Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

H πιο σιχαμένη Ελληνίδα Μιράντα Ξαφά: Απολύστε 200.000 Έλληνες


47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βατραχομούρα

Jason X είπε...

Που είναι το κακό; Οι δημόσιοι-λαμόγια είναι ο καρκίνος της χώρας. Τον πούλο όλοι, κομματόσκυλα του κερατά!

Ανώνυμος είπε...

ακομα και να εισαι υπερ των απολυσεων στο δημοσιο δεν πρεπει να παραγνωριστει το γεγονος οτι το χρημα των δημοσιων υπαλληλων ειναι μεγαλο μερος του τζιρου στην αγορα. Αν απολυθουν δηλαδη θα πεινασουν και πολυ αλλοι κλαδοι...

Ανώνυμος είπε...

Να απολυθούν 200.000 δημόσιοι υπάλληλοι, το δέχομαι.
Μετά όμως, όποια ζημιά γίνει στην οικονομία να την επιβαρυνθούν όλοι οι βουλευτές που μεσολάβησαν για ρουσφέτι, ώστε να μπουν αυτοί οι άνθρωποι στο δημόσιο.
Μάλλον θα πάμε πολύ πίσω στο χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

αυτοι οι μισθοφοροι του δημοσιου δεξιοι και αριστεροι τρωγανε και πινανε 30 χρονια και δεν τους ενοιαζε καθολου για τον ιδιωτικο τομεα .
70 χρονια κρατησαν οι βαρεια κομμουνισμενοι στη ρωσσια και εδω 30 . εχουμε πληρωσει λαμογια ατελειωτα.

Ανώνυμος είπε...

Αν διωχθει το δημοσιο θα πεινασει ο ιδιοτης ...γτ ο ιδιοτης δεν περνει απο αλλο ιδιοτη....για αυτο με την απολυσει τν δημοσιων υπαλληλων αυτο που θα καταφερουν ειναι να κλισουν και το 20% των καταστηματων που παραμενει ακομα ανοιχτο....τα λογια περριτα απλα τα πραγματα ιδιοτες θα ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ!!!!!

Ιωάννης είπε...

Ψαχτε να βρειτε τι εκανε αυτο το αποβρασμα στο βιντεο,την δεκαετια του 80 στη λατινικη Αμερικη.

johndrama είπε...

3 18 eisai gia ton ......
εμεις θα πεινασουμε, εσεις θα πεθανετε απο τιν πεινα.

Ανώνυμος είπε...

Μονο τρια πραγματακια απλα χρειαζεται για να βγουμε απο τον βουρκο.

1. Να χτιστουν καινουριες φυλακες και να αυστηρηνουν οι νομοι. (ειναι αληθεια οτι οι νομοι ειναι τοσο χαλαροι για τα λαμογια επειδη οι φυλακες ειναι γεματες)

2. Να απολυθουν τουλαχιστον 200.000 δημοσιοι υπαλληλοι και να καταργηθει η μονιμοτητα. (Η σουηδια με ιδιο πληθυσμο με εμας εχει 80.000 δημοσιους υπαλληλους ενω εμεις εχουμε 1.000.000)

3. Να αποκτησουμε ανεξαρτητη δικαιοσυνη. Δε μπορει ο προεδρος του αρειο παγου να ειναι κομματοσκυλο και να δινει εντολες στους απο κατω. Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΒΑΤΡΑΧΟΜΟΥΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

Ιωάννης είπε...

Εγω παλι πιστευω οτι εδω μεσα οπως και σε αλλα ιστολογια,μπαινουν και σχολιαζουν και κανουν προπαγανδα,πολλα αποβρασματα παπαγαλακια προπαγανδιστες της κυβερνησης η των μυστικων υπηρεσιων.

Ιωάννης είπε...

Δεν γινεται αυτο το ιστολογιο,και αλλα,να εχουν αποδειξει ποια ειναι τα σχεδια των παγκοσμιοποιητων,του ΔΝΤ,τι ρολο επαιξε το αποβρασμα στο βιντεο,και να υπαρχουν σχολια που να προπαγανδιζουν υπερ ολων αυτων.

Ανώνυμος είπε...

<>

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
<>

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ BLOG ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 28-8-11 ΚΑΙ ΩΡΑ 8 Μ.Μ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ 69 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΦΑΙΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 20 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14 ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ CIA MOSANT ΚΑΙ ΕΥΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΜΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΟΛΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

4.10 Με κούρασες με τα κεφαλαία δεν διαβάζετε με τίποτα

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα έχουν καταφέρει. Αντί να ασχολούμαστε με την ουσία του προβλήματος και μ'αυτούς που εσκεμμένα το δημιούργησαν τσακωνόμαστε μεταξύ μας ....οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέφτες, οι αγρότες τεμπέληδες και πάει λέγοντας. Ξυπνήστε χαϊβάνια! Όσο για τα κομματόσκυλα μη χαίρεστε αυτοί θα παραμείνουν στο Δημόσιο όσο κι αν χτυπιέστε, κάποιοι έντιμοι ανένταχτοι θα την πληρώσουν που είναι κι αυτοί που δουλεύουν και στηρίζουν αυτή την άθλια δημόσια διοίκηση που έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

3:52 μ.μ. Έκανες πολύ χρόνο να τα σκεφτείς όλα αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Οι αλλαγές σε οποιονδήποτε τομέα δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται χρόνος. Αυτόν τον χρόνο τον είχαν οι πολιτικοί και δεν έκαναν τίποτα. Τώρα προσπαθούν σε μια μέρα να αναπληρώσουν αυτά που δεν έκαναν σε 30 χρόνια. Όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται αυτό. Δεν διώχνεις σε μια μέρα 200.000, αλλά ορίζεις π.χ. για τα επόμενα 10 χρόνια να μην γίνει καμία πρόσληψη κτλ...

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΖΩΑ Ε ΖΩΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ....ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΡΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣΤΕ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να φορολογησουν πρωτα τα 600 δις της Ελβετιας(με 10% εχουμε πρωτογενες πλεονασμα!!!!!!), να βαλουν φυλακη τους διεφθαρμενους πολιτικους, να κλεισουν ολες τις ΜΚΟ και ας διωξουν υστερα οσους δημοσιους υπαλληλους θελουν. Τοσο απλα. Τα λεφτα που ξοδευουμε για τους 200 χιλ δ.υ. δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που εχουν οι πολιτικοι στις τραπεζες...

Modestus είπε...

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά ο καθένας μας τίθεται προ των ευθυνών του. Ζητούσες ρουσφετάκι για να μπεις στο δημόσιο; Ήσουν κρατικοδίαιτος επιχειρηματίας και έκλεβες τον κοσμάκη και τους υπαλλήλους σου για να φτιάχνεις βίλες και κότερα; Απέκρυβες εισοδήματα για να έχεις μεγάλους λογαριασμούς για τα γηρατειά σου; Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσεις. Δυστυχώς όπως και να το κάνουμε οι ιδιωτικοί υπάλληλοι αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι οι πιο χαμένοι μια και αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας εκτός των περικοπών. Οι δημόσιοι μέχρι στιγμής δεν είχαν απολύσεις αλλά εφόσον υποφέρει ο ιδιωτικός θα την πληρώσει κάποτε και ο δημόσιος. Είναι αλληλένδετα αυτά. Όσο κλείνουν μαγαζιά και δεν εισπράττονται φόροι τόσο θα μειώνονται οι μισθοί και θα γίνονται και απολύσεις στον δημόσιο. Τα βερεσέδια και τα δάνεια μας τελείωσαν πάρτε το χαμπάρι και αντί να καταφέρεστε κατά των ιδιωτών μόνο πλακώστε τα κομματόσκυλα συνδικαλιστές σας που σας πήγαν τον μισθό, τον καλό καιρό προ κρίσης στα 1500-1700 ευρώ με την λιγότερη δυνατή εργασία, περισσότερη άδεια και μικρότερο ωράριο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΑ ,ΜΠΛΑ ,ΜΠΛΑ.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΡΕΕΕΕ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνο οτι πρεπει να γινουν απωλυσεισ στο στενο δημοσιο τομεα π.χ δημουσ νομαρχιεσ κλπ αλλα οχι σε δημοσιεσ επειχηρισεισ που παραγουν οπωσ ναυπηγια, αν παραγγελνουμε αχρηστα πραγματα τοτε το προβλημα ειναι υπουργοι και οι εκαστοτε κυβερνισεισ το προβλημα ειναι διαχειριστηκο και οχι παραγωγικο σε εποχεσ δυσκολεσ για το ελληνικο κρατοσ οπωσ μικρασιατηκη εκστρατεια β παγκοσμιοσ τετειεσ εγκαταστασεισ π.χ ναυπηγια η πυρκαλ στηριξαν με παραγγελειεσ τον ελληνικο στρατο! δεν μπορει να κλεινουν και να διαλειονται εργοστασια και να αφηνουμε απ¨" εξω δημοσιεσ υπηρεσιεσ και παρα υπηρησιεσ. εκει ειναι το προβλημα ο γιγαντησμοσ των δημωσιον υπηρεσιων! οσο για τον ιδιωτηκο τομεα δεν ειναι καθολου παραγωγικοσ η υστεριση εσοδων δεν εχει να κανει με την σπαταλη μονο αλλα και με την παραγωγικωτητα ασ απολυσουν οσουσ θελουν αν δεν παραγουμε κακο θα κανουμε και οχι καλο και αυτο γιτη ο ιδιωτηκοσ τομεασ ειναι πιο κρατηκοδιαιτοσ και απο τον δημοσιο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ. ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΙΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

α μια διωρθωσει ειμαι ο 5,21 οχι απολυσεισ αλλα μεταταξεισ στισ κρατικεσ επειχηρησεισ απο τισ δημοσιεσ υπηρεσιεσ ειναι το π[λεον θεμιτο οσο για το αν δουλευουν η οχι η υπαλληλοι αυτο ειναι θεμα τον ρκαστοτε κυβερνησεων γιατη καλυστα ολοι μπορει να γινουμε παραγωγικοι ασε που νομιζω οτι στην πλειψηφια τουσ οι υπαλιλοι το καθηκων τουσ το κανουν

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει η βολεμένη με πολλά πολλά ευρώ στη τσέπη και σε καταθέσεις,πετάει ένα νούμερο 200.000 λες και είναι στραγάλια!Ενώ πίσω βρίσκονται άνθρωποι με οικογένειες.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να τα βάζουμε με τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα καλύτερα θα ήταν να δικαστούν και να φυλακιστούν όλοι όσοι κατακλέψανε το δημόσιο χρήμα,να επιστραφούν τα κλεμένα στο κράτος,να καταργηθεί ο νόμος περι ευθύνης υπουργών,να χτυπηθούν τα καρτέλ των καυσίμων,των τροφίμων και δημοσίων έργων και αν γίνουν όλα αυτά τότε ας ασχοληθούν και με το δημόσιο και τον ιδιοτικό τομέα,την μεσαία τάξη δηλαδή η οποία επιβαρύνεται όλο το βάρους του χρέους της χώρας.Που είναι ο κύριος Μπόμπολας,ο κύριος Κόκαλης,ο κύριος Βαρδινογιάννης,ο κύριος Αγγελόπουλος,ο κύριος Μυτιλιναίος και όλοι οι υπόλοιποι κύριοι να μας πούνε τι κάνανε τα εκατομύρια επιδωτήσεις που πέρνανε τόσα χρόνια και να μας δείξουν και τις φορολογικές τους δηλώσεις???????

Μάρκος Μπότσαρης είπε...

Τι περιμένεται από ένα κράτος το οποίο ιδρύθηκε από κλέφτες και αρματολούς????

Ανώνυμος είπε...

200.000 χιλιαδες πουτσες για να στρωσει η φραπα της θελει.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνο!!....χαχαχαχα...

Ανώνυμος είπε...

ελληνίδα?

Ανώνυμος είπε...

4:19 καρεκλοκενταυρε εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο? Αυτα ειναι που πρεπει να γινουν αλλα επειδη εχουν μεγαλο πολιτικο κοστος δεν τολμαει κανεις να τα κανει.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ.......Η ΞΑΦΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ?

ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΟΛΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ,ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΣΑΤΣΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΞΑΦΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λεει η Ξαφα. Πρεπει να απολυθουν 200.000 λαμογια υπαλληλοι και συνδικαλιστες-απατεωνες που τοσα χρονια ετρωγαν το δημοσιο χρημα.Αλητες δημοσιοι υπαλληλοι. Καλα περναγατε τοσα χρονια ε; Τωρα δεν σας αρεσει που τα ακουτε. Κοπροσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

4:52 μ.μ. τα ειπες ολα με δυο λεξεις...

Ανώνυμος είπε...

Ίδρυση κόμματος απο απόστρατους αξιωματικούς.
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011, 00:17
“Αγαπητοί συνάδελφοι
Σας στέλνουμε τη συνημμένη πρόσκληση, που αφορά στην πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών για ίδρυση πολιτικού κόμματος.
Η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά στην έντονη και διάχυτη επιθυμία πλήθους αποστράτων αξιωματικών των Ε.Δ και Σ.Α για πολιτική δραστηριοποίηση, απλών πολιτών που έχουν το συνταγματικό και νόμιμο δικαίωμα, θεωρώντας υπό τις σημερινές περιστάσεις, ότι τούτο αποτελεί εθνική ανάγκη, μη υπαρχούσης πλέον άλλης διεξόδου. Πρόκειται περί πρωτοφανούς ενέργειας στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδος, βασιζόμενη στις κοινές αντιλήψεις και εθνικές πεποιθήσεις της διακριτής κατηγορίας πολιτών, η οποία προσδιορίζεται στο σώμα του Ελληνικού Λαού, από την ιδιαίτερη νομική τους υπόσταση στην υπηρεσία του Ελληνικού Κράτους : Αξιωματικοί.
Σκοπός είναι η ίδρυση πολιτικού φορέα, ικανού να εμπνεύσει αίσθημα ικανότητας – ασφάλειας – ελπίδας και προοπτικής στον Ελληνικό Λαό, δια της συνενώσεως όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την ανασυγκρότηση της Χώρας για μια εθνική – ανθρωποκεντρική πορεία με γνώμονα την δημοκρατία.

Εάν συμφωνείτε, παρακαλούμε για την ευρεία διάδοση του παρόντος σε εν αποστρατεία αξιωματικούς, όλων των Όπλων και Σωμάτων, όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος.

Στις προγραμματισθείσες συγκεντρώσεις στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την 15 Αυγούστου 2011, θα υπογραφεί σχετική δήλωση συμμετοχής στην πρωτοβουλία, όπως στην συνημμένη δήλωση.

Αλικάκος Νικόλαος
Ζηκούλης Δημήτριος
Καραγιάννης Γεώργιος
Καρράς Γεώργιος
Κεχαγιάς Γεώργιος
Κουτσαϊμάνης Ιωάννης
Λυμπερόπουλος Πάτροκλος
Μετζελόπουλος Ανδρέας
Μουχτάρης Στέργιος
Μυστακίδης Κων/νος
Πανταζής Βασίλειος
Ρίζος Φώτιος
Ροϊδοδήμος Γεώργιος
Σαρήπαππας Ανάργυρος
Σαρρής Χαράλαμπος
Σκουντής Γεώργιος
Τόγκας Δημήτριος
Φίλιος Κυριάκος
Φωτόπουλος Γεώργιος
Χουβαρδάς Στυλιανός
Χύτας Ιωάννης
Ψαραδέλλης Γεώργιος
Εν Αποστρατεία Αξιωματικοί
Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1981

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
 ME ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ



Αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές τις οποίες διέρχεται η Πατρίδα σήμερα

 Ανησυχούντες διότι το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα, βαρύτατα ενοχοποιημένο για τη σημερινή κατάσταση, αδυνατεί να δώσει λύση των προβλημάτων, θέτον την Ελληνική Κοινωνία σε τραγικό αδιέξοδο

 Εμπνεόμενοι από την ιστορικήν πρωτοβουλίαν των αξιωματικών του Στρατιωτικού Συνδέσμου (Στρατού και Ναυτικού), οι οποίοι με την τολμηρή τους συγκέντρωση την 15ην Αυγούστου 1909, στο Γουδή, οδήγησαν την Ελλάδα στον 20ο αιώνα

 Έχοντες την πεποίθηση ότι ο Ελληνικός Λαός προσβλέπει προς τους αξιωματικούς, την έσχατη αλλά πλέον πολύτιμη εφεδρεία του

 Γνωρίζοντες ότι, ολόκληρο το Σώμα των Ελλήνων Αποστράτων Αξιωματικών, δεν προτίθεται πλέον να συνεχίσει τον δρόμο της ανοχής

 Πιστεύοντες ακράδαντα στο Δημοκρατικό Πολίτευμα και στους δημοκρατικούς θεσμούς, οι οποίοι αποτελούν την μόνη ασφαλή εγγύηση εξόδου από την κρίση



Κ α λ ο ύ μ ε σ ε Π ρ ο σ κ λ η τ ή ρ ι ο 



Όλους τους εν αποστρατεία αξιωματικούς του Στρατού, Πολεμικού Ναυτικού, Πολεμικής Αεροπορίας,
Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού Σώματος και Λιμενικού Σώματος, την 15η Αυγούστου 2011, εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου,
τιμώντες την ιστορική επέτειο του Στρατιωτικού Συνδέσμου,σε δύο (2) συγκεντρώσεις, στην Αθήνα, στον χώρο του Άλσους Ελληνικού Στρατού (καφέ Ya) και στην Θεσσαλονίκη στο Δημοτικό Αναψυκτήριο έναντι του Γ΄ΣΣ και ώρα 18:30 με σκοπό την ένωσή μας προς ίδρυση πολιτικού κόμματος.

Εν αποστρατεία Αξιωματικοί 
 Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1981

Ανώνυμος είπε...

Θα ειναι Δημοκρατικο το στρατιωτικο σας κομμα?

Ανώνυμος είπε...

Απόφοιτος Ντηρή είναι. Σας κάνει εντύπωση που λέει μαλακίες?

Ανώνυμος είπε...

οταν οι "γκομενες" ειναι αγαμητες, το μυαλο τους "κουρκουτιαζει" και λενε οτι μαλακια βαζει ο νους...
καποιος εθελοντης να την γαμησει, ετσι ωστε να ξελαμπικαρει λιγακι...
αν βρεθει αυτος ο ηρωας (ο γαμηστης) τον κερναω τα ου'ι'σκια , αφου ξενερωτος δε νομιζω να την παρει κανενας...
Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ...

ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι κυράτσες Ντόρα και Ξαφά είναι η σύγχρονη ενσάρκωση της αδιαφάνειας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας .

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λεει η Ξαφα. Πρεπει να απολυθουν 200.000 λαμογια υπαλληλοι και συνδικαλιστες-απατεωνες που τοσα χρονια ετρωγαν το δημοσιο χρημα.Αλητες δημοσιοι υπαλληλοι. Καλα περναγατε τοσα χρονια ε; Τωρα δεν σας αρεσει που τα ακουτε. Κοπροσκυλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Με βάση τον πληθυσμό πρέπει να έχουμε 100-200.000 δημ. υπαλ. Οπότε καταλαβαίνεις πόσοι πρέπει να φύγουν. Πολλοί περισσότεροι από αυτούς που λέει αυτή.

Ανώνυμος είπε...

Κοματοσκυλα πασοκοι γιατι δεν μιλατε για τις εκατονταδες χιλιαδες εργαζομενους στον ιδιοτικο τομεα; Σας ενδιαφερει μονο η παρτι σας και να μην χασετε ολα αυτα τα παραξενα επιδοματα που περνατε. Φανταστητε οτι παρ' ολο που τους εχουν κοψει τοσα, αυτοι παιρνουν ακομα περισσοτερα απο αυτα στον ιδιοτικο τομεα. Και συνεχιζουν να μιλανε ακομα. Ρε ουστ απο δω.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Μιραντα!!!! Τους τσουζει εεεεε; Κοματοσκυλα πασοκοι τεμπεληδες δημοσιοι.

Ανώνυμος είπε...

Απο οτι βλεπω δεν καταλαβαινετε το εξης απλο.
Οτι οσο λιγοτερο ειναι το κρατος, τοσο περοσσοτερη ειναι η αυθαιρεσια του καθε ιδιωτη εργοδοτη.
Η καταντια της Ελλαδας δεν οφειλεται στον υπερβολικο δημοσιο τομεα.
Οφειλεται στον αχρηστο δημοσιο τομεα.
Αν ο δημοσιος υπαλληλος φυτευε πατατες ωστε να μην ερχονται απο την Αιγυπτο, αν καλλιεργουσε ντοματες ωστε να μην ερχονται απο το Βελγιο, αν ετρεφε κοτες ωστε τα αυγα να μην ερχονται απο το Ισραηλ, αν ..., αν ... τότε η Ελλαδα δεν θα ειχε κανενα προβλημα.
Το λαθος μας ειναι που δεν παραγονται στην Ελλαδα τα βασικοτερα ειδη πρωτης αναγκης.
Ολοι οι Ελληνες επρεπε να ειναι Δ.Υ. αλλα να δουλευουν πραγματικα στα χωραφια, στα εργοστασια, στον τουρισμο, παντου. Και αν δεν αποδιδουν αυτο που πρεπει, να απολυονται και να ψοφανε απο την πεινα.
Ο δημοσιος υπαλληλος δεν σημαινει γραβατα, γραφειο, κουστουμι και κομπιουτερ.
Σημαινει και τρακτερ και κασμα και οξυγονοκολληση και ποσταλι και γκαζαδικο και κοπαδι με γιδια κλπ κλπ.
Έτσι γινεται παραδεισος η Ελλαδα!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 7.01 αν ήσουν δ.υ. αγρότης θα δούλευες στο χωράφι ή θα έξυνες τα "φρύδια" όλη μέρα; Μήπως σου είπανε για το μεγαλύτερο πρόβλημα του κομμουνισμού που ήταν η έλλειψη παραγωγής εξαιτίας της τεμπελιάς με αποτέλεσμα να υπάρχει γενική φτώχεια εξαιτίας της έλλειψης προιόντων;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ...