Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ


ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΑ'Ι'Τ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΑ ΣΑ'Ι'Τ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ
ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ TAXALIA ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΓΩΤΟ!!!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΚΙΑΘΟΥ 2 54646 !! www.3dsa.gr

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ APPLICATIONS ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ FLIGHT ACADEMY ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ...ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ WEATHER MODIFICATION ASSOCIATION ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΚΑ ΣΑ'Ι'Τ.ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αναγνώστρια
hellenicrevenge

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥΡΟΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΔΙΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

τη σχεση εχουν η αγροτικη αεροψεκασμοι σε χαμηλο υψος
με τα chemtrails?

Ανώνυμος είπε...

όπως λέει και ο 1.21, το site που έχετε αναρτήσει μιλάει μόνο για αγροτικούς αεροψεκασμούς με cesna, τα οποία είναι διθέσια μονοκινητήρια αεροσκάφη. Τί σχέση έχουν τα chemtrails;

Οι γραμμές που υπάρχουν στις φωτογραφίες είναι contrails. Όποιος το αμφισβητεί, παρακαλώ πολύ να δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο πιστεύετε ότι είναι χημικά για έλεγχο πλήθους και όλα τα συναφή για τις περιβόητες θεωρίες συνομωσίας.

Για παράδειγμα, δείτε ένα επιστημονικό ιστότοπο που μιλάει για τα contrails και ακολουθήστε τα links για περισσότερες πληροφορίες. Εξηγούν γιατί δημιουργούνται οι ουρές πίσω από τα αεροπλάνα και γιατί άλλες ζουν περισσότερο και άλλες λιγότερο.

Ανώνυμος είπε...

To link είναι:
http://cimss.ssec.wisc.edu/wxwise/contrail.html

Ανώνυμος είπε...

eksipnakia praktora kseris kanena contrail atmou na meni stin atmosfera gia 6 ores???

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΨΕΚΑΣΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ Ο ΕΓΓΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΤ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΚΟΥ ΨΕΚΑΣΜΑ ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ???ΜΕ ΤΕΖΑ????
ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΖΩΑ Ε ΖΩΑ.

Ανώνυμος είπε...

psit pou eisai! esy o 3.36 afou den se endiaferi to thema kai to koroideveis giati asxolise e?
h mipos se endiaferi e? i fovitsiaris eisai i kapoion allo skopo akoloutheis gia na grafeis edw...

Ανώνυμος είπε...

Καλά η βλακεία και ασχετοσύνη μερικών εδω μέσα δίνει και παίρνει...Και σεις πρόβατα το πιστεύετε...
Λοιπόν.Δεν μας ψεκάζουν ...
Τελεία και παύλα..
Είναι απλά αεροπλανάκια και απλά καυσαεριάκια που δημιουργούνται σε HIGH ALTITUDE JET AIRWAYS .
Ελεος πιά..
Google it.
Και αμα δείτε καυσαέρια να δημιουργούνται εκτός αυτών των αεροδιαδρόμων εμένα να με φτύσετε...

Νίκος είπε...

3:48 σε φτύνω.

Ανώνυμος είπε...

3΄48 ΣΕ ΦΤΥΝΩ !!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά έλεος με τους ψεκασμούς. Πραγματικά, προσπαθείστε να βρείτε επιστημονικές αποδείξεις για το τι είναι η "ουρά" που αφήνουν τα αεροπλάνα και πότε διαλύονται και όλα τα συναφή.. Και μετά μιλήστε για συνωμοσίες...Και φίλε 2.46 προσπάθησε να ανοίξεις εσύ το μυαλό σου και όλοι εδώ μέσα που πιστεύουν πως μας ψεκάζουν...Καλό είναι να στηριζόμαστε σε επιστημονικές αποδείξεις πολλές φορές προτού αποφανθούμε...Και να μην πιστεύουμε ότι μας πασάρουν...Γιατί διαφορετικά αυτή η χώρα δε θα πάει ποτέ μπροστά...

