Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

"ΕΛΛΗΝΕΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦ​ΡΟΙ


300 γνήσιοι προδότες εντός Ελληνικού κοινοβουλίου.Δεν μιλάει κανείς για εσχάτη προδοσία την στιγμή ΄που η κατοχική κυβέρνηση του ελεεινού ΠΑΣΟΚ καταστρέφει με λύσα το κράτος των Ελλήνων.
Τα "Ελληνικά" ΜΜΕ πέρνουν μέρος έχοντας το αποκλειστικό έργο της προπαγάνδας,της παραπληροφόρησης,της προβοκάτσιας και της πτώσης του ηθικού και της περιφάνειας των Ελλήνων.

Αλήτες ανθέλληνες δημοσικάφροι απαρτίζουν τα "ΜΜΕ",άτομα με σεξουαλικές ή ψυχολογικές ανωμαλίες τις οποίες το σύστημα θεωρεί απαραίτητα προσόντα για την....
στρατολόγισή τους.
Πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία μαζεύτηκαν τόσο πολλοί προδότες σε ένα τόσο μικρό κράτος.
Η παγκόσμιοι αντιάνθρωποι όπως φένεται μας φοβούνται,γι αυτό το λόγο τα βήματά τους είναι αργά,αργός θα είναι και ο θάνατος των προδοτών.
Αλήτες, η ανατροπή σας θα είναι τόσο ξαφνική και συντονισμένη απο τον λαό που δεν θα καταλάβεται πως θα πεθάνεται!

Η σφαίρα που σε σκοτώνει δεν την ακούς.

Alan D.
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολειστε με τα τσοντοκαναλα, σε λιγο καιρο μονο τσοντες θα παιζουν,μονο κατι συνταξιουχοι τους βλεπουν πλεον αλλα και αυτοι τους σιχαθηκανε.

Αsterix είπε...

Δεν ξερω απο που αντλουν σιγουρια και ασφαλεια εκει στο mega.Δεν εχουν καταλαβει οπως φαινεται οι δημοσιογραφοι του και ειναι κριμας που θα την πληρωσουν ειδικα οι μικροι,που τους εχουν ολη μερα για ενα κομματι ψωμι. Αυτη την ασφαλεια που αισθανεσθε και θαλπωρη στην αγκαλια του σοσιαλφασιτικου πασοκ ξεχαστε την και αρχιστε να ανησυχειται.Megaπρετεντεριδες και δοσιλογοι,το κουβαρι σας δεν εχει πολλα μετρα ακομα. Προς το παρον κοιμηθειται αμεριμνοι στην αγκαλια των αφεντικων σας,αλλα εμεις ο λαος δεν θα φερουμε ευθυνη που θα σας πεταμε απο τα παραθυρα για εσχατη προδοσια.

Ανώνυμος είπε...

Στα πρωτόκολα των σοφών της Σιών έχουν προβλεφθεί τα πάντα και το σχέδιο προχωράει με εκπληκτική ακρίβεια.Είμαστε στο στάδιο πριν την ισοπέδωση των πάντων.Όλοι αυτοί οι κακόμοιροι λιγδιάρηδες δημοσιογράφοι δεν είναι τίποτε άλλο παρά στρατιωτάκια που θα θυσιαστούν στο σχέδιο της Νέας Τάξης.Κάνουν καλά τη δουλειά τους εδώ και χρόνια.Η αποστολή όμως τελειώνει.Για λίγες χιλιάδες ευρώ πουλήσαν την ψυχή τους στο διάολο και έγιναν εχθροί του λαού.Η Νέα Τάξη σε λίγο δε θα τους χρειάζεται πια....και θα είναι η ίδια που θα σπρώξει το λαό να ορμήσει με λύσσα, θυμό και οργή μέσα στα κτίρια των καναλιών για να λεηλατήσουν και να τιμωρήσουν τα δημοσιογραφοστρατιωτάκια.

Ανώνυμος είπε...

4.27
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ!!! Ο ΛΑΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!! ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχνάμε ότι σε αυτό το κράτος η προδοσία έχει ξεφύγει και σε αυτο συμβάλει και ο λαός που με την πολύ πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί και την ιστορική αμάθεια και αμνησία που έχει (σε μεγάλο ποσοστό) βρίσκεται σε λάθος δρόμο και με φυτευτές αρρωστημένες ιδέες.πχ όποιος κρατάει Ελληνικές σημαίες ειναι ακροδεξιός, όποιος δεν θέλει ξένους εγληματίες στην χώρα είναι ρατσιστής και φασιστας κ.λ.π.
Αυτά έχουν μπεί με χειρουργικό τρόπο στο μυαλό του μέσου Ελληνα με χρόνια τώρα ατελείωτης προπαγάνδας. Μην γελαστείτε όταν του πετάξουν κανένα ξεροκόματο να δούμε και πάλι τον προδότη ΓΑΠ στην εξουσία. Το σχέδιο ειναι πολύ μελετημένο καθώς ξέρουν ότι οι ηλιθιοι είναι πολλοί και αήτητοι. Μόνο κάτι πολύ ακραίο μπορεί να ξυπνήσει τους Ελληνες και πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να ειναι αυτό. Μακάρι φίλε 4.01 να έχεις δίκιο αλλά πιστεψέ με είμαστε η μειοψηφία. Η ψευτοαριστερή αρρωστημένη προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης πχ indymedia έχει τρελή χρηματοδότηση και υποστήριξη και χωρίς να το θέλουμε τους πληρώνουμε καθώς διατηρούν server μέσα στο πολυτεχνείο πληρώνουμε όλοι την ΕΡΤ κλπ. Οπλιστείτε και περιμένετε το μέλλον είναι ζοφερό τουλαχιστον προσπαθήστε να σώσετε τις οικογένειές σας απο τον χαμό που έρχεται.(οι λαθρομετανάστες αν συνεχίσουν να έρχονται με τον σημερινό ρυθμό θα ξεπεράσουν το 2015 τα 6 μύρια και δεν είναι φίλοι μας.)

Ανώνυμος είπε...

apla mia mera tha fane to kefali tous.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΩΡΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΜΕ ΔΡΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.