησουν για να αμυνθουν στα στενα τους.Μετανοειτε χριστιανοι διοτι αυτα που θα παθουμε ειναι απο τις αμαρτιες μας.Μετανοειτε διοτι ειναι κοντα τα πραγματα.Αυτη η ζωη ειναι προσωρινη.Ετοιμαστειτε για την αιωνια.

Ανώνυμος είπε...

ANΩΝΥΜΕ(3 Σεπτεμβρίου 2011 12:14 μ.μ.) ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΕΙΣΑΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ..ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙ..ΗΜΑΡΤΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

προς 12:19

ανοιξε τα ματια σου φιλε μου.Συνδεσε τα γεγονοτα με αυτα που γινονται και που ειπαν οι Πατερες της Εκκλησιας και αν βρεις κατι διαφορετικο ειμαι ολος προθεμος να το ακουσω.Τα γεγονοτα ειναι πολυ κοντα...

Ανώνυμος είπε...

α! και που εισαι φιλε δεν νομιζω απο αυτα τα οποια αναφερω να δημιουργουν κανενα εμποριο ουτε βγαζω λεφτα προσωπικα.Απο μελετη των Αγιων Πατερων για τα εσχατα χρονια βγαινουν τα παραπανω.Αγιος δεν ειμαι.Ουτε κανενας προφητης.Ομως Αυτοι που κερδισαν την Βασιλεια των Ουρανων τα ειπαν.Οποιος θελει και εχει φοβο Θεου τα πιστευει.Ο καιρος ειναι κοντα και θα δειξει αν αληθεουν η οχι.Ενα πραγμα ομως μπορει να σωσει τον κοσμο.Αν αυτα ειναι αληθειες(συμφωνα με τα γεγονοτα που αναφερονται ολα βγαινουν) τοτε μολις πραγματοποιηθουν εχεις αναρωτηθει ισως θα ειναι αργα για αυτους που δεν μετανοουν??Για αυτο με ολη την αγαπη μου μην ξαναπεις κατι τετοιο, οχι για μενα αλλα για τον Θεο.Εκεινον κοροιδευεις και οχι εμενα.

Ανώνυμος είπε...

12:14 ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
12:19 ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ.

SAVVAS είπε...

TO PARTI KSEKINA

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΚΑΙ ΣΕ 10 ΚΑΙ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΧΕΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 100ΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ...Ε ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ..ΑΡΚΕΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

12:19 ΜΠΕ...

Ανώνυμος είπε...

Τετοιοι που ειμαστε καλα κανουν και θελουν να μας εξαφανισουν

Ανώνυμος είπε...

3 Σεπτεμβρίου 2011 3:16 μ.μ.

Αντε και Γαμ#!% αλητη να ξελαμπηκάρεις!!! προβατο πρασινοφρουρε. MEGAκια. πληρώνεσε ρε για να τα γράφεις αυτα ελα πες το. αποκαλυψε οτι μπαινετε σορηδον στα σιτε και γραφετε μαλακιες για να σπασετε το ηθικο των ελληνων πού ψάχνουν. ειστε πολυ "λιγοι" για να διαγραψετε την αληθεια

Ανώνυμος είπε...

ego de xero an aftos pou tha arxisi tha xaraktiristeiakreos aristerofasistofondemalistis, hroas h prodotis kai omilo gia thn arxi tou mpam tin proti pistolia me ton proto nekro kapios trelos isos kapios provokatoras to pragma mila apo mono tou to vlepoume na erxete kai einai etoimoi aftoi me ton stratoasth-nomon poso gelio aftoi pou upotithete einai upefthinoi gia tin tirisi tis dimonkratias kai ton nomon na podopatoun kai na xeftilizoun kathe ennoia nomou kai dimokratias.makari na vgo pseftis alla to fetino ftinoporo tha mas minei axexasto.


o asxetos provlimatismenos nearos.....

Βελισάριος είπε...

Ο Παΐσιος ήταν ξεκάθαρος , δεν θα ανοίξει μύτη

στην ελλάδα , ''κανα δύο νησιά να μας πειράξουν''

(καστελόριζο μήπως;)

Τα ΄΄ζώα'' τα'βαλαν με τους προστάτες τους ! Αν βασικός τους εχθρός είναι το Ισραήλ και οι Αμερικανοί τότε οι Ρώσοι τί θα κάνουν ;

Έρχεται η ώρα σας σκυλιά και επειδή είμαι από την ακριτική Θράκη , ανυπομονώ μεμέτια και κολοπροξενείο να σας'δω γονατιστούς...