Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Μιλτιάδης Παπαϊωάννου: Η αυθάδεια της φαιάς πασοκικής υπαλληλοκρατίας


Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου είναι από τους πλέον αντιπροσωπευτικούς τύπους της «Ρασπούτνιας καμαρίλας» του πασοκικού κράτους και παρακράτους: πολιτικός χαμαιλέοντας, τυχάρπαστος, θεατρίνος του λαϊκιστικού μελοδράματος, υστερικός της πασοκικής ανοησίας και προπάντων αυθάδης σατραπίσκος του καθεστωτικού δωσιλογισμού.

Ο «πολιτικός υπόκοσμος» του πασικικού καθεστωτικού παρασιτισμού, έχοντας απολέσει.... κάθε πολιτική συστολή και ενοχή, επιχειρεί να κάνει αισθητή την παρουσία του με τη μηδαμινότητά του, με το κιτς του λαϊκιστικού μελοδράματος και την κακουργία της στραταρχικής αυθάδειας.

Ο Παπαϊωάννου, μόλις ανέλαβε «καθήκοντα» στο παρασιτικό καθεστώς της κυβέρνησης των ανδρεικέλων άρχισε το «γεύμα» με το μελόδραμα της πασοκικής υποκρισίας: «Πεθαίνει ο τουρισμός μιας πόλης και το εμπόριό της… «Δεν είναι αυτή η εικόνα της χώρας. Δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα μου να πεθαίνει»!!!

Διαβάστε το άρθρο: «Οι Ρασπούτιν της κυβερνητικής κλίκας».
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5817

Τώρα μας σερβίρει το «κύριο πιάτο»: την αυθάδεια των απειλών της πασοκικής, κυβερνητικής κακουργίας.

Δήλωσε για τους ταξιτζήδες στο ραδιοφωνικό σταθμό Real:

«Ουσιαστικά κάποιοι θέλουν να καταλύσουν τη δημοκρατική εξέλιξη της χώρας, την αναπτυξιακή της προσπάθεια, τη σταθεροποίηση της οικονομίας. Εγκληματίες, είναι το...λιγότερο»!!!

Φαίνεται ότι τα ανδρείκελα έχουν περιέλθει σε τέτοιο πανικό και παραληρούν, τόσο ανόητα, που προσβάλλουν βάναυσα τη νοημοσύνη και του τελευταίου αφελή Έλληνα, πολλαπλασιάζοντας την ΟΡΓΗ του από την ΑΗΔΙΑ…

Εδώ έχουν καταλύσει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ και τα τελευταία ψήγματα της δημοκρατίας, η χώρα είναι υπό δικτατορική ΚΑΤΟΧΗ της διεθνούς μαφίας του χρήματος και στα τάρταρα της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ και της ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ, πάνω στην οποία ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ασυστόλως οι «αγορές» για τη διάσωση των τραπεζών, τα πάντα έχουν μπει στο σφυρί και ιδιωτικοποιούνται, η Ελλάδα γίνεται προτεκτοράτο των διεθνών αρπακτικών και δημίων και ο άθλιος λακές της δωσίλογης κυβέρνησης κατηγορεί, με δικτατορικό κομπασμό, τους ταξιτζήδες για «κατάλυση» της «δημοκρατικής εξέλιξης» και «αναπτυξιακής ανάπτυξης»!!!!

Τέτοια αλαλάζουσα ανοησία και τόσο ωμή και νοσηρή διαστροφή της πραγματικότητας…

Τα παράσιτα της εξουσίας, ιδιαίτερα όταν έχουν φτάσει στα έσχατα φρενοβλαβή όριά τους, ΘΕΩΡΟΥΝ, κατά ένα τρόπο αδίσταχτο, κ ανενδοίαστο και προκλητικό, την κοινωνία και το ΛΑΟ της ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ τους.

ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ τα δικά τους, ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ, παρασιτικά συμφέροντα με τα «εθνικά συμφέροντα», τη δική τους ΣΩΤΗΡΙΑ και ΑΣΥΔΟΣΙΑ με τη «δημοκρατική εξέλιξη και οικονομική ανάπτυξη», τη ΔΙΚΗ τους ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ με τη «νομιμότητα».

«Συντεχνίες» είναι τα εργατικά και λαϊκά στρώματα ΟΤΑΝ διεκδικούν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ…

ΣΗΜΕΡΑ που όλη η ελληνική κοινωνία (και όχι μόνο οι ταξιτζήδες) έχει ξεσηκωθεί εναντίον της κατοχικής κυβέρνησης χαρακτηρίζεται από τη ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ της κυβερνητικής καμαρίλας ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!

Ο ελληνικός λαός από πηγή της εξουσίας στιγματίζεται σαν «πηγή» παρανομίας και κατάλυσης της «δημοκρατίας» και της «ανάπτυξης» της χώρας.

Κάθε λαϊκός αγώνας εναντίον των ανδρεικέλων σφαγέων χαρακτηρίζεται σαν «ασέβεια» προς τη χώρα, σαν «δυσφήμιση» της χώρας: Τέτοια πασοκική κακουργία και ξεδιαντροπιά.
Η διαστροφική μοχθηρία της κυβέρνησης των ανδρεικέλων έχει ξεπεράσει και τα δόγματα των Λουδοβίκων.

Αυτοί κήρυτταν: « Το κράτος είμαι εγώ»!

Τα πασοκικά ανδρείκελα και τα παράσιτά τους διακηρύσσουν: «ΟΧΙ μόνο το κράτος, αλλά και η κοινωνία, το έθνος και ο λαός είμαι ΕΓΩ»!!!!

Το τέλος των κυβερνητικών ανδρεικέλων θα είναι χειρότερο από αυτό των Λουδοβίκων…



www.resaltomag.gr
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΙΛΤΟ.ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ

efh Ziaka είπε...

ta LAMOGIA k ta lesa tha meinoun panta lesa!!!oxi mono giaourtia theloun aytoi...alla den vregmenes sanides..k meta kremales se koini thea !!!gia osous erthoun meta apo aytous..na xeroun ti pathainei o prodotis tis PATRIDAS!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αυτός φταίει?
Οχι βέβαια, ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ και θα δείτε
αν θα ξαναδεί Βουλή στην υπόλοιπη ζωή του. Αφού βρίσκει κάποια κορόιδα και τον ψηφίζουν?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν υπάρχει ανάρτηση που να μην την κατασκοπεύουν οι πράσινες καριόλες

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΑΖΟΧΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΤΟ ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΜΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ, ΤΟΝ ΕΚΧΥΔΑΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.