Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Θα επιβληθεί Στρατιωτικός Οικονομικός Νόμος


Στο άρθρο που ακολουθεί εξετάζεται το σενάριο μιας ακόμη τρομοκρατικής επίθεσης τύπου 11ης Σεπτέμβρη σε μια μεγάλη δυτική δύναμη. Ένα σενάριο διόλου απίθανο καθώς σε περιόδους οικονομικής κρίσης, ο πόλεμος έχει πολλές φορές χρησιμοποιηθεί ως όχημα εξόδου. Ας δούμε τι γράφει ο Mac Slavo.

Στην τελευταία έκδοση της τριμηνιαίας εφημερίδα Trends Journal (Καλοκαίρι 2011), ο Gerald Celente, μας προσφέρει μια ακόμη «ιστορία του μέλλοντος», στην οποίο πραγματεύεται τα παγκόσμια οικονομικά, νομισματικά και πολιτικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα καθώς και τις συνέπειές τους σε βάθος μηνών, ετών και δεκαετιών. Όπως ο ίδιος έχει ήδη πει, είναι μόνο θέμα χρόνου προτού συμβεί μια σημαντική τρομοκρατική επίθεση σε μια μεγάλη δυτική χώρα. Και τη στιγμή που θα συμβεί θα στείλει κύματα σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο, οδηγώντας μαζικά σε παγκόσμιο πανικό και μια περαιτέρω συρρίκνωση της θηλιάς γύρω από το λαιμό των λαών: Τι θα σημάνει άλλο ένα μεγάλο τρομοκρατικό κτύπημα; Σε περίπτωση που μια επίθεση πλήξει ένα από τα σημαντικά μέλη του ΝΑΤΟ, ο αντίκτυπος θα είναι αυτή τη φορά παγκόσμιος. Οι τράπεζες θα τεθούν σε αργία, οι ΗΠΑ και οι άλλες εύθραυστες οικονομίες θα καταρρεύσουν, οι τιμές του χρυσού και του ασημιού θα εκτοξευτούν στα ύψη, και τα ήδη προβληματικά νομίσματα θα συντριβούν. Θα κηρυχθεί οικονομικός στρατιωτικός νόμος. Και παρόλο που θα παρουσιαστεί ως προσωρινό μέτρο, εντούτοις θα παραμείνει σε ισχύ (όπως η απαγόρευση της κυκλοφορίας και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν επιβληθεί από τυράννους και δικτάτορες παντού). Τα πολιτικά δικαιώματα θα ανασταλούν και, ιδιαίτερα στην Αμερική, η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας, που ήδη είναι ανυπόφορα παρεμβατική, θα εκλάβει μία Οργουελιανή πανταχόθεν παρουσία.
Με τις τράπεζες κλειστές και τον οικονομικό στρατιωτικό νόμο σε ισχύ, θα τεθούν περιορισμοί στα ποσά, στην συχνότητα και στον αριθμό των αναλήψεων. Όπως έχουμε ήδη προειδοποιήσει πριν, θα είναι απαραίτητη μία κρύπτη μετρητών για ώρα ανάγκης. Αν και οι κυβερνήσεις θα υποτιμήσουν τα νομίσματά τους, αυτό θα συμβεί σταδιακά. Μιλώντας μόνο για τους εαυτούς μας, εμείς στο The Trends Research Institute δεν θα αποθηκεύουμε πολύτιμα μέταλλα σε τραπεζικές θυρίδες.


Δεδομένου ότι η «τρομοκρατία» είναι τώρα ένας όρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει σχεδόν οποιαδήποτε πράξη που θεωρείται απειλή για τη δημόσια και την κυβερνητική υποδομή, η επόμενη “τρομοκρατική επίθεση” μπορεί να είναι πρακτικά οτιδήποτε. Μπορεί να έρθει με τη μορφή βομβιστών αυτοκτονίας στο τοπικό εμπορικό κέντρο, μιας επίθεσης στον κυβερνοχώρο στις χρηματοπιστωτικές αγορές που θα ξεκινήσει μέσω του Διαδικτύου, ή μιας οποιαδήποτε άλλης πιθανής απειλής που βρίσκεται στο ρεπερτόριο του Τμήματος Εσωτερικής Ασφάλειας.

Χρειάζεται μονάχα ένα μοναδικό γεγονός που θα λάβει χώρα την κατάλληλη στιγμή και θα προμοταριστεί από τα ΜΜΕ και τότε η καταιγίδα θα ξεσπάσει.

Φανταστείτε, για ένα λεπτό, πως θα είναι η Αμερική αν εφαρμοστεί πανεθνική απαγόρευση κυκλοφορίας, αν ανασταλούν τα πολιτικά δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένης και της δήμευσης των όπλων), αν το αμερικάνικο δολάριο συντριβεί, αν περιοριστούν οι συναλλαγές με ATM και πιστωτικές κάρτες, και αν τα τρόφιμα και το φυσικό αέριο παρουσιάσουν έλλειψη.

Τα Προεδρικά εκτελεστικά διατάγματα έχουν τεθεί σε εφαρμογή, Fusion Centers και στρατόπεδα κράτησης της FEMA λειτουργούν και 20.000 Αμερικανοί έχουν εκπαιδευτεί ειδικά για να χειριστούν την οικονομική κατάρρευση και την πολιτική αναταραχή, και είναι έτοιμοι να αναπτυχθούν αμέσως
Πηγη