Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Τι πρέπει να κάνω, αν ο λογαριασμός της ΔΕΗ, έχει λάθος τετραγωνικά μέτρα;



Το πρόσφατο χαράτσι, το οποίο συζητά σήμερα όλη η Ελλάδα και πονάει πολύ τον κοσμάκη, έφερε στην επιφάνεια ένα άλλο σοβαρό θέμα. Πολλά ακίνητα έχουν δηλωθεί με λανθασμένη επιφάνεια. Είναι κάτι που πρέπει να ελέγξετε, ιδιαίτερα αν στον λογαριασμό της ΔΕΗ, αναγράφονται περισσότερα μέτρα. Μέχρι τώρα πληρώνατε παραπάνω δημοτικά τέλη και.... ΤΑΠ, αλλά ίσως ήταν λίγα και το αμελήσατε. Πλέον, δεν είναι καιρός για.....
αμέλειες, γιατί πληρώνονται ακριβά. Πρέπει λοιπόν να πάτε στον Δήμο, στον οποίο θα δηλώσετε τα σωστά τετραγωνικά, να πάρετε βεβεαίωση για το ορθό και στη συνέχεια να την πάτε στη ΔΕΗ, για να διορθώσει στα κομπιούτερ της τα τετραγωνικά μέτρα.
Δείτε τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσετε στο Δήμο σας:


Υπολογίστε το τέλος ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων εύκολα και απλά

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι λέτε μωρε;;;; ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!!! αυτο ελειπε να κανουμε και παζαρια στα ποσα θα τους δωσουμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

12:30 π.μ. η ανάρτηση δεν λέει να πληρώσουμε το νέο χαράτσι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΥΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. Κατηγορούμε τοσα και τοσα παπαγαλάκια δημοσιογράφους που δεν έχει το΄λμήσει κανείς να πει "Μην το πληρώνετε" και από μια τέτοια ιστοσελίδα προωθούνται οδηγίες για τον τρόπο πληρωμής...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ & ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΙΣ 1 33?? ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ??
ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ...
ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΧΕΤΕ ΜΩΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ??

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ!! ΠΑΣ ΚΑΛΆ?? ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ??

Ανώνυμος είπε...

TIPOTA den prepei na kaneis...
auth h kybernhsh teleiwse.. outws h allws!

Sta e8nika 8emata to nou sas twra..
ta alla einai gia na mas kanoun na asxoloumaste
me ALLA 8emata peran twn E8NIKWN!

Ανώνυμος είπε...

εχω αρχισει να αναρωτιέμαι για το παρον μπλογκ!!!! μεταδιδεί παραξενα υποσείδητα μυνήματα τελευτεα για να κινι8ουμε για ακομα μια φορα σαν προβατακια!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, δεν λέει πληρώστε το νέο χαράτσι.
ΛΕΕΙ: "Το πρόσφατο χαράτσι, το οποίο συζητά σήμερα όλη η Ελλάδα και πονάει πολύ τον κοσμάκη, έφερε στην επιφάνεια ένα άλλο σοβαρό θέμα"
ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ: "Πρέπει λοιπόν να πάτε στον Δήμο, στον οποίο θα δηλώσετε τα σωστά τετραγωνικά, να πάρετε βεβεαίωση για το ορθό και στη συνέχεια να την πάτε στη ΔΕΗ, για να διορθώσει στα κομπιούτερ της τα τετραγωνικά μέτρα"
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Σε ποιό σημείο λέει να πληρώσουμε το νέο τέλος;

2:14 π.μ. και γώ αναρωτιέμαι για το παρόν blog και έχω "στολίσει" τον διαχειριστή τις τελευταίες μέρες. Χθες το πρωί μου διέγραψε και 2 σχόλια. Μη λέμε όμως πράγματα που δεν στέκουνε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, δεν λέει να πληρώσουμε, έχετε δίκιο.
Δεν λέει όμως και να μην πληρώσουμε.
Ποιος θα το κάνει αυτό? Ποιος θα βγει να πει δημόσια: παιδιά μην πληρώνεται, όπως έγινε με τα διόδια??
Πέρα από όλα αυτά συμφωνώ ότι δεν θα προλάβουν να εισπράξουν τους συγκεκριμένους φόρους ούτε αυτοί, ούτε άλλη κυβέρνηση.