Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Τέρμα οι λιμουζίνες για τους βουλευτές - Θα αρκεστούν στα 1.400 cc


Ομόφωνα δεκτή έγινε από το Σώμα η απόφαση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, να περιοριστεί η χρήση αυτοκινήτων μεγάλων κυβικών στους βουλευτές.

Η απόφαση προβλέπει ότι δεν θα....

ξεπερνούν τα 1400 κυβικά τα αυτοκίνητα που χορηγούνται με τη μέθοδο λίζινγκ στους βουλευτές της Αθήνας και τα 1800 στους βουλευτές της περιφέρειας και με τον τρόπο αυτό εκτιμάται, όπως τόνισε ο κ. Πετσάλνικος, ότι θα εξοικονομηθούν κονδύλια ύψους 1,5 εκ ευρώ.
πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μια ερωτηση,μονο μια,θα τους τα αγορασουμε εμεις?

Ανώνυμος είπε...

κανα μισθο απο τους 16 που παιρνουν οι της βουλης δεν κοβουν μονο μαλακιες εξαγγελειες οπως αυτη ξερουν να κανουν μονο...

Ποδαρακια δεν εχουν?

10.02 και ρε φιλε εμεις θα τους τα αγορασουμε καθοτι και φτωχα παιδια οι βουλευτες μας δεν βγαινουν για τετοιες αγορες,αλλα αυτο σιγουρα το ηξερες...

Ανώνυμος είπε...

πέρυσι πήραν υβριδικά , φέτος θέλουν άλλα ????? ρε δεν megabyte λέω εγω....

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΨΑΡΩΣΑ...ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τα αυτοκίνητα δεν αγοράζονται, μισθώνονται με την μέθοδο του leasing ανά τριετία. Άρα πέρυσι δεν πήραν τίποτε...Πριν από την κρίση είχαν πάρει τα υβριδικά και τώρα μειώνουν τα κυβικά και άρα και τα έξοδα. Αυτοκίνητα παίρνουν 100.000 δημόσιοι λειτουργοί, από τους Περιφερειάρχες, τους Δημάρχου, τους ΓΓ των Υπουργείων κλπ άρα το να βρίζουμε συνεχώς τους βουλευτές δεν έχει νόημα, διότι εάν και όταν μειώνουν δραστικά τα έξοδά τους, πάλι τους βρίζουμε, τότε τί νόημα θα έχει να το ξανακάνουν; πρέπει να λέμε και τα σωστά. Ήταν λοιπόν μία σωστή απόφαση.

Ανώνυμος είπε...

1:04 μάλιστα κύριε βουλευτά.
σε ποιό κόμμα ανήκετε ....αααα...και όνομα αν θέλετε...
η μίσθωση δεν προυποθέτει πληρωμή δηλαδή????
Για πείτε μας πόσα εκατομμύρια ευρώ στοιχίζουν στους φορολογούμενους πολίτες αυτά τα μισθωμένα οχήματα ???? μαζί με τα καύσιμα που φυσικά πληρώνει ο δυστυχής Ελληνας απλός πολίτης ?

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι αρκετο πρεπει να μην περνουν καθολου αυτοκινητα ασ τα πλειρονουν απο την τσεπη τουσ οποσ κανουμε ολοι εμεισ