Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

O Τέρενς απαντά με σχόλιό του στο anti-ntp



Aφορά αυτό.

Δεν θα σχολιάσω την παρατήρηση του ανώνυμου αναγνώστη σας,σήμερα στις 6:07 μ.μ..
Τα blog είναι το απόλυτο βήμα της ελευθερίας σκέψης και διαλόγου,που κανείς δεν μπορεί να καταργήσει.
Εξ άλλου έχω κάνει και δημόσια την αυτοκριτική μου για τα λάθη και τις παραλείψεις μου στο παρελθόν,ακόμα και το πιό πρόσφατο.

Σε ότι αφορά το ζήτημα με το ΚΟΝΤΡΑ ...
που έχει απασχολήσει μέχρι τώρα δύο αναρτήσεις σε TROMAKTIKO 18/08 και FIMOTRO 19/08/2011 (κατα σειρά δημοσίευσης),έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Ο καθένας δικαιούται και υποχρεούται να υπερασπίζεται την αξιοπρέπειά του,την προσωπικότητά του,την όποια προσφορά του,αλλά και την επαγγελματική του ιστορία,όταν δεν βιώνει τέτοιες συμπεριφορές είτε στον εργασιακό του χώρο είτε στον κοινωνικό του περίγυρο.
Και μία απαραίτητη διευκρίνηση,προσθήκη στο προηγουμενο σχόλιό μου:
Ουδέποτε στους 11 μήνες της παρουσίασης του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL,είχα την οποιαδήποτε όχληση ή παρέμβαση από την ιδιοκτησία του καναλιού,αναφορικά με το περιεχόμενο της ειδησεογραφίας και την όποια κριτική μου προς την Εξουσία ή σε πρόσωπα της Εξουσίας.
Mε εκτίμηση,
Τέρενς Κουίκ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΕ.ΚΟΥΙΚ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ Η'ΟΧΙ?ΜΙΑ ΣΤΑΡΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

του κάνανε καλύτερη πρόταση σιγά μην πάει στο κόντρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάστορα αυτά μας τα ξαναέγραψες σαν σχόλιο σε προηγούμενη ανάρτηση του blog.
Τίποτα άλλο έχουμε ή θα ξαναμασάμε τα ίδια?

Ανώνυμος είπε...

Εαν φύγει και ο κουικ από το κόντρα... αντε γεια.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΕΡΕΝΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ , ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ , Η ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ, ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΡΓΟ, ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΣΟΒΑΡΟ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ -ΘΑ ΕΛΕΓΑ- ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Τέρενς είπε...

Πολλές αποφάσεις είναι δύσκολες.
Πολλές είναι αναγκαίες όταν οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου.
Πολλές μπορεί να μην είναι καν στο χέρι σου για να τις καθορίσεις,σε ένα κόσμο όπου στέκονται απέναντί σου η φαυλότητα,η έλλειψη σεβασμού,η ματαιοδοξία,ο άκρατος εγωϊσμός και εγωκεντρισμός,μαζί με έναν αρρωστημένο ανταγωνισμό.
Διαβάζοντας τα σχόλιά σας,αποδέχομαι το αναφαίρετο δικαίωμα της όποιας αρνητικής κριτικής σας ή του όποιου ειρωνικού και φαρμακερού σχολίου.Αυτή είναι,εξ άλλου, η δύναμη της λειτουργίας των blog.Να μιλάει ο κόσμος ελεύθερα...
Ταυτόχρονα ευχαριστώ θερμά για τα άλλα σχόλια που έχουν ένα θετικό και κολακευτικό περιεχόμενο.Με τιμάτε...
Με φιλία και εκτίμηση
Τέρενς Κουίκ

Ανώνυμος είπε...

Πάντα σοβαρός και κύριος ο Τέρενς, νομίζω πως δεν του άξιζε αυτός ο λαϊκισμός που τον περιτριγύριζε, είναι αρκετά καλός δημοσιογράφος και από όταν πήγε στην ετ3 ξαναβρήκε την ταπεινότητά του και ίσως την ηρεμία του.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΜΩΣ!ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ?ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ,ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟΣΑ!ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΧΑΖΟΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΛΥΠΑΜΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!

Τέρενς είπε...

Αγαπητέ φίλε,αν μία απόφαση του οποιουδήποτε ανθρώπου είχε νά κάνει με ευτελείς και υλικούς λόγους,να καταλάβω την αντίστοιχη έκρηξη πικρίας όπως η δική σας.
Αν,όμως έχει να κάνει με την επαγγελματική και προσωπική του αξιοπρέπεια,τότε μήπως αυτη η έκρηξη είναι άδικη;
Μη νομίζετε ότι δεν συνυπολογίζω πολλά.Και φυσικά πάνω απ'όλα τον όποιο κόσμο με τιμά με τη προσοχή του.
Αλλά δεν έκανα μιά καριέρα για να την προσφέρω προς ισοπέδωση...
Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα κάνατε και εσείς.
Από δω και πέρα βλέπουμε...
Και πάλι ευχαριστώ για το σχόλιό σας.
Φιλικά
Τέρενς Κουίκ