Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Η κοινωνική έκρηξη προ των πυλών


Στο Ισραήλ η μεσαία τάξη ξεσηκώνεται και πραγματοποιεί πρωτόγνωρες διαδηλώσεις ζητώντας κοινωνική δικαιοσύνη. Ζητά καλύτερες συνθήκες ζωής και αναδιανομή του πλούτου που λυμαίνονται οι λίγοι και ισχυροί.

Στο Λονδίνο ζουν τα δικά τους Δεκεμβριανά καθώς η πόλη θυμίζει σε ορισμένες περιοχές πεδίο μάχης έπειτα από τη δολοφονία 29χρονου πατέρα 4 παιδιών και τις υποψίες για ρατσιστική συμπεριφορά της Αστυνομίας.

Στην Ισπανία πέφτει το ξύλο της αρκούδας από επανακάμψαντες Αγανακτισμένους οι οποίοι κατέλαβαν και πάλι κεντρικές πλατείες διαμαρτυρόμενοι για τη φτώχεια και την ανεργία.

Στην Γαλλία είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους, το ίδιο και στην Πορτογαλία.

Στην Ελλάδα τι γίνεται;

“Όλοι ετοιμάζονται για …πόλεμο” είναι η απάντηση που αναμένεται να αρχίσει πριν καλά καλά τελειώσουν τα (σύντομα) μπάνια του λαού.

Όταν γράφαμε ότι οι αποφάσεις της τελευταίας Συνόδου Κορυφής όχι μόνο δεν θα λύσουν το πρόβλημα αλλά θα το επιτείνουν και ότι κυβέρνηση θα αναγκασθεί σύντομα να απολογηθεί για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς της, ορισμένοι νόμισαν ότι το κάναμε από στείρα αντιπολιτευτική διάθεση. Τώρα όμως ακόμα και οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες γράφουν ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης καταρρέει και ότι οι ελπίδες που καλλιέργησαν ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος αποδεικνύονται φρούδες, με αποτέλεσμα να επανέρχονται τα σενάρια πρόωρων εκλογών επειδή κανείς δεν πιστεύει πλέον ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να κάνει κάτι.

Η κλιμάκωση των πιέσεων των αγορών στην Ιταλία και την Ισπανία και η πρόβλεψη ότι το επόμενο θύμα τους θα είναι η Γαλλία, ίσως να θέσουν εν αμφιβόλω τόσο τη συμφωνία στήριξης που εξασφάλισε η χώρα μας από τον προσωρινό μηχανισμό όσο και την έκτη δόση του μνημονίου, αλλά και το πολυδιαφημισμένο “νέο σχεδίου Μάρσαλ” (μαζί με την περιζήτητη “Ανάπτυξη”), αφού κανείς δεν ξέρει τι νέες αποφάσεις θα αναγκασθεί να πάρει η Ευρώπη. Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι και το «πακέτο» της 21ης Ιουλίου θα ισχύσει και η έκτη δόση του μνημονίου θα δοθεί κανονικά με το σκεπτικό ότι «οι εταίροι μας τιμούν την υπογραφή τους». Ωστόσο ουδείς μπορεί να την διαβεβαιώσει ότι δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες ανατροπές, αν οι εξελίξεις στην Ευρώπη είναι ραγδαίες και αρνητικές.

Έτσι, οι πάντες προετοιμάζονται για έναν πόλεμο μακράς διάρκειας, ο οποίος θα θέσει σε σοβαρή δοκιμασία τη συνοχή της κυβέρνησης. Απέναντί της θα βρεθεί σχεδόν το σύνολο της κοινωνίας: οι ναυτεργάτες έχουν ανακοινώσει ότι μετά τις 20 Αυγούστου θα βγουν στους δρόμους για το ζήτημα του ταμείου τους. Οι ταξιτζήδες, αφού το θέμα τους δεν έχει ρυθμιστεί, θα επιστρέψουν στα χαρακώματα όταν κατατεθεί στη Βουλή το σχέδιο νόμου. Και μόνο ένας αθεράπευτα αισιόδοξος θα διακινδύνευε να στοιχηματίσει ότι το Σεπτέμβριο θ’ ανοίξουν τα πανεπιστήμια, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας.

