Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Η Ευρώπη καταρρέει γιατί δεν κάνει όσα τις επιβάλλει η “νέα τάξη πραγμάτων” – Οι τέσσερις βασικές αιτίες κατάρρευσης!


Ο συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου δεν είναι κάποιος από όσους εναντιώνονται στην ελεύθερη διακίνηση διαφόρων φυλών και εθνοτήτων από κράτος σε κράτος, ούτε είναι κάποιος από τους πολυάριθμους οπαδούς της διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Απεναντίας δεν διστάζει να χαρακτηρίσει ως “εθνικιστές” ακόμη και “λαϊκιστές” όσους αντιτίθενται στη μετανάστευση ή κατά άλλους σε όσους αντιτίθενται ουσιαστικά στα σχέδια της “νέας τάξης πραγμάτων”.


Αν και το έχω ξαναγράψει, το ζητούμενο κατά τη προσωπική μου άποψη δεν είναι στην ενημέρωση να περνάς “γραμμές” όσο συμπεράσματα. Και αν μη τι άλλο ο προβληματισμός ενός ανθρώπου που είτε διαφωνεί είτε συμφωνεί με τη δική μας άποψη έχει σημασία από την ώρα που και μόνο η αβεβαιότητα του σχετικά με το μέλλον της Ε.Ε καταδεικνύει την ανησυχία και όσων υπερασπίζονται την ιδέα της πολυπολιτισμικότητας.
Σύμφωνα λοιπόν με το συντάκτη του άρθρου, José Ignacio Torreblanca, τη τρέχουσα χρονική περίοδο η ενότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Για τον ίδιον, αυτό δεν είναι απόρροια κάποιου γεγονότος αλλά ουσιαστικά μιας συντονισμένης προσπάθειας που θεμελιώθηκε μέσω της παραπληροφόρησης στο εσωτερικό ορισμένων κυρίως κρατών.
Η Δανία, σύμφωνα πάντα με τον José Ignacio Torreblanca, με πρόσχημα τη δήθεν λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα έστρεψε τη κοινή γνώμη ενάντια στην Ενωμένη Ευρώπη. Το ίδιο έκανε και η “ξενόφοβη” και κάποιες φορές λαϊκίστικη λογική της Φινλανδίας που αρνήθηκε την οικονομική βοήθεια προς τη Πορτογαλία ακολουθώντας το παράδειγμα μιας άλλης ξενόφοβης Σλοβακίας.
Η Ελλάδα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, πλήττεται για περισσότερο από ένα έτος σχετικά με την οικονομία της, ενώ χρησιμοποιήθηκε από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με συνέπεια οι πολίτες της χώρα μας να έχουν περίπου μπουχτίσει με το ευρωπαϊκό νόμισμα.
Η Γαλλία και η Γερμανία απορροφημένες στην εσωτερική κατανάλωση των χωρών τους απαξίωσαν την ενότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για χάρη των ψήφων στις εκλογές που έγιναν στη χώρα τους. Μέσα σε όλα, η “αραβική άνοιξη” άνοιξε το δρόμο ώστε να επιτεθούν (Γαλλία) στη Λιβύη ενώ δεν τήρησαν μια εποικοδομητική στάση και στις λοιπές εξεγέρσεις που προηγήθηκαν.
Η συγκεκριμένη κρίση δεν είναι περιστασιακή, τονίζει. Η Ευρώπη έκλεισε τη πόρτα στη Τουρκία παρά τις δεσμεύσεις της. Παράλληλα έκλεισε και τη πόρτα στο Ισλάμ. Κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο θα βοηθούσε.
Τέσσερις είναι οι βασικές αιτίες που η Ε.Ε θα διαλυθεί, επισημαίνει. “Στην μεγάλη αύξηση της ξενοφοβίας, στη κρίση του ΕΥΡΩ, στην έλλειψη ηγετών και στην άρνηση υιοθέτησης μιας νέας (φιλελεύθερης) εξωτερικής πολιτικής ανάμεσα στα κράτη μέλη”.
Όπως ο καρκίνος εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς, έτσι και η ξενοφοβία με τον εθνικισμό έχουν “ποτίσει” τις ακόλουθες κυρίως Ευρωπαϊκές χώρες, τονίζει: Σουηδία, Φινλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουγγαρία, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία και Δανία. Όπως οι Ναζί εξόντωσαν Εβραίους, Σλάβους και Μαύρους στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έτσι και οι σημερινοί Ευρωπαίοι, ξενόφοβοι κλείνουν τη πόρτα στη μετανάστευση. Η Ευρώπη θα διαλυθεί γιατί δεν κοιτάζει στον καθρέπτη!
Πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ουστ νεοταξικό κάθαρμα

Ανώνυμος είπε...

Ενας από αυτούς τόν ρώτησε γιά τήν Ενωμένη Ευρώπη, καί πήρε τήν εξής απάντηση.

-- Είναι πολύ ζεστό ακόμη τό αίμα...

Οί επίσημοι απόρησαν μή μπορώντας νά καταλάβουν τήν κρυπτογραφημένη απάντησή του. Αργότερα πού τόν ρώτησα τί σημαίνει , ότι είναι ακόμη ζεστό τό αίμα, μού είπε.

-- Είναι αδύνατο, καί θά φανεί αυτό αργότερα, νά υπάρξει ποτέ συνεργασία τών Αγγλων, τών Γάλλων, τών Γερμανών, τών Ιταλών, τών Αυστριακών, κλπ. όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι πού χάσανε στόν Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τούς πατεράδες καί τούς θείους τους.

Ανώνυμος είπε...

12.9
Που βλέπεις την νεοταξική αντίληψη μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος.Σαυτή την Ευρώπη των λαών΄και της Ευρώπης που θα είχε κέντρο τον άνθρωπο είδαμε όλοι μας αντί όλων αυτών ένα ανθρωποφάγο τέρας που το δημιούργησαν μεθοδικά οι τραπεζίτες καννίβαλοι οι χαρτογιακάδες και τα πάσης φύσης διεθνη λαμόγια και απατεώνες.Δεν γουστάρουμε τέτοια ΕΥΡΏΠΗ να πάει στο διάβολο και ακόμη παραπέρα Επι 25 χρόνια λόγω επαγγέλματος γύρισα όλο τον πλάνήτη,ελάχιστα τα μέρη που δεν έχω πάει και δεν το λέω μόνο εγώ,είναι η καλλίτερη χώρα στον κόσμο σε όλα απο φυσικές ομορφιές και κλίμα μέχρι και τις παραγωγές αγροτικών και κτηνοτροφικών προ'ι'όντων τα οποία είναι μακράν τα καλλίτερα όλων των άλλων ακόμη και στον ορυκτό πλούτο δεν υστερεί αυτή η χώρα τι άλλο να πεις ακόμη και στο θέμα της ελληνικής κοινωνίας και εκεί ακόμη πρωτιά έχουμε η Ελληνική οικογένεια ακόμη υπάρχει κάτι που έχει τελειώσει στην πολιτισμένη Ευρώπη.Κατορθώσαμε λοιπον να γίνουμε περίγελα στα περιγελα της Ευρώπης στούς γελοίους Φινλανδούς τους έκφυλους Γερμανούς(Διαβάστε την ιστορία τους πόσο σεξουαλικά εκφυλισμένη κοινωνία είναι ) τουςμπεκρήδες και πούστηδες Αγγλους τούς τσανακογλύφτες των Γερμανών Ολλανδούς Δανούς και Αυστριακούς.Αυτό κατορθώσανε οι πολιτικοί με την βοήθεια και του λαού που δεν μπόρεσε να καταλάβει με τι προδότες είχε να κάνει
Να ξέρετε όμως και να το βάλετε βαθειά στο μυαλό σας εσείς κυρίως οι νεότεροι γιατί για μένα προσωπικά ο κύκλος σχεδόν έχει κλείσει ότι θα πρέπει να βρείτε ένα τρόπο και μάλιστα γρήγορα να ενώσετε τον λαό που κοιμάται και να απαλλαγείτε απο αυτή ΄πολιτική μαφία του πολιτικού προσωπικού όλων των κομμάτων και να αναδείξετε νέες πολιτικές δυνάμεις που θα κυβερνήσουν τον τόπο μας.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Η Ευρωπη "πεθανε"...
Καλο ειναι να ξεψυχησει τελειωτικα και να ξαναχτιστει...
Να γινει πραγματικα Ευρωπη της αλληλεγγυης των λαων και οχι η ευρωπη των αγορων οπως ειναι τωρα...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΒΑΓΓΕΛΗ. ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΙΓΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ. ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΗ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΩΣΗ. ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ, Η ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ,ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΜΕ?? ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ,(ΦΘΑΣΑΝΕ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ!!!)`ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΖΗΤΟΥΝ ΑΙΦΝΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ,ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΝ .