Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ταξιτζήδες: Μαθήματα Άμεσης Δημοκρατίας


Αν αληθεύει ότι η αγωνιστική «βάση» των ταξιτζήδων υπερφαλάγγισε τους γραφειοκράτες συνδικαλιστές, παραμέρισε το Δ.Σ και πήρε την υπόθεση στα χέρια της, ΤΟΤΕ έχουμε στην ΠΡΑΞΗ το τι εστί Άμεση Δημοκρατία.
Τώρα ο αγώνας των ταξιτζήδων θα πάρει άλλες μαζικές διαστάσεις, θα κλιμακωθεί σε ανώτερες μορφές πάλης και θα αποτελέσει επαναστατικό παράδειγμα για το σύνολο του ελληνικού λαού που
σφαδάζει από τη άγρια λεηλασία και τα δολοφονικά μέτρα της....
κατοχικής κυβέρνησης.

Ήδη η αγωνιστική θύελλα των ταξιτζήδων έχει κλείσει τα διόδια Κορίνθου-Πατρών, έχει καταλάβει το κτίριο Περιφέρειας στο Ηράκλειο Κρήτης, συσπειρώνει δυνάμεις έξω από το υπουργείο Μεταφορών, καθώς και έξω από το Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη…

Τώρα θα ενταθούν και τα υστερικά ουρλιαχτά των δωσίλογων της κυβέρνησης, των «μπράβων» της (ΜΜΕ), των κομμάτων, καθώς και των ποικίλων ιερατείων του καθεστώτος.

Και φυσικά θα κινητοποιηθούν αστραπιαία και οι εισαγγελείς εναντίον των ταξιτζήδων, η αστυνομία και οι μηχανισμοί προβοκάτσιας…

ΟΛΟΙ στο πλευρό των ταξιτζήδων.

Ο αγώνας τους αφορά όλο τον ελληνικό λαό, είναι ΔΙΚΟΣ του αγώνας: Αγώνας για το γκρέμισμα των κατοχικών ανδρεικέλων…

Μέσα σ’ αυτόν τον άγριο και αμείλικτο πόλεμο που έχει κηρύξει η κυβέρνηση εναντίον όλου του ελληνικού λαού δεν υπάρχει περιθώριο για φλυαρίες με τον ύπουλο εχθρό μας: Τα κυβερνητικά ανδρείκελα και τους καθεστωτικούς λακέδες.

Αλλά, όπως έλεγε η Ρόζα Λούξεμπουργκ, «Μόνο γροθιά στο πρόσωπο και γόνατο στο στήθος»…
Πηγη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλουστεύεις πολύ τα πράγματα. Υπάρχουν οι ιδιοκτήτες ταξί, που κάνουν τίς κινητοποιήσεις υπάρχουν οι οδηγοί ταξί, που πλήτωνται απο τίς κινητοποιήσεις και υπάρχουν και οι μάνδρες που επίσης εχουν θησαυρήσει απο τα ταξί. Η κοινωνία των ταξιτζηδων ειναι βαθειά ταξική. Οι ιδιοκτήτες ταξί παλεύουν για να διατηρήσουν τα κετημένα τους δηλαδή το μονοπώλειο των αδειών. Δεν παλέυουν ουτε για το μνημόνιο ουτε για οτιδήποτε άλλο πλήν απο το δικό τους το ιδιον συμφέρον. Μου θυμίζεις την παροιμία που λέει "Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται"

Ανώνυμος είπε...

προφανώς στα πλαίσια της αγωνιστικής δράσης των ταξιτζήδων είναι και αυτού του είδους αναρτήσεις στα blogs...
μόνο που δεν φτουράει. θα ήμασταν στο πλευρό αυτουνού που θα κλειδώσει το αμάξι του στο πάρκινγκ και θα κάνει απεργία (αν έχει τα "απαραίτητα" να κάνει έτσι απεργία.) όχι στον κάθε κερατά που θα μου κλείσει το δρόμο, το λιμάνι, το αεροδρόμιο και θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη για να μην χάσει τι?? τα "προνόμια" του.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε Έλληνες ρε;

Πείτε μου τι στο διάολο είμαστε και ανεχόμαστε αυτόν τον αρχιηλίθιο, αυτό το πολιτικό ξέρασμα, αυτό το σκατό, να μας πουλάει ως φτηνιάρικο εμπόρευμα δεκάρας στους πάγκους των τοκογλύφων, να μας υβρίζει, να μας εκβιάζει, να μας απειλεί, να μας ξευτελίζει, να μας προκαλεί…
Έχουμε μέσα μας αίμα; Μας έχει απομείνει στάλα φιλότιμου, ευθιξίας και παλικαριάς;


Αφού είμαστε ανάξιοι πραγματικής επανάστασης, ανίκανοι να εξεγερθούμε και να στείλουμε στο διάολο το προδοτικό σινάφι του αρχισυνωμότη πράκτορα της παγκοσμιοποίησης, προτιμότερη είναι η ομαδική αυτοκτονία από τον καθημερινό θάνατο και εξευτελισμό…

Ναι ρε… Απομεινάρια Ελλήνων είμαστε, θρασύδειλα ανθρωπάκια της ξευτίλας και της καρπαζιάς έτοιμοι να συμβιβαστούμε έναντι πινακίου φακής με τον βιαστή μας!
Διεφθαρμένα ανθρωπάκια που φτάσαμε στην εσχατιά της ανυποληψίας, γιατί ενώ τα μάτια μας πιστεύουν μόνο αυτά που βλέπουν, τα αυτιά μας ακούνε μόνο αυτά που τους υπόσχονται…
Αυτό το γελοίο πλαδαρό ιδεολογικό μίασμα, αυτή η μάστιγα που λέγεται Γ.Α. Παπανδρέου είχε το σθένος, με τις πλάτες των ξένων βέβαια, να εφαρμόσει στην ψύχρα πολιτικές και πρακτικές που δε θα αποτολμούσε ούτε κατά διάνοια εφαρμόσει άλλος πολιτικός.
Αυτό το σίχαμα ξεδιάντροπα πλέον τάσσεται αναφανδόν υπέρ της παγκοσμιοποίησης και έχει το θράσος δημόσια και με κάθε ευκαιρία να το διαδηλώνει!

Αυτό το άδειο τσουβάλι έχει την ψυχή να μας προγκίζει κι εμείς, κότες λειράτες, αναλωνόμαστε σε απεργίες εκτονωτικού χαρακτήρα, πορείες του κώλου, γιαουρτοεκτονώσεις, συζητήσεις «στα λόγια να βρισκόμαστε» και εξατμισμένες πλατειοσυνάξεις αγανακτισμένων στα λόγια… και σφάξε μας Πασά μου να αγιάσουμε!
Πάρτε τις πέτρες ρε, αρπάξτε στειλιάρια, τούβλα, αγκωνάρια και οτιδήποτε άλλο βρεθεί μπροστά σας και πλακώστε τους…

Η βία θέλει βία και το αίμα – αίμα ρεεε…

Και η άγρια βιασμένη από τους ιθαγενείς κλέφτες πολιτικούς και τους διεθνείς τοκογλύφους…. Η αποτρόπαια σφαγμένη από τη «σοσιαλιστική» μάχαιρα του αρχιμειοδότη, Πατρίδα… ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ….
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ…
ΠΗΓΗ Βασίλης Ν. Τριανταφυλλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

Ανώνυμος είπε...

Ταξιτζηδες μεινετε ανυποχωρητοι και κλειστε τα αυτια σας στον κάθε ΓΑΠ που υποσχεται χωρις ποτε να τηρει τον λογο του. Αλλωστε αυτο που τον ενδιαφέρει δεν ειναι η πολιτικη, αλλά το ποδηλατο του. Στην πολιτικη τον εβαλε η μάμη του για να την κάνει πλούσια.

Ανώνυμος είπε...

Μέσες άκρες και οι δυό λέτε ότι λένε οι χιλιάδες παπαγάλοι.Γιατί ρε παιδιά καταπίνετε το δόλωμα .Κάτι δεν έχετε καταλάβει ότι σας έχει κοπεί το πόδι.Το πρόβλημα είναι οι μαντράδες η ότι τελειώνουμε αφανιζόμασατε? Διάβασε τι γράφει σήμερα η WALL STREET JOURNALότι η κατοχική κυβέρρνηση του εβραιτραφούς Τζέφρυ τα κατάφερε και μαςχρεοκόπησε μια χαρά,
Διαβάστε να χαρείτε.Κάτσε να δούμε σε λίγο καιτα ΑΤΜ
να βγάζουν μαρουλόφυλα αντί για ευρά και τότε γαμώ τα γέλια.
Ηδη έχουν αρχίσει τα όργανα,και πληρώνουν έναντι, σε κάποιες υπηρεσίεςς και κάποια ΑΤΜ δεν είχαν σεντς σήμερα τυχαίο λετε?
Και οι εκατό χιλιάδες ευρώ που έλεγαν ΄ότι είναι εγγυημένα?Ποιός Θανάσης?Οι άθλιοι εγγυωνται τα λεφτουδάκια με το 1.5 δις μόνο που διαθέτει το ταμείο εγγυοδοσίας.Τι καλά περνάμε μόνο που ο μαντράς κλείνει τα λιμάνια και δεν μπορούμε να πάμε σε κάνα νησάκι ναπλώσουμε στον ήλιο την κορμάρα μαςΠού ζείτε ρε παιδιά σε αλλο πλανήτη.


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=356764&cid=122

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο παρκαρισμένο ταξί που συνάντησα στο δρόμο το κατούρησα. Μην με ρωτήσετε τι θα κάνω στο επόμενο...

Ανώνυμος είπε...

Οι ταξιτσιδες κανουν αγωνα για την τσεπη τους,οπως αλλωστε και ΟΛΟΙ οι αλλοι μεχρι τωρα.
Για την σκλαβωμενη πατριδα,μουγκα!
Γι αυτο και θα περασουμε χειμωνα κολαση,και την ανοιξη...οσοι εν ζωη θα ξεφορτωθουμε την πανουκλα των 300σιων,και ολους τους λοιπους απατεωνες,που κατεστρεψαν την πατριδα.
Μεχρι τοτε καντε κουμαντα γιατι η πεινα θα ειναι τοσο μεγαλη που...ο Θεος να μας ελεηση.
Ετσι ειναι και ας μην διαμαρτυρωμαστε,μαθημα ειναι και μιας και δεν το μαθαμε ελευθερα θα το μαθουμε σκλαβωμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνουν και αντιδρούν οι οδηγοί ταξί. Όταν τα ματ ρίχναν μολότοφ στο σύνταγμα σε πολίτες και τουρίστες ήταν καλά για τον τουρισμό; Είμαστε όλοι πολίτες αυτής της χώρας ενωμένοι- μην χαίρεστε όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού σας. Η φωτιά έρχεται και σ'εσάς.

Ανώνυμος είπε...

φίλε 11.48, όταν τα ΜΑΤ βάραγαν τον κόσμο στο Σύνταγμα και όλες εκέινες τις μέρες, οι ταριφάδες κάνανε ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, δεν είδα κανέναν τότε να το παρκάρει και να κάνει απεργία η να πάει να ανοίξει τα διόδια.
Όταν λοιπόν καίγεται η βίλα του καλοφαγά διπλανού μας, στ ' αρχίδια μας. νερό δεν έδωσε όταν καιγόταν το δικό μου.

Ανώνυμος είπε...

ποιος τους φταιει ο λαος η η κυβερνιση?αν μπορουν ας πανε να κλεισουν με τα ταξι ολα τα σπιτια των πολιτικων να μην μπορουν να πανε πουθενα αυτοι!