Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Επειδή έρχονται ημέρες δύσκολες: Οδηγίες επιβίωσης.



Anti-ntp:Τέτοιες και άλλες συμβουλές μπορείτε να βρείτε στην αριστερή στήλη στην κατηγορία "Οικιακή Αυτάρκεια"

Όταν ξεσπά μια καταστροφή (φυσική ή όχι….),  είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτούμε λύσεις για την επιβίωσή μας.

Υπάρχουν κάποιες βασικές παράμετροι, που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να καταφέρουμε να συντηρηθούμε, ζωντανοί και αλώβητοι!

Τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία επιβίωσης, κατ’ αρχήν είναι το νερό και τα ....
τρόφιμα.

1. Τα τρόφιμα που αποθηκεύουμε, φροντίζουμε να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και να καλύπτουν (κατά το δυνατόν) τις διατροφικές ανάγκες μας. Τέτοια τρόφιμα είναι :

Λάδι
Ζάχαρη
Μέλι
Ελιές
Ρύζι
Σιτάρι
Φακές
Ρεβίθια
Φασόλια
Μακαρόνια
Αλεύρι
Αλάτι (χοντρό για πάστωμα κρεάτων-και ψιλό για κάλυψη διατροφικών αναγκών)
Γάλα (κυρίως σε σκόνη, αλλά και συμπυκνωμένο)
Καφές
Τσάι
Κονσέρβες κρέατος και ψαριών
Σαλάμι αέρος
Τυρί μυζήθρα (κεφάλια)
Αποξηραμένα φρούτα αλλά και ξηροί καρποί

Οι ποσότητες θα πρέπει να υπολογισθούν αναλόγως με τον αριθμό των μελών της οικογενείας αλλά σε κάθε περίπτωση κανείς δε θα πάθει κακό αν υπερβάλλει……

2. Σημαντική θεωρείται και η αποθήκευση φαρμακευτικών ειδών πρώτης ανάγκης,  προς αποφυγήν διαφόρων μολύνσεων και λοιμώξεων. Τέτοια ειναι τα παρακάτω:

Πολυβιταμίνες σε μορφή κάψουλας
Παυσίπονα-αναλγητικά
Αντιβιώσεις
Είδη πρώτων βοηθειών (γάζες, ιώδια, επίδεσμοι, σουλφαμιδόσκονη, οινόπνευμα κ.λ.π.)

Και φυσικά αναλόγως με την ευπάθεια ή τα προβλήματα κάθε μέλους της οικογενείας σας, να αναγνωρίζεται μόνοι σας τι άλλο θα είναι χρήσιμο…, π.χ.: για παιδιά και λοιμώξεις που τα απασχολούν, ποσότητες αντιβηχικών ή σιροπιών για μολύνσεις του φάρυγγα καθώς και χάπια ενάντια στις διάρροιες… κ.λ.π.

3. Η δημιουργία σπορείου καθώς και η αποθήκευση τους κρίνεται απαραίτητη κυρίως με τη χρήση “εύκολων” σπόρων, όπως είναι: τομάτα, πιπεριά, αγγούρι, καρότο, κολοκύθι, μελιτζάνα, πατάτα κ.λ.π…..

Δε χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις παρά μόνο γνώση για το χρόνο σποράς και φροντίδα μέχρι τη συγκομιδή.

4. Φυσικά φτάσαμε στο θέμα του οπλισμού το οποίο θα έχουν ήδη λύσει όσοι έχουν και την ιδιότητα του κυνηγού…

Εκτός όμως από αυτό το κυνήγι, χρήσιμο θα μας φανεί και το κυνήγι της θάλασσας, οπότε καλό θα είναι να έχουμε προμηθευτεί πετονιές, αγκίστρια κι ένα μικρό σχετικά δίχτυ για να διευκολυνθούμε. Όσοι φυσικά ασχολούνται ερασιτεχνικά με το ψάρεμα κάθε μορφής, τότε θα έχουν ήδη εξοπλισμό έτοιμο…

Όσον αφορά όμως εκείνους που ενδιαφέρονται για την προμήθεια οπλισμού, έχουμε να προτείνουμε τα εξής….:

Ένα από τα πιο προσιτά όπλα (που δεν μπόρεσαν ακόμα και τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα να απαγορεύσουν στο κόσμο) ειναι οι κυνηγητικές καραμπίνες.  Ένα όπλο που δεν πρέπει να υποτιμάται από κανέναν καθώς χρησιμοποιείται επιτυχημένα από πολλές υπηρεσίες παγκοσμίως(FBI,Police, Λόχοι Ορεινών Καταδρομών, US Navy Seals κ.α.).  Μια καραμπίνα γεμισμένη με 9-βολα ειναι θανατηφόρα στα 25 μέτρα για 2 ανθρώπους.  Φανταστείτε ότι χοντρικά, κάθε εννιάβολο φυσίγγι αντιστοιχεί σε 9 σφαίρες των 9 χλστ. (αυτές που χρησιμοποιούν πιστόλα beretta, glock klp).


Οι καραμπίνες χωρίζονται σε αυτόματες (που μετά από κάθε βολή, οπλίζουν μόνες τους, δηλ., εμείς απλά πατάμε την σκανδάλη) και σε επαναληπτικές (γνωστές και ως «χράπα χρούπα»).  Προσωπικά προτιμώ τις «χράπα χρούπα», καθώς είναι πιο αξιόπιστες (δεν παθαίνουν σχεδόν ποτέ εμπλοκή), ενώ ειναι και πολύ φθηνές (ξεκινούν από 300 ευρώ).  Επίσης δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των καραμπινών που μπορεί να κατέχει κάποιος.

Για να αποκτήσετε μια καραμπίνα η διαδικασία ειναι απλή.  Καταρχάς πρέπει να είστε πάνω από 21 ετών.  Πηγαίνετε στο Αστ. Τμήμα της περιοχής σας και παίρνετε τα δικαιολογητικά.  Επισκέπτεστε έναν οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο ιατρό, όπου σας χορηγεί ένα χαρτί ότι είστε ικανός να έχετε όπλο (τελείως τυπικά το δίνουν όλοι).  Κάνετε μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχετε καταδικαστεί για κακουργήματα κ.λ.π. (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΗ) και βγάζετε κάποιες φωτογραφίες κ.λ.π.  Τα πηγαίνετε στην αστυνομία όλα αυτά και σας δίνουν μια άδεια αγοράς.  Με αυτήν πηγαίνετε σε τοπικό κατάστημα κυνηγητικών ειδών, διαλέγετε μια και…βουαλα, είστε έτοιμοι!

54 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάντε τρεις μέρες σε ένα βουνό με τη τεχνολογία που θα υπάρχει διαθέσιμη σε περίπτωση 3ου παγκοσμίου πολέμου.



o Θεός να βοηθήσει

Ανώνυμος είπε...

Ιπποφαές, αλόη βέρα, κρόκος κοζάνης, λυκοπένιο, ελευρωπαΐνη, βάλσαμο, άγριος λάπαθος, αθάνατος

Ανώνυμος είπε...

Φτάσαμε σε αυτό το σημείο με τον γιωργάκη!Να μιλάμε για επιβίωση!

Ανώνυμος είπε...

Και το πιο σημαντικό προφυλακτικά πολλά προφυλακτικά δεν ξέρεις τη γίνεται.
Ρε δεν αφήνεται τα χαζά σας

Ανώνυμος είπε...

Στον οπλισμό ενθουσιάστηκα!
Κάθε μαλάκας...έχει ένα Kalasnikov και εμείς θα είμαστε με Καραμπινα...
Τόσο μαλάκες όμως είμαστε.Αντί να γραφουμε που είναι οι αποθήκες οπλισμού ώστε σαν τους "κακούς" Αλβανούς να υπερασπιστούμε τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας, κάνουμε τους προσκόπους έχοντας δε υπηρετήσει και τον Ε.Σ. και γνωρίζοντας ότι υπάρχει ένα G3 για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα!
ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ??? ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ....

Ανώνυμος είπε...

Ζο Γερμανια,αφτα τα πραγματα τα εχω εφοδιαστι απο περσι κιολαs. Στιν Ελλαδα βοριετε να επιβιωσετε εδω θα γινι ο χωροs τιs αρκουδαs.

Ανώνυμος είπε...

1. Νερό πόσιμο αρκετό για 10 ημέρες τουλάχιστον. Υπολογίστε περίπου μισό λίτρο τη μέρα ανά άτομο (στη χειρότερη περίπτωση).
2. Υγρά πανάκια (μωρομάντηλα για ατομική υγιεινή). Είναι πολύ σημαντικό γιατί μπορεί να έχετε προβλέψει φαγητό, βιταμίνες και άμυνα, αλλά παρόλα αυτά έχοντας κακή υγιεινή να υπάρξουν ασθένειες.
3. Αν θέλετε να αποθηκεύσετε σιτηρά, ρύζι, ή αλέυρι υπάρχουν τα mylar bags περίπου 15 λίτρων και oxygen absorbers τα οποία τοποθετούνται ένα ανά 2 λίτρα υλικού περίπου. Ο σάκος αποθηκευμένος μπορεί να διατηρήσει το περιεχόμενο έως και 20 χρόνια.
4. Επίσης αναγκαία είναι ένας φακός και ένα λούξ τα οποία δουλεύουν χειροκίνητα και μπορούν να δώσουν φωτισμό έως και τέσσερις ώρες. Εχουν led και είναι αθάνατα. Μπορείτε να τα βρείτε σε Lidl και Praktiker.
5. Τέλος φροντίστε να ετοιμάσετε ένα πλάνο διαφυγής από την πόλη, έχοντας παράλληλα ένα σακίδιο με απαραίτητα είδη επιβίωσης για 4 ημέρες. Επίσης φροντίστε να έχετε συνεχώς το αυτοκίνητο γεμάτο με καύσιμο.
6. Μπορεί να μην συμβεί τίποτα. Αν συμβεί όμως ίσως έχετε μια πιθανότητα παραπάνω από άλλους συμπολίτες μας.

Ο Θεός να μας λυπηθεί όλους αδέρφια.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ παιδια ξερετε κατι που δεν το λετε τι γινεται;;;

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

Σε ευχαριστούμε φίλε 8:19 θα βαλουμε τις συμβουλές σου σε άλλη ανάρτηση.

