Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS!


ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΡΙΚΗ!
Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει και το υπουργείο δικαιοσύνης δεν μπορεί πλεόν να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Μετά τις ευεργετικές διατάξεις για την αποφυλάκιση κακούργων, που μετέπειταν δολοφονούν εργαζομένους και οικογενειάρχες, η κατάσταση με τους διακινητές παιδικής πορνογραφίας έρχεται να βάλει βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας!


Βασιζόμενοι σε νομικίστικα τερτίπια και στην γενικότερη ασυδοσία που επικρατεί, αυτοί οι υπάνθρωποι καταφέρνουν και παίρνουν μακρινές δικασίμους, χωρίς εντέλει ΟΥΔΕΠΟΤΕ να φυλακίζονται.

και μην βιαστεί κάποιος να πει ότι “απλά έβλεπαν αλλά δεν πείραξαν παιδί…” τα στοιχεία είναι ΚΟΛΑΦΟΣ. Δεν υπάρχει ούτε ένας βιαστής ανηλίκου που να μην είχε στην κατοχή του παρόμοιο υλικό.

Την ίδια στιγμή μάλιστα η κυβέρνηση φτιάχνει επιτροπές και αναλώνεται για τον έλεγχο των blogs, αυτά τα καθάρματα κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα μας.

Το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει και την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αλλά και προσωπικά τον διοικητή Μανώλη Σφακιανάκη. Ο λόγος είναι απλός: Όταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος και δη οικογενειάρχης αντιληφθεί τι ακριβώς περιεχει το υλικό που διακινούν αυτοί οι άνθρωποι, τότε πρέπει να ενεργοποιήσει και το τελευταίο ίχνος ψυχραιμίας που του απομένει για να μην τους φυτέψει μία σφαίρα στο κεφάλι.

Αφήστε λοιπόν την οπερέτα με τα Blogs κύριε Παπαϊωάννου, γιατί ΕΝΑ έγκλημα να συμβεί εις βάρος παιδιού από κάποιο “ελεύθερο διεστραμμένο πουλί”, τότε πραγματικά θα δείτε τι σημαίνει λαϊκή οργή.
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΑΤΑΝΟΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΟΥΣΤ ΡΕ...ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΑΝΩΜΑΛΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Κοντοζυγονει ο καιρος τους και πανικοβλητοι προσπαθουν προχειρα και ερπετοειδικα να επιβιωσουν απο το τσουναμι πουρχεται,μετρημενες οι μερες τους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΕΤΑΓΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

με το νόμο 3811/2009 δεν προφυλακίζεται κάποιος για κακουργήματα με ποινη κάθειρξης έως 10 έτη και έτσι πολλοι κακούργοι μένουν εκτός φυλακών. Τα πινάκια των δικαστηρίων είναι υπερφορτωμένα η εγκληματικότητα καλπάζει και με το νέο νόμο 3904/2010 όσοι καταδικαστούν έως 10 έτη κάθειρξη παίρνουν κατά κανόνα αναστολή στην έφεση ο δε νόμος αυτός περιέχει και πολλά άλλα ευεργετικά μέτρα για τους εγκληματίες

Ανώνυμος είπε...

ελατε τωρα αφηστετα τα περι λαικης οργης, εσεις θελετε τον κοσμακη αποχαυνομενο και τρομοκρατημενο, παντα δινεται αναβολη στα κερια κοινωνικα προβληματα, και παντα προπαγανδιζεται για να φενοσαστε εσεις η καλη ταχαμου ταχαμου, κατα τα αλλα ενοχληστε απο τησ βρισιες, στους παιδεραστες δινετε αναβολη για της πρακσης τους και αν το κσανακανουν θα τους κανετε ντα ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Παπαϊωάννου όπως είχε ακουστεί παλαιότερα ήταν ειδικός ρουσφετολόγος διορισμών επί εποχής Ανδρέα Παπανδρέου...

Ο Γιωργάκης τόν έκανε τώρα καί Υπουργό Δικαιοσύνης!

Εύγε στο ΠΑΣΟΚ καί πάντα τέτοια νά έχουμε για να νικήσουμε την… αχαλίνωτη διαφθορά !

Αττικός