Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ισραηλινή πυραυλική "Aστραπή" κατά των τουρκικών φρεγατών (βίντεο)


Το κατάλληλο μήνυμα στέλνει το ισραηλινό Ναυτικό στην Τουρκία, μετά την είδηση για την απόφαση αποστολής των τριών φρεγατών στην Ανατολική Μεσόγειο για να παρεμποδίσουν την ισραηλινή και την κυπριακή γεώτρηση στις ΑΟΖ των χωρών αυτών: Εσπευσμένα το ισραηλινό Ναυτικό πραγματοποίησε στην ανοικτή θάλασσα απόλυτα επιτυχημένη δοκιμή του συστήματος πυραυλικής άμυνας Barak 8 ("Αστραπή") με ....
ακτίνα δράσης 60 χλμ. Το σενάριο της άσκησης περιλάμβανε την προσομοίωση εισερχομένου εχθρικού πυραύλου κατά σκαφών επιφανείας, ανάλογου με τους Harpoon του τουρκικού Ναυτικού, τον οποίο το σύστημα κατόρθωσε να αναχαιτίσει, σύμφωνα με δήλωση ανώτατου στελέχους του ισραηλινού Ναυτικού.
Το σύστημα Barak έχει υποστεί αναβαθμίσεις οι οποίες το καθιστούν ικανό να αναχαιτίζει επιτυχώς πιο προηγμένους πυραύλους, εκτοξεύοντας βλήματα εναντίον τους με εντελώς αυτόνομη λειτουργία πρόσκτησης, εγκλωβισμού και καταστροφής του βλήματος.
Επίσης ανακοινώθηκε ότι γίνεται προσπάθεια να εγκατασταθεί το νέο σύστημα μέχρι το τέλος του μήνα στα σκάφη που θα περιπολούν στην Αν. Μεσόγειο!
Μετά το πλήγμα που δέχθηκε η ισραηλινή κορβέτα το 2006 από κινεζικής κατασκευής πύραυλο στα ανοικτά του Λιβάνου, οι Ισραηλινοί αντιλήφθηκαν ότι η αντιπυραυλική προστασία των σκαφών επιφανείας του δεν ήταν ικανοποιητική και αποδύθηκαν σε μία προσπάθεια βελτίωσης των αντιπυραυλικών συστημάτων τους. Οπωσδήποτε ανησυχούν και για το βλήμα ρωσικής κατασκευής Yakhont, το οποίο απέκτησαν οι συριακές ένοπλες δυνάμεις.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
<>

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΚΛΕΙΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ 6η ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ 69 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΦΑΙΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 20 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14 ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΜΗΝ ΔΙΑΔΩΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ <>.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛ. ΒΑΣ.ΔΗΜ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

@ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ Κάντε αφιερωμα στον Γιώργο Γκιόλβα.

Ανώνυμος είπε...

Διαχειριστή μας έχεις πρήξει τ' αρχίδια με τους φίλους σου τους εβραίους.

Nea Arxh News είπε...

re malakes antineotaksites pou einai to video?

Ανώνυμος είπε...

5:12, ρε καραγκιόζη σε ανάγκασε κανεις να μπεις στο μπλογκ του και τον βριζεις κιολας? Σχιζοφρενης εισαι?

Ανώνυμος είπε...

7:41 μ.μ. εβραίος είσαι;