Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Aύξηση των λοιμώξεων από τον HIV κατά 580% μέσα σε ένα χρόνο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας


Υγειονομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί θυμίζει η κατάσταση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΜΠΝΟ). Όπως αποδεικνύεται από την έρευνα του Κέντρου στο κέντρο της Αθήνας καταγράφεται πρωτοφανή αύξηση των λοιμώξεων από τον HIV κατά 580% μέσα σε μόλις ένα χρόνο.

Για την παρακολούθηση της κατάστασης το Κέντρο έχει εγκαταστήσει τρία κλιμάκια στο κέντρο της Αθήνας τα οποία κάνουν ιατρικές εξετάσεις σε μετανάστες, χρήστες ουσιών και εκδιδόμενα άτομα. Όπως αναφέρει ένας από τους ειδικός που εργάζονται στο πρόγραμμα του Κέντρου, «τα πράγματα είναι χειρότερα απ’ ότι τα περιμέναμε».

Όπως επισημαίνεται, η έξαρση που παρατηρείται στην HIV λοίμωξη, οφείλεται στην αύξηση της πορνείας και κυρίως, του αριθμού των ατόμων που κάνουν χρήση ενδοφλέβιων ουσιών.

Η έξαρση του AIDS αφορά τόσο Έλληνες, όσο και αλλοδαπούς, αλλά η έως τώρα έρευνα έχει δείξει ότι «στη λοίμωξη έχουν επικρατήσει τα εισαγόμενα στελέχη του ιού HIV».

Επιπλέον όπως αναφέρουν οι ιατροί του ΚΕΕΛΜΠΝΟ στο κέντρο της Αθήνας παρατηρείται έξαρση λοιμωδών νοσημάτων, όπως είναι οι ηπατίτιδες, η φυματίωση, η ψώρα και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΗ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΣΑΣΑ ΓΚΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ..
ELLADA BOURDELO STAXTI THA GINEIS.

Ανώνυμος είπε...

της μάνας σου το μουνι υπάνθρωπε.Τα κόκκαλα σου και της οικογενειας σου να γίνουν σταχτη σαπιε

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΙ 1002 ΔΕΙΝΑ ΜΕΧΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΡΕΕ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΡΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΝΕΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΠΑΣ ΚΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΤΟ 1821.

Ανώνυμος είπε...

7:38 RE TOMARI ANTHELLHNA MONO EDO MESA LES THS MALAKIES POU KSEREIS EKSO TRWS FAPES POUTANAS GENNHMA KOMPLEKSIKE AGAMH.EIMASTE POTAMI OI ELLHNES GRAIKYLE KAI THA SE GAMHSOUME MPASTARDAKO.

Ανώνυμος είπε...

7:20 I PIO DIASHMH POUTANA STOKO EINAI H MANA SOU POU GENNHSE ESENA.STAXTI THA GINEI TOU BOURDELO SPITI SOU ME TH POUTANA TH MANA SOU NA KEGETAI ZONTANH ZWO.PSOFO ADERFH PRODOTH

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=oWeTRnWsZow&feature=related
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ Η ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΡΕΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

τουρκος καλος ουτε νεκρος....υπομονη παιδακια...ερχεται η ωρα σας ;) απο "πανω" θα σας ερθει η καταστροφη ;)

Ανώνυμος είπε...

OI ROSOI EINAI FILOI TON TOYRKON EISTE MONOI SAS.O KAIROS GAR EGGYS THA DEIS MI BIAZESAI.

Ανώνυμος είπε...

Οι ρωσσοι θα σας τον κατσουν μαζι με το πκκ και χαμπαρι δεν θα παρετε πως .

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολειστε βρε αδέρφια. Πεινασμένος είναι και τρέφεται απο τα νεύρα σας. Δε πα να λέει οτι θέλει. Οτι είναι να γινει έχει γραφτεί και δεν αλλάζει!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΕ ΜΑΣΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΘΕΣ 8¨44 ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ.ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΙ ΔΕ ΘΑ ΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΘΑ ΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΘΑ ΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΛΟΥΖΕΡΣ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Κόψε τα ληγμένα, δεν κάνουν καλό

Ανώνυμος είπε...

Προς το παρόν τον πίνουν από τους κούρδους. Δεν περνάει μέρα χωρίς 2-3 νεκρούς. Να τους χιλιάσετε.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 7:20 σταματά να βλέπεις ταινίες με την Σάσα Γκρευ θα πάθει εξάρθρωση ο αγκώνας σου, ασε που σε έχει βαρεσει και αλλου :))))))))

Ανώνυμος είπε...

Α και κάτι άλλο (7:20) μην πας στα μπουρδελα γιατί θα βρεις καμια κοντινή σου συγγενή γιατιι θα μας πάθεις κανένα έμφραγμα και εμείς εδω δε θελουμε να σε χάσουμε ποιος θα μαζεύει μετα τα πορτοκάλια και θα κουβαλάει τα μπάζα στις οικοδομές (τα κανονικά μπάζα όχι τους φίλους σου) :))))))))))))

Ανώνυμος είπε...

Βοθρολύματα αυτά παράγει ο λόγος σας είστε αξιολύπητοι.
Είστε τιποτένιοι και αν σαςαποκαλέσω ζώα θα προσβάλλω τα ζώα.Καταστρέφετε και αυτό το Blog και γιαυτό φταίει ο διαχειριστής του.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ HIV , ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΗΔΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11:26
Το επίπεδο του βλάκα στο πρώτο σχόλιο καθόρισε όλη τη συνέχεια των σχολίων έχε το υπόψη σου.

Το μλογκ μια χαρά είναι ακόμη και στην Αθηναϊκή δημοκρατία μπορεί ο κάθε ένας να έλεγε ελεύθερα αυτό που ήθελε αλλά μετά άκουγε και τις απαντήσεις έτσι είναι η δημοκρατία, όχι να έρθει στη χώρα του φωτός και του πνεύματος ο κάθε Τουρκο-Αλβανός και να μας πουλάει πνεύμα !!! Ρε άντε στο Αλμπάνια !!!

Ανώνυμος είπε...

όσοι βρίζετε την ελλάδα επειδή είδατε ένα άρθρο για τις μάνες σας είστε κομπλεξικοί.ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ μια ζωη!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 7.20 ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 7.20 ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ??

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια αφηστε τον 7:20 να γουσταρει που βριζει την ελλαδα απο τον η/υ.ετσι ειναι αυτοι οι σκληροτραχηλοι αλλοδαποι.πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλο αδελφε απο ελληνες και σου εχει κανει κακο