Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Μόλις ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών οι ταξιτζήδες ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους! -ΤΥΧΑΙΟ;


Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση οι ταξιτζήδες έληξαν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους!
Με ψήφους 13 υπέρ της αναστολής και 6 κατά, οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν ότι δεν θα συνεχίσουν την απεργία τους,η οποία κράτησε για περισσότερες από 3 εβδομάδες και ταλαιπώρησε κόσμο και κοσμάκη ενώ προκάλεσε έμφραγμα στον τουρισμό.


Η απεργία των ταξιτζήδων έληξε χωρίς να κερδίσουν τίποτα,πλην της υπόσχεσης των περιφερειαρχών ότι δεν θα υπογράψουν νέες άδειες ταξί μέχρι να οριστικοποιηθεί το νομοσχέδιο Ραγκούση!

Ομως όλες αυτές τις μέρες που έκαναν άνω κάτω τη χώρα στη Βουλή συζητούσαν το πολυνομοσχέδιο του Βενιζέλου που συμπτωματικά υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μία μέρα πριν!

Το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών αφορά συνταξιοδοτικά θέματα, την προώθηση του τουρισμού (καταλύματα και περιοχές ολοκληρωμένης τουριστικής ανάπτυξης), φορολογικές διατάξεις, την ρύθμιση της αγοράς των παιγνίων, καθώς και θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών (μισθώματα, ανάκτηση παρανόμων κρατικών ενισχύσεων, ελεγκτικές εταιρείες εντοπισμού περιουσιακών στοιχείων κλπ). Στο νομοσχέδιο συμπεριελήφθησαν και οι τροπολογίες, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η πολυσέλιδη που αφορά τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις φορέων του Δημοσίου και η τροπολογία περικοπής των επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων.Ενα νομοσχέδιο σκούπα,που σαρώνει δημόσιο και ιδιωτικό τομέα κι όμως υπερψηφίστηκε χωρίς ν’ ανοίξει ρουθούνι και χωρίς ο κόσμος να μάθει τι μαγείρεψαν οι “ επαΐοντες” πίσω από την πλάτη του.

Αυτή τη σύμπτωση και πόσο ΤΥΧΑΙΑ ήταν ας την κρίνει ο καθένας μόνος του!

Εμείς απλά θα ξαναγράψουμε πως οι ταξιτζήδες χρησιμοποιήθηκαν για τον αποπροσανατολισμό του κόσμου κι ο Ραγκούσης μόνο τρελός δεν ήταν που άνοιξε το θέμα τους στην καρδιά του καλοκαιριού.

Μπροστά στην πρεμούρα τους να περάσει το πολυνομοσχέδιο Βενιζέλου δεν λογάριασαν ούτε τις επιπτώσεις της απεργίας των ταξί στον Ελληνικό τουρισμό.
Πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ξερουμε οτι τα κολπακια τους ειναι βρωμικα,τα γιουσουφακια επι το εργον.Ο μισθος να πεφτει και περα βρεχει.

«Έχουμε απόλυτη συνείδηση, ότι είναι σκληρό να ανατρέπεις προγραμματισμό ζωής. Με δεδομένο όμως, ότι το επιβάλλει η ανάγκη, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση» απάντησε σε επικρίσεις ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, Δ. Λιντζέρης.

Υπερψηφίστηκε το ν/σ του υπουργείου Οικονομικών
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=358965&cid=6
Στο πολυνομασχεδιο να υπολογισουν και τα συσιτια οι μαλακες.

Kαι το βράδυ πλέον θα λειτουργεί η διανομή συσσιτίων σε αστέγους και απόρους της Αθήνας με συνεργασία της Αρχιεπισκοπής και του Δήμου Αθηναίων.

http://hellasxg.blogspot.com/2011/08/blog-post_9467.html

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι του αντι-ντπ καλο ειναι να μην αναδημοσιευεται οτι σας σερβριρουν "αμασητο"....οι ταξιτζηδες δεν ειναι υποχειριο κανενος και η απεργια τους δεν σταματησε απλως ΑΝΕΣΤΑΛΕΙ...-εχει τεραστια διαφορα ο ενας ορος απο τον αλλο- μεχρι τις 5 Σεπτεμβριου οπου θα ξανασυζητηθει το θεμα τους με διαλογο επι νεας βασης...απλως οι περιφερειαρχες δεσμευτηκαν να μην εκδωσουν νεες αδειες μεχρι να ολοκληρωθει ο διαλογος και για να εκτονωθει η ενταση και οι κινητοποιήσεις! Ειναι ευκολο να μεταφερεις ευθυνες σε μια αλλη κοινωνικη ομαδα που απλως υπερασπιστικε το δικαιωμα στη ζωη και τη βιωσιμοτητα της, και να δημιουργεις σεναρια αγνωστου σκοπιμοτητας...ειναι τελειως ασχετα τα δυο θεματα αναμεταξυ τους και το εν λογω νομοσχεδιο θα περναγε ουτως η αλλος οπως περασαν και τοσα αλλα αισχη, και οι ταξιτζηδες δεν εμποδισαν κανεναν αλλο που ηθελε να διαμαρτυρηθει για το οτιδηποτε!!!Αυτο που πρεπει να διατυμπανιζουν ολοι ανεξερετως στον ηλεκ.τυπο (οσο ακομα μπορουν) ειναι να σταματησει ο παρτακισμος της εκαστοτε κοινωνικης ομαδας, και ολοι μαζι ενωμενοι να πεταξουμε με τις κλωτσιες τους προδοτες εξω απο τη χωρα!!

Ανώνυμος είπε...

ean den stamatisoyme, na allilokatigorei o enas ton allon ,ta nomosxedia tha pernane astamatita...dystixos ``KOIMOMASTE``

ΕΛΛΑΣ68 είπε...

ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ 9.21μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και πρέπει να σταματήσει ο παρτακισμός κάθε κοινωνικής ομάδας και οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των. Αλλά πως να γίνει αυτό τη στιγμή που όταν εμεις τρώγαμε πχ δακρυγόνα στο Σύνταγμα προδοτικά και πισόπλατα ο κλάδος των ταξί έκανε συμφωνία με τον υπουργό της προδοτικης κυβερνησης! Και φυσικά το πληρωσαν ακριβά γιατι τους προδωσαν κι αυτους μετα απλα αλλαζοντας υπουργο και ανακαλόντας τα συμφωνημενα! Οπότε φίλοι αν πραγματικά εννοείτε αυτό που λετε δλδ να σταματησει ο παρτακισμος τοτε να φροντισετε να το καμετε και στην πραξη. Και τοτε ναι, ο λαος θα ειναι ενωμενος και θα γινει από οχλος, κυριαρχος. Κι οσοι απο εμας καναν το λαθος να εμπιστευτουν προδοτες και δοσιλογους καθως και τα κατα περιπτωση φερεφωνα τους στους εκαστοτε κλάδους να ξερουν πως ολοι οι υπόλοιποι ειμαστε ετοιμοι να τους δεχτουμε παλι διπλα μας σαν ίσους, αν αυτοι οι ιδιοι αποφασισουν να δειξουν την πρεπουσα λεβεντια τουτες τις δυσκολες ωρες για όλους. Ο Ελληνας ξερει να συγχωρει τους λεβεντες γιατι στην τελική ολοι ανθρωποι είμαστε και λαθη θα κανουμε. Συνεπως βρειτε τη δυναμη μεσα σας ολοι να κανετε πραξη αυτα που λετε και τοτε θα ξημερωσει επιτελους γίαυτον τον τοπο κι αυτον τον λαό μια ασπρη μερα!