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

Φίλε 9:00μμ πρεπει να γινει κατι για να κανεις κατι; προετοιμασου... τα σημεια των καιρών διχνουν πως έφτασε η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ!!! ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ!! ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!! ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ, ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! 300--400 1000 ΕΥΡΩ!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9.00

Στον σεισμό της Χιλής το 2010 οι περισσότεροι νεκροί ήταν από το πλιάτσικο που έγινε από ένοπλες συμμορίες.
Κατέρρευσαν τα συστήματα υποδομής, οπότε αναγκαστικά ο κόσμος βγήκε στους δρόμους, στην αναζήτηση τροφής και νερού.
Οσοι είχαν προνοήσει για αποθήκευση τροφής, νερού, και λοιπών ειδών που αναφέρει το antineataxi, κλειδώθηκαν στα σπίτια τους και περίμεναν να επανέρθει η τάξη.
Εχοντας και μία καραμπίνα για υποστήριξη, μπορείς να κάνεις την διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.
Φρόντισε να κάνεις μια μικρή αποθήκη μέσα στο σπίτι σου, και πάνω απ'όλα μην μιλάς πουθενά. Ενας ζηλόφθων γείτονας μπορεί να σου κάνει ζημιά. Μην αγοράζεις μεγάλες ποσότητες, χρησιμοποίησε πολλά διαφορετικά σούπερ μάρκετς, και αν χρειαστεί κάνε την μετακίνηση των αγαθών την νύχτα. Επίσης πάρε και έναν φορτιστή κινητού τηλεφώνου που συνδέεται και με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου, και έχει χειροκίνητη και ηλιακή φόρτιση.
Τέλος υπάρχουν στο εμπόριο σε όλη την Ελλάδα, ηλιακά φουρνάκια που δουλεύουν απίστευτα καλά. Ψήνουν τα πάντα απλώς σε λίγο περισσότερο χρόνο. Το Google να είναι καλά.
Αγαπητό antineataxi, μπράβο σου για αυτού του είδους την ενημέρωση. Το κίνημα των Preppers εξαπλώνεται και εδώ σιγά σιγά.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε@9:00
Οταν το χρημα μιαs χοραs καταρεφσι δεν θα υπαρχι πιθανοτιτα να εφοδιαστι με uλικα για καμποσεs βδομαδεs.
τα σοuπερμαρκετ θα αδιασουν επιτοπου, καμια βενζινι, κλπ
γιαφτο εφοδιασοu ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ναι σοστα
Προτα απο ολα χριαζεσε ΟΠΛΑ!

Χρήστος Χατζησαββίδης είπε...

Τα σημεία των Καιρών που αναφέρετε προέρχοντε απο Άγιους Γέροντες της Ορθοδοξίας μας,και αυτοί σίγουρα δεν μας τα είπαν για να αγοράσουμε αρκετά ώστε εμείς να επιβιώσουμε και να αφήσουμε το γείτονα να πεθάνει απο την πείνα.

Εγώ έχω προετοιμαστεί,και με προσεκτικό τρόπο προτρέπω και όσους γνωρίζω να το κάνουν και αυτοί,αλλά αν τύχει και πέσει πείνα εγώ σκοπεύω να δώσω τροφή σε όποιον μου ζητήσει.

Απο εκεί και πέρα εμπιστοσύνη στο Χριστό και όλα θα πάνε κατ'ευχήν.

Λίγοι μήνες θα είναι,αλλά ο τρόπος που θα συμπεριφερθούμε αυτούς τους λίγους μήνες θα μας κυνηγάει για όλη μας τη ζωή,αν είναι άσχημος και απάνθρωπος ο τρόπος.

Καλή λευτεριά να έχουμε Αδέλφια!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9.36,

Πραγματικά σε συγχαίρω για τον αλτρουισμό σου. Είσαι άξιος να λέγεσαι άνθρωπος.
Εχω όμως μια μικρή ένσταση. Σίγουρα δεν μπορείς να βοηθήσεις όλη τη γειτονιά, με την μικρή σου αποθήκη. Και αν βοηθήσεις αυτή τη γειτονιά, σε δύο ώρες θα έχεις άλλες πέντε χιλιάδες ανθρώπους στην πόρτα σου.
Για μένα η βοήθεια που πρέπει να προσφέρεις είναι του τύπου να τους μάθεις να ψαρεύουν παρά να τους ταίζεις με ψάρια εσύ συνέχεια.
Μέσω αυτού του μπλογκ ή άλλων, αφύπνισε τον κόσμο, τους γείτονες, τους φίλους, και τους συγγενείς.
Φτιάξε ομάδες εμπιστοσύνης και μάθε τους πως χρησιμοποιούν τα εργαλεία που έχουν στα χέρια τους.
Εγώ το κάνω ήδη σε κάποιο στενό κύκλο. Αλλά σίγουρα δεν θα ανοίξω την πόρτα μου στην μισή οικουμένη. Γιατί τα χρόνια που εγώ ετοιμαζόμουν, κάποιοι διασκέδαζαν, έπιναν, αγόραζαν ακριβά αυτοκίνητα, ρούχα, έκαναν ταξίδια, και φουλάριζαν τις κάρτες τους.
Αυτοί είναι άξιοι της μοίρας τους, και όταν η καταιγίδα περάσει, πάλι θα γυρίσουν στα ίδια.
Συγχώρα με αν ακούγομαι σκληρός.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ.......!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην πάτε μακρυά! Σκεφτειτε μονο να γινει μια διακοπη ρεύματος για 2 μερες και θα σου πω τι εχει να γινει.....!!!

Ανώνυμος είπε...

autos o bouxesas o karamanlis pou krivetai ke ta xwnetai oli ston giwrgaki?toso eukola ksexasate vatopedia ktl?

Ανώνυμος είπε...

X Files | Open Your Mind

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΡΧΙΖΕΙ...

ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ....ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ...ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ...
..Τώρα μια άλλη ενδιαφέρουσα συστροφή στην υπόγειες βάσεις και τι λαμβάνει χώρα σε αυτές μαζί με το Stargate. Είναι αυτό όπου οι «παρατηρητές» ζουν και ασκούν τις δραστηριότητές τους. Αυτοί οι «παρατηρητές» είναι επίσης γνωστοί ως Anunnaki, ή στη βιβλική άποψη, Nephilim. Πρόκειται για την ίδια φυλή Alien ότι οι αρχαίοι Σουμέριοι αναφέρεται στο 5000 χρόνια πριν σε παλιές πήλινες πινακίδες που βρέθηκαν στο Ιράκ. Μιλούν για τους «ανθρώπους που ήρθαν από τον ουρανό" "οι παρατηρητές». Αλλά τώρα έχει ειπωθεί ότι αυτοί οι Anunnaki έρχονται πίσω στη Γη μέσω του Stargate και οι κυβερνήσεις μας έχουν αρχίσει εχθρικές ενέργειες προς τους Anunnaki για να αποτρέψουν τον πλανήτη από μια καταστροφή. Ή, είναι ότι αυτά τα Anunnaki εργάζονται με την ελίτ, προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα παγκόσμια τάξη. Αυτό θα ήταν πιο λογικό για μένα έτσι κι αλλιώς. Ποιος ξέρει ποια είναι η αλήθεια, το σημαντικό είναι να τον εαυτό σας να ανοίξει τη δυνατότητα για το τι θα μπορούσε να είναι. Φαίνεται να υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά και μια ελαφριά πλευρά σε όλα. Δεν μπορεί να υπάρχουν καλά χωρίς το κακό. Ναι, ξέρω ότι αυτό μπορεί ηχεί εντελώς τρελό, αλλά ζούμε σε έναν τρελό κόσμο. Δεν μπορείτε να το αρνηθείτε.


Η Κίνα έχει αναπτύξει τα πλοία προς τον Κόλπο του Άντεν, μια χώρα που δεν είχει αναπτύξει τα πλοία της εκτός των δικών τους υδάτων στους αιώνες. Πάνω από πειρατές; Αλήθεια; Γιατί όλα τα πολεμικά πλοία από όλο τον κόσμο στον Κόλπο του Άντεν; Μαγνητική ανωμαλία; Ένας αστροναύτης τρελός φωνάζοντας ότι πρέπει να προειδοποιήσει τον κόσμο? Υπόγεια Βάση; Ανθρώπινα / Alien πειράματα DNA; Γιατί όλη αυτή η προσοχή στην Υεμένη; Είναι πραγματικά όλα για την τρομοκρατία; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φαίνεται να υπάρχει κάτι περισσότερο και συμβαίνει στον Κόλπο του Άντεν!!!

Αναρωτιέμαι πώς αυτούς τους ''δεσμούς'' στο Blue Beam Project , κατά πάσα πιθανότητα παίζουν ρόλο σε αυτό το σενάριο, που η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει! Όλα συνδέονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πιστέψτε το!


Οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχουν ξυπνήσει σε μια υψηλότερη κατάσταση της συνείδησης λόγω των ιστοριών όπως αυτή. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Illusions συμβαίνουν παντού γύρω μας όλη την ώρα. Ο μόνος τρόπος για σας πρόκειται να είναι σε θέση να δει το παρελθόν σε αυτές τις ψευδαισθήσεις είναι ανοίγοντας το μυαλό σας με τη δυνατότητα του τι θα μπορούσε να είναι. Μην είστε εκτός από τον κανόνα. Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια.Η TV είναι το νούμερο ένα στον εγκέφαλο πλυντήριο ρούχων στον κόσμο, είναι τόσο σημαντικό να μην πάρετε πληροφορίες στην ζωή σας από αυτό το κουτί ψυχαγωγίας.Σας θέλουν για να σκεφτούν πώς θέλουν να σκέφτεστε.

ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΕΞΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ....ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ''ΑΝΘΡΩΠΟ'' ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΘΑΣΟΥΝ!!!

ΔΕΙΤΕ...

www.youtube.com/watch?v=sSHS8dA57t8
Συνεργασία μηχανικών και Γκρίζων στην κατασκευή ΑΤΙΑ !!!

Συνεργασία στρατού με εξωγήινους - MilAbs (3/3)
http://www.youtube.com/watch?v=xW0c5tHYBMo&feature=related

Χειρουργική αφαίρεση εξωγήινων τσιπ !
http://www.youtube.com/watch?v=VpZgZSGG55E&feature=related

ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ''ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ'' ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤE (OSO EINAI AKOMH ΚΑΙΡΟΣ).....Α TRUΕMAN SHOW...

...JESUS SAVES...

...Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...
...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......

THEY LIVE ...YOU SLEEP..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΟΡΦΕΑ, ΓΗ'Ι'ΝΕ ΑΡΝΗΤΗ ΤΟΥ MATRIX...

Ανώνυμος είπε...

Ο γνωστός γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον: “ετοιμασία επειδή σύντομα θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα”.
Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του Αγίου Όρους, ο οποίος τον επισκέφθηκε πρόσφατα και τον ρώτησε σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο γέροντας ήταν απολύτως σαφής: ” Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες”… Και η μονή έχει φτιάξει ήδη την “ομάδα κρίσης”, υπεύθυνη για να προετοιμάσει το μοναστήρι για πολύ δύσκολες ημέρες για άγνωστο χρονικό διάστημα.
Τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι ένα κακόγουστο αστείο. Αλλά δεν είναι… Δυστυχώς, τα επερχόμενα είναι πλέον ορατά και δια γυμνού οφθαλμού, αφού όλοι μας μπορούμε πλέον να δούμε αυτό που έρχεται, δηλαδή την δυστυχία και την πείνα…
«Δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο. Όλοι ρωτάνε: “εμένα με πιάνουν τα νέα μέτρα;”!!! Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω πόσο πολύ έχει διαβρωθεί η σύγχρονη κοινωνία και οι άνθρωποι που ζούνε σε αυτή τη χώρα. Κανείς δε νοιάζεται για τον διπλανό του. Κανείς δε νοιάζεται για το πρόβλημα που έχει χτυπήσει την πόρτα του συμπολίτη του, του γείτονά του. Όλοι σκέφτονται αν “τα μέτρα” προσβάλουν τα δικά τους μικροσυμφέροντα…! Ειλικρινά, πιστεύω πως ο Θεός θα δώσει την ευκαιρία για να συνέλθουμε. Η Ελληνική Ορθοδοξία ανέδειξε μεγάλες σύγχρονες μορφές, που πρόσφεραν στο έργο του Θεού, που αγωνίστηκαν για να σώσουν ανθρώπινες ψυχές. Ο Πορφύριος, ο Παΐσιος, ο Ιωσήφ… γέροντες που μάτωσαν στον αγώνα υπέρ των συνανθρώπων τους, στον αγώνα να διώξουν την δυστυχία και το κακό από τις καρδιές ανθρώπων που υπέφεραν… Ποιά ηθική υπάρχει πλέον; Το κακό έχει χτυπήσει την οικογένεια, την Παιδεία. Έχει χτυπήσει σε κάθε υγιές κύτταρο της κοινωνίας και σήμερα ζούμε τα αποτελέσματα αυτού του πολέμου. Τρέχουν οι άνθρωποι χωρίς να νοιάζονται για τον διπλανό τους. Η κοινωνία που ξέραμε δεν υπάρχει πια. Σήμερα κυριαρχεί ο ατομικισμός… Γιατί; Επειδή κάποιοι έπαιξαν με τον χαρακτήρα του Έλληνα και διάβρωσαν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Είναι αδιανόητο! Ο ατομικισμός ζει και βασιλεύει, ενώ η απάτη έγινε “χάρισμα”. Μεγάλωσαν γενιές που διδάχτηκαν πως να αρπάξουν. Και αυτό σε ένα καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας… Μάλιστα, όσα πιό πολλά “αρπάζεις” τόσο περισσότερο απομακρύνεσαι από την τιμωρία. Αυτό το βλέπει ο Θεός. Σήμερα επιτρέπει να δεχτούμε μερικές σφαλιάρες, ελπίζοντας πως θα συνέλθουμε, όπως συμβαίνει και στους μεθυσμένους…»

Ανώνυμος είπε...

Ο γνωστός γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον:
“ετοιμασία επειδή σύντομα θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα”.
Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του Αγίου Όρους, ο οποίος τον επισκέφθηκε πρόσφατα και τον ρώτησε σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο γέροντας ήταν απολύτως σαφής: ” Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες”… Και η μονή έχει φτιάξει ήδη την “ομάδα κρίσης”, υπεύθυνη για να προετοιμάσει το μοναστήρι για πολύ δύσκολες ημέρες για άγνωστο χρονικό διάστημα.
Τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι ένα κακόγουστο αστείο. Αλλά δεν είναι… Δυστυχώς, τα επερχόμενα είναι πλέον ορατά και δια γυμνού οφθαλμού, αφού όλοι μας μπορούμε πλέον να δούμε αυτό που έρχεται, δηλαδή την δυστυχία και την πείνα…
«Δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο. Όλοι ρωτάνε: “εμένα με πιάνουν τα νέα μέτρα;”!!! Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω πόσο πολύ έχει διαβρωθεί η σύγχρονη κοινωνία και οι άνθρωποι που ζούνε σε αυτή τη χώρα. Κανείς δε νοιάζεται για τον διπλανό του. Κανείς δε νοιάζεται για το πρόβλημα που έχει χτυπήσει την πόρτα του συμπολίτη του, του γείτονά του. Όλοι σκέφτονται αν “τα μέτρα” προσβάλουν τα δικά τους μικροσυμφέροντα…! Ειλικρινά, πιστεύω πως ο Θεός θα δώσει την ευκαιρία για να συνέλθουμε. Η Ελληνική Ορθοδοξία ανέδειξε μεγάλες σύγχρονες μορφές, που πρόσφεραν στο έργο του Θεού, που αγωνίστηκαν για να σώσουν ανθρώπινες ψυχές. Ο Πορφύριος, ο Παΐσιος, ο Ιωσήφ… γέροντες που μάτωσαν στον αγώνα υπέρ των συνανθρώπων τους, στον αγώνα να διώξουν την δυστυχία και το κακό από τις καρδιές ανθρώπων που υπέφεραν… Ποιά ηθική υπάρχει πλέον; Το κακό έχει χτυπήσει την οικογένεια, την Παιδεία. Έχει χτυπήσει σε κάθε υγιές κύτταρο της κοινωνίας και σήμερα ζούμε τα αποτελέσματα αυτού του πολέμου. Τρέχουν οι άνθρωποι χωρίς να νοιάζονται για τον διπλανό τους. Η κοινωνία που ξέραμε δεν υπάρχει πια. Σήμερα κυριαρχεί ο ατομικισμός… Γιατί; Επειδή κάποιοι έπαιξαν με τον χαρακτήρα του Έλληνα και διάβρωσαν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Είναι αδιανόητο! Ο ατομικισμός ζει και βασιλεύει, ενώ η απάτη έγινε “χάρισμα”. Μεγάλωσαν γενιές που διδάχτηκαν πως να αρπάξουν. Και αυτό σε ένα καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας… Μάλιστα, όσα πιό πολλά “αρπάζεις” τόσο περισσότερο απομακρύνεσαι από την τιμωρία. Αυτό το βλέπει ο Θεός. Σήμερα επιτρέπει να δεχτούμε μερικές σφαλιάρες, ελπίζοντας πως θα συνέλθουμε, όπως συμβαίνει και στους μεθυσμένους..."

Ανώνυμος είπε...

PALIOMPINES LIPOTAKTIS είπε...
autos o bouxesas o karamanlis pou krivetai ke ta xwnetai oli ston giwrgaki?toso eukola ksexasate vatopedia ktl?
12 Σεπτεμβρίου 2011 10:51 μ.μ.



MALAKA KOMATOSKILO EDW SIZITAME GIA EPIVIOSI OXI GIA TIS KOMATIKES MALAKIES SOU KOLOVISMA APOTIXIMENE GELIE TSARLATANE MISTHOFORE PALAMAKIA

Ανώνυμος είπε...

Ότι θα γίνονταν τέτοιου τύπου αναρτήσεις αν έτει 2011 καθημερινό φόντο στα sites....

Ανώνυμος είπε...

τιλετε να εκτελεσουμε τουσ πολιτικουσ και ο σουσ τουσ στι ριζουν ιιιιιιι μιποσ δεν θελετε οπιοσ κανι αρνιτικο σχολιο ινε με αφτουσ αντε σε ποσεσ ορεσ απο τορα μακελαρισσσσσσ

Ανώνυμος είπε...

@1051
πια βατοπεδια ρε στραβε χουντοπασοκο, h Ελλαδα κινδινεuι απο Oλοκαφτομα!

Ανώνυμος είπε...

ακυοστε σεολο το πλανιτι ολι επρεπε ναεχουν απο ενα σπιτι και οχι να
περνουν δανιο για σπιτι και να μιν ξεχρεονουν ποτε κει ι πολιτικι να κλεβουν τουσ παντεσ και ταπαντα ολι ι πολιτικι σεολον τον πλανιτι ολα ταλεφτα που κλεβουν ολι θα ιχαν δορεαν σπιτι αρα ιπολιτικι ινε μπιζνεσ αφτι ινε μεσα στακολπα ολι τουσ ψιφιζουν γιαφτο τοσι διστιχια κιτατε τιζοι κανουν ολι αφτι ινε ολι πλουσι ιιιιι τιχεο δεν νομιζο

Ανώνυμος είπε...

1:16
Pliromenos Pontikos tis kiwernisis ise me Basi 500 Euro? axaxaxax.. Perimene akoma ligo tha erthi i Xrisi Epoxi...axaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ΣοσιαλΗστικι Ισιοτιτα
http://www.eglimatikotita.gr/2011/09/blog-post_7346.html

- Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών επιβεβαίωσε ότι υπάρχει σχέδιο Β εάν η Ελλάδα δεν τα καταφέρει
- Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Μέρκελ δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ταμπού για χρεοκοπία της Ελλάδας
- Οι πιέσεις είναι ασύλληπτες για νέα μέτρα ώστε να μας δοθεί η έκτη δόση
- Ζητούν άμεση απελευθέρωση όλων των επαγγελμάτων και αποκρατικοποίησεις

Φατε το Χουντο Κομματοσκηλα

Ανώνυμος είπε...

Στην Αμερικη εδω και χρονια ετοιμαζονται για επιβιωση,τωρα ηρθε και η σειρα μας.Εγω με ολα αυτα που λεγονται εχω μπερδεφτει και δεν εμπιστευομαι καμια πληροφορια.Μηπως ολα αυτα,λεω τωρα,τα λενε για να μας εκφοβιζουν;ωστε να περασουν τα σχεδια της υποδουλωσης μας ποιο ευκολα;Θελω να πω αν ειμαστε φοβισμενοι και με την προσοχη μας στραμενη αλλου,αυτοι θα δρουν ανενοχλητοι και εμεις θα μεινουμε με την επιβιωση στα χερια... Συγγνωμη για τυχων ορθογραφικα λαθη.

Ανώνυμος είπε...

diavasa ola ta sholia ke ena mpousti na pei oti tha tous GAMISOUME an pane me tis penes ke ta A4 na mas pethanoun sti pina den eida!

Ανώνυμος είπε...

