Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκάλυψη – βόμβα Του προέδρου των εργαζομ ένων της ΕΛΣΤΑΤ: Ο διορισμένος πρόεδρος μα ς παρουσίασε το έλλειμμα!!!



Το αποκάλυψε πριν από λίγο στο Κόντρα. Σύμφωνα με τον κ. Κλουβάτο, το περιβόητο έλλειμμα του 15% που χρησιμοποιήθηκε ως αφορμή για να ρίξει την Ελλάδα στην νέα κατοχή “παρουσιάστηκε” από τον πρόεδρο Γεωργίου, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ “φυτευτό” χωρίς να έχει περάσει από το συμβούλιο!!!
Υποστήριξε μάλιστα ότι είχε κάνει και ο ίδιος την καταγγελία στην κυβέρνηση, στα ΜΜ”Ε” εδώ και έναν χρόνο ΑΛΛΑ ΌΛΟΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελληνική Δικαιοσύνη που είσαι ; Αν λειτουργούσε βέβαια δεν θα είχε παραδοθεί η χώρα σε λαθραίους που τους πιάνει η αστυνομία και οι δικαστές τους ελευθερώνουν για να συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση.

Ήδη ο Σαμαράς έπρεπε να είχε πάει στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου να δοθεί εντολή να συλληφθεί ο papandreou. Αλλά σιγά μην την κάνει στον κολλητό του !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ο λόγος να παρουσιάσουν ψευδή στοιχεία για το έλλειμα και ποιον εξυπηρετεί κάτι τέτοιο; Τελικά υπάρχει ένα πολυ σκοτεινό και υποχθονειο παρασκανιο που το κρύβουν με πολυ έξυπνο τροπο.

Υποχρέωση μας είναι να αποκαλύψουμε την αλήθεια χρησιμοποιώντας κάθε μέσο ακόμα και την βία. Ένα λειτουργικό και βιώσιμο πολίτευμα συντηρείται απο ενεργούς και σοφους πολιτες. Αντιθέτως ένα σάπιο και διεφθαρμένο πολίτευμα συντηρείται απο εθελοβουλους και εγωκεντριστες. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να κοιταχτουμε στον καθρέφτη ;;

Ανώνυμος είπε...

Μην περιμένετε τίποτα απο τη Δικαιοσύνη. Τελειωμένη ιστορία... Μόνο απ το Γουδί μπορεί να έρθει Δικαιοσύνη

Ανώνυμος είπε...

βρε Έλληνες, αφήστε τις φιλοσοφίες και πιάστε καδρόνια και μαδέρια και γαμήστε τους, αφού μόνο αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν οι αλήτες…
ξεσκήτε τους κάφρους, μη τους αφήνετε να ανασαίνουν, τώρα κι όχι αύριο, είναι επιτακτική ανάγκη για την Ελλάδα ρε γαμώτο...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ο λόγος να παρουσιάσουν ψευδή στοιχεία για το έλλειμα και ποιον εξυπηρετεί κάτι τέτοιο;
Απαντηση: Μα φυσικα να μας ριξουν στο ΔΝΤ ο κανο boy
Gapakias,νικολακης και μαζι με τον σορος και την κλικα να κερδοσκοπησουν -αρπαξουν τα παντα.