Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

O «φίλος» Τζόρτζ Σόρος, τα γαϊδούρια που θα πληρώσουν τα αναδρομικά των βουλευτών, το κολπάκι με τις ΜΚΟ και οι αλαζονικές δηλώσεις των Γερμανών.


Κρατώ τις αλαζονικές δηλώσεις των Γερμανών, σχετικά με το ελληνικό χρέος, προκειμένου να τους τις στείλω μόλις υποβαθμιστεί και η χώρα τους. Διότι αυτό θα συμβεί οπωσδήποτε, έστω και αν θα είναι η Γερμανία η τελευταία που θα το υποστεί.


Γιατί πληρώνει (πανάκριβα) η κυβέρνηση ξένους οικονομικούς συμβούλους, για να μας υποδείξουν τι πρέπει να κάνουμε και να βγούμε από την κρίση; Αφού έχει τον καλύτερο σύμβουλο του κόσμου, και μάλιστα δωρεάν. Τον Τζορτζ Σόρος. Ό,τι μας «συμβουλεύει», να κάνουμε το αντίθετο. Ακόμη δεν κατάλαβε η πρωθυπουργική οικογένεια -με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις εδώ και δεκαετίες- ποιο είναι το παιχνίδι του;

Πάρ' το απόφαση, Τζορτζ. Η Ελλάδα δεν πωλείται. Την δίνουμε, αλλά δωρεάν. Ήμαστε χουβαρντάδες εμείς. Ό,τι μας ζητήσουν, το δίνουμε. Αρκεί να κρατήσουμε τη Μύκονο.

Απόδειξη παροχής υπηρεσιών υποχρεώνονται να κόβουν οι γαϊδουρομεταφορείς των νησιών. Με κρεμασμένη στο σαμάρι την ταμειακή μηχανή ή κατά παραχώρηση το μπλοκ αποδείξεων, θα συντελέσουν να γεμίσει το άδειο δημόσιο ταμείο. Αν υπολογίσεις ότι μόνο στη Σαντορίνη το σωματείο γαϊδουρομεταφορέων αριθμεί 40 μέλη, ο φόρος που θα πληρώσουν άνετα θα καλύψει τα αναδρομικά ενός από τους 800 συνταξιούχους βουλευτές που τα απαίτησαν (και θα τα πάρουν, όπως είπε το ΣτΕ).

Μετά τα επεισόδια στη Βρετανία οι πωλήσεις σε μπαστούνια του μπέιζμπολ αυξήθηκαν κατά 6.451%! Μικρή λεπτομέρεια: Στη Βρετανία δεν παίζουν μπέιζμπολ, και φυσικά αγοράζονται για να χρησιμεύσουν ως όπλο άμυνας σε περίπτωση επανάληψης των ταραχών.

Τους ζηλεύω τους Βρετανούς. Μ' ένα μπαστούνι μπορούν να προστατευθούν. Εκεί δεν έχουν κάθε ληστή και με ένα καλάζνικοφ να σε σημαδεύει. Εδώ δεν σε σώζουν ούτε οι προσευχές.

Τι θα γίνει, ρε παιδιά; Θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι τίποτε δεν θα αλλάξει σ' αυτόν τον τόπο; Ο Καμίνης των Αθηνών, γι' αυτό το καινούργιο κολπάκι της πρόσληψης ανέργων από Μ.Κ.Ο. (= Μισθωμένες Κομματικές Οργανώσεις) χρησιμοποιεί εννιά από αυτές, όλες πρασινο-ροζ.

Αλλά, δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε. «Κάθε λαός είναι άξιος της ηγεσίας του», είπε ο Πλάτων. Στους Θεσσαλονικείς ταιριάζει ο Μπουτάρης κι ο Ψωμιάδης, στους Αθηναίους ο Καμίνης. Και σ' όλους μαζί, ο Γιώργος κι ο Αντώνης. Τέλεια!

Έγραψε η Voria.gr, ότι οι Τούρκοι συνάπτουν οικονομικές σχέσεις με ιθαγενείς φυλές των Η.Π.Α. Ενώ οι δικοί μας αγενείς δεν δίνουν πεντάρα για τη χώρα.

Ένα από τα επιδόματα που θα κοπεί, είναι και το επίδομα χρήσης του κυλικείου, στον Όμιλο Ελληνικών Πετρελαίων, κατά 120 ευρώ τον μήνα. Μικρή λεπτομέρεια: Η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν.

Καλλισθένης
voria.gr