Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Θαύμα.. ο ΓΑΠ σε δυο χρόνια βρήκε πετρέλαιο..


Δείτε το βίντεο!


Παρασκευή 11-12-09 συνέντευξη Τύπου του κ. Παπανδρέου στις Βρυξέλλες. Προσέξτε τί απαντά στην ερώτηση του απεσταλμένου του «Βήματος» Στάθη Ευσταθιάδη (είναι ο κύριος που εμφανίζεται στην αρχή του βίντεο), ο οποίος τον ρωτάει πόσο θα μάς κοστίσει η περίφημη «Πράσινη Ανάπτυξη» της Τίνας της....
Μπιρμπίλη. 
Δείτε το βίντεο
«ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!.. Ή, τουλάχιστον, μέχρι τώρα δεν έχουν βρεί παρά ελάχιστα!!..


2 χρόνια μετά ο ΓΑΠ ανακαλύπτει πετρέλαιο…
10 Σεπ.2011 ομιλία του κ. Παπανδρέου στην ΔΕΘ:
Ανακοινώνω σήμερα ότι η Ελλάδα ξεκινά έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης και η απόφαση για τη σχετική προκήρυξη υπογράφεται άμεσα.
πηγή

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προεκλογικά είχε βρει λεφτά ξαφνικά, αλλά όχι πετρέλαιο, γιατί όλοι τους παίζουν παιχνίδια των εβραίων.....Το πετρέλαιο υπάρχει χιλιάδες χρόνια,δίνει το στίγμα του αλλά οι εκάστοτε κυβερνώντες έκλειναν τα μάτια μπρος στο συμφέρον τους....Τέτοια λαμόγια μας κυβερνούν τόσα χρόνια......Τώρα μάλλον πήρε το ΟΚ απ τους εβραιομασώνους,γι αυτό και αναφέρεται στα πετρέλαια, αφού βούλιαξε τη χώρα και μας πήγε 100 χρόνια πίσω βρήκε και το πετρέλαιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μας δουλεύουν........Όλα είναι σχέδιο καταστροφής και ξεπουλήματος της χώρας....

Ανώνυμος είπε...

Μην σας φαίνετε παράξενο δεν ήξερε ο ΓΑΠ πως δεν έχει πετρέλαιο όπως επίσης δεν ήξερε πως δεν υπήρχαν λεφτά, τον κορόιδεψαν, και χωρίς να θέλει αυτός τον λαό, είστε πολύ αυστηρή δείξτε…… κατανόηση, δεν το βλέπετε ότι προσπαθεί να μας σώσει.

Ανώνυμος είπε...

Μην σας φαίνετε παράξενο δεν ήξερε ο ΓΑΠ πως δεν έχει πετρέλαιο όπως επίσης δεν ήξερε πως δεν υπήρχαν λεφτά, τον κορόιδεψαν, και χωρίς να θέλει αυτός τον λαό, είστε πολύ αυστηρή δείξτε…… κατανόηση, δεν το βλέπετε ότι προσπαθεί να μας σώσει.

Ανώνυμος είπε...

εχεις δει μεχρι τωρα κατι θετικο?

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ? Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΩΝ ΝΤΑΒΟΥΝΤΟΓΛΟΥ

Αλ Καπονε είπε...

τον κορόιδεψαν; στον 6:49 & 6:51!

εδω και τουλαχιστων 10 χρονια το κσερουν τι μας λες ρε φιλε;

Αν ειχαν Μυαλο οι εξουσειες μας θα ειμασταν τωρα πολυ πιο ησχυροι απο τους Αραβες και απο τους Εβραιους και θα ειχαμαι Βιομηχανειες ζορηκες αλλα με της Μαλακειες που κανουνε τι να περιμενουμε!

Οι Γειτονες εχουν στησει Βιομηχανειες σε ολα τα επιπεδα και οπως βλεπουμε τα πανε πολυ καλα και κανουνε και της Μαγκιες τους και σε Παγκοζμιο Επιπεδο μαλιστα... σε λιγο θα βαραμε και προσωχη αν το θελησουν αφτοι, ετσι μασ καταντησαν οι κυβερνουντες τα τελεφταια 20 χρονια ολοι τους τα ειδεια ΣΚΑΤΑ ειναι!

ΕΥΡΟ-ΠΑΙΟΣ είπε...

Πολυ ψεμα ρε παιδακι μου και ουτε κοκινιζει το παλιορεμαλι! Ακουσατε τι ειπε; Αμεσα κσεκιναμε χα χαχαχααααααααααααααα θα χρειαστουμε και στραγγαλια για να μην βαρεθουμε οσπου να αρχισουν την εκσωρικση! (Ας περιμενουμε πρωτα να υπογραπσουνε ΑΜΕΣΑ οπως ειπαν και μετα Βλεπουμε χαχαχααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να λεμε εμεις εδω το πασοκ παιρνει 26% στις δημοσκοπησεις και ο συνεχιστης του εργου "Πουλαω οτι προλαβω" ο σαμαρας παιρνει 30% με τη Saturn.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Με προχειρους υπολογισμους στις εκλογες βάλτε και ενα +5% και στα δυο κομματα, βαλτε και ενα ειδος συγκυβέρνησης και μετα πειτε μου εμενα οτι οι ελληνες δε τα φαγανε μαζι.Αντε μπραβο γιατι ολοι μας λεμε οτι μας εχουν στο ματι μονο οι τεχνοκρατες και τραπεζιτες και τα ζωα παλι τους ψηφιζουν.6 στους 10 ελληνες, αν ειναι ελληνες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ... Ο Γιώργος είναι ο πρωτος πρωθυπουργός που βγάζει πετρέλαιο στην Ελλάδα και τον κράζετε; Ου ρε Παλι το Πασοκ πρωτοπωρεί... Α ρε ΠΑΣΟΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!!Ρεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Για σου φουντωτε 5:33 τι καπνιζεις και δεν μας δινεις.