τορα ρε με ταπολιβολα στο σινταγμα νασκοτοσουμε ολουσ τουσ βρο μο μπατσουσ κε μετα ντου στιβουλι να τουσ εκτελεσουμε ολουσ πριν ομοσ προτα τισ ικογενιεστουσ τα πεδιατουσ να τουσ κοψουμε τοκεφαλι ιδι μια ομαδα ινε ετιμι νο μιζουν τα οργια η μπατσι οτι ινε μακεσ θα θα νατοθουν η αφτι κεμετα ι ικογενιεστουσ τιν επομενι φορα στο σι ταγμα θα κατε βουν με χιρομβοβιδεσ τερμα ιμολοτοφ κειπετρεσ θατουσ γαμισουμε τομουνι που τουσ πεταγε δεν κανο πλακα

Ανώνυμος είπε...

παμε να γαμισουμε τιν μανα του στιν κορινθο ξερο πουμενι ολο παρτι κανι με πλουσιουσ του προθιπουργου κακουργου λεο εδο στιν κορινθο θα πανε και θατουσ γαμισουνε,,,

Ανώνυμος είπε...

ι πολιτικι τα εχουν γαμισι ολα τι κανουν ι ελινεσ γιαφτο τικανουν ρε πεδια

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα το άρθρο και τα σχόλια και έχω χάσει τον ύπνο μου... Έφτασε η ώρα; Κιόλας; Πόσα τρόφιμα να αποθηκεύσουμε, για τι χρονικά διαστήματα μιλάμε; Λέτε για τουλάχιστον 4 μέρες... Και αν χρειάζεται για μήνες το έχει σκεφτεί κανείς;;... Κανείς δεν θα αντέξει πάνω από δυο εβδομάδες!

Ανώνυμος είπε...

Δυσκολο πραγμα η οργανωση της Dooms day για μας τους κουραμπιεδες των πολεων.
Θα παρακαλουσα να πειτε κατι σαφεστερο αν η προθεση σας ειναι να μας βοηθησετε τουλαχιστον οσο αφορα το ποτε περιπου θα γινει το μπαμ
Αυτο διοτι δεν υπαρχει η οικονομικη ανεση να δημιουργησουμε αποθηκη τροφιμων και λοιπων επιβιωτικων προιοντων
Εμεις προς το παρον διεξαγουμε βιοπαλη καθημερινη και ο μονος χρονος που μας μενει ειναι να ξερενομαστε το βραδυ για να ξαναξεκινησουμε παλι το πρωι ... για χρηματα ουτε λογος ... δεν περισευουν ...χα αστειο... δεν βγαζουμε τον μηνα καν
Ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

το κορανι καμερα να το κατουρατε ανεβασμα θα διτε τι εχι να γινι μετα πανε τα μουνοπανα ι πολιτικι εμισ θα το κανου με θακαι ολι η ελαδα σε μια ορα

Ανώνυμος είπε...

σκοτοστε ολουσ τουσ πολιτικουσ εδο και τορα ζουν ισβαροσ μασ περνουν μεγαλο μιστο και ιρονεβοτε ολουσ εμασ

Ανώνυμος είπε...

Αλλο ενα σιμαντικο πραγμα πατριοτες ειναι να διαδοσουμε αυτα τα νεα στους παντες γιατι οι περισοτεροι κοιμουντε ειμαι 14 χρονων και διαβαζω τα νεα σινεχος και επισης προσπαθω να τα μεταφερω και στους φιλους μου.Ευχαριστω για το χρονο σας

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί παρατήρησαν, ότι παρά το ότι η μέση ημερήσια θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λόγω της σταδιακής αποχώρησης του καλοκαιριού, ο Ήλιος "καίει" πολύ και προκαλεί έντονη εφίδρωση με την παραμικρή έκθεση σ΄αυτόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια χειρονακτικών εργασιών σε στεγασμένο χώρο, επέρχεται ταχύτερα του συνηθισμένου εφίδρωση και κόπωση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του αυξημένου βομβαρδισμού μικροκυμάτων από τον Ήλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα των ΜΜΕ όμως, ασχολείται με την...χρεοκοπία του πλανήτη, με πρώτη την Ελλάδα πάντοτε που θα είναι λέει και η αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρευσης.
Σας λέω λοιπόν.
1. Δεν υφίσταται θέμα πραγματικής πτώχευσης του πλανήτη, αφού πτώχευση θα είχαμε αν δεν υπήρχαν ενεργειακοί πόροι και τροφές για την σίτιση του παγκόσμιου πληθυσμού.
2. Όλο το σώου, είναι τεχνητό για να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση.
3. Όπως σας είχα πει αμέσως μετά την 10-6-11 και αυτό πιστεύω να το θυμάστε όλοι, το νέο όριο ορισμού της κάστας που θα κατασκευάση τον κλώνο, το λεγόμενο αντίγραφο, την εικόνα του θηρίου της Αποκάλυψης, ορίσθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.....
4. Πράγματι, περί τα τέλη Αυγούστου, προς επιβεβαίωση αυτών που σας είχα πει στις 11-6-11, δημιουργήθηκε δήθεν μέγα πρόβλημα νέας οικονομικής κατάρευσης της Ελλάδος και της Ιταλίας και βέβαια όλου του πλανήτη με όριο τις αρχές Οκτωβρίου οπότε και θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε την 6η δόση.
5. Αν δεν πάρουμε την 6η δόση, καταρρέουν τα πάντα, οπότε θα έχει επιλεγεί και η κάστα που θα βγάλει τον κλώνο.
6. Αν την πάρουμε, δεν θα έχει επιλεγεί ο κλώνος και προχωρούμε σε άγνωστο πεδίο. στο οποίο υποτίθεται οι δύο Αδελφότητες θα πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται, πράγμα δύσκολο, αν λάβουμε υπόψη την θυελλώδη προϊστορία τους.

