Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκάλυψη βόμβα που διαλύει τα ψεύδη για το νομοσχέδιο της “απελευθέρωσης” των ΤΑΞΙ και φανερώνει τις σκοπιμότητες.


Απο το μαχητικό Olympia.gr
Η θέση μας για το θέμα της περιβόητης “απελευθέρωσης” είναι ξεκάθαρη και την έχουμε αναλύσει εδώ: Η ανεξέλεγκτη απελευθέρωση των ΤΑΞΙ θα μετατρέψει τους Ελληνικούς δρόμους σε κόλαση.
Σήμερα όμως έχουμε μία αποκάλυψη που θα διαλύσει όλα τα επιχειρήματα αυτών που προσπαθούν να υποστηρίξουν την ορθότητα αυτού του τερατουργήματος.
“Επιχειρηματίας” από το …Πέραμα, κατέθεσε αίτηση για άδειες Ταξί. Πόσες νομίζετε, όσες και να πείτε, θα πέσετε έξω… Μιλάμε για 2,500 άδειες Ταξί!

Ξαναδιαβάστε το: Επιχειρηματίας από το Πέραμα κατέθεσε αίτηση για να αποκτήσει 2,500 άδειες Ταξί!!
Η είδηση δεν επιδέχεται αμφισβήτηση και είναι ενδεικτική στο ποιά συμφέροντα εξυπηρετούνται και τι χάος θα επικρατήσει πάνω στην επαγγελματική ταφόπλακα χιλιάδων επαγγελματιών.
Αναλογιστείτε μόνο ότι εάν ένας και μόνο “επιχειρηματίας από το Πέραμα” ζητά τόσες άδειες, τι θα γίνει όταν μπει στο παιχνίδι το Κολωνάκι, η Κηφισιά, η Εκάλη κλπ κλπ. Πόσες δεκάδες χιλιάδες άδειες θα ζητήσουν; Τι ζούγκλα θα επικρατήσει; Ποιά η ποιότητα των οδηγών που θα δουλεύουν με μεροκάματα πείνας αλλά θα μεταφέρουν τα παιδιά μας χωρίς καμμία εγγύηση, χωρίς κανέναν έλεγχο σε σύγκριση με την σκληρή διαδικασία που ισχύει σήμερα;
Πόσοι αχυράνθρωποι θα βρεθούν για να ζητήσουν χιλιάδες άδειες σε καρτέλ που θα συμμετέχουν φορολογικοί αντιπρόσωποι off-shore που θα ανήκουν σε “τρανταχτά ονόματα”;
Το νομοσχέδιο δεν πρέπει να περάσει. Όχι για να προασπισουμε τα συμφέροντα ενός κλάδου, αλλά για να αποτρέψουμε ένα εφιαλτικό αύριο για την κοινωνία.
Πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή αδέλφια τυραννία ειναι θα περάσει

Ανώνυμος είπε...

((χωρίς κανέναν έλεγχο σε σύγκριση με την σκληρή διαδικασία που ισχύει σήμερα)).xiese mas ...ti mparoufes einai aytes pou leei,akou ekei sklhrh diadikasia xaxax kalh malakia diavasa vradiatika,eyxaristw pou me kanate na gelasw