Δεν χρειάζεται άλλωστε να είναι κανείς έμπειρος πολιτικός αναλυτής για να αντιληφθεί τι έχει να γίνει στην Ελλάδα:

Με τις προβλέψεις για τον αριθμό των ανέργων να ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο.
Με την εφορία να κάνει πλιάτσικο στα εναπομείναντα εισοδήματα.
Με τις επιχειρήσεις να ετοιμάζονται να κλείσουν κατά χιλιάδες.
Με τις απολύσεις στο δημόσιο ή στην καλύτερη περίπτωση με δραματικές περικοπές στους μισθούς και τα επιδόματα.
Με τους συνταξιούχους να αγωνιούν αν θα έχουν να πληρώσουν τα φάρμακά τους.
Με μια χώρα καταχρεωμένη και έτοιμη να πάρει ένα ακόμη δάνειο.
Με την κυβέρνηση να είναι έτοιμη να υποταχθεί στις διαταγές της τρόικας για ακόμη πιο σκληρά μέτρα ως αντιστάθμισμα της «βοήθειας».
Με μια κυβέρνηση που ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι της στην ακίνητη περιουσία. Όχι αυτών που έχουν ακίνητα εκατομμυρίων, αλλά ακόμη και αυτών που διαθέτουν ένα σπίτι για να στεγάσουν τα όνειρά τους.

Απέναντι σε όλα αυτά τι έχει να αντιτάξει η κυβέρνηση; Κάποιες βοήθειες στους ανέργους, μια πρόβλεψη ότι η χώρα το 2012 θα μπορέσει να βγει στις αγορές και ότι θα παρουσιάσει θετικό ρυθμό ανάπτυξης, τη δέσμευση ότι θα προχωρήσει γρήγορα στις αποκρατικοποιήσεις με την ελπίδα ότι θα δελεαστούν οι επενδυτές, ορισμένες πολιτικές πρωτοβουλίες (φιλελευθεροποίηση στον τομέα των ναρκωτικών, οργάνωση δημοψηφισμάτων) και την πρόθεσή της να σχεδιάσει ένα δικαιότερο φορολογικό σύστημα; Η ζυγαριά γέρνει οριστικά προς την πλευρά της Αντιπολίτευσης.

Η κοινωνική έκρηξη είναι προς των πυλών και είναι ίσως το μόνο πράγμα που θα μπορούσαν να καταλάβουν οι άβουλοι, ανίκανοι αλλά πάντα επικίνδυνοι Ευρωπαίοι ηγέτες. Και αν υπάρξει και στην Ελλάδα γενικός ξεσηκωμός, αν σε όλη την Ευρώπη ο κόσμος αντισταθεί στην τυραννία των αγορών και των τραπεζιτών, τότε ίσως υπάρχει μέλλον.

Γι’ αυτό οι ξεσηκωμοί που γίνονται κι αυτοί που έρχονται ίσως κρίνουν το μέλλον των επόμενων γενεών.
Πηγη 

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν θα ξεσηκωθει κανεις οι δειλοι δεν τολμανε να παλεψουν για την ελευθερια τους,γιατι ειναι δημιουργημενοι σκουπιδια τις νεας ταξης πραγματων,με κατσαρολες και κουταλακια θα την βγαλουν παλι

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ? ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ? ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ...ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟΝ Κ...Ο ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 8.58 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ Η ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΥΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ(ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ).
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΑ ΚΑΘΩΣ Η ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ Η ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ε 8.58 ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αυτοι βαρανε με πυραυλους καθε μερα και εσυ θα την βγαζεις με κατσαρολες και νομιμα ναρκωτικα που θα σου δινουν για να ξεχνας την προδοσια.
οταν θα τρως απο καδους ,και θα εκδιδεις την αδερφη σου και την γυναικα σου το ιδιο και οι υπολοιποι τοτε θα δεις την γλυκα θυμασε που γελουσανε καποιοι με τησ ρωσιδες τωρα ηρθε η σειρα μας

Ανώνυμος είπε...

πουτανες ειναι απο μονες τους και καταγαμημενες οι πιο πολλες .8.58 καλο τσιρακι του τζεφρυ εισαι μπραβο φοβασε μην ξυπνησουν οι ραγιαδες και κανουν ντα τον τζεφρυ και τους αλλους

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα παιδια ο γιος μου ρωτησε ποτε θα ειναι η επομενη παρασταση καραγιοζη του βουλευτη γελωτοποιου

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Η χειροτερη μορφη βιας ειναι η οικονιμικη...
Αυτο θελουν τα "αορατα" λαμογια να επιβαλουν στον "γλομπο"...
Οταν ενας πατερας η' μια μανα δεν θα μπορει να δωσει ενα ποτηρι γαλα και μια φετα ψωμι στα παιδια του, τι νομιζετε πως θα κανει;;;
Θα αναγκαστει εκ των πραγματων να παρει οτι βρει μπροστα του...
ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ, ΜΠΑΛΤΑ, ΚΑΣΜΑ, ΦΤΥΑΡΙ, ΤΣΕΚΟΥΡΙ, ΛΟΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΙΚΑΝΟ, ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ...
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ...
ΧΑΙΡΕΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

PROTASH PROS ANTI NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ .ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙΥ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΕΥΡΩ ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΤΑ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ,ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΖΟΥΝ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΚΛΟΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

9.35 ΣΩΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΜΠΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ
ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΟΥΦΙΚΟΥ ΛΑΟΣ 666
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ,ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΣΦΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ είπε...

8α πω κατι που δεν η8ελα να το πω ακομα. Βεβαια παντα ειναι η εκτημιση μου .
υπαρχουν αυτην την στιγμη δυναμεις που επιχειρισιακα ειναι ετοιμες ακομα και αυριο το πρωι να μπουν στην βουλη και να συλαβουν τους παρανομους προδοτες "δεν εννοω μονο απο τον Ε.Σ. προσωπικα δεν βαζω πιστη εκει", υπαρχουν και καποιοι αλλοι που μεσα σε λιγες εβδομαδες, μηνες, εχουν την ικανοτητα να συγκροτησουν μια τετοια δυναμη οχι μεγαλη αλλα ικανη. παντα υπηρχαν και υπαρχουν αναμεσα μας αυτοι που μπορουν να το κανουν.
ΚΑνενας ομως δεν 8α κανει τιποτα για 1 περιοδο που ισως κρατησει απο 1 εως και 2 χρονια απο τωρα <> και υπαρχει λογος γι αυτο. Γιατι παροτι λιγο πολλυ οι λυσεις για το νεο πολιτευμα εχουν αρχησει να φενωνται <> η κοινωνια δεν ειναι ετοιμη, 8ελει χρονο ακομα, γιατι αυτη η κοινωνια ειναι που ως εχτες βολευωνταν, ψηφιζε χωρις το χερι στην καρδια κ.τ.λ. αυτο το διαστημα αναμονης δεν εχει σκοπο να τιμωρησει την κοινωνια, αλλα την περιμενει να οριμασει, γιατι στις δυσκολιες και στην πεινα σφειρηλατουνται χαρακτηρες και ψυχη, η οδυσσεια εφτιαξε γιγαντα τον Οδυσσεα οχι το παλατι του. και ετσι τωρα 8α ξαναφτιαχτουν αντρες, γιατι ετσι ειμαστε μα8αινουμε μονο οταν πα8αινουμε, τοτε μονο 8α γινει κινηση. οσοι σημερα ειναι ετοιμοι ή μπορουν να ειναι ετοιμοι σε λιγες μερες,μηνες.... δεν 8α ρισκαραν μια κινηση τωρα κα8ως γνωριζουν οτι οι συννωμοτες εχουν κανει 1 κυριο λα8ος που τους εχει κανει ηδη να χασουν το παιχνιδι "δεν το αναφερω,οποιος το καταλαβε" κα8ε τι στην ωρα του και μην συλογιζεσται την Ευρωπαικη δυναμη επεμβασης, αυτη δεν 8α ειναι η πρωτη φορα που λιγοι 8α τσακισουν πολλους και αν νομιζει καποιος οτι "αλλοι εκεινοι οι καιροι" ας συλογιστει τον εαυτο του μονο και να ερχωνται οχι 10 αλλα 100 να τον σπασουν στο ξυλο, οι προκλησεις ηταν ιδιες παντα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι φίλοι συμμερίζομαι τις απόψεις σας όλων και μάλιστα πολυ ενδιαφέρον ήταν το θέμα που ανέπτυξε ο στρατηγος.Πρέπει ομως να δούμε και λιγο δίπλα μας.Χθές γύρισα από διακοπές από την επαρχία και παρατήρησα τα εξής. Τα προδοτικά ΜΜΕ κάνουν πολυ καλα την πλύση εγκεφάλου ο κόσμος και ειδικά οι γκόμενες βρίσκονται στον κόσμο του καλού παγωτού κανείς δεν πρόκειται να αντιδράσει και μην σας φανεί και παράξενο το ΠΑΣΟΚ να είναι πάλι πρώτο και ο προδότης η ο χοντρος πάλι πρωθυπουργός. Εχει αποδειχθει οτι ο μέσος Ελληνας είναι χαμηλου νοητικού επιπέδου με ωχαδερφισμό ιστορική αμνησία και αδιαφορία για την τύχη της πατρίδας του γιατί έτσι τον γαλούχησαν τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί της αριστεράς τόσα χρόνια.Και μέσα σε όλους αυτούς να μην ξεχάσουμε και τους πολίτες προδότες που έχουν διάφορα ονόματα πχ ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ,ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΚΛΠ,
εμείς όλοι εδω μέσα είμαστε μια μικρή μειοψηφία αλλά τουλάχιστον ας δωσουμε τον αγώνα μας μέχρι βέβαια να μας φιμώσουν με τους νόμους για τα blogs που ετοιμάζουν.
Ας ελπίσουμε να γίνουμε περισσότεροι και να κάνουμε αυτο που πρέπει όπως λέει και ο 9,13

Ανώνυμος είπε...

Α ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙ... ΙΑ ΚΑΤΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ.ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ. ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

11.05 σωστος.
βαλε ενα απογεμα σταρ τσανελ δες τι γινετε στις παραλιες και στα κλαμπ και θα καταλαβεις .αυτοι ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια αχρηστα μηδενικα σκουπιδια της νεας ταξης εσβησε η ΕΛΛΑΔΑ και αυτη χαμπαρι τιποτα.μην περιμενεις τιποτα αν δεν φυγει ολοι αυτη η σαπιλα μπορει να περασουν πολλοι αιωνες ακομη

Ανώνυμος είπε...

χιλαδεσ χρονια και βαλε για να καθαρησει η κοπρος των εβραιωσατανιστων ,για οσους δεν το γνωριζετε βαλτε στο google selebrites fake και
θα σας βγαλει ενα μπλοκ τοπσελεμριτιφακ.κομ οπυ εκει θα δειτε ολες μα ολες της ξενες ηθοποιους του χολιγουτ να παρτουζονοντε και να πινουν χυσια ,τζολυ,ανιστον,χαγιεκ,λοπεζ,μπερυ,και εκατονταδες αλλες

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟΙ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΕΙ ΜΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΕΝΑ 10-20 ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΡΚΕΙΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ;;; ( ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ). . .
ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΩΣ ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

Δε λέω με το δίκιο τους ο κόσμος ξεσηκώθηκε με τόσα που έχει κάνει πια αυτή η κυβέρνηση ότι χειρότερο για την Ελλάδα. Και καλά να πέσει ή τουλάχιστον να διορθώσει την στάση της αυτή η παλιοκυβέρνηση στον τρόπο που μας κυβερνάει όμως μήπως δεν είναι τυχαίο που σε τόσες χώρες κόσμος ξεσηκώνεται και όλα αυτά την ίδια χρονιά σε μικρό χρονικό διάστημα. Από την Αίγυπτο, στην Λιβύη, την Υεμένη φτάσαμε μέχρι και εδώ στην Ελλάδα, τώρα και στο Λονδίνο και δεν ξέρω και εγώ που στο καλό γίνονται αναταραχές και ξεσηκωμοί. Σκεφτείτε μήπως λέω μήπως δεν είναι τελικά όλα αυτά και τόσο τυχαία; Μήπως για κάποιο σκοπό γίνονται όλα αυτά, μήπως εκτός από το για να φάνε και για κάποιον άλλο σκοπό κάνουν οι πολιτικοί όλων των χωρών της γης κακή διακυβέρνηση οι πολιτικοί γιατί σε όποια χώρα και αν πας οι πολιτικοί είναι πέρα βρέχει. Μήπως τελικά όλα αυτά υπηρετούν κάποιον σκοπό. Για σκεφτείτε το καλά και αναρωτηθείτε ο αντίχριστος δεν είναι αυτός που θα έρθει και θα πει εγώ θα φέρω ειρήνη, εγώ θα σταματήσω τα κακά, κοιτάξτε τι πολιτικοί σας κυβερνάνε εγώ θα φέρω πλούτο στον κόσμο και θα σταματήσω τα φαγοπότια των πολιτικών κ.λ.π. Ε ο αντίχριστος για να ανεβεί στην εξουσία δεν θα τα πει όλα αυτά; Καλά θα πει κανείς «θα αφήσουν οι πολιτικοί να φύγουν από την εξουσία;» Α όσο για αυτό μη φοβάστε θα τους δωθεί ανώτερη εξουσία στα χρόνια της εξουσία του αντιχρίστου. Ή μήπως όλα αυτά τα έβγαλα από την φαντασία μου και δεν τα είπαν αυτά η άγιοι και δεν προφητεύτηκαν αυτά στην Ιερά Αποκάλυψη και γενικά στην Αγία Γραφή; Ή μήπως νομίζετε πως όλα αυτά τα έβγαλαν οι παπάδες από το μυαλό τους; Σκεφτείτε λέω μήπως όλα αυτά συμβαίνουν για αυτό τον σκοπό; Mία άλλη απόδειξη πως το κίνημα των αγανακτισμένων εξυπηρετεί τα συμφέροντα των σκοτεινών δυνάμεων είναι ότι στο παιχίδι «Illouminati card game» δεν ξέρω αν το έχετε ακουστά ψάξτε το στο διαδίκτυο είναι ένα παιχίδι για το πως να κατακτήσετε τον κόσμο χωρίς πόλεμο και πολλές από τις κάρτες του έχουν επαληθευτεί μία από αυτές είναι και αυτή με το κίνημα των αγανακτισμένων δε θυμάμαι τι έδειχνε ακριβώς η κάρτα αλλά είχε να κάνει με το κίνημα των αγανακτισμένων. Τώρα θα πει κανείς «Και εγώ πηγαίνω με τους αγανακτισμένους αλλά δεν με έβαλε κανένας να πάω» έννοια σου και βρίσκουν αυτοί τρόπους να σε χρησιμοποιούν όπως θέλουν αυτοί. Να σας δώσω ένα παράδειγμα όταν ακόμα κυβερνούσε η Ν.Δ. επειδή είχε κάνει ανυπακοή σε κάποιες εντολές της Αμερικής ήθελαν να τι ρίξουν και να βάλουν μια κυβέρνηση πιο αμερικανόφιλη και αυτή δεν ήταν άλλη από το Π.Α.Σ.Ο.Κ. κι όμως βγήκε. Αφού δεν τους ήταν δύσκολο να βγάλουν την κυβέρνηση που θέλουν θα τους είναι δύσκολο να μας ξεσηκώσουν τα μυαλά για να κάνουμε διαδηλώσεις; Δεν ξέρω σκεφτείτε τα συμπεράσματα δικά σας.