Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



skopia-1-naiΑνακριβές χαρακτήρισε εκπρόσωπος της πρωθυπουργού, Τζούλια Γκίλαρντ, ρεπορτάζ φιλοκυβερνητικού σταθμού των Σκοπίων, περί επικείμενης συνάντησης της πρωθυπουργού με Σλάβους της Αυστραλίας και περί αλλαγής της πολιτικής της Αυστραλίας στο «Μακεδονικό».
Με τίτλο «Η Αυστραλία ετοιμάζει δώρο την αναγνώριση του συνταγματικού ονόματος για τα ....
20 χρόνια ανεξαρτησίας», ο τηλεοπτικός σταθμός Kanal 5, ανέφερε, ότι οι «Μακεδόνες» απόδημοι που ζουν στην Αυστραλία, προγραμματίζουν συναντήσεις με κυβερνητικούς της Αυστραλίας, με απώτερο σκοπό την αναγνώριση των Σκοπίων, ως «Μακεδονία».
Κυβερνητικοί παράγοντες της Αυστραλίας επιβεβαιώνουν, ότι «η πολιτική της χώρας στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ δεν αλλάζει μέχρι να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση από τις κυβερνήσεις των δύο κρατών, Ελλάδα και ΠΓΔΜ».

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ είπε...

γυφτοσκοπιανοί σκατοβουλγαρόσλάβοι γαμώ την ψευτοπατρίδα σας κοπρίτες σκλαβάκια καπηλευτές της εθνικής μας ιστορίας.....την γαμήσατε ζώα....την γαμήσατε...σκοπιανός καλός ούτε νεκρός...αυτοκτονείστε ομαδικά ή ψοφήστε!!!!

γαμω την ελληνικη αριστερά που σας δημιούργησε και σας στηρίζει...γαμώ το ''ουράνιο τοξο'' και τους εθνοπροδότες οικολόγους του ΣΟΡΟΣ ..που σας γλείφουν.....ο καιάδας τους περιμένει...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ώρα η δικιά μας έρχεται με την κακή την έννοια. Μας χτυπάνε όλοι και από παντού ο διάολος να τους πάρει

Ανώνυμος είπε...

Εδώ χάσαμε και στο μπάκσετ χάσαμε απο τα Σκόπια 58-72!

East είπε...

Κάνουν ΕΓΚΛΗΜΑ κατά του Ελληνισμού αυτοί που θέλουν να χαρίσουμε τα Σκόπια στον Σλαβικό ή Αλβανικό εθνικισμό!

ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή η Μακεδονία είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, και επειδή οι άνθρωποι αυτοί δηλώνουν ότι κατάγωνται από τους Μακεδόνες, θα έπρεπε να τους Ελληνοποιήσουμε και τα Σκόπια να γίνουν έδαφος της Ελλάδας!!!

Ο μόνος τρόπος για να ενσωματώσουμε τα Σκόπια είναι να ανοίξουμε τα σύνορα, να τους καλέσουμε για σπουδές/εργασία/τουρισμό/επιχειρήσεις, να δώσουμε υπηκοότητα σε όποιον Χριστιανό κάτοικο των Σκοπίων θέλει να γίνει Έλληνας, να αναλάβουμε τις υποδομές και την ασφάλεια των Σκοπίων, και όταν μελλοντικά το 90% έχει Ελληνοποιηθεί, τότε γίνεται και ένα δημοψήφισμα και τα Σκόπια γίνονται και τυπικά έδαφος της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου με μόνιμα επαναλαμβανόμενες επωδούς στηρίζεται στην λογική ότι η επανάληψη είναι μήτηρ της μαθήσεως.
Και λογικό είναι σε όποιον δεν γνωρίζει ιστορία,πρόσωπα και πράγματα να καταλήγει να πιστεύει το έτοιμο μαγειρεμένο φαγητό από τις Μασωνικές στοές που χρησιμοποιούν αυτές τις μεθόδους.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, επιχείρησαν να εμπεδώσουν την άποψη ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σφαγέας των λαών,ομοφυλόφιλος,όλοι οι αρχαίοι φιλόσοφοι ομοίως gay,προσφάτως μάλιστα προσπάθησαν να αποδώσουν την αυτήν ιδιότητα και στον Κολοκοτρώνη,βλέποντας προφανώς ότι τελευταία όλο και πιό συχνή αναφορά και επίκληση της φυσιογνωμίας του γίνεται από τους αφυπνισμένους Ελληνες (πράγματα που εν μέρει υιοθετήθηκαν και από την νέα γενιά ,την ιστορική μόρφωση της οποίας οφείλουμε στους αλληλοδιαδεχόμενους υπουργούς παιδείας, με πρωταγωνίστρια την νύν υπουργό που υπερέβη σε ζήλο κάθε προηγούμενο ,με τις συμβούλους τύπου Ρεπούση,οι οποίες επιδόθηκαν στο σπόρ αφελληνισμού της νέας γενιάς με λύσσα και κακία,που την διαβάζεις ακόμη και στο πρόσωπο τους,σαν να πρόκειται να λάβουν υψηλή διάκριση από την μεγάλη διδάσκαλο λέσχη της Μπιλντερμπεργκ.

Ανώνυμος είπε...

EAST sta perissotera pou grafeis..
symfwnw.. me Ekfrazeis Arketa !!

akribws.. eprepe Eksypna na to antimetwpisoume..
to 8ema me Skopia..

anti na tous afhnoume apla na eksagoun
Preza.. ki alla narkwtika sthn Ellada.
yg. Foithtes exei hdh paara polous se Kollegia
ki oxi mono + epixeirhmaties pou drasthriopoiounte kai agorazoun GH !

Ανώνυμος είπε...

προς EAST:αγαπητέ μου,τι είναι αυτά που γράφεις;ΤΑ σκόπια έχουν σχεδόν 30% Αλβανούς,ποιους θα κάνουμε Έλληνες;"Ο μόνος τρόπος για να ενσωματώσουμε τα Σκόπια είναι να ανοίξουμε τα σύνορα, να τους καλέσουμε για σπουδές/εργασία/τουρισμό/επιχειρήσεις, να δώσουμε υπηκοότητα σε όποιον Χριστιανό κάτοικο των Σκοπίων θέλει να γίνει Έλληνας, να αναλάβουμε τις υποδομές και την ασφάλεια των Σκοπίων, και όταν μελλοντικά το 90% έχει Ελληνοποιηθεί, τότε γίνεται και ένα δημοψήφισμα και τα Σκόπια γίνονται και τυπικά έδαφος της Ελλάδας."Ναι,εδώ οι γνήσιοι Έλληνες δεν έχουν σπουδές/εργασία/τουρισμό/επιχειρήσεις,θα δώσουμε στους "Εν δυνάμει Έλληνες";Και δε νομίζω πως με το ανοίξομε γενικώς τα σύνορα δεν είναι καλή ιδέα,ούτε βέβαια να καλέσομε κάθε χριστιανό Σκοπιανό,καθώς όλοι μπορούν να δηλώσουν "χριαστιανοί".Ο καλύτερος τρόπος είναι το embarco και η κάθετη,απόλυτη και με επιχειρήματα στάση.Όλα τα άλλα είναι περιττά·αυτοί οι τρόποι που αναφέρεις γίνονταν στην ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία προ 1000 ετών.Τώρα αυτά είναι αδιανόητα...Φιλικά πάντα.

East είπε...

1.Με το εμπάργκο θα απομακρυνθούν από τον Ελληνισμό και τους σπρώχνουμε στον Σλαβικό και Αλβανικό εθνικισμό.

2.Οι Αλβανοί είναι εξισλαμισμένοι Αρβανιτόφωνοι Ρωμιοί.
Αλβανικά=Αρβανίτικα=Ελληνική διάλεκτος.

3.Έχουμε ΑΠΕΙΡΕΣ δυνατότητες, αρκεί να μειωθεί η γραφειοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

East δηλώνουν "Μακεδόνες"...Ε ΚΑΙ? Είναι? Να αποφύγουμε την ιστορική αλήθεια για χατίρια ανθρώπων που δεν δίνουν δεκάρα για τα άπειρα στοιχεία της Ελληνικότητας της Μακεδονίας??? Και μάλιστα όταν είναι ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ? Αν έκαναν το ίδιο οι Βούλγαροι και οι Γιουγκοσλάβοι θα τους κάναμε και αυτούς Έλληνες?

Αυτό το: "2.Οι Αλβανοί είναι εξισλαμισμένοι Αρβανιτόφωνοι Ρωμιοί.
Αλβανικά=Αρβανίτικα=Ελληνική διάλεκτος.", μπορείς να το αποδείξεις γιατί εμένα ούτε ως ένδειξη δε μου φτάνει...

East είπε...

Πρέπει να κάνουμε Έλληνα όποιον ασπαστεί τον πολιτισμό μας.

Ανώνυμος είπε...

http://peri-thefutureishere.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

east pigene alou na vreis pelates tis kolothriskias sou,exei ton idio tropo skepshs me tous mousoulmanous,pote kanenas mousoulmanos dn eipe zito to iraq iran klp oloi lene zito to islam,etsi kai esy kaneis to idio me ton xristianismo kai den se endiaferei katholou o ellhnismos apla ton kapileyese opos kanoun ola ayta ta xronia ta afentika sou.ellhnas geniese den ginese.sto telos milane panta ta gonidia

East είπε...

Έλληνας είναι ο φέρων τον Ελληνικό πολιτισμό.

Ο Ελληνισμός είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και όχι εθνοφυλετισμός.

Ανώνυμος είπε...

exeis mathei to poihma sou kl vlepw!

Ανώνυμος είπε...

O Ellhnismos einai politismos kai o xristianismos einai mia polh kalh epixirish kai esy kapileyese ton ellhnismo gia na pane kalitera oi douleies tou dogmatos sou!

Ανώνυμος είπε...

1:34 Arvanites= Xristianoi alvanoi kai h glwssa pou milane einai alvanika...eleos mathe swsta kapia pragmata

Ανώνυμος είπε...

1:40****

Ανώνυμος είπε...

Ellhnismos = Exelixh (se ola ta epipeda)
Xriastianismos(kai kathe idous thriskeia)= parakmh kai mizeria pou kanei t miala atrofika

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΣΤ για ακόμη μια φορά την είπες την κοτσάνα σου Έλληνας έχει να κάνει με τα γονίδια και την παιδεία. Δεν πάει να πεί πως όλοι οι χριστιανοί αλλοδαποί στην Ελλάδα ό,τι είναι και εν δυνάμει Έλληνες! Και αν θέλεις να μάθεις το Βυζάντιό σου απέτυχε παταγωδώς όχι απο τους μουσουλμάνους αντίπαλους αλλά απο τους ίδιους τους Στραυροφόρους φίλους σου. Οι Γερμανοί τους Αρβανίτες - Αλβανούς με το ίδιο όνομα τους γράφουν και ναι οι Αλβανοί είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες όχι όλοι τους βέβαια αλλά σχεδόν όλοι τους. Συμφωνώ με αυτό που λες ό,τι πρέπει να τους δωθούν διαβατήρια και επωνύματα στους Σκοπιανούς αλλά όχι αλόγιστα εμπάτε όλοι μέσα σιγά σιγά. Το θέμα μετά είναι πως θα γίνει το δημοψήφισμα; απο αυτούς που είναι μέσα στην Ελλάδα και έχουν διαβατήριο Ελληνικό ή απο μέσα απο στα σκόπια; Γιατί εάν γίνει μέσα απο τα σκόπια θα υπάρξουν αντιδράσεις εάν όμως γίνει με διαδηλώσεις απο τους Ελλαδοσκοπιανούς τότε μπορεί να καταφέρεις κάτι αλλά και πάλι είναι θέμα του ιδίου του Κράτους των σκοπίων δεν μπορείς να παρέμβεις άρα δύσκολο αυτό που λες και μπορεί να έχει επιπτώσεις. Και κάτι ακόμα μήπως θέλεις να κάνουμε και τους Αφρικανούς Χριστιανούς όλους Έλληνες; Εγώ δεν θέλω να βλέπω την πατρίδα μου γεμάτο αράπηδες να ξυπνάω κάθε πρωί και να βλέπω την μούρη του Αράπη!

Ανώνυμος είπε...

east κομπρασε! μαθαμε τωρα ελληνες ειναι οσοι φαιρουν την ελληνικη παιδεια! Σκατα στα μουτρα σου.. οσο για την ορθοδοξια ουδεμια σχεση εχει με τον ελληνισμο και ουδεις ελληνας υπηρξε ποτε δογματικος! Κοιμησμενε ! ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?