Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ


Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ.... Ανδρωθηκε μεσα στην κομματοκρατια και τις διαπλεκομενες σχεσεις κρατους -κρατοδιαιτων, τις οποιες τωρα καταγγελει σαν παρθενογεννημενος.
ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ,Ο ΟΙΟΝΕΙ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΚΟΣ, ΑΧΡΟΝΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΙΤΙΟΥ - ΑΙΤΙΑΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ.....
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΛΗΣΜΟΝΕΙ η ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ε Ι Ν Α Ι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!!! , ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟΡΥΘΜΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ 23 ΜΕΛΗ ΔΕΠ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ... ΑΡΑΓΕ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ και ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 27 ΕΤΩΝ?
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Loberdo, γιατι δεν πας για μονιμες διακοπες στις Σεϋχέλλες για να ξεκοκκαλιζεις οσα πηρες για να μας πουλησεις; Θα ξεβρωμισει λιγακι και ο τοπος! Κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή 1)πληρώνεται και ως μέλος ΔΕΠ ή όχι;
2) τι είδους τμημα είναι αυτό που δεν εισάγονται προπτυχιακοί φοιτητές; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

Οχι,αυτοί δεν λογοδοτούν γιατί νοιώθουν ότι είναι υπεράνω όλων των νόμων και μηχανισμών τους οποίους οι ίδιοι εφευρίσκουν για να βολεύονται αυτοί και τα τρισέγγονα τους,καταληστεύοντας το κράτος την ίδια ώρα που σαν τα λυσσασμένα σκυλιά επιτίθενται εναντίον αυτών στους οποίους φορτώνουν τις ευθύνες για την κατάντια του κράτους.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ LOBERDO ΨΕΥΤΟ ΛΥΓΟΥΡΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΣΕ ΜΑΓΓΑΚΟΣ.. ΜΟΛΙΣ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΕ ΣΑ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ...ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Απλά είναι ετοιμοθάνατος παιδιά γι' αυτό έχει πάρει φόρα. Γιατί δεν μπορεί να χωνέψει πως τον εκδικείται η θεία δίκη για όλα αυτά που έχει κάνει σε βάρος φτωχών, πονεμένων και πραγματικά ανάπηρων-κατάκοιτων(όπως η μάνα μου και η αδερφή μου) ανθρώπων. Την κατάρα μου να έχεις σκατόψυχε και να υποφέρεις τόσο, όσο όλοι οι πονεμένοι που τους έχεις κάνει και κλαίνε.
ΥΓ. Πρώτη φορά γράφω τόσο "βαρύ μήνυμα" προς κάποιον. Ζητώ συγνώμη από τους τυχόν αναγνώστες...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!! Καθαρμα του ΔΝΤ, προσπαθει να γινει αρεστος στον διεθνή παραγοντα τωρα που πλησιαζει η ρευστοποιησις του ετερου χρησιμου ηλιθιου (ΓΑΠ).

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ Α.. ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΛΠΝΟ Β..ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ.Γ..ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.Δ..Η ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ.