Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Εντός πωλούνται παραισθήσεις...


Κι ενώ μαδάμε τη μαργαρίτα της κατάρρευσης «μας πτωχεύουν – δε μας πτωχεύουν» μέσα στον γενικό χαμό αποποινικοποιείται και η χρήση ναρκωτικών και η καλλιέργεια κάνναβης για προσωπική χρήση, σύμφωνα με το σχετικό νομοσχέδιο που παρουσίασε χθες στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.
Τι του λείπει του ψωριάρη, «φούντα» ... χωρίς το μαργαριτάρι ( το ‘φαγαν οι περικοπές).
Η είδηση προκαλεί τουλάχιστον αμηχανία. Γιατί να δεχτούμε ότι υπάρχει ανάγκη αποσυμφόρησης των φυλακών στις οποίες στοιβάζονται κατεστραμμένα πιτσιρίκια και νέοι που πιάστηκαν με μικροποσότητες, εκεί που αυτό που χρειάζονται είναι θεραπεία και στήριξη.
Ωστόσο, μέσα στο γενικό χαμό, την ώρα που διαλύουν κάθε δομή του κοινωνικού κράτους και δημιουργούν μια κοινωνία δούλων, τους πήρε ο πόνος για τους χρήστες;
Για τους οποίους, λέει, θα προβλέπεται αντί φυλάκισης θεραπεία! Σε ποιες δομές ακριβώς και με τι κονδύλια; Από αυτά που περικόπτονται μέρα με τη μέρα; Και τι στήριξη μπορεί να προσφερθεί σε αυτούς τους ανθρώπους σε μια κοινωνία υπό συρρίκνωση με απαγορευτικά και αδιέξοδα παντού και με αναβάθμιση της καταστολής από το δρόμο ως το διαδίκτυο σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση που έκαναν επίσης χθες στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης...

Από την άλλη γιατί να πάρουμε τοις μετρητοίς την πρόβλεψη ότι θα υπάρχουν αυστηρές ποινές για τους εμπόρους και μεγαλεμπόρους, όταν εδώ δεν μπορούν να τσιμπίσουν κοινούς... μεγαλοφοροφυγάδες.
Δυστυχώς, μοιραία έρχονται στο μυαλό οι συγκρίσεις με την Αργεντινή όπου ολόκληρες παραγκουπόλεις μετατράπηκαν σε ναρκοπόλεις όσο το πρόγραμμα του ΔΝΤ και η επακόλουθη φτώχεια και κοινωνική κατάρρευση προχωρούσαν...
Έξω πωλείται η χώρα, εντός πωλούνται παραισθήσεις....
Πηγη 

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

RE MH MAS ZALIZETE ALLO TA ARXIDIA... DE THA APODFASIZETE ESEIS GIA TO PNEYMONI MAS...AEI STA DIALA KOPANOI

Ανώνυμος είπε...

den prokite gia to pneumoni sou,prokite gia to mialo sou...kai kt miala san to diko sou mas eftasan edw pou eimaste.ade girna piso stis paresthisis sou twra avoulo plasma

Ανώνυμος είπε...

re malakes ksekolate h mish ellada pinei mayro, Dhladh oi Ollandoi einai prezakides?? Poly kalytera apo thn Ellada pernane ekei pera. Ksekolate reeeeeee 2011 eimaste. Ama einai etsi as epanaferoyme kai ton Nomo 4000. Na koureyoume toyw Teddy Boydesssss......
To xasisi sas pirakse....... Palio malakes kollhmena myala. Edw pantreyonte Antres metaksy toys to mayro saw peirakse........ MALAKES

Ανώνυμος είπε...

sigrineis thn ollandia me thn ellada???eise sovaros?

Ανώνυμος είπε...

ρε ζώα, σας πειράζει το χασίς, και δέν σας πειράζει το αλκοόλ που είναι ελέυθερο και νόμιμο & που έχει καταστρέψει οικογένειες? Ο αλκοολισμός που είναι αρρώστια αθεράπευτη δεν σας πειράζει? Οι μαλάκες που πίνουν και μετα οδηγούν και σκοτώνονται και σκοτώνουν κόσμο δεν σας πειράζουν? Το αλκοόλ έχετε την εντύπωση οτι δεν καιέι το μυαλο? Το ξέρετε πως το χασίς έγινε παράνομο μόλις την δεκαετία 20 με 30? Το ξέρετε πως καποτε ήταν παράνομο και το αλκοόλ? Ξέρετε πόσο κόσμο σκοτώνει το αλκοόλ και το τσιγάρο κάθε χρόνο? Ξέρετε οτι η κάνναβη έχει φαρμακευτικές ιδιότητες? Σε αντίθεση με τον καπνό και την χημεία που του προσθέτουν οι καπνοβιομηχανίες για να σας εθίσουν?
Ξεκολλάτε το μυαλό σας, πόσες φορές έχετε ακούσει οτι έγινε φασαρία σε μαγαζί λόγο κατανάλωσης χασις και πόσες λόγο κατανάλωσης αλκοόλ? Ποσους ακούσατε που τράκαραν επειδή ήπιαν ένα ποτηράκι παραπάνω και πόσους επειδή ήπιαν μια μαστούρα παραπάνω? Οι παρενέργειες του ποτού και του τσιγάρου είναι πολύ χειρότερες απο αυτές του χασις. Το χασίς το πίνεις, γελάς και σε μισή ορίτσα ξενερώνεις, και πάς για ύπνο. Είμαι σίγουρος οτι αρκετοί απο εσας που κατακρίνετε κάτι που μας έδωσε η φύση (που δεν κάνει τιποτα τυχαία) έχετε περηφανευτεί για μεγάλες ποσότητες ενός πολύ χειρότερου ναρκωτικού που έχετε καταναλώσει, του αλκοόλ! Που το θεωρείτε "εντάξει" επειδή κάποιοι εκριναν και αποφάσισαν να γράψουν σε κάτι "Επίσημα" χαρτιά οτι είναι "νόμιμο"!! ΕΛΕΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! Αν μεγαλώνατε σε μία κοινωνία που το χασίς ηταν νόμιμο και το αλκοόλ παράνομο, και κάποια στιγμή αποφάσιζαν να νομιμοποιήσουν το αλκοόλ η αντίδραση σας θα ήταν η ίδια! Το κακό αλκοόλ που θα μας κάψει τα κύτταρα του εγκεφάλου! Ημιμαθείς τοπάκια θύματα του συστήματος! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ: οπως έχει ο καθένας το δικαίωμα να καπνίζει τσιγάρο. να πίνει αλκοόλ & να τρώει δυο γουρουνόπουλα στην καθισιά του, έτσι έχει και το δικαίωμα να καπνίζει γκαζόν, φύλλα πεύκου, τρίχες απο τ αρχίδια του, χασίς και οτι αλλο γουστάρει! Και η δικαιολογία σας για την αντίθεση στην νομιμοποίηση ποια είναι? Οτι θα σταματήσει ο κόσμος να σκέφτεται!! Λες και μέχρι τώρα διακατείχε τον ελληνικό λαό ενας οργασμός σκέψεων και ευφυίας και ολο αυτό θα σταματήσει επειδή θα νομιμοποιήσουν το χασίς που έτσι και αλλιώς όποιος θέλει το βρίσκει παντού! Και για να μην λέτε οτι ισοπεδώνω τελείως τις καταστάσεις εννοείτε πως συμφωνώ με την απαγόρευση χρήσης σε ατομα κατω των 18, αλλα και πάλι ποσοι απο εσάς καπνίζεται απο τα 12 και πίνεται σαν καταβόθρες απο τα 15?? Η απαγόρευση δεν κάνει την διαφορά μάγκες! Η παιδεία και η σωστή ενημέρωση την κάνουν! ΞΥΠΝΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

11.03 Σου έχει πεί κανεις πως αμα πίνεις χασις βλέπεις παραισθήσεις ? ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=g2AA6P9KymQ

GRArktos είπε...

@ 12:54 π.μ. φίλε αυτό είναι και το πραγματικό πρόβλημα. δεν έχουν ιδέα αλλά κρίνουν

Ανώνυμος είπε...

Οι κοιμισμένοι μαστούρηδες αν δηλώνουν άρρωστοι να πάνε σε άσυλα ανιάτων, αλλιώς ισόβια και να τους στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Μόνο οι υγιείς στο μυαλό πολίτες δεν κατευθύνονται. Ουστ τα Ζόμπι με τα "ανοιχτά μυαλά" που μπάζουν από παντού.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?? ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΣΙΣ, Η ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ Η ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, Η ΤΟ ΕΝΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ ?? ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ, ΠΙΕΙΤΕ ΝΕΦΤΙ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΘΟΣ. ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ ΤΣΙΓΑΡΟ Η ΧΑΣΙΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ?? Η ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΓΥΜΝΟΣ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ?? ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ . ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?? ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΟΚΑ , ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΣΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΩΝ, ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΥΣ , ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΕΤΣΙ, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ "" ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΧΑΝΕΙΣ, ΚΣΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ".

Ανώνυμος είπε...

10 23 επειδή την έχεις μικρή δεν σου φταίει ο κόσμος αλλά το ελαττωματικο DNA τον γονιών σου .

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι ουσίες προκαλούν προβλήματα. Το οινόπνευμα δεν το αναπνέεις αλλά το πίνεις οπότε είναι πιο υγιεινό. Πού ξέρεις οτι αυτοί που τρακάρουν με αμάξι δεν ήταν χασισομένοι; Αντε σοβαρευτείτε λοιπόν. Ο άλλος είχε στέρηση από την ηρωίνη και πάνω στην τρέλα του σκότωσε το κοριτσάκι του. Μπορώ να γράφω ένα σωρό παραδείγματα μέχρι αύριο. Είναι δικαίωμά σου να καταστρέφεις τον εαυτό σου αλλά δεν έχεις δικαίωμα να παραποιείς τα ιατρικά δεδομένα και να παρουσιάζεις τον θάνατο ως κάτι ακίνδυνο.

Ανώνυμος είπε...

Mastourados δαγκωτό ΣΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Η κάνναβη ως ναρκωτικό - Βλάβες στην υγεία
Η κάνναβη χρησιμοποιείται παράνομα ως ναρκωτική και παραισθησιογόνα ουσία. Κατά το κάπνισμα των φύλλων (ή κονιορτοποιημένο μίγμα αποξηραμένων φύλλων και άνθους) κάνναβης (υπό μορφή τσιγάρων) απορροφάται περίπου το 20% της THC.
Ο τρόπος που γίνεται το κάπνισμα της κάνναβης είναι εξαιρετικά βλαπτικός για τους πνεύμονες. Η βαθιά εισπνοή και η παρατεταμένη συγκράτηση του καπνού (κατά μέσο όρο 4 φορές διαρκέστερη, απ' όσο στο κάπνισμα τσιγάρων καπνού), έχει ως αποτέλεσμα να συγκρατούνται στους πνεύμονες μεγαλύτερες ποσότητες μονοξειδίου του άνθρακα (CO), σωματιδίων πίσσας και άλλων καρκινογόνων ουσιών. Εκτιμάται ότι το κάπνισμα 1 τσιγάρου κάνναβης αντιστοιχεί σε κάπνισμα 5 τσιγάρων καπνού. Οι επιβλαβέστερες επιδράσεις είναι χρόνια αναπνευστικά νοσήματα και υψηλότερος κίνδυνος για καρκίνο του πνεύμονα [Αναφ. 15-20].

Συγχρόνως, το κάπνισμα κάνναβης δημιουργεί κατάσταση μέθης, οξυμένη εγρήγορση, εντονότερη αίσθηση του ήχου, αίσθηση ευφορίας, χαλάρωση και συχνά προκαλεί παραισθήσεις. Αν και τα κανναβινοειδή, ως ναρκωτικές ουσίες δεν προκαλούν έντονο εθισμό, όπως τα διάφορα οπιοειδή (μορφίνη, ηρωίνη), η κατοχή κάνναβης, η χρήση της και η διακίνησή της είναι παράνομες στα περισσότερα κράτη.

Κλινικές συνέπειες της χρήσης μαριχουάνας [από την Αναφ. 20]

Η χρήση μαριχουάνας δεν είναι απαλλαγμένη από σημαντικούς κινδύνους για την υγεία. Η μαριχουάνα επιδρά σχεδόν σε κάθε όργανο ή σύστημα του σώματος, από το κεντρικό νευρικό σύστημα μέχρι και το καρδιαγγειακό, το ενδοκρινικό, το αναπνευστικό/πνευμονικό και το ανοσοποιητικό σύστημα. Η έρευνα που παρουσιάζεται σε αυτό το ειδικό συμπλήρωμα θα δείξει ότι πέραν της κατάχρησης και εξάρτησης, η χρήση της μαριχουάνας συνδέεται με βλάβη των μαθησιακών λειτουργιών στους νέους και τους μεγαλύτερους, με προβλήματα στην ανάπτυξη των εμβρύων, καρδιαγγειακά προβλήματα (μεταβολές στη συχνότητα των καρδιακών παλμών και της πίεσης), αναπνευστικές/πνευμονικές επιπλοκές, όπως χρόνιο βήχα και εμφύσημα, βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα που καθιστά τον οργανισμό ευάλωτο σε μολύνσεις, όπως και μεγάλη πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου του εγκεφάλου, του λάρυγγα και των πνευμόνων.

Ανώνυμος είπε...

Κάνναβη και ψυχωτικές καταστάσεις

Τα τελευταία χρόνια έχουν διεξαχθεί αρκετές έρευνες για το κατά πόσο το κάπνισμα μαριχουάνας (ή χασίς) μπορεί να προκαλέσει ψυχωτικές καταστάσεις και ανωμαλίες στη ψυχολογική και διανοητική κατάσταση των καπνιστών. Πρόσφατα δημοσιεύθηκε στο πλέον έγκυρο επιστημονικό ιατρικό περιοδικό (Lancet, 2007) μια εκτενής μελέτη ανασκόπησης των σημαντικότερων ερευνών (μέχρι και το 2006) για το θέμα της συσχέτισης χρήσης κάνναβης (κάπνισμα) και ψυχωτικών καταστάσεων, ανεξάρτητα από την προηγούμενη ψυχική και διανοητική κατάσταση των χρηστών.

Συσχέτιση ποσοστού εμφάνισης σχιζοφρένειας με τον αριθμό περιστατικών χρήσης μαριχουάνας στην ηλικία 18 ετών (σε δείγμα 50.000 κληρωτών του Σουηδικού στρατού). Από την Αναφ. 22.

Το βασικό συμπέρασμα που προέκυψε από 35 δημοσιεύσεις (μετά από επιλογή από ένα σύνολο 4.804 επιστημονικών βιβλιογραφικών αναφορών) ήταν ότι το κάπνισμα κάνναβης αυξάνει τον κίνδυνο κατά 40% για χαμηλή χρήση μέχρι και 209% για συχνή και παρατεταμένη χρήση [Αναφ. 21].

Σε μια περίπτωση, μια μελέτη που διεξήχθη με συνέντευξη 50.000 κληρωτών του Σουηδικού στρατού και παρακολούθηση της μετέπειτα ψυχικής υγείας τους, έδειξε ότι όσοι έκαναν βαριά χρήση μαριχουάνας στην ηλικία των 18 ετών, παρουσίασαν 6 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης σχιζοφρένειας στα επόμενα 15 χρόνια σε σχέση με όσους δεν έκαναν χρήση (βλέπε διάγραμμα) [Αναφ. 22].

Στα πλαίσια της ίδιας έρευνας εξετάστηκαν και οι περιπτώσεις κατάπτωσης-μελαγχολίας, τάσης αυτοκτονίας και άγχους. Τα δεδομένα των επιμέρους ερευνών δεν παρείχαν συγκεκριμένες συσχετίσεις των καταστάσεων αυτών με την κατανάλωση κάνναβης. Οι ερευνητές υπογραμμίζουν ότι υπήρχαν αρκετοί παράγοντες που εισάγουν αβεβαιότητα στις συσχετίσεις. Ωστόσο, οι ερευνητές καταλήγουν αναφέροντας ότι "υπάρχουν αρκετές ενδείξεις για τις οποίες θα πρέπει να ειδοποιηθούν οι νέοι ότι η χρήση κάνναβης αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης κάποιας ψυχασθένειας αργότερα στη ζωή τους".

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές έρευνες για το θέμα αυτό. Οι επιστήμονες προσπαθούν να διαλευκάνουν την αιτιολογία και τις πιθανές διασυνδέσεις των κανναβινοειδών ουσιών σε συγκεκριμένα κέντρα του εγκεφάλου και υποδοχέων των ουσιών με παραισθησιογόνο δράση [Αναφ. 23-29]. Μια μελέτη που διεξήχθει στην Ελλάδα, σε ένα δείγμα 3500 νέων ηλικίας 19 ετών επιβεβαιώνει τη συσχέτιση ψυχωτικών καταστάσεων και χρήσης κάνναβης [Αναφ. 30].

Ανώνυμος είπε...

h ollandia periorizei thn preza kai emeis tin afinoume eleutherh http://www.eglimatikotita.gr/2011/08/blog-post_8743.html

Ανώνυμος είπε...

αυτο που έπρεπε να κανει είναι νομιμοποίηση και όχι αποποινικοποίηση ,μόνο έτσι σταματάει το εμπόριο. Στην ουσία αυτο το νομοσχέδιο προωθεί το μικροεμπόριο. Αλλα αντε να χτυπήσεις τα συμφέροντα , ξερετε ποσοι άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους αν νομιμοποιήσει τις ουσίες? δικηγόροι ,δικαστές ,αστυνόμοι, φύλακες κλπ κλπ...
Και όσοι απο σας εδω μεσα θέλετε καταστολή για τους χρήστες, για σκεφτήτε λίγο ,τόσα χρόνια έχετε δεί αλλαγή στο ποσοστό θανάτων απο πρέζα?? προτιμάτε δηλ το υπάρχων σύστημα της καταστολής και να πεθαινουν τα νέα παιδια, ε λοιπόν είσαστε συνυπέυθυνοι όλοι σας και εύχομαι να μην σας χτυπήσει η πρέζα τη πόρτα.
και ακούστε και αυτό και βάλτε το καλά στο μυαλό σας, ότι νόμος και να ψηφηστεί αν δεν υπάρχει σωστή παιδεία δεν γίνεται τίποτα στην κοινωνία . και κάτι τελευταίο ,θεωρώ ότι έχω το αναφέρετο δικαίωμα (τουλάχιστον) να εξουσιάζω το σώμα μου...(παρόλο που δεν μου το επιτρέπει ο νομοθέτης)...Λοιπόν, νομιμοποίηση ουσιών, πρεζοκλινικές, πώληση μαλακών απο φαρμακεία και πανω απο όλα σωστή ενημέρωση και παιδεία...όλα τα αλλα ειναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

η υπερβολικη κατανάλωση οποιουδήποτε προϊόντος φυσικού,χημικού ή τεχνιτού κλπ δημιουργεί προβλήματα αλλά το να πιείς μια μπυρα το σαββατο το βράδυ δεν σε κάνει αυτόματα και αλκοολικό,ε?