Ανώνυμος είπε...

3 λαλουν και 2 χορευουν!!!

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΠΑΛΕΨΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ, ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΤΖΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ "ΚΟΜΜΑ-ΤΙΑΖΟΥΝ" ΤΟΝ ΛΑΟ) ΑΛΛΑ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 'Η ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ Ή ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟ-ΔΟΛΟ-ΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΝΙΜΠΙΡΟΥ Ή ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Βρήκα αυτό το βιβλίο..Κάντε ένα τσεκάρισμα..
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ
http://www.eleftheriskepsis.gr/product_info.php?cPath=100&products_id=49674

Ανώνυμος είπε...

Εις τα σχολια διαπιστωνω πως η ΓΙΔΟΓΑΜΙΑ καλλιεργειται ως εθνικον σπορ!

Anonymos είπε...

Χωρίς 2η σκέψη πάντως, η Ψυχιατρική είναι η επιστήμη του μέλλοντος!
Διαβάζω τα σχόλια απο πάνω, και η εικόνα που παίρνω πραγματικά, είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που βιώνουν το Hollywood! Απο τις σκέψεις ότι ΙΣΩΣ το Hollywood να μην είναι τόσο αθώο , και να έχει πει και αλήθειες, έχουμε φτάσει να βιώνουμε τις ταινίες ώς πραγματικότητα.
Με πολύ συμπάθεια και ενδιαφέρον, προτείνω στους συνανθρώπους μου απο πάνω, να επισκεφτούν έναν ψυχολόγο-ψυχίατρο, πριν να είναι αργά.
Οτι καλύτερο εύχομαι!

Ανώνυμος είπε...

μια σι νομοσια ολα οποσ Κυρία Γεωργαντά Γερμανοί και δοσίλογοι εναντίον μας

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=g_ftTqI0nbc&feature=relatedΚυρία Γεωργαντά Γερμανοί και δοσίλογοι εναντίον μας

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΟ ΣΠΕΡΝΕΤΕ; ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ‼!... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΑΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΑΛΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, ΤΑ ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ‼!...

Boliwths είπε...

ntroph me ayta pou grafete...anti na lete na kalliergoun kai naxoun aytonomia ta noikokyria, proetoimazeste opws stis amerikanikes tainies. To amerikaniko krax eixe ginei epeidh bghke h brwma (3erete, kati san ayto pou kanete eseis twra diatarassontas thn koinwnikh galhnh) oti 8a arxisoun oloi na poulane tis metoxes kai na trabane ta lefta apo to xrhmatisthrio-otan ma8eythke ayth h brwma, oi ... blakes, arxisan kai poulagane metoxes kai egine pragmnatikothta ayto pou bghke ws brwma!!! an diadwsete oti 8a er8ei draxmh kai kanoun oloi analhpsh kata8esewn, 8a katarreysoun oi traopezes kai 8a xa8oun ta lefta! 3EKOLATE EDW TO ALLO PIO PANW EINAI 14XRONO KAI TOU DHLHTHRIAZETAI THN PAIDIKH PSYXH ME DIASPORA PSEYDWN EIDHSEWN...TETOIA KANETE KAI META EXEI PATHMA NA ZHTAEI O PAPAIWANNOU THN ARSH APORRHTOU TWN BLOGS...

Ανώνυμος είπε...

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/273645_1779357421_761549411_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

Δίχως να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις για τα οικονομικά ζητήματα μπορεί κανείς να κατανοήσει το πώς μεθοδεύτηκε η οικονομική καταστροφή την χώρας της Ελλάδος, από τους πολιτικάντηδες της συμφοράς της μεταπολιτευτικής περιόδου. Ολόκληρη η αλήθεια, συμπυκνωμένη μέσα σε δεκάλεπτο λόγο, την οποία πρέπει να γνωρίζουν όλοι.
Το βίντεο αλιεύτηκε από: http://apollonios.pblogs.gr/2011/11/s ... kataplhktiko-binteo-.html
Όλα αυτά τα εγκλήματα, τα οποία αναφέρει ο στρατηγός, αλλά και πολλά άλλα, ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος τα κατήγγειλε με πάθος και επιμονή, αφιερώνοντας την ζωή του στο έργο αυτό (βλ. http://www.athriskos.gr/modules/videotube/index.php, 33 βίντεο και 10 βιβλία). ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

...πολυ καλο το αρθρο και η προετοιμασια ειναι παντα χρησιμη αλλα τα οποια αποθεματα ειναι για περιορισμενο χρονικο διαστημα,τα οπλα δεν ειναι λυση μονο οι λυες καννες που μπορουν να παρουν και αυτοσχεδια πυρομαχικα,γνωση για κατασκευη μολοτωφ χρειαζεται και μαχαιρι,καλο σπαθι,γνωση κατασκευης τοξου,τα πυροβολα καποια στιγμη θα τελειωσουν ως υλικα,το λεπιδι ειναι παντα χρησιμο και αθορυβο.....το κυριοτερο η πιστη και η ισχυς εν την ενωση....