Ανώνυμος είπε...

και εγώ φτύνω τους 3:36 & 3:48

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!! ΚΑΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ ΜΑΖΙ.

STYLIANOS είπε...

ΚΑΛΑ 40.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;
ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ;
Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΟΝΩΝ.
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ "ΝΕΑ" ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΟΝΕΙΡΑ,ΜΕΛΛΟΝ,ΠΑΙΔΕΙΑ.....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ CHEMICAL TRAILS.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΚΑΠΟΥ.

Έλληνας είπε...

Σχετικά με τους ανθρώπους που αρνούνται τους αεροψεκασμούς δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
1. Έχουν παγιωμένη αντίληψη μέσα από τα ΜΜΕ τα οποία χλευάζουν ή σιωπούν
2. Εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα

Και στις δύο περιπτώσεις είναι ανώφελο να προσπαθείτε να μεταπείσετε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι βέβαιο πως η αέναη συζήτηση δεν θα καταλήξει πουθενά. Σαν να μιλάς για λαθρομετανάστες και έχεις απέναντι σου ανθρώπους που σου μιλάν για ανθρώπινα δικαιώματα.

Ανώνυμος είπε...

stin eteiria auti , ASXETI, HMIMATHEIS, POU DEN GNORIZEIS , POU DIAVAZEIS LIAKOPOULOU kai pisteueis sta UFO, stamata n agrafeia anoiisies gia tin sugkekrimeni etairia ,dioti tA PIRAULAKIA POU EKTOKSEUEI RE ASXEI DEN EXOUN KAMIA ESXESI ME TIA BLAKEIES POU DEIXNEIS!!
den uparxoun aeropsekasmoi ksipniste kai asxolithite me alla themata, opos auta pou sou vazoun sta frouta oporokeuftika kai ta tros kai skas san to zoo!!!
ainte varethika!!! oneiropola

Ανώνυμος είπε...

RE ASXETI ANAGNOSTRIA, POU DEN EXEIS PAEI OUTE DHMOTIKO , POU DEN EXEIS SXESI ME TIN AEROPORIA KAI TIN METEOROLOGIA, OUT EME FUSIKA FAINOMENA,

OI SUGKEKRIMENES FOTOGRAFIES OI GRAMMES POU VLEPETE EINAI KATHARA JAUSAERIA AEROSKAFON, LOGO DIAFORAS THERMOKRASIAS TIS EKSOTERIKIS ME TOU KAUSAERIOU!!! AXETEEEE KOSMEEEEEE!!!!!!! agapimeno site mazeute tin!!

Ανώνυμος είπε...

re agapimeno site, ti tis kanate kai den kserei ti leei??? ti pinei kai den mas dinei???KURIA MOU AN EISAI PANTREMENI KALI UPOMONI STON ANTRA SOU ,an den exei pidiksei apo to parathiro,axaxaxax

Ανώνυμος είπε...

ego eimai pali , steilto kiria mou ston psichiatro sou na to diavasei kai ola tha einai kala!! eleosssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!!!ΚΑΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ.ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΗ????ΑΓΩΝΙΑ????? ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ????ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ???? ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη βλέπω πρακτορίστικες δηλώσεις (greeklish) που αποπροσανατολίζουν και υποβιβάζουν κάθε επίπεδο συζήτησης, έχω να σας πω ότι ΕΠΙΣΗΜΑ από πέρυσι η Αμερική όπως και η Αγγλία έχουν παραδεχτεί ότι ψεκάζουν για μετεωρολογικούς σκοπούς.
Τα κείμενα είναι ΕΠΙΣΗΜΑ κυβερνητικά και διατίθεντε σε PDF, αν γνωρίζετε αγγλικά να τα διαβάσετε, είναι ελεύθερα στο Internet.
Στην Ελλάδα οι ψεκασμοί συνεχίζονται κανονικά με τη διαφορά ότι εδώ και έναν περίπου μήνα γίνοννται μεταμεσονύκτιες ώρες.

Ανώνυμος είπε...

10.25, μπορείς να μας δώσεις το link; Προφανώς για να διατυπώνεις μια τέτοια πιστική άποψη θα πρέπει να έχεις και το ανάλογο υλικό. Επομένως θα μπορέσουμε να έχουμε και εμείς μια άποψη περί του θέματος (το εμείς απευθύνεται σε αυτούς που δεν πιστεύουν ότι γίνονται αεροψεκασμοί, όπως και εγώ). Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

20 Αυγούστου 2011 2:32 μ.μ.: καταρχήν γιατί με αποκαλείς πράκτορα; τι εννοείς με αυτό; Κατά δεύτερον, μας λες ότι η απόδειξη του ότι μια ουρά είναι chemtrail είναι εάν βρίσκεται στον ουρανό για πάνω από κάποιο συγκεκριμένο χρονικό όριο; Κατά τρίτον, Φυσική στο σχολείο διάβαζες;

Ανώνυμος είπε...

12:42 δεν εχεις δει οτι λιγες ωρες μετα τους αεροψεκασμους συνεφιαζει?τοσο δυσκολο σας ειναι να καταλαβαιτε οτι αυτες οι ουρες δεν σβηνουν,αλλα απλωνονται και ενωνονται μεταξυ τους με αποτελεσμα να συνεφιαζει και να κρυβεται ο ηλιος μας?την ανοιξη ειχα παρατηρησει οτι μετα απο λιγες μερες εβρεχε και η θερμοκρασια επεφτε 6-7 βαθμους.για θυμησου φετος την ανοιξη πως ηταν ο καιρος?δεν χρειαζεται να εισαι επιστημονας για να καταλαβεις οτι αυτες οι ουρες δεν ειναι φυσιολογικες.παρατηρησε λιγο καλλιτερα και θα καταλαβεις.και ο 8:18 να βγαλει τις παρωπιδες μπας και ξεστραβωθει.

Ανώνυμος είπε...

πω πω.. ρε τι μπάζα είναι αυτά τα ζώα που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν... για μια φορά ακόμη, τα μπάζα που είναι αρκετοί Έλληνες πιστεύουν σε οτι μαλακία κατέβει απο όποιο ηλίθιο το πει.. δηλαδή ρε μπάζα, μας ψεκάζουν με κάποιο χημικό και μας κάνουν αρνιά εεε?? να μην αντισταθούμε εεε??? τι μας κάνουν ρε μπάζα??? ειδικά ο 6:29.. πω πω ρε μεγάλε, εσυ πρέπει να έχεις IQ που φτάνει στα όρια που ψύχεται ο πάγος... μέγας έξυπνος...

Ανώνυμος είπε...

Μη μου πεις, ψύχεται ο πάγος; Σε ποια <> ακριβώς;

Ανώνυμος είπε...

"όρια"*

Ανώνυμος είπε...

kala osoi lene oti den pisteyoun oti ayta einai alithina,to ligotero pou prepei na paradextoun einai oti exoun iq gia to poutso.re malakismena exei tyxei na vlepete ksafnika meta ton aerospekasmo na vrexei kai meta apo 30 lepta full hlios ,meta apo 45 lepta ksana kataigida,loipon poustrakia elate Korwpi Athinas na deite pws ginontai ayta pou sas lew.ante malakes pou trwte oti sas taizoun ta mme se aythn thn xwra

Ανώνυμος είπε...

ενας λογος που ψεκαζουν ειναι για να καταστρεφουν τις κλασικες ποικιλιες οπωροκηπευτικων !!! ο πατερας μου ειναι αγροτης και εχει παρατηρισει οτι τα τελευταια 3 χρονια σχεδον καμια παλια παραδοσιακη ποικιλια ντοματια ,αγγουρια , καρπουζια , φασολια που φυτευει δεν ευδοκιμη , και παρατηρει τους γειτονες που βαζουν υβριδια και μεταλαγμενους σπορους να καρποφορουν κανονικα !! ξυπνατε τετραποδα και κλειστε τη γαμημενη τηλεοραση !!!!

Ανώνυμος είπε...

Δε χρειάζεται να ξυπνήσουμε 9.48 και 8.12. Καλά κάνουν και μας ψεκάζουν. Και όποιος από εδώ μέσα ξέρει πώς μπορώ να γίνω μασόνος, να μου το πει γιατί ενδιαφέρομαι να μπω στην ομάδα αεροψεκασμών. Μάλλον λίγα χημικά ρίχνουν. Θέλω περισσότερα.

Ανώνυμος είπε...

Ακομα και αν μας ψεκαζουν, εμεις φταιμε που το αναπνεουμε!!!! Μην αναπνεετε!!!!
Οι αεροψεκασμοι, οι υγροψεκασμοι και οι στερεοψεκασμοι(οι τελευταιοι πονανε!!!),μπορουν να γεμισουν μονο αδειους χωρους.Ας γεμισουμε το μυαλο μας με γνωση!!! Δυστυχως στην χωρα μας αλλα και οχι μονο, το κεφαλι μας χρησιμευει μονο και μονο για να στηριζονται τα αυτια μας.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Gvtlx1aV2ao

Δειτε μπας και ξεστραβωθητε μερικοι μερικοι προσοχη ομως μην παραξεβολευτειται απο την χαιβανιτιδα σας γιατι δεν θα μπορειτε να κοιμηθείτε το βραδη

Ανώνυμος είπε...

8:18 εισαι ΣΤΟΚΟΣ.Η αναγνωστρια εχει δικιο.

Ανώνυμος είπε...

6:25 eisai agrmmatos kai des asxoloume me ilithious! ASXETE KOSME se ligo tha mas peite oti uparxoun kai UFO! ainte dromo

Ανώνυμος είπε...

9:58 εισαι απ'αυτους που δεν παρατηρουν?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

πω πω.. ρε τι μπάζα είναι αυτά τα ζώα που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν... για μια φορά ακόμη, τα μπάζα που είναι αρκετοί Έλληνες πιστεύουν σε οτι μαλακία κατέβει απο όποιο ηλίθιο το πει.. δηλαδή ρε μπάζα, μας ψεκάζουν με κάποιο χημικό και μας κάνουν αρνιά εεε?? να μην αντισταθούμε εεε??? τι μας κάνουν ρε μπάζα??? ειδικά ο 6:29.. πω πω ρε μεγάλε, εσυ πρέπει να έχεις IQ που φτάνει στα όρια που ψύχεται ο πάγος... μέγας έξυπνος...
23 Αυγούστου 2011 4:00 μ.μ.

ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ. ΤΖΑΜΠΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ζήτω η μασονία!

Ανώνυμος είπε...

meta apo ayta pou diavasa edo mesa ... arxisa na pistevw pos mas psekazoun sigoura me kati pou apovlakonei... kai autos pou leei tous alous mpaza exei parei megalh dosh mallon

Ανώνυμος είπε...

φίλε μου 7.57 μην ασχολείσαι με τους πειραγμένους συνομωσιολόγους εδώ που κάθονται και αναπαράγουν με φιλολογικό τρόπο ό,τι τους σερβίρουν οι άλλοι ανά τον κόσμο πειραγμένοι συνομωσιολόγοι. Θέλουν να πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν για να μας ελέγχουν τη σκέψη και ότι θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό της Γης. Η απόδειξη είναι φράσεις του τύπου "παρατήρησε", "η ουρά δε διαλύεται", "οι ουρές διασταυρώνονται" και τέτοια. Σοβαρή ανάλυση λοιπόν! Εκπληκτικά κριτήρια μπράβο σας! Μακάρι να σκέφτονταν έτσι οι επιστήμονες.

