Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ζητά παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη


Ζητά παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του ΠολίτηΜε άδεια από τις φυλακές ο δράστης που απειλεί τον Α. Γκλέτσο

Αιχμές για τον τρόπο που λειτουργούν οι Αρχές και ζητώντας να παρέμβει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης βγήκε από το αστυνομικό τμήμα χθες το βράδυ ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος
.

Το δήμαρχο απείλησαν χθες με όπλα μέλη της συμμορίας που τον τελευταίο καιρό τον απειλούν και τον εκφοβίζουν. Μεταξύ άλλων ο κ. Γκλέτσος αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν ο ένας από τους δράστες που βρίσκεται σε άδεια από τις φυλακές Βόλου να κυκλοφορεί ελεύθερος και ανενόχλητος από την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς να του έχουν ανακαλέσει την άδεια, αν και είναι γνωστό ακόμη και στον εισαγγελέα το προηγούμενο επεισόδιο.

Αίσθηση προκάλεσε, σύμφωνα με το lamiareport η σιωπή του Απόστολου Γκλέτσου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις διαβεβαιώσεις που είχε από την Αστυνομία.



newsbeast

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γλέτσο μαζί σου ρε τι νόμοι είναι αυτοί. Σ' αυτή τη χώρα όλα τα κοπρόσκυλα ελεύθερα κυκλοφορούν.

Ανώνυμος είπε...

Γκλετσο, που να ξεραμε ποσο μεγαλος αντρακλας και με αντερα εισαι..
Να εισαι καλα παλληκαρι μου, να σε εχει ο Θεος μας καλα!
Αγωνισου και για μας.

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια, τέτοιους Έλληνες δεν τους γουστάρει το σύστημα...Κινδυνεύει και αυτός μέχρι να ξυπνήσουμε όλοι μας και να κυνηγήσουμε τους προδότες τους πολιτικούς που μας διοικούν!!!
"Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"!
Για το Χριστό και την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε πόσο πουλημένοι είναι η "Δικαιοσύνη";
Ρε τομάρια Εισαγγελείς, Δικαστές, Δικηγόροι που είσαστε ρε; Καθάρματα νεοταξίτες;

Ανώνυμος είπε...

Τά όπλα τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γκλετσο παρε ενα κοντοκανο δικαννο για καλο και για κακο και αν σε στριμωξουν φατους τα ποδια η την καρδια και δεν προκειται να σου κανουν τιποτα το κρατος δεν λειτουργει. Και οσοι πατριωτες ειναι εκει κοντα να πανε αμεσως να βοηθησουν τον ΓΛΕΤΣΟ και να βρουν τα κολοπαιδα και να τους βαλουν την κανη του οπλου στον ΚΩΛΟ.