Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Έτος 2030 μ.Χ



[Ελπίζουμε τα παρακάτω να μείνουν απλό σενάριο...]

Ένας ιερέας κατεβαίνει τα σκαλιά μιας υπόγειας κρύπτης. Δεν φοράει σταυρό και ράσα καθώς στην Ελλάδα έχει απαγορευτεί να δείχνεις φανερά το οποιοδήποτε θρησκευτικό σύμβολο.

Το σκεπτικό του νόμου ήταν ότι.... σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία που συνυπάρχουν πολλές θρησκευτικές ομάδες κανένας δεν πρέπει να δείχνει θρησκευτικά σύμβολα δημοσίως για να μην προσβάλει τον συνάνθρωπο του. Ο Ιερέας βγάζει με τρεμάμενο χέρι μια Αγία Γραφή.

Είναι παλιά και κιτρινισμένη από την πάροδο του χρόνου. Πολλές σελίδες της είναι σε κακή κατάσταση και δύσκολα διαβάζονται. Έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία της Αγίας Γραφής και οι παραβάτες διώκονται αυστηρά και ο λόγος της απαγόρευσης της ήταν ότι κρίθηκε ως προπαγανδιστικό κείμενο που σκοπό είχε να διαφθείρει την Ελληνική κοινωνία και να την τάξει εναντίον της παγκόσμιας ειρήνης που πρέσβευε η νέα εποχή. Κυκλοφορούσαν βέβαια ακόμα κάποια «αντίτυπα» αλλά ήταν παραλλαγμένα και είχε αφαιρεθεί από μέσα ότι θεωρήθηκε προσβλητικό για την νέα εποχή και την νέα παν-θρησκεία.

Ο Ιερέας ετοιμάζει την κολυμβήθρα. Είναι να βαφτίσει έναν άνθρωπο εκείνη την ημέρα Χριστιανό. Όμως η κολυμβήθρα δεν είναι όπως την ξέρουμε. Είναι ουσιαστικά μια μεγάλη μεταλλική μπανιέρα και ο λόγος είναι ότι αυτός που θα βαφτιστεί δεν είναι νήπιο αλλά ενήλικας. Έχει καταργηθεί ο νηπιοβαφτισμός προ πολλού. Υπήρχε μεγάλη πολεμική στο ζήτημα αυτό και είχαν γίνει πολλά επεισόδια. Το κύριο επιχείρημα εναντίον του νηπιοβαφτισμού ήταν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν ήταν σωστό κατά την νέα-τάξη ο άνθρωπος να βαφτίζεται με το ζόρι όταν είναι νήπιο. Μετά την ενηλικίωση του ας αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Έτσι από το 2020 οι Έλληνες δεν μπορούσαν πλέον να βαφτίσουν τα παιδιά τους. Έπρεπε να περιμένουν να αποφασίσει το ίδιο το παιδί.

Ωστόσο πολύ λίγοι Έλληνες πλέον αποφάσιζαν να βαφτιστούν έστω και ενήλικες. Ο λόγος απλός: Τα παιδιά φεύγαν από την οικογένεια νωρίς και πλέον δεν ήταν δυνατό οι γονείς να διδάξουν στα παιδιά τους τις αρχές και την πίστη. Και οι δυο γονείς δουλεύανε νυχθημερόν με αποτέλεσμα τα παιδιά να πηγαίνουν από πολύ μικρή ηλικία σε ολοήμερα σχολεία στα οποία σχολεία τους γινόταν η ανατροφή που ήθελε η νέα εποχή. Το μάθημα των θρησκευτικών είχε πλέον καταργηθεί σαν μάθημα που δίχαζε τους μαθητές και οι εικόνες είχαν αφαιρεθεί από τις σχολικές αίθουσες. Η πρωινή προσευχή είχε αντικατασταθεί με ένα τραγουδάκι που αποτελούσε τον σχολικό ύμνο της νέας εποχής: “όλοι οι άνθρωποι ένα χρώμα μια φυλή μια θρησκεία μια γλώσσα…”.Η ιστορία πλέον είχε αλλάξει και διδασκόντουσαν μόνο κεφάλαια που δεν δημιουργούσαν εθνικές η θρησκευτικές αντιπαραθέσεις. Σε αυτό το κλήμα ο νέος ήταν αδύνατο να μάθει για τον Χριστό…

Ο Ιερέας σχεδόν δακρυσμένος ξεκινάει το μυστήριο. Θυμάται ακόμα τους παλαιούς τρόπους ο γέρο-Ιερέας και κάθε φορά που καλείται να τελέσει κάποιο μυστήριο στους λίγους εναπομείναντες Χριστιανούς η μνήμη του ανασύρει γεγονότα παλαιότερων εποχών. Θυμάται όταν ο τόπος ήταν Ορθόδοξος και οι Έλληνες τελούσαν περήφανοι τα μυστήρια στις Εκκλησίες. Τώρα οι Εκκλησίες έχουν καταργηθεί. Κατασπαταλούσαν το δημόσιο χρήμα είπαν και τις κλείσανε. Οι δημοσιογράφοι φωνάζανε στα κανάλια ότι οι παπάδες έχουν κλέψει πολλά και πρέπει να πληρώσουν. Έτσι όχι μόνο η νέα εποχή έκλεισε τις δημόσιες Εκκλησίες αλλά φορολογούσε υπέρογκα και όποιον επιχειρούσε να ανοίξει μια ιδιωτική. Με την έλλειψη μεγάλου αριθμού πιστών κανείς ιερέας πλέον δεν μπορούσε να καλύψει το έξοδο και έτσι οι εναπομείναντες ιερείς αναγκαζόντουσαν και τελούσαν τα μυστήρια σε σπίτια.

Άλλωστε τα περισσότερα μυστήρια είχαν πλέον απαγορευτεί να τελούνται δημοσίως υπό το πρόσχημα της θρησκευτικής ελευθερίας: Ο αγιασμός των υδάτων δεν τελούταν πλέον γιατί στις θάλασσες υπήρχαν και νεκροί που δεν ήταν Χριστιανοί και προφανώς δεν θα θέλανε να αγιαστούν. Στις λειτουργίες πλέον απαγορεύτηκε να μνημονεύεται ο Στρατός γιατί δεν ήταν όλοι οι φαντάροι Χριστιανοί. Πλέον στην ορκωμοσία της βουλής δεν υπήρχε ιερέας αφού οι βουλευτές δεν ήταν όλοι Χριστιανοί και απαγορεύτηκε το μνημόσυνο των νεκρών με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να μας βεβαιώσει κάποιος που έχει πεθάνει αν ήταν Χριστιανός μέχρι το τέλος της ζωής του η όχι οπότε στην περίπτωση που λίγο πριν πεθάνει άλλαξε γνώμη και έγινε παγανιστής είναι σπίλωση της μνήμης του να του κάνει μνημόσυνο ο παπάς.

Πόσο είχε αλλάξει ο κόσμος! Ο γέρο-Ιερέας έχει τελειώσει το μυστήριο. Δεν μπορούν βέβαια να του δώσουν κάτι ως αντάλλαγμα οι λιγοστοί πιστοί που βρίσκονται εκεί καθώς πλέον το χρήμα έχει καταργηθεί και την θέση του έχει πάρει ένα τσιπάκι στο χέρι η στο μέτωπο. Με αυτό μόνο μπορείς να κάνεις συναλλαγές και όσοι λιγοστοί δεν το έχουν πάρει περνάνε δύσκολα. Μόνο ευχαριστώ μπορούν να του πουν και να του φιλήσουν το χέρι. Και ο γέρο Ιερέας τους δίνει την ευχή του: “Δύναμη παιδιά μου. Σύντομα, πολύ σύντομα θα είμαστε κοντά στον κύριο. Δεν έχει πολύ ακόμα ο κόσμος αυτός και εμείς δεν είμαστε του κόσμου τούτου. Πάμε αλλού,σε έναν κόσμο που θα είμαστε μαζί με τον γλυκό Ιησού…”

Ίσως το κείμενο φανεί υπερβολικό σε κάποιον αλλά αν αποκωδικοποιήσουμε το τι επιτέλους ζητάνε οι πολέμιοι της Ορθοδοξίας θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά είναι η απώτερη επιδίωξη τους. Όμως μπορούν να γίνουν ΑΝ τους αφήσουμε οι Χριστιανοί να συνεχίσουν το έργο τους. Και λέω ΑΝ γιατί ΔΕΝ θα τους αφήσουμε με την βοήθεια του Θεού. Έτσι λοιπόν η απάντηση μας στο εν λόγο περιστατικό και στα όσα Αντίχριστα δρομολογούνται στην Ελλάδα είναι μία:

Δεν θα σας περάσει. Η Ελλάδα είναι Ορθόδοξη και έτσι θα παραμείνει.

http://logia-tou-aera.blogspot.com/2011/09/2030.html

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγετε και το μουνί χτενίζετε και έχει τον χαβά του ....ε ρε κατάντια !!!

Ανώνυμος είπε...

καλή η μαλακία σας ... στα παπάρια μας ρε διαχωρισμός κράτους εκκλησίας τώρα , φορολόγηση της εκκλησίας , εντάξει δεν είναι όλοι λαμόγια αλλα ο θεούλης που τους δέχεται όλους όπως είναι φαίνεται να έχει αδυναμία στον χρυσό στο σπίτι του ...δεν έχει σχέση με την πίστ αλλά με τα λαμόγια που σας ποτίουθν φαρμάκι ...κάποτε ένας τούρκος μου είπε ξέρεις ποιο είναι το κακό στους έλληνες ? είστε πρώτα χριστιανοί και μετά έλληνες...σκεφτείτε το

Ανώνυμος είπε...

Πώς φαίνεται όμως, σε κάθε ανάρτηση,

ότι υπάρχει ένας ακούραστος ΜΑΣΟΝΟΣ-ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

που θα πετάξει ένα υποτιμιτικό σχόλιο..

Ανώνυμος είπε...

5:15 με κολακεύεις παλιόπαιδο ....άστο ρε φίλε έχεις κάψει όλα τα εγκεφαλικά ου κύτταρα βλέποντας λιακόπουλο ... δ

Ανώνυμος είπε...

Kαταρχήν ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε ένα blog σαν το δικό σας να βάλει αναρτηση του blog μου .
Τώρα σχετικά με τα παραπάνω σχόλια θα ήθελα να πω στους αγαπητους ανωνύμους ότι αφού δνε πιστέυουν γιατί κάθε φορα σπαταλούν φαια ουσία στο να απαντούν .
Μηπως καταβάθος η αλήθεια πονάει και περισσότερο αυτό που πονάει ειναι ο ιδιος ο Χριστιανισμός ?
Γιατι ένα ρητο λέέι ότι "πολεμάμε αυτό που φοβόμαστε " αλλιως προς τι τοσος κόπος ? Aφήστε εμάς να ανησυχούμε για την σωτηρία της ψυχης μας μιας και εσεις το θέμα αυτό το έχετε λύσει .......αφου ήδη την έχετε δώσει " αλλού"
Και παλι ευχαριστώ πολυ .

Ανώνυμος είπε...

ουστ σκυλιά του ιερόνυμου και του τουρκαλά βαρθολομαίου η αληθινή θρησκλεία της ελλάδος είναι το 12θεο ζήτω ο Δίας , ο Παν και όλοι οι άλλοι

Ανώνυμος είπε...

ονειροπαγίδα ωραίος ρε φίλε βγάλε τις παρωπίδες , τον φανατισμό απο μέσα σου και την φοβεία σου να δεις την αλήθεια που θα με πείτε και μασόνο σατανιστή ζώα χριστιανός χωρίς παροπίδες είμαι ζωάδια

Ανώνυμος είπε...

Ονειροπαγίδα είμαι ο πρώτος πρώτος να σε πληροφορίσω πως μπαίνω και διαβάζω όλες τις αναρτήσεις ανεξάρτητα αν είναι μαλακίες ή όχι για να βλέπω τι περίπου παίζει. Όσον αφορά το γιατί σου απάντησα ,είναι προφανές έχουμε κουραστεί να βλέπουμε παντού προπαγάνδα του καθενός για το μαντρί του και να διαβάζουμε μαλακίες . ΟΚ είσαι χριστιανός όπως και εγώ (μόνο που δεν πάω εκλησία και δεν γουστάρω τους παπάδες) αλλά δεν είναι ανάγκη ότι μαλακία σου έρθει να την γράψεις ή και πάλι αν έχεις ψυχική ικανοποίηση με το να την γράψεις γράψε τη και κράτα τη για τον εαυτό σου , είναι ανάγκη ρε φίλε να την διαβάζει ο καθένας πες μου ,το θεωρείς απαραίτητο ,ειλικρινά δηλαδή τι να πώ .

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που μιλάς υποτιμητικά για το άρθρο τι είσαι;Κουμμούνι ή μήπως προοδευτικός πουστόφλωρος γιάπις;Σε έκαναν να ντρέπεσαι να βγάλεις σημαία στο μπαλκόνι στις εθνικές επετείους.Σε έκαναν να ντρέπεσαι να κάνεις το σταυρό σου δημόσια.Σε έκαναν να ντρέπεσαι να λες οτι αγαπάς την πατρίδα σου.Πρόβατο είσαι ρε χωρίς αρχές και χωρίς ιδανικά.Κάτι πουστράκια σαν εσένα όταν θα πολεμήσουμε με τους Τούρκους θα μιλάνε ακόμα για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων στη Θράκη.Ουστ καθίκια θα σας κόψουμε το λαρρύγγι προδότες γιουσούφια.Και ναι ρε μαλάκα είμαι Έλληνας φανατικός!

ανώνυμος με όνομα είπε...

μπράβο ρε ελληνάρα μπράβο εσύ ο ελληνάρας δεν αγαπάς τον συνέλληνα γιατί είναι ότι θέλει μπράβο και συ όμως όταν φτιαχτούν τάγματα ασφαλείας μπορείς να γραφτείς και να πας να σκοτώνεις Ελληνες ε? δεν γουστάρεις να βγάλεις τα ψυχολογικά σου που σε βαρούσε η μάνα σου? βλάκα ε βλάκα και όσο για την σημαία την βάζω στο γαμωμπαλκόνι άσχετο αν η μισή οικογένεια μου ήταν γυάρο και όλα τα σχετικά από τους αγαπητούς σου δεξιους εθνοπατέρες γιατί είμαι έλληνας όχι βλάκας φανατισμένος καραγκιόζης ζωάδι

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο καιρό, θα τρίβετε τα ματάκια σας και τα αφτάκια σας... Ο Χριστιανισμός θέλετε δεν θέλετε θα νικησει!!! Γιατί? Γιατί ειναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
Τους ειδαμε τους επίγειους σωτήρες. Φτάνει, κουραστήκαμε, δεν θέλουμε άλλη σωτηρία.

Ανώνυμος είπε...

Ωραια μαλακια το αρθρο. Εγω νομιζω οτι θα συμβει ακριβως το αντιθετο. Ο Χριστιανισμος και η θρησκεια γενικοτερα θα επανελθει δυναμικα καθως δεν θα εχουμε που αλλου να στραφουμε για βοηθεια.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ μου δε νομιζω εγω προσωπικα να μιλησα περι μασονων κτλ .
Απλα ειμαι μια Χριστιανη Ορθοδοξη Ελληνιδα που βλέπει τις Αξιες την Πιστη της και την ιδια της την Χώρα να την "εξαφανίζουν" .
Αν για εσενα ειναι ολα ενταξει και απλα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας λυπαμε αλλα δεν μπορω να κανω κατι .
Μπορώ όμως να λέω την γνωμη μου ελευθερα και όσο για τις προσβολές απλα θα σου πω κατι ........"οσο μας πληγωνετε τοσο μας πορωνετε"
και παλι ευχαριστω .

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι δεξιός βλακάκο κολλημένε.Τίποτα δεν είμαι.Έλληνας είμαι και απαιτώ δικαιοσύνη.Και ναι θέλω να γίνουν τάγματα ασφαλείας.Σε λίγο καιρό θα παρακαλάς να υπάρχουν.Εσύ κάτσε διάβασε το ριζοσπάστη σου πάρε και 5-6 αλλοδαπά αγκαλιά και βρίσε αυτούς που ακόμα δακρύζουν για τη σημαία και για την προδοσία της Ελλάδας.

Modestus είπε...

Χριστιανός που δεν πάει εκκλησία δεν είναι χριστιανός τελεία και παύλα, είτε σας αρέσει είτε όχι. Δεν πας ούτε για να δεις τους παπάδες ούτε για να κάνεις βόλτα. Πας για να προσευχηθείς στον Ύψιστο για να σε ελεήσει. Η σωτηρία της ψυχής του καθενός μας είναι προσωπική υπόθεση και δεν βρίσκεις προφάσεις εν αμαρτίαις. Άλλωστε δεν σε υποχρεώνει κανένας να ρίξεις λεφτά στο παγκάρι για να ανάψεις κερί ούτε να ρίξεις λεφτά σε δίσκο. Άμα θες δίνεις. Και όπως λέει η ευαγγελική ρήση κοίτα το δοκάρι που έχεις στο μάτι σου και όχι το ξυλάκι στο μάτι του αδερφού σου.

Ανώνυμος είπε...

Προς Λιακοπουλέους: Καλό θα ήταν να μην κράζετε μια άλλη θρησκεία λόγο μόδας και επίσης να μην προβάλετε μια θρησκεία που δεν ξέρετε τίποτα απολύτως για αυτήν παρά μόνο τα του φαίνεσθαι.. κάντε κάτι που να πιστεύετε πια οι ίδιοι..

Προς Χριστιανοπροβατοβοσκους: Ανοίξτε τα μάτια σας επιτέλους και ξεκολλήστε από την κοκκινοσκουφίτσα που έχετε φανατιστεί.. δεν θέλετε ενωμένο τον κόσμο στη νέα τάξη πραγμάτων αλλά θέλετε τον κόσμο ενωμένο κάτω από τον Χριστιανισμό. Διαβάστε και κάτι άλλο εκτός από χριστιανοβαμμένα βιβλία και μάθετε την αλήθεια που εδώ και 2011 χρόνια ψάχνετε στον Χριστιανισμό..αα και επιτέλους.. ο κόσμος δεν γυρνάει μόνο γύρω από εσάς και δεν γίνονται όλα για εσάς.. ένα τίποτα είστε όπως και η πλειοψηφία του νεοέλληνα..! Κρίμα γιατί θα απογοητευτείτε σύντομα.

Προς όλους εσάς.. ΞΥΠΝΆΤΕ ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

Ας μου συγχωρεθεί η άγνοια γεγονότων ή η έλλειψη ιστορικών και πολιτικών γνώσεων, ωστόσο έχω την πεποίθηση ότι όντως γίνεται μάχη ενάντια στην Ορθοδοξία (βλ. Σερβία, Ρωσία Ελλάδα)
Από απλή παρατήρηση "είδα" μία Σερβία να καταστρέφεται, μία Ελλάδα να επαιτεί τον οίκτο και να θυσιάζει πολιτισμό, αξίες, γλώσσα (το είδαμε κι αυτό από την Αννούλα του Χιονιά της Παιδείας)και θρησκεία "μόνο και μόνο για λίγες σταγόνες μνημονίου".
Είδα και μία Ρωσία που πέρασε από την Σοβιετική αθεϊα, σε μία "μεταπιλιτευτική" παραλυσία επί Γιέλτσιν για να βρει (στον βαθμό που θέλουν οι κρατούντες βέβαια) την Ορθόδοξη παράδοσή της. Φάνηκε αυτό από τους ανθρώπους που αγκάλιασαν αυτή την παράδοση και την συντηρούν.
Δεν βάλθηκαν οι Αμερικάνοι να ονομάζουν τον Βαρθολομαίο "οικουμενικό" επειδή μας αγάπησαν. Δεν θέλουν να ενεργοποιηθεί το Ορθόδοξο καταστατικό που προβλέπει ο Πατριάρχης να προέρχεται από την χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό (δλδ την Ρωσία. Χαρίζουν το κερασάκι για να μην φάει κανείς την τούρτα.
Φαντάζεστε Ρώσο Ορθόδοξο Πατριάρχη;; Πόσο μάγκας θα ήταν ο Ερντογάν;;
Σίγουρα το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι δεν μπορούμε να διακρίνουμε τον ηγέτη (γιατί υπάρχουν και τέτοιοι) από τον πολιτικάντη δημαγωγό. Δεν είναι δυνατόν ο Mr "Μαζί τα φάγαμε" να κάνει τον κόκορα τώρα στην τουρκία ενώ πριν 15 χρόνια μιλούσε για "πανί που το πήρε ο αέρας". Τι άλλαξε;;
Εγινε ηγέτης ο ποδηγέτης ή το "να πάει πόλεμο" είναι το καινούργιο trend στην απώλεια γραμμαρίων από αυτά που κουβαλάει;;
Μας παραπλανούν και μας αποκοιμίζουν για να μην βλέπουμε γύρω μας. Μας στερούν το δικαίωμα στην αναζήτηση βγαίνοντας οι ίδιοι μπροστα ή προτείνοντας άλλους "μπροστάρηδες". Μας στερούν το δικαίωμα να έχουμε τον ηγέτη που θα πολεμήσει για μας μαζί με εμάς. Για αυτό βάζουν Ιερώνυμους ως αρχιεπισκόπους και έχουν και τα ΜΜΕ να τους ευλογάνε συνέχεια ενώ άλλους τους κατηγορούν για σκοταδιστές ή στην καλύτερη περίπτωση τους αγνοούν.
Πολύ φοβούμαι ότι κι όλη αυτή η ιστορία με την τουρκία και το ισραήλ δεν θα μας βγει σε καλό.
Ματαφυσική ανησυχία;;; Παραξενιά μου;; όπως θέλετε πείτε το αλλά εμένα μου "μυρίζει" παγίδα.
Δεν έχουν τα κοτσια και δεν θέλουν να χτυπήσουν το ισραήλ οι τούρκοι. Είναι παραδοσιακοί σύμμαχοι. Τα αποθέματα αερίου τα ήξεραν από παλιά. Δεν τα βρήκαν τώρα για να ζητάνε μερίδιο κι αυτοί. Ενα στημένο σενάριο είναι όλο αυτό.
Φοβερίζουν το ισραήλ αλλά την Ελλάδα θα κτυπήσουν. Κανείς "σύμμαχος" δεν θα μιλήσει μηδέ και θα ανακατευτεί πέρα από κάποια καταγγελία στον ΟΗΕ Α.Ε. Ούτως ή άλλως είμαστε χρεωμένοι και προς αποβολή από την ΕΕ και το Ευρωζωνάρι της. Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ο στόχος της Τουρκίας όχι το Ισραήλ. Το Ισραήλ θα κάνει τις εξορρύξεις του, η Κύπρος θα πάρει το "κάτιτίς" της και η Τουρκία προσβλέπει στα αποθέματα του Αιγαίου, ΑΝ την αφήσουμε να τα πάρει και λέω ΑΝ διότι κανείς μας δεν θέλει εκτός των ΓΑΠ και Σια Α.Ε.
Οπότε που καταλήγουμε;;
Στην αναζήτηση του ηγέτη ή στην μαζική αντίσταση στις πλατείες στα σοκάκια και στο πέταγμα από τα έδρανα της Βουλής ακόμη και τις τσίχλες που είναι κολημένες από κάτω κι όχι μόνο τους Βολευτές που τις κόλλησαν εκεί
Βασίλης

Ανώνυμος είπε...