Συνομοσιωλόγοι, φαντάζεστε πόσο πίσω θα ήταν ο κόσμος αν από την αρχαία Ελλάδα ακόμη οι άνθρωποι ανακάλυπταν τη Φύση με τέτοιου είδους κρίση; Το έχετε σκεφτεί αυτό; Πολύ απλά είστε μια μικρή μάζα ανθρώπων που πάσχετε από σύνδρομο έλλειψης αυτοπεποίθησης και θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο παρατηρώντας αυτό που θέλετε να παρατηρήσετε και όχι αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα. Επειδή λοιπόν ισχυρίζεστε ότι είστε και ξύπνιοι, δηλαδή δεν κοιμάστε σαν "εμάς", ανοίξτε κάποιο βιβλίο Φυσικής και ασχοληθείτε λίγη ώρα με αυτό. Δε βλάπτει!

Ανένταχτος είπε...

Το φαινόμενο των αεροψεκασμών είναι γεγονός, και άκρος επικίνδυνο για την δημόσια υγεία. Η συγκεκριμένη όμως εταιρεία δεν έχει σχέσει γιατί διαθέτει σαν εξοπλισμό ελικοφόρα Τσέσνα και ελικόπτερα

11 aircrafts: 9 Cessnas & 2 Rotorcrafts with front propeller

ενώ τα αεροσκάφη που ψεκάζουν τα επικίνδυνα χημικά είναι μεγέθους επιβατικού τζετ.

για περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Αεροψεκασμοί: η μεγάλη συγκάλυψη

Μας «βομβαρδίζουν» με χημικές ουσίες

Δρ. Νίκος Κατσαρός: Αδίστακτοι εγκληματίες αυτοί που μας ψεκάζουν

Ανώνυμος είπε...

1:06 εγω φυσικη δεν γνωριζω,μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις πως γινεται ενας καταγαλανος ουρανος να συνεφιαζει απο τα ιχνη που αφηνουν τα αεροπλανα?πως ο ουρανος γινεται σα σκακιερα?γιατι τα αεροπλανα κανουν ζικ ζακ,γιατι διασταυρωνονται,γιατι αλλαζουν πορεια,γιατι το ενα αεροπλανο την ιδια χρονικη στιγμη αφηνει ιχνη που δεν σβηνουν ενω στο αλλο αεροπλανο τα ιχνη σβηνουν?πως γινεται αυτα τα ιχνη καποιες φορες να ειναι διακεκομενα? και τελος παντων αυτα τα ιχνη γιατι μετα απο λιγο δεν εξαφανιζονται αλλα απλωνονται και οταν ενωθουν μεταξυ τους δημιουργητε συννεφια?περιμενω απαντηση.Υ.Γ.ολα αυτα τα εχω δει με τα ματια μου.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ακριβώς δικαίωμα έκφρασης έχει ο καθένας σε αυτή τη ζωή, όπως επίσης και δικαίωμα διαφωνίας, θα ήθελα να παρακαλέσω να σεβόμαστε τις απόψεις των άλλων, όποιοι κι αν είναι, και αν διαφωνούμε, να εξηγούμε και να παραθέτουμε επιχειρήματα., Βρισιές ή λοιποί χαρακτηρισμοί δεν αρμόζουν και φυσικά δεν ενδυναμώνουν κανένα επιχείρημα ή άποψη. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει (είναι δικαίωμά του) και όλοι οι άλλοι το ερμηνεύουν όπως επιθυμούν. Εδώ είμαστε για κουβέντα και όχι για τσακωμούς. ευχαριστώ, Κάτια

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ.ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΚΛΠ..ΚΣ34..ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ...ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΜΙΝΙΟ ΚΛΠ [ΒΑΡΕΙΑ ΜΕΤΤΑΛΑ]..ΛΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΟ??ΚΛΠ?????ΛΕΤΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ???ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ....ΚΑΛΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ...ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ-ΠΕΖΟΠΟΡΟΥΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΡΙΞΑΝΕ..ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ...ΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ...ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ...ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ....ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ...ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !! ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !! ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ! ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙ !