Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ «ΟΜΗΡΟΣ» ΤΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ...!!!


Μήπως τελικά αυτό που έκανε ο ΡΑΓΟΥΣΗΣ στον ΤΣΙΟΚΑ πρέπει να κάνει και ο Υπουργός Υγείας ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΟΝ ΓΓ του ΠΟΛΥΖΟ;
Από πληροφορίες τα πάντα μέσα στο Υπουργείο τα κατευθύνει ο «πολυμήχανος» κύριος ΠΟΛΥΖΟΣ…!!!
Ας έρθουμε σε μερικά γεγονότα για να καταλάβει και ο Υπουργός τι «κουμάσι» έχει δίπλα του…
Στον τομέα του Υπουργείου που αφορά την ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ, όταν ανέλαβε η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, βρήκε μια συμμορία που νεμόταν τα κονδύλια της ψυχικής υγείας και αμέσως προχώρησε στην καρατόμηση του γενικού διευθυντή κ. Γιανουλάτου…!!!

Αμέσως μετά την γ. διεύθυνση ανέλαβε η κ. ΚΑΤΣΙΚΑΡΟΥ υπό την εποπτεία του Γ.Γ. κ. ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ, στον οποίον δεν του «επιτρέπει» ο ΠΟΛΥΖΟΣ να αναλάβει καμία πρωτοβουλία, σε οικονομικά ζητήματα γιατί όλοι γνωρίζουν ότι γι αυτά τα θέματα τον κύριο λόγο στο Υπουργείο τον έχει αυτός…!!!
Τους τελευταίους μήνες για την ψυχική υγεία το Υπουργείο έχει δαπανήσει περίπου 15.000.000 ευρώ…!!!
Σε ίδρυμα με 8 ανάπηρα παιδιά έχουν δοθεί 1.000.000 ευρώ και σε ίδρυμα με 30 ανάπηρα παιδιά μηδέν ευρώ…!!!
Οι κ. ΤΙΜΟΣΙΔΗΣ και ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΣ ξέρουν αλλά δεν μιλούν, όταν συζητούνται τέτοια θέματα όλα αποφασίζονται από τον κ. ΠΟΛΥΖΟ…!!!
Τελευταία μάλιστα μάθαμε ότι ο κ. ΠΟΛΥΖΟΣ έχει προσλάβει τρία «φυντάνια» με πλούσια ενεργό δράση σε Μ.Κ.Ο και δεν του ξεφεύγει τίποτα…!!!
Προτείνουμε στον κ. Υπουργό να ζητήσει:
· Την ομάδα διαχείρισης της ψυχικής υγείας του Υπουργείου.
· Τον πίνακα με τις επιχορηγήσεις κάθε είδους στα ιδρύματα.
· Την δυναμικότητα των ιδρυμάτων.
· Εάν τα ιδρύματα που έχουν επιχορηγηθεί είναι πιστοποιημένα;
· Τα ποσά που έχουν απορροφηθεί από τα ΕΣΠΑ.
Στην περίπτωση που τα πάρει να στείλει έμπιστο του να τα διασταυρώσει εκεί θα καταλάβει…!!!
Κύριε Υπουργέ , ο ΠΟΛΥΖΟΣ είναι «περισσότερο» οικονομολόγος (βλέπε Ωνάσειο) και λιγότερο αναμορφωτής της υγείας…!!!
Το κόλπο του ΠΟΛΥΖΟΥ είναι να τρομοκρατεί τους από κάτω του, διαμορφώνοντας ο ίδιος άποψη για μικρές κακοδιαχειρίσεις ώστε να τους κρατάει στο χέρι…!!!
Δείχνει την εικόνα ενός ανθρώπου πολυμήχανου, και έξυπνου, αλλά ταυτόχρονα και τρομερά φιλόδοξου, που ονειρεύεται τη ….θέση σας…!!!
Μάθαμε ότι πήγε πρόσφατα σε νοσοκομείο, και χωρίς να δείξει εμπιστοσύνη στο Διοικητή μετρούσε τις κλίνες και αντί για 69 τις βρήκε 70.
Ενώ θα έπρεπε να τον πλακώσουν στις σφαλιάρες τον άφησαν να το κάνει, όλα αυτά γιατί τον κάλεσε ο εκεί Διοικητής να κερδίσει την εύνοιά του στις συγχωνεύσεις που έρχονται…!!!Μπορεί να μας πεί ο κ. ΠΟΛΥΖΟΣ αν έχει την ίδια προσωπική άποψη για τα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα οπως έχει στα κρατικά νοσοκομεία, ή εκεί δεν θέλει να τα χαλάσει με τον άλλο ΠΑ.ΣΟ.Κο διαμορφωτή της ψυχικής υγείας κ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗ.
Κύριε ΛΟΒΕΡΔΟ, να είστε σίγουρος ότι ο κ. ΠΟΛΥΖΟΣ έχει επισκεφτεί έναν έναν τους ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ και όσοι ξαναγίνουν θα έχουν «επισυνάψει» συμφωνία μαζί του…!!!
Είναι δουλειά του Γ.Γ. σ' ένα Υπουργείο να επισκέπτεται τις κατά τόπους μονάδες;
Δεν του αρκούν οι μηνιαίες συναντήσεις που έχετε καθιερώσει εσείς στην Αθήνα από τους διοικητές και τα μέλη των ΔΣ;
Απλά θέλει να έχει στο μυαλό του τα πάντα ενώ εσείς δεν προλαβαίνετε, και σε δεδομένη στιγμή να σας αδειάζει, όπως στην συνάντηση με τους φαρμακοβιομήχανους…!!!

Π.Α./THOUREIOS

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Λοβερδος ειχε καλο σκοπο και δεν ακολουθουσε εντολες για την ολοκληρωτικη καταστροφη του Εθνους,ισως να ειχαν νοϊμα τα ανωτερω.
Ειναι ΟΛΟΙ μεσα στο κολπο.Επιτελους η πανουκλα εχει φθασει στην πορτα μας ποτε θα πουμε την αληθεια και μονο την αληθεια;
Τι σημασια εχει αν ο ταδε η ο δεινα κανει κουμαντο εδω η εκει;
Ειναι προδοτες της Ελλαδος και γραικυλοι ΟΛΟΙ τους.Και ξερουν ολοι τους πολυ καλα οτι συντομα η συμφορα και η δυστυχια η πεινα και η εξαθλιωση
η αναρχια και η παρανομια θα ειναι καθημερινη απασχοληση των παντων!Με τους νεους μας επιστρατευμενους και τους λοιπους πεινασμενους ολοι μας καταλαβαινουμε για ποιο σκοπο εφεραν εκατομμυρια κατσαπλιαδες βιαστες στην αυλη μας.
Αυτη ειναι και η αποστολη του τελευταιου δηδεν πρωθυπουργου και των ταχα υπουργων και βουλευτων της κοινοβουλευτικης χουντας και λοιπων πουλημενων κομματων.
Ειμαστε μονοι μας με ολους τους διαβολους σε αυτη την μαχη.Ειναι πρωτιστως πνευματικη μαχη.Η αληθεια και μονο η αληθεια θα μας ελευθερωση.