Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Τους έφτιαχνε τσάμπα τα περιπολικά και για το ευχαριστώ πήρε πρόστιμο!!


Τους έφτιαχνε τσάμπα τα περιπολικά και για το ευχαριστώ πήρε πρόστιμο!! Αθάνατη Ελλάδα, αθάνατη Ελληνική Αστυνομία… Γιατί η εμφατική εισαγωγή; Μα πως αλλιώς να σχολιάσει κανείς την είδηση από το e-volos πως ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων στη..
. Μαγνησία επισκεύασε αφιλοκερδώς περιπολικά της ΕΛΑΣ και οι αστυνομικοί για «ευχαριστώ» του έκοψαν
πρόστιμο; Εσείς μπορεί να γελάτε με την ψυχή σας τώρα αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήξερε πραγματικά αν θα έπρεπε να γελάσει ή να κλάψει! Ο ίδιος, γνωρίζοντας το πρόβλημα με την έλλειψη κονδυλίων από το υπουργείο, γεγονός που έχει ακινητοποιήσει πάνω από επτά οχήματα των τοπικών διωκτικών αρχών, προσφέρθηκε να τα επισκευάσει αφιλοκερδώς ώστε η τοπική αστυνομία να μπορεί να κάνει απροβλημάτιστα τη δουλειά της.

Έφτιαξε, λοιπόν, τα οχήματα και δεν δέχθηκε ούτε ευρώ γιατί ήξερε ότι τα λεφτά που θα έπαιρνε προέρχονταν από έρανο που είχαν κάνει οι αστυνομικοί μεταξύ τους… Ποιο ήταν το «ευχαριστώ» της αστυνομίας; Λίγες μέρες μετά έκανε έλεγχο στο συνεργείο του και του έκοψε ένα «περιποιημένο» πρόστιμο και μάλιστα για τυπική παράβαση…
πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος του έβαλε πρόστιμο? Η αστυνομία ή άλλη υπηρεσία?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

η αστυνομία έκανε έλεγχο σε συνεργείο αυτοκινήτων;
Μήπως ήταν άλλη υπηρεσία; Λίγο μούφα μου φαίνεται η "είδηση". Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το κάνεις αφιλοκερδώς επισκευές σε περιπολικά είναι τελείως άσχετο με το να περάσεις με κόκκινο και να περιμένεις να μη σε γράψουν...

Ανώνυμος είπε...

Ας σοβαρευτούμε λίγο!!!!!!!!!!!!!Η αστυνομιά δεν ελέγχει συνεργεία....Προπαγάνδα το κόβω....Όσοι γράφουν να γίνονται λίγο πιστευτοί σ αυτά που γράφουν κι όχι ότι μπαρούφα τους κατέβει στο κεφάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!