Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Και οι "Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές" στη ΔΕΘ



Πόλος έλξης, όλων των κινημάτων, θα γίνει η Θεσσαλονίκη στις αρχές του Σεπτέμβρη και στην έναρξη της ΔΕΘ... Η παρουσία του Πρωθυπουργού και η καθιερωμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική καθιστούν την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τόπο προσέλευσης όλων των διαδηλωτών.


Στις διαδηλώσεις θα συμμετέχουν και οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδος» οι οποίοι θα ξεκινήσουν ειρηνική μοτοπορεία από την Αθήνα για να συναντηθούν στην είσοδο της πόλης με τους Αγανακτισμένους Θεσσαλονίκης και μετά από πορεία θα καταλήξουν στη ΔΕΘ. «Θα δώσουμε ένα "ηχηρό" παρών, τόσο στους πολιτικούς που θα βρίσκονται όλοι μαζεμένοι, όσο και στα μέσα ενημέρωσης που νομίζουν ότι τι κίνημα των Αγανακτισμένων "ξεφούσκωσε" Θα είμαστε εκεί ενωμένοι-δυνατοί !» λένε στο διαδικτυακό κάλεσμά τους από την σελίδα τους στο facebook.

Συνάντηση γνωριμίας σε camping στο Πευκί
Το τριήμερο 26-27-28 Αύγουστου θα γίνει συνάντηση των Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών από την Ελλάδα σε Camping στο Πευκί, στην Β. Εύβοια, με σκοπό να γνωριστούν, να συζητήσουν και να διασκεδάσουν τα μέλη, και όχι μόνο, της ομάδας των Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας εν όψει του χειμώνα και του νέου κύκλου δράσεων.
spnews.gr