Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ!


ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
ΜΟΝΟ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ!

Μόνο γέλιο προκαλεί η σύνθεση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που θα εισηγηθεί (και δεν θα αποφασίσει) για την ταυτοποίηση διαχειριστών με ιστολόγια. Η συντριπτική πλειοψηφία των...

συμμετεχόντων δεν έχει ιδέα από το τι σημαίνουν υπολογιστές! Κάποιοι μάλιστα εξ' αυτών στοιχηματίζουμε ότι δεν έχουν διαβάσει ποτέ στην ζωή ούτε ένα blog! Εάν εξαιρέσουμε τον Μανώλη Σφακιανάκη που έχει τεχνικές γνώσεις και ΔΕΝ έχει -όπως είναι φυσικό- ιδέα από ενημερωτικά ή δημοσιογραφικά blogs, οι υπόλοιποι είναι απορίας άξιον με ποια κριτήρια έχουν επιλεγεί. Ελπίζουμε όχι με το κριτήριο της ΠΑΣΟΚικής διακυβέρνησης. Ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση του φιλο-μνημονιακού Μανδραβέλη. Θα έχει σπουδαίο έργο να αναλάβει, καθώς 9 στα 10 blogs υποστηρίζουν τις εντελώς αντίθετες απόψεις από τις νεοφιλελεύθερες θέσεις του γνωστού δημοσιογράφου. Για την ιστορία, σύμφωνα με την απόφαση την επιτροπή συγκροτούν ο Αθανάσιος Ράντος, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, ως πρόεδρος και μέλη οι Αθανάσιος Κατσιρώδης, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Μαχαίρας, πρόεδρος Εφετών, Εμμανουήλ Σφακιανάκης, αστυνομικός διευθυντής της υποδιεύθυνσης δίωξης... ...ηλεκτρονικού εγκλήματος, Ηλίας Θεοδωράτος, νομικός σύμβουλος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Ζωή Καρδασιάδου, διδάκτωρ νομικής, προϊσταμένη του τμήματος Ελεγκτών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Πάσχος Μανδραβέλης, δημοσιογράφος. Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Μαρία Αδαμοπούλου, διδάκτωρ Νομικής.
Πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην καταρτίσουν τώρα και μάλιστα οι ίδιοι το νέο νόμο!
Είναι έτοιμος!!!!
Απλά downloading θα κάνουν από τον server της
NEW WORLD ORDER...!!!

Για να "χαλαρώνει" λοιπόν ο κος Σφακιανάκης στο νέο του έργο, του αφιερώνω ένα τραγουδάκι από το συνονόματο του :

http://www.youtube.com/watch?v=h8BwNqO0Cbo

........ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ =ΛΟΙΠΟΝ......!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΣ...ΚΙΑ ΜΕΣΑ. ''ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ''

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι και να εισηγηθούν είναι στάχτη στα μάτια μας. Έχουν πάρει τις βασικές εντολές και πάνω εκεί θα κόψουν και θα ράψουν. Το νομοσχέδιο που θα μπει για συζήτηση στη Βουλή ίσως να είναι ήδη έτοιμο....

Ανώνυμος είπε...

ΣΘΜΦΩΝΩ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ 12.23 ΚΑΙ 2,20 .Ο ΝΟΜΟΣ, Η Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΠΕΡΑΣΟΥΝ" ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ,ΨΗΜΕΝΟ ΗΔΗ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

Άρθρο του Μανδραβέλη δεν είχαν βάλει φέτος στις πανελλαδικές; Μόνο από τις απόψεις του ξέρουμε τι θα ακολουθήσει να μην έχουμε και το άγχος της ενημέρωσης που φέρνει το ίντερνετ όπως μας έλεγε.

Σε γενικές γραμμές το Γιώργκος μας λέει: καλύτερα να ρουφάς παρά να μιλάς.