Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ e-mail ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.
Για τον φασισμο με τον οποιο τρομοκρατεις την χωρα.
Για την φτωχια που προσπαθεις να επιβαλλεις στους Ελληνες.
Για την προδοσια και το ξεπουλημα σου.
ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΘΕΩΣ:


ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΩΣ ΔΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ
ΩΣ ΤΟΝ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ ΠΟΥ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
ΩΣ ΒΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, την ωρα που χιλιαδες ανθρωποι οδηγουνται οδηγουνται στην φυλακη ή στην αυτοκτονια για ασημαντα χρεη.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, την ωρα που χιλιαδες νεοι οδηγουνται στην ξενιτια για να γλιτωσουν απο τον ολεθρο της ανεργιας και της εξαθλιωσης που εφερες στην πατριδα μας.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ''ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ'', ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αλλα σε λενε Παπανδρεου και θα γλιτωνεις παντα.
Οχι ομως αυτη τη φορα. Γιατι αυτη την φορα, μαζι με την υποθηκη της Ελλαδος, υπεγραψες και το πολιτικο σου τελος. Θα παρακαλας να φυγεις και θα παθεις χειροτερα και απο τον Καραμανλη το 2009. Το κομμα σου μετα βιας θα αγγιξει το 10%.

Ηδη φοβασαι να περπατησεις στον δρομο, κι εσυ κι οι βουλευταδες σου.
Το πολιτικο σου τελος θα ειναι η διαλυση της παραταξης σου απο εσενα τον ιδιο και η φυγη σου απο την χωρα (Αληθεια, εχεις δει το συνθημα που γραφουν στους τοιχους ''Γιωργο, θα φυγεις νυχτα'';)
Η Ελλαδα θα ζησει. Οι Ελληνες θα ζησουν.
Ζουσαν πολυ πριν απο σενα και φυσικα θα ζησουν και πολυ μετα απο εσενα.
Ο δρομος ομως που βαδιζεις εσυ ειναι επικινδυνος.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ''ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ''.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΥΓ: Αν νομιζεις οτι σε βριζω ή σε απειλώ (που δεν κανω κανενα απο τα δυο), δωσε το e-mail μου στην αστυνομια και στους εισαγγελεις του καθεστωτος σου. Γουσταρω να υποστω πολιτικη διωξη ειδικα απο εσενα.

Η. ΘΩΜΑΣ

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mpravo sto magka. doste to email tou malaka na tou to steiloume oloi apo mia fora

Ανώνυμος είπε...

paidia stis ekloges na prosexete!!!!!!!!!!!! pasok nea dimokratia einai to idio pragma!! stimena ola gia na mas xwrizoun emas tous polites tis elladas metaksu mas.. GAP kai Samaras anikoun stin idia stoa!! mazi spoudazane itan sugatikoi stin ameriki!! tis idies entoles ekteloun!!!!!! opoios den to pistevei as to psaksei!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι προδοτες στο Γουδί.
Η Ελλάδα θα ζει παντοτεινά.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΘΩΜΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ...Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΡΕΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΝΑΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΗΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να ξεφυγουμε απο τα κομματα και να τα βαλουμε με τη νεα ταξη πραγματων. Να ενωθουμε ολοι οι ελληνες και να ξεκινησει η αλλαγη απο την Ελλαδα, ωστε να ακολουθησουν και αλλες χωρες.
Ολοι ενωμενοι κι οχι φοβισμενοι

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κύριο ΘΩΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗΝ ΜΟΥ ΔΙΩΞΗΝ.

ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΘΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΣΚΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΣΗ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ.......
ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΗΛ.ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ......
ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΓΙΟΙ ΜΟΥ....

......ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ......

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΒΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ

Ανώνυμος είπε...

bravo kai liga tou egrapses .... prospathoun io 300 na mas rixoun to fteximo tis katantias tis elladas sto kosmo gia na dimiourgisoun emfilio metaxi mas kai aftos kai oi 300 na figoun nixta.aftos theli kremasma kai kapsimo sto sintagma

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια

Ανώνυμος είπε...

EIMAI 35 XRONON KAI METANASTEFSA PRIN 2 MINES GIATI EIXA XASEI KATHE ELPIDA STHN ELLADA...THA GIRISO OMOS OTAN EPANASTATHSETE KAI THA EIMAI STHN PROTH GRAMMH ADERFIA MAZI SAS...GAMO TO POUSTH TON PAPANDREOU TON PRODOTH KAI OLA TA SKATOLAMOGIA POU MAS EKLEISAN TA SPITIA

Ανώνυμος είπε...

παιδια το αντι νεα ταξη εσβησε το πρω το σχολιο που ηταν δικο μου στο θεμα με τον βελοπουλο
και τον εφραιμ αισχροι προδοτες

Ανώνυμος είπε...

2.15 δεν θελω να σε πικρανω αλλα δεν προκειτε να επαναστατησει κανεισ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΩΤΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ.ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ,ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΤΟ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.Η ΜΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΑΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 1922?Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΥΣΗ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΡΗΝΗ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΤΑ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ.ΠΟΙΟΣ? ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Συμφωνω...
Ειναι πολυ σωστα τα οσα γραφεις Η. ΘΩΜΑ...
Τιθεται ομως ενα ερωτημα:
Που χαθηκε η ντροπη, για να τη βρει ο Τζεφρυς;;;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΟΝ Γ.Α.Π. ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΙ ΖΩΟ....ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDENBERG ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ...ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ?ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ!ΓΙΩΡΓΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

¨"Νεμεσις" είπε...

Αξιοπουστας!!!

Ανώνυμος είπε...

Πίσσα και πούπουλα στον @@@@@.
@@@@@@, ξύλο και άπλωμα στον ήλιο.

ΟΥΣΤ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΞΕΝΌΦΕΡΤΕ.