Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

National Geographic: Sunken Treasures of the Nile


Καιρός είναι να μάθουν οι βόρειοι γείτονες μας ότι οι αρχαίοι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι Σλάβοι



Δείτε τα βίντεο...



Πηγη

5 σχόλια:

dermatas είπε...

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ. ΑΠΛΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

1.53 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΦΟΥ Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΣΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ ΤΟ '90 ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ , ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το κανονικο ονομα των Σκοπιων ειναι Βαρδασκα και καμια σχεση με Ελληνες εχουν οι κατοικοι αυτου του κρατιδιου.

Ανώνυμος είπε...

τους βαζουν πλατες οι Αμερικανοι για να διασπαστεί η μακεδονία μας. δεν τους ενδιαφερει τους σκοπιανους αν θα λέγονται Μακεδόνες: ούτε οι ίδιοι δεν το πιστεύουν. απλα με πρόφαση το όνομα ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ με την βοηθεια και των εβραιοσιωνιστών.