Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Νίκησαν οι… Μερσεντές


Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού (τον υφυπουργό Γιώργο Νικητιάδη και το Γεν. γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή) είχαν στις 11.30 το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της ΓΓΑ στη λεωφόρο Κηφισίας, οι βουλευτές της Μαγνησίας για να συζητήσουν (!) τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στη Β’ Εθνική (Fotball League τη λέμε για να είναι πιο… σικ) εξαιτίας των αποκαλύψεων για τα στημένα παιχνίδια. Είδηση δεν θα βγει απλά οι βουλευτές θα ρίξουν τους… δεκάρικούς τους μετά τη συνάντηση για κατανάλωση μεταξύ των ψηφοφόρων – οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου στη λογική «να εμείς προσπαθήσαμε». Όμως η είδηση δεν βγήκε από τον πέμπτο όροφο – όπου συνήλθαν οι ηγέτες τους αθλητισμού μας και οι εθνοπατέρες και εθνοπατέρες της Μαγνησίας – αλλά από το… ισόγειο. Και μάλιστα από το πεζοδρόμιο στην είσοδο της ΓΓΑ.
Η οποία, σύμφωνα με αποκλειστικές φωτογραφίες του kentrinews.gr,  είχε πλημμυρίσει από… Μερσεντές, Άουντι και Λέξους παράλληλα με ένα… ταπεινό Τογιότα Αβένσις.
Ήταν τα αυτοκίνητα των κυβερνο- εθνοπατέρων που συσκέπτονταν για το «πρόβλημα». Έβγαζε μάτια η τροχοφόρα πολυτέλεια και όσοι πολίτες ρωτούσαν τι θέλουν όλα αυτά τα αυτοκίνητα εκεί και δέχονταν την απάντηση για τη συνάντηση υπουργού – βουλευτών, κουνούσαν απαξιωτικά τα κεφάλια τους.
Πάντως αν ενδιαφέρεστε τα περισσότερα οχήματα ήταν μάρκας Μερσεντές γεγονός που καταδεικνύει την αγάπη των εκπροσώπων μας στη συγκεκριμένη – γερμανική, τυχαίο; – μάρκα αυτοκινήτων!
Πηγη 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ , ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ, ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΑΣ ΤΟ "ΠΑΙΖΑΝ" ΜΕ "ΓΚΟΛΦ", ΜΕ "ΜΙΚΡΑ" ΚΛΠ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΞΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΕΤΣΙ , ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ 1100 ΚΥΒ ΕΚΑΤΟΣΤΑ!!! . Στην υγεια μας των για αλλη μια φορα κοροιδων