Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Η Ελλάδα τον… πίνει


Την πλήρη αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών προωθεί με νομοσχέδιο το υπουργείο Δικαιοσύνης. Καιρός ήταν να αποποινικοποιηθεί η χρήση ναρκωτικών, αφού το εμπόριο ναρκωτικών έχει αποποινικοποιηθεί εδώ και χρόνια.
Επίσης, τα αδικήματα της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών θα θεωρούνται στο εξής πταίσματα – εκτός αν κάποιος προμηθεύεται ναρκωτικά από αστυνομικούς, οπότε θα θεωρούνται νόμιμα.


Είναι ολοφάνερο πως η κυβέρνηση έχει πανικοβληθεί από τις αντιδράσεις των πολιτών και -εν όψει του Σεπτεμβρίου που θα ξεσπάσει πόλεμος- προβαίνει σε σπασμωδικές κινήσεις και προσπαθεί να μας αποσπάσει την προσοχή. Μετά την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, θα εξαγγείλουν και το διαστημικό πρόγραμμα της Ελλάδας με την αποστολή διαστημοπλοίου στον Άρη.

Ο μόνος τρόπος να αποφύγει η κυβέρνηση το μακελειό που την περιμένει είναι να κάνει τα ναρκωτικά υποχρεωτικά.
Πηγη

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε σασ πιραξε που θα ειναι νομιμα και δεν θα βγαζετε λεφτα απο το εμποριο γαμο το μπουρδελο νησι σας ναρκεμποροι.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΦΟΥΝΤΑ

Η ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΠΙΟΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Από σχόλια που γίνονται σε τετοιες αναρτήσεις βγάζει κανείς το συμπέρασμα πως οι μαστούρηδες ψηφίζουν πα-σοκ.
Τώρα αν ψήφισαν αυτό το κόμμα επειδή βρίσκονταν υπό την επήρεια ουσιών ή αν το έριξαν στα ναρκωτικά επειδή το ψήφισαν θα διευκρινιστεί στο δημοψήφισμα όπου θα τεθεί ακριβώς αυτό το ερώτημα.

Ένα είναι το σίγουρο:
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!
Έτσι μπορεί μόνο το μνημόνιο να το βλέπει ο λαός ως ευτυχία, τη χρεοκοπία ως επιτυχία και τον γαπ ως σωτήρα.

Και φανταστείτε τον γαπ να μιλάει σε συγκέντρωση μπαφιασμένων στην ομόνοια, δεν θα φαίνεται κλάσεις ανώτερος;

Ανώνυμος είπε...

@1:55
+100000000000000000000000000

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

κατω το αλκοολ....πανω το φυσικο φυτο το ΘΕΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

το φυτό στα φυτά

Ανώνυμος είπε...

δεν μας εχουν ακομα πει απο που θα προμηθευονται οι χρηστες το χασις ποιοι θα το πουλανε αν θα κοβουν τιμολογια τι ΦΠΑ θα εχει και τα λοιπα φορολογικα θεματα που προκυπτουν απο την νομιμη αγορα του .επισης να τεθει θεμα εαν θα εχομε φοροαπαλλαγη απο τις αποδειξεις για την αγορα του η θα θεωρειτε τεκμηριο αυτα και αλλα περι της ηλιθιοτητας αυτων που μας κυβερνανε.Πολυ φοβαμε ομως οτι ηδη εχουν αγοραστει οι εκτασεις γιατην καλλιεργεια απο τους κολλητους και το εππαγελμα θα εχει και φοροαπαλαγη να μη σας πω και καμμια κρατικη επιχορηγηση για τη καλλιεργεια

Ανώνυμος είπε...

Κίνημα mastourados: όλα τα ναρκωτικά ελεύθερα.
Όχι μόνο το χόρτο.

Ανώνυμος είπε...

Ελεύθερη η φούντα για να μειωθεί το εμπόριο λένε. Άρα απαγορευμένα τα σκληρά για να αυξηθεί το δικό τους εμπόριο.

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_9835.html

και ποσα εχουν γινει ακομα υπο την επηρεια αλκοολ,τσακωμοι,φονοι,παρεξηγησεις κ.τ.λ.! και υπαρχει ελευθερο παντου ακομα και στα περιπτερα οπου ενα ανηλικο μπορει να αγορασει!ειδατε τι εγινε στην κρητη με το κοριτσακι.δεν ειπαμε να κυκλοφορουν ελευθερα,αλλα οι χρηστες(πρεζακηδες οπως τους αποκαλειτε οι περισσοτεροι)θελουν καλυτερη αντιμετωπιση γιατι και αυτοι ανθρωποι ειναι και μαλιστα αρρωστοι!και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οσοι αποκαλουν αυτους τους ανθρωπους πρεζακηδες(επειδη δεν γνωριζουν)να μην περασουν ποτε μα ποτε τον γολγοθα που περασα εγω γιατι εχω αδερφο ο οποιος ηταν τοξικομανης!ας εστιασουμε καλυτερα στο τι συμβαινει στην ελλαδα τωρα και ας αφησουμε τους τσακωμους μεταξυ μας!ευχαριστω!

Ανώνυμος είπε...

Για τους τσακωμούς, φόνους, τροχαία κτλ δεν φταίει το αλκοόλ αλλά η έλλειψη παιδείας και τα κοινωνικά προβλήματα. Εγώ είμαι υπέρ του αλκοόλ διότι αυξάνει το GABA στον εγκέφαλο και χαλαρώνεις. Επίσης έχει καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες, μειώνει τα εγκεφαλικά και τα εμφράγματα, προστατευει απο διαβήτη δυναμώνει τα οστά και άλλα πολλά. Με μέτρο λοιπόν είναι φάρμακο.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ....ΟΛΟΙ ΖΟΜΠΙ....Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ...Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ....ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ - ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Για σενα που λες οτι εισαι υπερ του αλκοολ!
Μια έκθεση που συντάχθηκε για λογαριασμό της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας το 1995 και δεν γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα παρουσιάζει την κάνναβη να συνεπάγεται λιγότερους κινδύνους σε σχέση με το αλκοόλ, τον καπνό και τις οπιούχες ουσίες.
Το αλκοόλ είναι πολύ πιο επιλήψιμη ουσία για τον ανθρώπινο οργανισμό - και σε σχέση με τη συμπεριφορά των οδηγών και την πρόκληση ατυχημάτων - αλλά μόνο αυτό διακινείται ελεύθερα. Το αλκοόλ δημιουργεί τοξίνες στον εγκέφαλο, ενώ η κάνναβη όχι.
Ανήκει στις ουσίες που δεν προκαλούν εξάρτηση και είναι μη τοξικές (άρα και όποιοι κάνουν χρήση δεν θα έπρεπε να αποκαλούνται τοξικομανείς)
Περιέχει περισσότερες από 60 ουσίες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για φαρμακευτικούς σκοπούς.

Ανώνυμος είπε...

ΌΧI στην αποποινικοποίηση, ΝΑΙ στις μεγαλύτερες ποινές για τους υπότροπους και ύστερα από απεξάρτηση σε ειδικά κέντρα με προγράμματα για τους χρήστες, γιατί ο άρρωστος δεν επιλέγει την αρρώστια του ενώ ο άρρωστος ναρκωμανής όχι μόνο το επιλέγει αλλά διεισδύει ακόμα και στα σχολεία και το παίζει μάγκας και δήθεν απελευθερωμένος και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ διαφθείρει και άλλους ασύστολα, εξαπλώνει παντού την ασθένεια σαν γάγγραινα.
Αν είχαν τηρηθεί οι νόμοι από την αρχή δεν θα φτάναμε σε αυτό το κακό.
ΌΧΙ στα ΖΟΜΠΙ της νέας εποχής.

Ανώνυμος είπε...

Για τα ατυχήματα φταίει πρώτα η ταχύτητα και ύστερα το αλκοόλ. Αν τρέχω με 200 δεν μου φταίει το αλκοόλ αλλά το μυαλό μου το κλούβιο. Αυξάνει το GABA οπότε χαλαρώνει από το άγχος όπως τα αγχολυτικά. Μπορείς να δείς εδώ:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/38/Possible_long-term_effects_of_ethanol.png

Παράγει ακεταλδευδη αλλά σε μικρές ποσότητες (1-2 ποτηράκια) δεν υπάρχει αρνητικη επίδραση. Ολες οι ουσίες προκαλούν εξάρτηση ακόμη και ο καφές. Η κάνναβη και ο καπνός καταστρέφουν τα πνευμόνια. Ακόμη και ένα τσιγάρο καταστρέφει τους πνεύμονες. Υπάρχουν ένα σωρό έρευνες για τα ευεργετικα αποτελέσματα του με πρώτη και καλύτερη το "Γαλλικό παράδοξο" με το κόκκινο κρασί που πίνουν οι Γάλλοι.

Συμβουλή:

Πίνετε 1-2 ποτηράκια την ημέρα και μην καπνίζετε.

Ανώνυμος είπε...

9:24 kala ta les ALLA?????? polu psofio murizei h ellada imonadikh xora ston planhth pou ta exei isopedosh TA PANTA OLA .esu kala ta les kai etsi prepi ALLA??? anarotiemai mhmpos eimastai ONEIPOPOLOI san LAOS,h mhmpos eimastai enas laos pou den exoume thesi se afton ton planhth. katargisame ton aftosebasmo: katargisame ths eithikes aksies; ton sebasmo sthn gunaika stous Gonois, den exoume estima patriotiko, to mono pou mas endiaferi einai o paisios. giafto sou grafo oti kala ta les ala mi perimenhs tipota kseris kana bouno me sphlies na pame na xothoume mesa giati gia ekei eimaste FILIKOTATA

Ανώνυμος είπε...

ksenerotoi karagiozides kombleksikoi opisdodromikoi kolimenoi saxlamares ilithioi mpoyrdes....

Ανώνυμος είπε...

1,55 ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

8eloun na mas koimisoun reee...

Ανώνυμος είπε...

@2:36 elaa reee? sovaraaa??

Ανώνυμος είπε...

κρασισι

Ανώνυμος είπε...

μπυροϊνη