5:02 μ.μ.
κοιμάσαι ΟΡΘΙΟΣ και ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ και ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Γίινατε όλοι ΕΒΡΑΙΟΙ!!
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Ηλίθιε
Δεν πάς εκκλησία για τους Παπάδες, αλλά γιατί εκεί είναι το σπίτι κάποιου ΑΓΙΟΥ
Ο παπάς έρχεται και φεύγει, ο ΑΓΙΟΣ ΜΕΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Αποκλείεται νάστε Ελληνες , Γραικύλοι
Οι Παππούδες μας πάντα πολέμαγαν για του Χριστού την πίστη την Αγία
ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ

ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΤΣΙΜΠΛΙΑΡΗΔΕΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .
ΟΠΟΥ ΔΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ.
ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ;;;
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ....
ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΑΚΕΣ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΣΑΣ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ε Λ Λ Η Ν Ο Ρ Θ Ο Δ Ο Ξ Η ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !
IC+XC+NIKA

ΥΓ. ΒΡΙΣΤΕ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ (Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΕΧΕΧΕ!).

Ανώνυμος είπε...

ρε ανωνυμε συγνωμη αλλα πες μου τι του εκανα του Ηφαιστου και μου εκαψε δυο ελιτσες που ειχα στην αυλη μου;

Ανώνυμος είπε...

Να μιλήσει κι ένας ιερέας; Δεν μπορώ να καταλάβω την σκοπιμότητα τέτοιων αναρτήσεων. Τί νόημα έχει ένα τέτοιο φανταστικό κείμενο; Αν ρωτούσατε έναν ορθόδοξο Ρώσσο των μέσων του 20ού αι. θα σας "προφήτευε" με την κοινή λογική πολύ χειρότερα για τις μέρες που θα ακολουθούσαν. Κι όμως το σχέδιο του Θεού ήταν άλλο. Ας αφήσουμε το αύριο στα χέρια του Θεού βρέ παιδία. Αρκετόν τη ημέρα η κακία αυτής. Αν σήμερα εγώ πέθάνω, σήμερα θα είναι για μένα η κρίση, κι όλα τα άλλα καμμία σημασία δεν θα έχουν. Μόνο βλάβη και εύλογες (δυστυχώς και βλάσφημες) αντιδράσεις προκαλούν τέτοια κείμενα. Αυτός που το έγραψε μπορεί να έχει φαντασία, αλλά ας μην πλανιέται ότι έχει και προφητικό χάρισμα. Γεμίσαμε ψευδοπροφήτες που εκτίθενται και επιμένουν στην πλάνη τους. "Τότε θα γίνει", "Σε λίγους μήνες έχουμε πόλεμο", "ο γερο-Παΐσιος εμφανίστηκε και είπε το τάδε..." κ.λπ. Μόνο ζημιά προκαλούν αυτά... Ο Θεός να φωτίζει όλους μας!

πΝ

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ Π.Ν. Καλως μας ήρθες...

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΟΜΑΣΩΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Να τα σκεφτόσασταν αυτά όταν κλείνατε τις φιλοσοφικές σχολές, όταν κατασρέφατε όλους τους ναούς μας, όταν σκοτώνατε την Υπατία και τις δεκάδες χιλιάδες εθνικούς, όταν δαιμονοποιήσατε τις επιστήμες, όταν εν τέλει μας φέρατε τον σκοταδιμό του γιαχβέ. Πάρτε το χαμπάρι ρε, πρόγονοί μας είναι ο Δευκαλίων και όχι ο Νώε, πάρτε τον Αβράαμ και τον Μαλαχία και άντε στο διάολο που προσκυνάτε.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Ανώνυμος είπε...

Και αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει. Γιατί στο μυστήριο της βάπτισης λέει ο παππάς σε κάποια φάση,... ο θεός του Ισραήλ, τι δουλειά έχω εγώ με τον θεό του Ισραήλ;

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Ανώνυμος είπε...

5:17 μ.μ. εισαι βαρια νυχτωμενος

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ: ΑΛΛΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ. ΖΩΑ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ, ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.......
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ......,,ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ,,!!!
ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ......

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΛΑΒΑΝΣΚΥ Κ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ 12 ΘΕΙΣΤΕΣ Κ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, Κ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ. Ο 12 ΘΕΙΣΤΗΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ Κ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΥΘΩΝΑ (ΣΚΩΤΩΝΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ), ΟΦΗ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ, ΤΟΝ ΑΒΒΑΔΩΝ (ΤΥΦΩΝΑΣ). ΖΕΥΣ(ΖΕΥΞΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΩΝ)-(ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ). Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1821 Κ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ(ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΞΟΙ) ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ 'ΜΑΣΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΕΧΟΥΝ. ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ''ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ'' ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΩ. Ο ΩΝ, Ο ΥΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΕΝΑ ΝΑ 'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΥΝΧΩΡΕΙ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΑΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠ΄ΤΟΝ ΩΝ, ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αισχός και ντροπή στους προσκυνημένους που ξεπούλησαν την ψυχή τους στην μελλοντική παγκόσμια δικτατορία !Η παγκοσμια διακυβερνηση ηδη εφαρμοζεται σε ενεπισημη μορφη και ηδη σταδιακά προσπαθουν με 'υπουλα τεχνάσματα να μας εξ'οικιωσουν στο περιβαλον μιας νεας ταξης πραγματων.
"γνωσεσθε την αληθεια ,και η αληθεια ελευθερωση ημωας" ... εμεις που γνωριζουμε την αληθεια μεσω της αγιας γραφης , ειμαστε ετοιμη να αντιμεποπισουμε την παγκοσμια διακυβερνηση , οχι μιζερα και φοβισμενα , αλλα δυνατα και Ελληνικά με πίστη στον Θεό.
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ !
ΝΥΝ ΓΑΡ Ο ΚΑΙΡΟΣ +++

Αποδυκνείετε περίτρανα μέσω των ΠΡΟΦΗΤΕΙΏΝ και για πολλοστή φορα στας ημερας μας οτι η Ορδοδοξία είναι η μόνη αληθινή θρησκεία !!!!

Ανώνυμος είπε...

Το μικρό δεντράκι ο κηπουρός εάν δεν το προσέχει από την αρχή δεν το ποτίζει δεν το κλαδεύει δεν το σκαλίζει και δεν του δίνει την σωστή τροφή (κοπριά,χώμα,λίπασμα), το δεντράκι θα βγει στραβό ,αδύναμο καχεκτικό,προβληματικό γενικότερα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ανθρώπους και όπως βλέπω σε αρκετούς όπως και'γώ εδώ πέρα. Όχι προς Θεού δεν λέω ότι οι γονείς μας,έχουν όλη την ευθύνη που αρκετοί από δω δεν καταρτιστήκαμε και μεγαλώσαμε σε ορθά Χριστιανικά πρότυπα, αλλά θα έχουμε και μεις μεγάλη ευθύνη όταν θα δώσουμε λόγο στον Θεό γιατί ενώ ακούσαμε και είδαμε την αλήθεια την παραβλέψαμε λόγω της εμμονής στην υπερηφάνεια μας και στα πάθη μας. Καλή μετάνοια να έχουμε Ελληνες αδελφοί εν Χριστώ. Ξεκολλησυε όλοι εδώ βαπτιστήκαμε... Υ.Γ. Συμφωνώ με τον Βασίλη 6:36 για το ότι πραγματικός στόχος της Τουρκίας και του Ισραήλ συνάμα ήταν και θα είναι πάντοτε η Ελλάδα μας. ΙΣ.ΧΣ+ΝΙ.ΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αυτός που έκανε το 3ο σχόλιο για μασόνους (κι ως τώρα δεν έχω κάνει άλλο).

Μπράβο στον πΝ (8:42 μ.μ.)!

Δεν ξέρω αν είναι ιερέας, αλλά μίλησε ως ιερέας.

Μόνο αυτού τα λόγια δεν εμπεριέχουν κακία.
Ας το δούμε όλοι οι άλλοι κι ας σκεφτούμε..