Ανώνυμος είπε...

1:11 η μαριχουανα που έχουν στο εξωτερικό και είναι εσωτερικής καλλιέργειας κυρίως υδροπονικου συστήματος περιέχει πολύ υψηλότερο ποσοστό THC από πχ τις καλλιέργειες της κρήτης και της καλαμάτας που είναι υπαίθριες σε φυσικό χώμα...Αυτές λοιπόν αν κάνεις βαριά χρήση είναι πιθανόν να παθεισ καμια ψιλοσχιζοφρένεια...όπως επίσης αν φας πολύ αλάτι θα πάθουν τα νεφρά σου..

Ανώνυμος είπε...

Το έβγαλε το συμπέρασμα ο 11:41, με το ρούφα ρούφα όλα τα βλέπει αγόρια και μάλιστα κομπλεξικά εκτός από τον εαυτό του που τον θεωρεί προικισμένο από τη φύση και ακομπλεξάριστο, γι΄ αυτό χρειάζεται φυτά για να σταθεί στα πόδια του τόσο άντρας που μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει (σέρνει καράβια το φυτό).

Ανώνυμος είπε...

Και κάθε μέρα να πίνεις μία μπύρα ή ένα κρασί με το φαγητό δεν σε κάνει αλκοολικό. Αντιθέτως ο καπνός και η κανναβη ακόμη και ένα τσιγάρο καταστρέφει τους πνεύμονες. Το έχω ακούσει στην τηλεόραση από γιατρό.

Ανώνυμος είπε...

eimai sigouros oti oi xasiklides ekei pou vrizane to pasok, twra tha to ipostirizoun mexri teleyteas roufixias, meta anarotiomaste pws ftasame ews edw

Ανώνυμος είπε...

κοφτε το οσο ειναι νωρις,,γιατι αργοτερα θαναι αργα θα χετε χασει χρονια..δεν μπορεις να κανεις οικογενεια και να σαι χασικλης και να την πινεις καθε μερα,,οσο εισαι νεος νταξει ολοι τα καναμε αλλα μετα αλλαζει το παρασκηνιο.εκανα παλιοτερα φουντα για αρκετο καιρο και ειναι δυσκολο να την κοψεις.γιατι οτι επηρεαζει το μυαλο και τη συμπεριφορα επηρεαζει και την ψυχολογια...κρισεις αγχους και νευρα πολλα...αυτα που λενε οι καθε λογης χασικληδες ειναι κλασικη περιπτωση βλαβης.θα σου πουν τα παντα για να το δικαιολογησουν...δεν ισχυει αυτο απλα φοβουνται να το κοψουν για να αποφυγουν τις φρικες.ειναι σαφως επιλογη του καθενος αλλα η αληθεια να λεγεται δεν βλαπτει.κανενας δεν πιανει απτον λαιμο κανεναν.
ΦΙΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

@5.54 eimai sigouros oti eisai paneksypnos

Ανώνυμος είπε...

παιδιά όσοι πίναν ναρκωτικά και κατάφεραν να τα κόψουν γνωρίζουν την διαφορά αλλά και αυτοί που εξακολουθούν να πίνουν σίγουρα δεν θα τα προτείνουν σε κανένα ως καλύτερα από το κανονικό τσιγάρο ή από το ποτό τα οποία και αυτά βλάπτουν αλλά καμία σχέση.

Ανώνυμος είπε...

μιά κοινωνία μαστουρωμένων θέλουν μιας και με καθαρό μθαλό δεν πρόκειται να τους ψηφίση κανείς μας.οι τύποι είναι αδίστακτοι.