Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Κόκκινα θα γίνουν τα ταξί της Αθήνας


anti-ntp: ''Πάντως ήδη το ενδιαφέρον τους έχουν εκφράσει μεγάλες, διεθνείς εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ταξί, ζητώντας την αγορά χιλιάδων αδειών''....Και συμπληρώνουμε εμείς.Οι οποίες θα προσλάβουν τον Ουζουμπούρου για 400 ευρώ τον μήνα.Διάλυση της Ελληνικής μεσαίας και μικρομεσαίας τάξης.


Εντάξει, το έχουμε ξαναπεί: Σε ό,τι αφορά τα ταξί, θα αλλάξουν όλα. Ακόμα και το χρώμα όμως; Κι όμως! Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πηγές της Athens Post, ο αρμόδιος υπουργός, Γ. Ραγκούσης, έχει αποφασίσει, με το άνοιγμα του επαγγέλματος, να προωθήσει και μια σειρά ακόμα αλλαγών: Ανάμεσα σε αυτές..
και η αλλαγή του χρώματος των ταξί για την Αθήνα, από κίτρινα, σε κόκκινα!


Πηγές από το Υπουργείο αναφέρουν ότι με αυτό τον τρόπο, θα γίνει και σαφής η αλλαγή από την πρώτη κιόλας ημέρα, αλλά και θα καταπολεμηθούν τα κρούσματα των "πειρατικών" ή των "μαϊμού" ταξί που ήδη έχουν αρχίσει να πληθαίνουν και αναμένεται να πληθύνουν περισσότερο με το άνοιγμα.

Πάντως ήδη το ενδιαφέρον τους έχουν εκφράσει μεγάλες, διεθνείς εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ταξί, ζητώντας την αγορά χιλιάδων αδειών. Αν και το ζήτημα έχει "παγώσει" με τους αυτοκινητιστές να προειδοποιούν για νέες κινητοποιήσεις το Σεπτέμβριο, θεωρείται δεδομένο πως τουλάχιστον μια εξ' αυτών, που δραστηριοποιείται σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καθώς και στη Λευκωσία, έχει ήδη ως δεδομένη τη δραστηριοποίηση στην Αθήνα, με έμφαση στις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος".

Σκοπός είναι και η αλλαγή του τρόπου λειτουργίας των ταξί, με ελαχιστοποίηση της "κούρσας από το δρόμο". Μια από τις εισηγήσεις που έχει στα χέρια του ο κ. Ραγκούσης, είναι, ως επί το πλείστον τα ταξί να δουλεύουν με τηλεφωνικά ραντεβού, ώστε να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις και να μειωθεί, με αυτό τον τρόπο, η κίνηση στην πρωτεύουσα.
Πηγη 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα τετοια εφυεια αυτος ο ανθρωπος...να αλλαξει το χρωμα των ταξι για να σταματησει η πειρατια...ΜΕΓΑΛΟΦΥΕΣ!!!! Αδικουταν καταφορα ως κοινοταρχης! Ευτυχως τον συστησε ο τραγουδιάρης στον αλλον εγκεφαλο και σωθηκαμε αδερφια...θα ηταν ακομα πιο μεγαλοφυες ομως αν εβαφε τα ταξι... πρασινα ! !το αξιζουν μετα τις σαρωτικες αλλαγες που προωθει για το καλο του πολιτη και της χωρας παντα, ειναι χρωμα οικολογικο,ειναι της μοδας,αλλα και για να μας θυμιζει παντα ποιος εγκαθετος εξολοθρευσε και αυτο το κλαδο επαγγελματιων της μεσαιας ταξης.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ (ΑΘΗΝΑΣ)ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,,,,,,,,,,,,ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ,,,,,,,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΒΑΑΛ=ΛΑΒΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΦΙΣ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΨΩΦΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΠΛΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΘΗΝΑΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε βάφει κόκκινο και το μουνί της μάνας του;

Ανώνυμος είπε...

Μας προετοιμαζουν για τον κομμουνισμο που ερχεται...

Ανώνυμος είπε...

εεε.. βασικά το μυρμήγκι βγάζει φτερά πριν πεθάνει, το κουνούπι τα έχει έτσι κι αλλιώς από την αρχή ...

Ανώνυμος είπε...

12:32, Άκυρο εντελώς αυτό που είπες... Ο κομμουνισμός πέθανε πριν 20 χρόνια, και το παγκοσμιοποιημένο μπάχαλο ούτε καν μοιάζει με αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Ο κομμουνισμός δεν πέθανε καθόλου απλώς άλλαξε μορφή και όνομα. Σήμερα μερικές τράπεζες και μερικές εταιρίες ελέγχουν τα πάντα. Αυτό είναι κεντρικός έλεγχος της οικονομίας δηλαδή κομμουνισμός.

Ανώνυμος είπε...

Κάπου είχε πάρει το αυτί μου ή το μάτι μου -δε θέλω να σας γελάσω- πως οι οδηγοί κόκκινων αυτοκινήτων θα πλήρωναν ψηλότερα ασφάλιστρα λέει, γιατί βρήκαν οι ασφαλιστικές λέει, ότι όσοι οδηγούν κόκκινα αυτοκίνητα, οδηγούν πιο επικίνδυνα λέει...

Δεν ξέρω αν σχετίζεται με το παραπάνω η απόφαση, πάντως εγώ πιστεύω ότι τέτοιο μπουρδ... που έχει καταντήσει η Αθήνα, μια χαρά της πάνε τα κόκκινα ταξί. Άντε και κόκκινα φώτα στους δρόμους κύριε Καμίνη μας!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Μ ΑΦΗΝΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟ....ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΠΙΛΑ ΝΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΖΕΤΕ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ...ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.....ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...